abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177638896
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 07:36 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Als het een klootzak is weten binnen een week al zijn vrienden van de issues van TS en een maand later het hele dorp.

Eerst nagaan of het een klootzak is. Een klootzak zal je grenzen niet erkennen.
Als je dat na 3 jaar nog niet kunt zeggen over iemand is het wel heel ernstig.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177639370
Elkaar 5 a 6 keer zien in 3 jaar, dat klinkt nou niet als een basis waaruit iets groeit momenteel. Wat zou jij graag willen, dat het een echte relatie wordt?

In plaats van je te richten op die date zou het misschien verstandiger zijn om eerst met jezelf aan de slag te gaan. De dingen die je noemt onder ogen zien (mogelijk misbruik, verleden niet herinneren) lijkt me voor een gezonde toekomstige relatie (met wie dan ook) hoe dan ook van belang.
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
pi_177649520
Je moet niks doen wat je niet wilt. Het lijkt me goed om ten minste je grenzen duidelijk te maken en te vertellen dat het voor jou allemaal nog wat snel gaat. Hij zal zeker in het begin jouw tragere tempo moeten respecteren.
pi_177672448
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 23:27 schreef madam-april het volgende:
Hoe oud ben je eigenlijk ts?
30
pi_177673125
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 23:36 schreef geeninspiratie1235 het volgende:
Misschien ben je wel "gewoon" aseksueel, dat kan ook nog.
Dat weet ik niet, al zou dat wel kunnen natuurlijk, maar toch denk het niet omdat ik ben soms juist veel bezig met 'seks in mijn hoofd' en mis ik het soms, vooral vroeger, maar ik kan ook beter van genieten in mijn fantasie en in mijn hoofd omdat het lekker veilig is misschien, dus de verlangen is er wel (al is dat niet veel of vaak misschien) maar zodra het 'echt' wordt en ik ben met een echte man voel ik me toch bedreigd. Aan andere kant kan ik het ook leuk vinden hoor maar niet alles of helemaal, zeker penetratie is te raar en eng voor mij, gewoon een ongemakkelijk gevoel en lukt me niet te ontspannen en me helemaal over te geven lukt nooit, en dat innerlijke stemmetje die steeds tegen mij zegt 'pas op, hij gebruikt je', of als de man mij vraag of ik het 'lekker of leuk' vind is dat alleen negatief voor mij, want ik voel me gechanteerd op dat momeent en gemanipuleerd, door dit soort dingen en andere die bij mij aanwezig zijn geloof ik toch wel eerder in misbruik.
pi_177673691
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 23:46 schreef madam-april het volgende:

[..]

Nee niet omdat hij anders verdwijnt, maar omdat je zulke dingen, zeker als ze nog zo gevoelig liggen als bij jou, niet zomaar met iedereen zou moeten delen.

Je krijgt echt niet meer zekerheid over zijn intenties door hem over je vermeende misbruik te vertellen.

Je hebt hem pas 5 keer gezien in 3 jaar tijd!

Hij wil nu met je afspreken bij hem thuis en dan in bad gaan. Stel hem eerst eens voor om gewoon iets te gaan doen samen om elkaar beter te leren kennen ipv direct samen in bad te gaan.
Ik deel ze ook nooit met iemand, zelfs mijn familie weet niet eens over mijn vermoeden van misbruik of mijn klachten. Wel weten ze al goed mijn afkeer van bedpaalde dingen, als het maar gaat om geslachtdelen of menstruatie en alles wat daaraan hangt etc.

Maar in geval een man daten lijkt mij toch wat anders, want hier komt seks bij kijken helaas en daar heb ik moeite mee. De zekerheid die ik bedoel is zijn reactie voor mij of hij wegloopt of gewoon geduld en begrip toont.

Nou hij bereidt niet alleen voor een bad maar ook diner, en dit wordt trouwens 2e keer dat ik hem thuis opzoek, vorige keer ging hij zelfs 2 keer koken voor ons, de lunch en diner (en iets waar ik zelf trek in had trouwens), tussentijd stelde hij voor om wat leuks te doen buiten maar uiteindelijk waren we iets laat en bleven we maar gewoon thuis. Alhoewel we wel intiem waren geweest maar hij ging niet door als ik aangaf dat ik nog niet aantoe was. Dus hij is niet idmand die doorgaat ondanks mijn NEE, en dat vind ik toch heeel apart als ik dat eens meemaak met een man!
pi_177674802
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 07:46 schreef Fem_LittleLady het volgende:

[..]

Ik ben nu 35 en wat ik van mijn moeder begreep is dit gedrag er al sinds ik kan lopen, zodra ze mij optilde gilde ik al LOS! LOS! LOS!, op verjaardagen weigerde ik een hand te geven, vreemde mensen moest ik niets van weten en een kus geven was niet mijn ding.
Mijn vroegste herinnering zal met een jaar of 6 zijn geweest, mijn ouders gingen toen behangen en mocht toen met het allerkleinste service mocht spelen die er was, kopje was niet groter dan een half vingertopje en weet nog dat mijn vader nors zei, nu niet in gaan stikken he.

Zal je vertellen, ik heb recent alle klasgenoten van mijn klas op voortgezet onderwijs opgezocht, sommigen wisten niet eens meer wie er allemaal in de klas zaten en zelf wist ik 1 naam niet meer, zo werkt ieder geheugen anders. Vraag je mij wat ik eer gister heb gegeten zou ik het echt niet meer weten

Geheugen is een heel apart iets, bij mijn dochter bv is heel slecht in onthouden, 10 minuten later is zij de helft alweer vergeten wat ze dan zelf gaat invullen, haar verwerkingsproces is heel anders ( hier is ze op getest dus is geen onwil) Mijn dochter vult het in naar wat haar het beste uitkomt, en huppelt gewoon door alsof er niets aan de hand is, maar zou dat voor jou niet veranderen in angst, in een soort onmacht.
De meeste kinderen die ik tegenkom die hetzelfde hebben zeggen ook niet zo veel, zijn vaak erg terughoudend en onzeker, weer in tegenstelling tot mijn dochter die tot vervelends aan toe aanwezig probeert te zijn ( daardoor kwamen ze er ook zo laat achter wat ze had)

Naar mate die kinderen ouder worden leren ze foefjes waardoor ze beter met deze beperking om kunnen gaan. Nu zeg ik niet dat je dit hebt, maar het zou een optie kunnen zijn.

Daarbij een band moet je met iemand opbouwen, ik lees dat je deze man nog niet zo vaak hebt gezien, een band opbouwen is door veel samen dingen te doen, gewoon samen naar de kroeg, samen naar de markt, samen naar de film enz enz enz
Begin daar ook eens mee, je zal zien op den duur ga je je prettiger bij iemand voelen, er moet ook een basis zijn om een vertrouwensband op te bouwen, en wat ik lees, 5 keer gezien in 3 jaar is geen vertrouwensband.
Ik snap je bedoeling wel, ik wil ook niet steeds denken aan dat ik 'zou' misbruikt zijn en mijn leven daardoor beeinloed raakt maar het gaat hier ook niet alleen over mijn klachten of de gaten in geheugen, maar ook er 'bijzondere signalen' voor mij uit een 'bijzondere'periode geweest waarvan ik alleen maar een link kan of moet zelfs gaan maken met alles wat ik heb qua symptomen.

Maar goed, zo'n kind was ik ook, nooit handje willen geven aan ouder of wie dan ook, als er iemand me zoende op mijn wang moest mijn wang grondig gewassen worden omdat ik het zo vies vond. Maar nu ook heb ik dat ook nog steeds met zoenen met mannen helaas, ik herriner me nog goed eerste keer zoenen met iedmand kon ik twee dagen lang mijn gezicht blijven wassen en walgen en toch de stank wilde ( of naar mijn idee tenminste) mijn gezicht en nek niet verlaten.

Ik zou niet zo goed weten wat een band precies inhoudt! Opzich ik weet niet precies wat ik helemaal wil met deze man of ieder ander helaas, terwijl ik hem laatste periode wel begin echt leuk te vinden of zelfs gewoon gevoelens voor hem krijg, maar ik weet eigenlijk niet of ik een relatie wil of niet, of ik het aankan of niet, of ik geschikt ben als partner of niet, alhoewel ik volwassen ben maar voel me toch innerlijk kind en dat schrikt me dus af, dus gewoon onzeker en verwarrend ja. En daarvoor wil ik het niet pushen maar rustig aan bouwen vind ik prima, alleen 1 of 3 keer per jaar elkaar zien is wel heel weinig ja, dit is het meeste wat mij wantrouwig maakt over deze man. Over zo lange periode vergeet ik dan toch wat we allemaal besproken hadden. Van andere kant heb ik het idee hij is ook heel rustig en wat terughoudend, en misschien is haasten ook niets voor hem. Ik heb wel wat tijden gedate met mannen, snel en kort achter elkaar daten en leverde juist niets op, maar ze wilden het liefst zo snel seks en meer was er niet. Met deze vent is toch alles wat anders en traag en misschien ook beter zo?! No idea...

Maar het blijft toch te weinig ja
pi_177675071
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 maart 2018 12:13 schreef Madivi het volgende:
Elkaar 5 a 6 keer zien in 3 jaar, dat klinkt nou niet als een basis waaruit iets groeit momenteel. Wat zou jij graag willen, dat het een echte relatie wordt?

In plaats van je te richten op die date zou het misschien verstandiger zijn om eerst met jezelf aan de slag te gaan. De dingen die je noemt onder ogen zien (mogelijk misbruik, verleden niet herinneren) lijkt me voor een gezonde toekomstige relatie (met wie dan ook) hoe dan ook van belang.
En hoe denk je dat ik met mezelf aan de slag kan gaan? Met mogelijke misbruik, verleden niet herinneren? Wat of kan ik iets uberhaupt daaraan doen, zoals mogelijke misbruik terughalen om te bevestigen of juist dat uitsluiten? Hoe moet ik aan mezelf werken denk je?
pi_177675163
quote:
1s.gif Op woensdag 7 maart 2018 21:50 schreef Lakasha het volgende:

[..]

Ik deel ze ook nooit met iemand, zelfs mijn familie weet niet eens over mijn vermoeden van misbruik of mijn klachten. Wel weten ze al goed mijn afkeer van bedpaalde dingen, als het maar gaat om geslachtdelen of menstruatie en alles wat daaraan hangt etc.

Maar in geval een man daten lijkt mij toch wat anders, want hier komt seks bij kijken helaas en daar heb ik moeite mee. De zekerheid die ik bedoel is zijn reactie voor mij of hij wegloopt of gewoon geduld en begrip toont.
Als je serieus met iemand aan het daten bent, kun je het absoluut vertellen. Maar je hebt die man pas 5/6 keer gezien in +/-3jaar tijd en jullie hebben elkaar in die tijd ook niet regelmatig gesproken. Jullie kennen elkaar amper, spreken elkaar nauwelijks. Er is totaal geen basis om het vermeende misbruik met hem te delen.

Jij wilt zekerheid over zijn intenties, maar die ga je niet krijgen door zijn reactie op het vermeende misbruik.

Praat met hem, vraag hem of hij denkt dat jullie een toekomst samen kunnen hebben.

Je hebt hem gevraagd of het hem alleen maar om de seks ging, daarop zei hij van niet. Maar dat het hem niet alleen om de seks gaat betekent niet dat hij je dus als potentieel relatiemateriaal ziet. Het kan ook zijn dat hij je graag mag, het gezellig vindt om af en toe met je af te spreken en de, mogelijke, seks als bijzaak ziet, maar je toch niet als potentieel relatiemateriaal ziet.

quote:
Nou hij bereidt niet alleen voor een bad maar ook diner, en dit wordt trouwens 2e keer dat ik hem thuis opzoek, vorige keer ging hij zelfs 2 keer koken voor ons, de lunch en diner (en iets waar ik zelf trek in had trouwens), tussentijd stelde hij voor om wat leuks te doen buiten maar uiteindelijk waren we iets laat en bleven we maar gewoon thuis. Alhoewel we wel intiem waren geweest maar hij ging niet door als ik aangaf dat ik nog niet aantoe was. Dus hij is niet idmand die doorgaat ondanks mijn NEE, en dat vind ik toch heeel apart als ik dat eens meemaak met een man!
Dat hij voor je kookt is heel attent, maar zegt niets over zijn intenties om jou te leren kennen.

Dat hij niet doorging nadat je nee had gezegd, zegt enkel dat hij geen aanrander/verkrachter is.

Vraag hem eens om gewoon samen te gaan wandelen/uit eten te gaan/oid om elkaar echt beter te leren kennen zonder het 'fysieke' aspect.

Maar eigenlijk nog beter, vraag hem of hij wat jullie hebben ziet als een opbouw naar een serieuze relatie.
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_177675288
quote:
1s.gif Op woensdag 7 maart 2018 22:37 schreef Lakasha het volgende:

[..]

En hoe denk je dat ik met mezelf aan de slag kan gaan? Met mogelijke misbruik, verleden niet herinneren? Wat of kan ik iets uberhaupt daaraan doen, zoals mogelijke misbruik terughalen om te bevestigen of juist dat uitsluiten? Hoe moet ik aan mezelf werken denk je?
Het lijkt me zeer verstandig als je psychische hulp zoekt voor de problemen waar je tegen aan loopt. Ga eens met je huisarts praten, vertel hem over je vermoedens en over de 'symtomen' die je hebt. Vraag hem naar een doorverwijzing naar de GGZ.
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_177733919
quote:
1s.gif Op woensdag 7 maart 2018 22:45 schreef madam-april het volgende:

[..]

Het lijkt me zeer verstandig als je psychische hulp zoekt voor de problemen waar je tegen aan loopt. Ga eens met je huisarts praten, vertel hem over je vermoedens en over de 'symtomen' die je hebt. Vraag hem naar een doorverwijzing naar de GGZ.
Tuurlijk heb ik al eerder geprobeerd, met de hoop van veel oorzaken van mijn problemen te achterhalen en te herstellen, maar ook hoe mee om te gaan. Alleen sommigen dingen liggen waarschijnlijk zo diep, dat ik niet achter de oorzaak kan komen of mijn gedachten en gevoelens begrijpen. Maar toch ik kan je wel uit ervaring vertellen dat de meeste GGZ therapeuten hebben juist harder een hulp nodig dan hun clienten, heel velen hebben geen verstand of zin in 'dit soort onderwerpen' helaas, resultaat wordt alles maar gebagatelliseerd of je hoort dat je maar zo moet accepteren en (dat doe ik ook wel).
pi_177735573
quote:
1s.gif Op woensdag 7 maart 2018 21:28 schreef Lakasha het volgende:

[..]

Dat weet ik niet, al zou dat wel kunnen natuurlijk, maar toch denk het niet omdat ik ben soms juist veel bezig met 'seks in mijn hoofd' en mis ik het soms, vooral vroeger, maar ik kan ook beter van genieten in mijn fantasie en in mijn hoofd omdat het lekker veilig is misschien, dus de verlangen is er wel (al is dat niet veel of vaak misschien) maar zodra het 'echt' wordt en ik ben met een echte man voel ik me toch bedreigd. Aan andere kant kan ik het ook leuk vinden hoor maar niet alles of helemaal, zeker penetratie is te raar en eng voor mij, gewoon een ongemakkelijk gevoel en lukt me niet te ontspannen en me helemaal over te geven lukt nooit, en dat innerlijke stemmetje die steeds tegen mij zegt 'pas op, hij gebruikt je', of als de man mij vraag of ik het 'lekker of leuk' vind is dat alleen negatief voor mij, want ik voel me gechanteerd op dat momeent en gemanipuleerd, door dit soort dingen en andere die bij mij aanwezig zijn geloof ik toch wel eerder in misbruik.
Dat je dit voelt, geeft helemaal niets. Neem je gevoelens, angsten, gedachten, etc serieus, het is er niet voor niets. Je hoeft echt niets te doen of te vinden omdat dat 'normaal' is. Nee, jij bent je eigen norm en als je ergens bang voor bent, dan mag je dat aangeven en hoef je niets. Echt niet.
Somebody that I used to know
pi_177735860
quote:
1s.gif Op woensdag 7 maart 2018 22:39 schreef madam-april het volgende:

[..]

Als je serieus met iemand aan het daten bent, kun je het absoluut vertellen. Maar je hebt die man pas 5/6 keer gezien in +/-3jaar tijd en jullie hebben elkaar in die tijd ook niet regelmatig gesproken. Jullie kennen elkaar amper, spreken elkaar nauwelijks. Er is totaal geen basis om het vermeende misbruik met hem te delen.

Jij wilt zekerheid over zijn intenties, maar die ga je niet krijgen door zijn reactie op het vermeende misbruik.

Praat met hem, vraag hem of hij denkt dat jullie een toekomst samen kunnen hebben.

Je hebt hem gevraagd of het hem alleen maar om de seks ging, daarop zei hij van niet. Maar dat het hem niet alleen om de seks gaat betekent niet dat hij je dus als potentieel relatiemateriaal ziet. Het kan ook zijn dat hij je graag mag, het gezellig vindt om af en toe met je af te spreken en de, mogelijke, seks als bijzaak ziet, maar je toch niet als potentieel relatiemateriaal ziet.

[..]

Dat hij voor je kookt is heel attent, maar zegt niets over zijn intenties om jou te leren kennen.

Dat hij niet doorging nadat je nee had gezegd, zegt enkel dat hij geen aanrander/verkrachter is.

Vraag hem eens om gewoon samen te gaan wandelen/uit eten te gaan/oid om elkaar echt beter te leren kennen zonder het 'fysieke' aspect.

Maar eigenlijk nog beter, vraag hem of hij wat jullie hebben ziet als een opbouw naar een serieuze relatie.
Goeie tips thx! Had ik het maar eerder gelezen dan kon ik hem 'gister' dat ook vragen.
Maar wie weet als er nog een volgende afspraak komt dan vraag ik hem of hij wat van ons samen iets inziet.

Gisteren hadden wij dus de 'date of afspraak' weer, en toch heb ik het hem maar verteld op het moment (in bad) dat ik dacht en voelde het te moeten doen, het werd mij ongemakkelijk, al vind ik enerzijds dat wel jammer en heb spijt van. Maar tot mijn volle verbazing zei hij dat hij het wist, dat ik hem dat al eerder verteld had!! Ik zou niet weten hoe of wanneer, maar kan zeker niet de eerste 3 afspraken zijn geweest, herinner ik me totaal niet. Maar hij reageerde heel begripvol! of ja, hij zei gewoon dat ik het niet hoefde dat te vertellen, en hij begrijpt het, en iedere heeft zijn eigen tempo. Wat ik zou hieruit van kunnen opmaken, geen idee!. Maar hij werd gelijk daarna wel afstandelijk, haalde zijn hand van me af, niet lang daarna zijn we ook uit bad gegaan op zijn voorstel. We hebben daarna braaf zitten film kijken op de bank, met ook geen enkel aanraking meer van zijn kant, en omdat ik al bij hem mocht slapen, hebben we ook hele nacht door iedere aan de rand van het bed doorgebracht met de rug naar elkaar, pas in de s'ochtend bij wakker worden wrijfde hij eventjes in mijn haar bij goede morgen.

Ontijbijtje genomen en daarna zijn we vertrokken, onderweg bood ik mijn excuses voor het pesten van de avond (vooral omdat hij had veel kaarsjes gekocht, zoals ik dat van hem had gevraagd, en had heel mooie sfeertje van gemaakt) maar hij zei dat ik niets verpest had en volgens hem was het gewoon leuk, en kan je van 'niets' ook genieten en relaxen alleen maar. Toen heeft hij me op het station afgezet en hij naar werk, bij afscheid gaf hij me wel een wat lange stevige knuffel, en wrijfde even over mijn rug.

En zo was het dus, ik voelde me zo rot, zo afgewezen zo schuldig en zo verlegen. Het liefst was ik toen gelijk naar huis gegaan maar ik wilde het niet erger maken en dacht ok, ik blijf dan en hou deze nacht wel even vol. Het voelt zo rot van binnen, zo onbegrepen, hele nacht heb ik met ogen open gelegen natuurlijk en af en toe stiekem in stilletjes een traantje uitlaten.

Weet ik misschien was niet verstandig om te vertellen, maar goed ik denk van andere kant is ook alleen maar beter zo, ik ben uiteindelijk wie ik ben, en zoals ik ben, ik ga er niet over liegen of acteren en mee wachten. Mocht hij me nog weer willen zien of beter leren kennen, dan is hij echt leuk! , zo niet zal mij dat ook niet verbazen. maar dan weet ik genoeg voor de toekomst, en ga ik niet meer de moeite en energie of tijd in daten/mannen shit besteden.
  was: Tyler-Girl zaterdag 10 maart 2018 @ 23:49:15 #64
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_177737834
Als hij het wist, vind ik hem sowieso al niet leuk! Als hij leuk was en een fatsoenlijke man was geweest, dan had hij je niet uitgenodigd om met hem in bad te gaan en te blijven slapen. Daarbij vind ik sowieso niet dat hij netjes gehandeld of gereageerd heeft. Je voelt je genegeert en onbegrepen (dat haal ik eruit) daarom voel je je schuldig.

Ik vind het een vaag verhaal. Hoe beland je bij iemand in bad, terwijl het lijkt alsof jullie elkaar amper kennen of niet eens moeite doen om elkaar te leren kennen?!

Heb het idee dat hij best oud is, of een stuk ouder dan jij. En jij nog best jong, klopt dat? :@
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
  zondag 11 maart 2018 @ 05:11:58 #65
545 dop
:copyright: dop
pi_177740207
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 22:37 schreef Lakasha het volgende:

[..]

Goeie tips thx! Had ik het maar eerder gelezen dan kon ik hem 'gister' dat ook vragen.
Maar wie weet als er nog een volgende afspraak komt dan vraag ik hem of hij wat van ons samen iets inziet.

Gisteren hadden wij dus de 'date of afspraak' weer, en toch heb ik het hem maar verteld op het moment (in bad) dat ik dacht en voelde het te moeten doen, het werd mij ongemakkelijk, al vind ik enerzijds dat wel jammer en heb spijt van. Maar tot mijn volle verbazing zei hij dat hij het wist, dat ik hem dat al eerder verteld had!! Ik zou niet weten hoe of wanneer, maar kan zeker niet de eerste 3 afspraken zijn geweest, herinner ik me totaal niet. Maar hij reageerde heel begripvol! of ja, hij zei gewoon dat ik het niet hoefde dat te vertellen, en hij begrijpt het, en iedere heeft zijn eigen tempo. Wat ik zou hieruit van kunnen opmaken, geen idee!. Maar hij werd gelijk daarna wel afstandelijk, haalde zijn hand van me af, niet lang daarna zijn we ook uit bad gegaan op zijn voorstel. We hebben daarna braaf zitten film kijken op de bank, met ook geen enkel aanraking meer van zijn kant, en omdat ik al bij hem mocht slapen, hebben we ook hele nacht door iedere aan de rand van het bed doorgebracht met de rug naar elkaar, pas in de s'ochtend bij wakker worden wrijfde hij eventjes in mijn haar bij goede morgen.

Ontijbijtje genomen en daarna zijn we vertrokken, onderweg bood ik mijn excuses voor het pesten van de avond (vooral omdat hij had veel kaarsjes gekocht, zoals ik dat van hem had gevraagd, en had heel mooie sfeertje van gemaakt) maar hij zei dat ik niets verpest had en volgens hem was het gewoon leuk, en kan je van 'niets' ook genieten en relaxen alleen maar. Toen heeft hij me op het station afgezet en hij naar werk, bij afscheid gaf hij me wel een wat lange stevige knuffel, en wrijfde even over mijn rug.

En zo was het dus, ik voelde me zo rot, zo afgewezen zo schuldig en zo verlegen. Het liefst was ik toen gelijk naar huis gegaan maar ik wilde het niet erger maken en dacht ok, ik blijf dan en hou deze nacht wel even vol. Het voelt zo rot van binnen, zo onbegrepen, hele nacht heb ik met ogen open gelegen natuurlijk en af en toe stiekem in stilletjes een traantje uitlaten.

Weet ik misschien was niet verstandig om te vertellen, maar goed ik denk van andere kant is ook alleen maar beter zo, ik ben uiteindelijk wie ik ben, en zoals ik ben, ik ga er niet over liegen of acteren en mee wachten. Mocht hij me nog weer willen zien of beter leren kennen, dan is hij echt leuk! , zo niet zal mij dat ook niet verbazen. maar dan weet ik genoeg voor de toekomst, en ga ik niet meer de moeite en energie of tijd in daten/mannen shit besteden.
heb je op of na z'n ongemakkelijk moment wel behoefte aan fysiek contact.
En zo ja durf je zelf een beetje het voortouw te nemen.
Hij zal denk ik bang zijn het verkeerd te doen.
Als jij wel verder wil zul je moeten aangeven wat je wel fijn vindt.
Knuffelen, bij hem liggen, strelen, gewoon vast gehouden worden, zoenen.
Denk dat voor hem wel belangrijk is om te weten waar voor jou de grenzen zijn.
Wat nog veilig en fijn is.
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
  zondag 11 maart 2018 @ 08:31:38 #66
465244 geeninspiratie1235
boeiende ondertitel
pi_177740779
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 23:49 schreef TaMieke het volgende:
Als hij het wist, vind ik hem sowieso al niet leuk! Als hij leuk was en een fatsoenlijke man was geweest, dan had hij je niet uitgenodigd om met hem in bad te gaan en te blijven slapen. Daarbij vind ik sowieso niet dat hij netjes gehandeld of gereageerd heeft. Je voelt je genegeert en onbegrepen (dat haal ik eruit) daarom voel je je schuldig.

Ik vind het een vaag verhaal. Hoe beland je bij iemand in bad, terwijl het lijkt alsof jullie elkaar amper kennen of niet eens moeite doen om elkaar te leren kennen?!
Haha ik sluit me hierbij aan. Maar bij mannen beland je al snel met ze in bad als je niet duidelijk genoeg je grenzen weet en aan kunt geven. Ik denk dat de ts hier moeite mee heeft. Verder vind ik het positief dat deze man niet verder aandrong nadat de ts over het misbruik begon, maar het is dan inderdaad wel heel raar dat hij met haar in bad ging zitten als hij het al wist. Ik heb zo het vermoeden dat ts weinig meer van hem zal horen, maar misschien meende hij het ook wel serieus toen hij zei dat het fysieke contact niet alles was.
pi_177766633
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 23:49 schreef TaMieke het volgende:
Als hij het wist, vind ik hem sowieso al niet leuk! Als hij leuk was en een fatsoenlijke man was geweest, dan had hij je niet uitgenodigd om met hem in bad te gaan en te blijven slapen. Daarbij vind ik sowieso niet dat hij netjes gehandeld of gereageerd heeft. Je voelt je genegeert en onbegrepen (dat haal ik eruit) daarom voel je je schuldig.

Ik vind het een vaag verhaal. Hoe beland je bij iemand in bad, terwijl het lijkt alsof jullie elkaar amper kennen of niet eens moeite doen om elkaar te leren kennen?!

Heb het idee dat hij best oud is, of een stuk ouder dan jij. En jij nog best jong, klopt dat? :@
Het valt mij op hoe je het bekijkt en dat als hij het al wist en mij toch mee in bad vraagt, dat ie niet zo leuke man is! Ik vind knap hoor hoe je het zou opvatten als je in mijn plaats was, maar helaas ik heb dat dus niet in me. Maar dit zet me nu toch aan het denken en denk heb je misschien toch gelijk!.


Je vindt dat ik zo snel met hem in bad beland, hoe vaak hoor je tegenwoordig niet ervaringen van koppels die al op eerste of 2e date al vrijen en ook algauw relatie met elkaar krijgen, blijkt niets aan de hand te zijn.
Ik ken de vent nu al een tijdje al, klopt dat we elkaar heel weinig in real zien maar tussendoor hebben we gewoon contact en hij behandelt mij met resect en is erg attent en respecteert mijn nee, dus ik dacht dan niet gauw dat het ook wel nog te snel is (al is dat voor mij persoonlijk wel misschien nog,maar voor de man natuurlijk niet). Ik word snel dankbaar van een man als hij 3 of 4 dates zonder sex kan doorbrengen, vind ik dat toch al heel wat van mannen van nu!.Ik vind zelf al lastig om de juiste moment te bepalen, gezien alle mannen gaan daar al snel mee en de meeste vrouwen hebben daar ook niet veel moeite mee en zullen misschien niet 10 dates gaan wachten. Ik zou het zelf veel rustiger aan willen doen maar gezien het lijkt tegen de norm te zijn en geen enkel man zit daar op te wachten, voel ik me sterk afwijkend en falen, nutteloos als vrouw. Het is gewoon lastig om uit te leggen, als je zelf niet in het situatie bent en weet hoe het precies is en dit voelt voor je.
Nou, ik ben zelf al 30 en hij geloof ik al 37 of 38
  was: Tyler-Girl maandag 12 maart 2018 @ 13:27:52 #68
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_177766999
quote:
1s.gif Op maandag 12 maart 2018 13:15 schreef Lakasha het volgende:

[..]

Het valt mij op hoe je het bekijkt en dat als hij het al wist en mij toch mee in bad vraagt, dat ie niet zo leuke man is! Ik vind knap hoor hoe je het zou opvatten als je in mijn plaats was, maar helaas ik heb dat dus niet in me. Maar dit zet me nu toch aan het denken en denk heb je misschien toch gelijk!.

Je vindt dat ik zo snel met hem in bad beland, hoe vaak hoor je tegenwoordig niet ervaringen van koppels die al op eerste of 2e date al vrijen en ook algauw relatie met elkaar krijgen, blijkt niets aan de hand te zijn.
Ik ken de vent nu al een tijdje al, klopt dat we elkaar heel weinig in real zien maar tussendoor hebben we gewoon contact en hij behandelt mij met resect en is erg attent en respecteert mijn nee, dus ik dacht dan niet gauw dat het ook wel nog te snel is (al is dat voor mij persoonlijk wel misschien nog,maar voor de man natuurlijk niet). Ik word snel dankbaar van een man als hij 3 of 4 dates zonder sex kan doorbrengen, vind ik dat toch al heel wat van mannen van nu!.Ik vind zelf al lastig om de juiste moment te bepalen, gezien alle mannen gaan daar al snel mee en de meeste vrouwen hebben daar ook niet veel moeite mee en zullen misschien niet 10 dates gaan wachten. Ik zou het zelf veel rustiger aan willen doen maar gezien het lijkt tegen de norm te zijn en geen enkel man zit daar op te wachten, voel ik me sterk afwijkend en falen, nutteloos als vrouw. Het is gewoon lastig om uit te leggen, als je zelf niet in het situatie bent en weet hoe het precies is en dit voelt voor je.
Nou, ik ben zelf al 30 en hij geloof ik al 37 of 38
Sorry, ik vond je heel jong klinken :@

Ik snap wat je zegt hoor, dat het lijkt alsof sex heel snel moet plaats vinden. Maar als je je er zelf niet prettig bij voelt, moet je dat zeker niet doen.
Misschien dat andere je dan raar vinden. Maar de mannen die het raar vinden, moet je dus niet hebben. Er zijn nogsteeds mensen die een tijd (lang of kort) wachten tot ze sex hebben met hun nieuwe liefde.

Ik zou hem voorleggen waar je mee zit. Dat je liever wil wachten.
Ga gewoon eerst een drankje doen of iets anders leuks. Wen aan zijn aanwezigheid en voorzichtig aan zijn aanrakingen. Dan kom je op een gegeven moment vast wel tot het punt waarop je verder wil gaan (of niet, dan weet je ook dat hij niet de juiste persoon is).
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_177775447
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 13:27 schreef TaMieke het volgende:

[..]

Sorry, ik vond je heel jong klinken :@

Ik snap wat je zegt hoor, dat het lijkt alsof sex heel snel moet plaats vinden. Maar als je je er zelf niet prettig bij voelt, moet je dat zeker niet doen.
Misschien dat andere je dan raar vinden. Maar de mannen die het raar vinden, moet je dus niet hebben. Er zijn nogsteeds mensen die een tijd (lang of kort) wachten tot ze sex hebben met hun nieuwe liefde.

Ik zou hem voorleggen waar je mee zit. Dat je liever wil wachten.
Ga gewoon eerst een drankje doen of iets anders leuks. Wen aan zijn aanwezigheid en voorzichtig aan zijn aanrakingen. Dan kom je op een gegeven moment vast wel tot het punt waarop je verder wil gaan (of niet, dan weet je ook dat hij niet de juiste persoon is).
Is goed hoor, dat geeft niet.


Na wat lang nadenken heb ik besloten om geen contact als eerste met hem te zoeken tot hij vanuit zichzelf dat gaat doen, en dan inderdaad leg ik het aan hem voor hoe het voor me is en wat ik zou willen, aan hem de beslissing.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 01:00:51 #70
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_177782661
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 08:57 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Het gevaar is dat het een echte klootzak is die je zal chanteren of je ermee zal pesten/kwetsen. Of in dit geval iedereen zal zeggen dat je een hoer en een slet bent. Je kan het net zo goed in de krant zetten als je zo'n "geheim" aan de verkeerde vertelt.
Klootzakken grijpen nu eenmaal alles aan om je te kwetsen en zo'n "geheim" is voor hen echt een buitenkansje.
Hier word ik nou echt stil van. Zo een denkwijze vind ik nou écht ziek.
Jij bent zo negatief, ik denk jij vertrouwt jezelf niet eens.

Dit vind ik niets meer om boos over te worden, of om grappen over te maken. Dit vind ik gewoon in en in triest!

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 13-03-2018 01:32:55 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek !!
Count your blessings.
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  dinsdag 13 maart 2018 @ 01:29:51 #71
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_177782732
quote:
1s.gif Op zondag 11 maart 2018 05:11 schreef dop het volgende:

[..]

heb je op of na z'n ongemakkelijk moment wel behoefte aan fysiek contact.
En zo ja durf je zelf een beetje het voortouw te nemen.
Hij zal denk ik bang zijn het verkeerd te doen.
Als jij wel verder wil zul je moeten aangeven wat je wel fijn vindt.
Knuffelen, bij hem liggen, strelen, gewoon vast gehouden worden, zoenen.
Denk dat voor hem wel belangrijk is om te weten waar voor jou de grenzen zijn.
Wat nog veilig en fijn is.
Denk dat dus ook. Die man is bang om iets fout te doen. Veel (fatsoenlijke) mannen hebben dat. En nu blijkt dat je hem wel al had ingelicht denk ik, dat ie als fatsoenlijke vent al helemaal niets meer durfde te doen uit angst wat fout te doen.

JIj vertelt hem je probleem, hij zegt dat je dat al veteld hebt. Hij heeft dat misschien ervaren als een herhaalde terechtwijzing van jou. Zo van, X (naam man) ik heb je verteld dat .... dus ...

We lezen (ook hier op FOK) zo vaak dat de vrouw degene is die bepaald qua sex. En hij trekt zijn hand terug. En dan doe jij niets meer. JIj had zijn hand kunnen vastnemen, je had tegen hen aan kunnen zitten, vragen of je dat "even" mocht, zonder sex dus. In bed had je kunnen zeggen, ik wil graag gewooon lekker tegen je aan liggen. Dat heb je allemaal niet gedaan. Helemaal niets heb je gedaan. Geen enkel signaal. En zeg svp niet dat hij ook niks meer heeft gedaan. Hij had al veel gedaan, om het leuk te maken. Om toenadering mogelijk te maken. Veel kaarsjes gekocht, bad klaar maken, koken voor jullie enz. Wat had ie nog moeten doen? Een schriftelijke verklaring moeten geven dat ie je heel aardig vindt en heel voorzichtig probeert (etentje, bad, kaarsjes) wat verder te komen in, met jullie relatie. Wetend (want dat had je hem blijkbaar al gezegd) dat hij het rustig aan moest doen, dat je een probleem hebt, en dat zal hem uit je gedrag (ook de andere avonden) toch wel al duidelijk zijn geweest.

Mijn idee, ga alsjeblieft voor goede hulp !! Los van alles !!!
En verder:
Praat open en goed met hem. Vertrouw hem in ieder geval genoeg om met hem te praten. Over sex, over toekomst, over knuffelen, over je angsten, je vermoedens. Over waarom jullie mekaar niet meer daten dan die paar keren. Wat hij wil, hoopt, en zoekt. En over wat jij wilt, hoopt en zoekt.
Als je dat niet kan, maak een einde aan deze relatie.

[ Bericht 1% gewijzigd door LeesFoknl op 13-03-2018 01:36:11 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek !!
Count your blessings.
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  dinsdag 13 maart 2018 @ 05:10:08 #72
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177783662
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 01:00 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Hier word ik nou echt stil van. Zo een denkwijze vind ik nou écht ziek.
Jij bent zo negatief, ik denk jij vertrouwt jezelf niet eens.

Dit vind ik niets meer om boos over te worden, of om grappen over te maken. Dit vind ik gewoon in en in triest!
Er zijn mensen die zo handelen. Maar misschien moet je daar eerst slachtoffer van zijn voordat je van je roze wolk komt.
pi_177796449
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 01:29 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Denk dat dus ook. Die man is bang om iets fout te doen. Veel (fatsoenlijke) mannen hebben dat. En nu blijkt dat je hem wel al had ingelicht denk ik, dat ie als fatsoenlijke vent al helemaal niets meer durfde te doen uit angst wat fout te doen.

JIj vertelt hem je probleem, hij zegt dat je dat al veteld hebt. Hij heeft dat misschien ervaren als een herhaalde terechtwijzing van jou. Zo van, X (naam man) ik heb je verteld dat .... dus ...

We lezen (ook hier op FOK) zo vaak dat de vrouw degene is die bepaald qua sex. En hij trekt zijn hand terug. En dan doe jij niets meer. JIj had zijn hand kunnen vastnemen, je had tegen hen aan kunnen zitten, vragen of je dat "even" mocht, zonder sex dus. In bed had je kunnen zeggen, ik wil graag gewooon lekker tegen je aan liggen. Dat heb je allemaal niet gedaan. Helemaal niets heb je gedaan. Geen enkel signaal. En zeg svp niet dat hij ook niks meer heeft gedaan. Hij had al veel gedaan, om het leuk te maken. Om toenadering mogelijk te maken. Veel kaarsjes gekocht, bad klaar maken, koken voor jullie enz. Wat had ie nog moeten doen? Een schriftelijke verklaring moeten geven dat ie je heel aardig vindt en heel voorzichtig probeert (etentje, bad, kaarsjes) wat verder te komen in, met jullie relatie. Wetend (want dat had je hem blijkbaar al gezegd) dat hij het rustig aan moest doen, dat je een probleem hebt, en dat zal hem uit je gedrag (ook de andere avonden) toch wel al duidelijk zijn geweest.

Mijn idee, ga alsjeblieft voor goede hulp !! Los van alles !!!
En verder:
Praat open en goed met hem. Vertrouw hem in ieder geval genoeg om met hem te praten. Over sex, over toekomst, over knuffelen, over je angsten, je vermoedens. Over waarom jullie mekaar niet meer daten dan die paar keren. Wat hij wil, hoopt, en zoekt. En over wat jij wilt, hoopt en zoekt.
Als je dat niet kan, maak een einde aan deze relatie.
Ik weet niet zo zeker of het daaraan ligt, want toen ik hem dat vertelde in bad zei ik ook dat ik hem leuk vond en dus niet aan hem ligt, en ik vond de contact die we op dat moment hadden ook leuk, alleen ik ben nog niet klaar voor 'penetratie' of andere bepaalde handelingen, ook al had ik hem dat laatst niet verteld.

Maar hij werd afstandelijk en bood excuses dat hij te snel ging, nam zijn handen van me af. Toen we op de bank zaten probeerde ik hem duidelijk te maken dat ik open sta voor aanraking of contact, ik legde mijn hand op zijn arm en leunde ik iets tegen hem aan, hoewel hij zijn arm niet wegtrok maar hij toonde ook geen andere reactie. Toen heb ik mijn hand van hem ook afgehaald, en bleef met wat afstand naast elkaar zitten.

Ook voor het slapen gaan toen we in bed lagen, vroeg ik hem of we nog iets gingen doen hij lachte erom en zei hij wilde alleen slapen, gaf me 3 zoenen op mijn mond en lag stil. Hij keerde daarna zijn rug tegen mij om, en ging tot het rand van het bed. Ik deed dat dus ook en keerde ik mijn rug om, hele nacht door. Ik voelde me toch afgewezen en zo beledigd. Ik denk niet dat dit zijn bedoeling is geweest maar zo kwam het toch op mij over. Ik voel me helaas al snel afgewezen en dan doe ik ook geen moeite voor iemand die naar mijn idee mij 'afwijst' zeker als het gaat om seks.

Zeker heb ik alle respect voor dat hij niet lekker doordrong terwijl hij dat makkelijk kon doen, nu weet ik dat hij geen klootzak of vuile man is die alleen op seks uit is zoals ik dat in begin soms al dacht, dit gedrag van hem juist en het geduld die ik merk maakt hem mooier in mijn ogen en zelfs verliefd ook, maar het kan ook een afwijzing zijn.

Ik snap het gewoon niet, als ik hem iets vraag te doen doet hij het ook, dus hij geeft om mijn plezier en gevoel denk ik dan; mijn favo gerecht koken, bepaalde nummer of artiest draaien, zijn baard laten groeien en veel kaarsjes kopen! Ik weet niet hoe ik dit allemaal zou moeten interpreteren, maar ik denk dus wel dat ik genoeg heb laten zien en merken op die nacht (neem ik aan), hem in mijn buurt te mogen/willen hebben/houden.

Of hij dat niet meer wilde/durfde of niet begreep, weet ik niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lakasha op 13-03-2018 19:19:06 ]
  woensdag 14 maart 2018 @ 13:27:27 #74
450228 LeesFoknl
Schrijf ook graag.
pi_177815382
Ga in ieder geval voor professionele hulp, is mijn advies.

Ben benieuwd hoe dat verder gaat. Als ik dat zo lees vrees ik dat hij heeft besloten, dit is niks en dit kan ook niks worden. Kijk, jij hebt je problemen, maar hij ook. Hij is een single man van 38 (of zo, zei je) en hij wil graag een meisje / vrouw hebben. En dat blijkt niet te lukken met jou. Jij bent niet klaar voor sex (neuken) met hem, en ook niet voor andere sexuele handelingen.
Ja, waar dan wel voor? Hij, zeg je zelf, kookt jouw favoriete gerecht, draait jouw favoriete muziek, , maakt bad voor jullie klaar, koopt veel kaarsjes omdat jij dat leuk vindt en laat ook zijn baardje staan omdat jij dat leuk vindt. Allemaal blijken en bewijzen dat ie je graag mag.
Wat zijn jouw blijken en bewijzen dat je hem graag mag. Je schrijft hier stukje terug dat je (zelfs) geen kontakt met hem opneemt, want volgens een mannenhaatster was dat allemaal gemeen bedoeld dat weekend. Neen, hij moet maar kontakt opnemen, hij is toch ook oh zo gemeen voor je. Koken enz.
Ik zou denken dat jij ook eens kontakt kunt opnemen, na een weekend samen te zijn geweest. Heel misschien zou je zelf eens iets kunnen voorstellen en organiseren.

Het is niet dat ik je niet mag, maar ik begijp die man ook. Het zou mij niet verwonderen als hij op dat moment heeft besloten van, met die kan ik niet een normale relatie opbouwen. Ik kap ermee. Ik gooi haar niet eruit, dat doe je niet als fatsoenlijke man, maar mijn moeite en inzet is bij deze vrouw zinloos. Ik kap ermee. Ik ben benieuwd of hij nog kontakt opneemt als jij het niet doet.

Ga svp hulp zoeken, volgens mij heb je die echt hard nodig. Want ooit is je leven voorbij en misschien heb je dan veel genmist van wat je toch zou willen hebben, ervaren, in je leven.

O~)
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek !!
Count your blessings.
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_177829365
Niet om nu partij voor deze man te kiezen, maar even een ander perspectief, die wat wat meer in lijn ligt met LeesFokNL. Ik ben het niet zo eens met wat sommigen hier zeggen, dat hij een slechte man is omdat hij met jou in bad gaat terwijl hij al van jouw 'issue' af wist.

Jullie zijn al samen naakt naar de sauna geweest, dus samen naakt zijn is dan al wat minder 'bijzonder' / zijn jullie al een beetje gewend. Misschien vond hij het gezien jouw issue wel een goed idee om zo nog meer aan elkaar te wennen qua naakt samen zijn in ongedwongen sfeer / langzaam opbouwen om vertrouwen te creëren. Hij moet toch ook iets, om uiteindelijk ergens te komen samen. Zeker met 38 en 30. Met niets doen gebeurt er ook niets en je moet toch vooruit. Intimiteit moet ook de kans krijgen om stapjes vooruit te maken. En dat begrijp jij ook wel. Edit: Bovendien zag je er helemaal geen probleem in om voorgaande redenen. Blijkbaar voelen jullie je op je gemak bij elkaar, naakt. Het is pas een probleem geworden nadat men er hier commentaar op is gaan geven. Ik zou zeggen, laat je daar niet door leiden en luister naar je gevoel.
Hij heeft mijns inziens inmiddels ook wel laten blijken dat hij jouw grenzen respecteert.

Ik vind dat sommigen hier toch wat te hard zijn voor deze man. De man moet alles perfect doen want anders is het weer klaar. Maar hij is ook een mens. En iemand die misschien soms niet goed weet hoe met een situatie om te gaan. Of bang is dat hij iets fout doet. Of misschien een keer raar kan reageren omdat hij het even zat is. Niemand is perfect. Daar hoeven niet gelijk harde conclusies aan verbonden te worden.

Gezien hij het al wist en jij er (weer) over begon, misschien vatte hij het wel op als een afwijzing? Ondanks dat je hem daarna vertelt dat je hem wel leuk vindt. Misschien kon hij die woorden al niet meer geloven, omdat de 'afwijzing' heel hard was aangekomen.
Hij bood zijn excuses aan dat hij te snel ging en werd afstandelijk. Dat zegt mij genoeg. Hij heeft naar zijn idee rustig aan gedaan, maar ging blijkbaar toch te snel.
Hij voelde zich dus denk ik afgewezen, nadat hij zo zijn best gedaan heeft. En misschien dacht hij daarna wel, 'fuck it, zij mag wel eens laten zien dat zij mij wil, dat zij mij aantrekkelijk vindt en me op wil vreten!'.
Hij heeft zich best uitgesloofd voor je. Misschien zat hij er hierdoor wel helemaal doorheen. En is zijn hele mood downhill gegaan.
Oh en straks gaat hij je knuffelen in bed (want dat mag nog net), raakt hij opgewonden, ligt hij daar weer met blauwe ballen, want hij mag niks meer dan knuffelen en een beetje voelen. Het is allemaal zo afgebakend, strikt en beladen! Ipv dat men probeert wat 'los te laten' en van elkaar geniet...

En nu mag weer het initiatief van hem komen. Ik zeg einde verhaal op deze manier.
Het draait niet alleen maar om jou hè.

[ Bericht 1% gewijzigd door DutchBlend op 15-03-2018 23:00:49 ]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')