abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177585611
registreer om deze reclame te verbergen
Hallo allen,

Ik ben hier nieuw en wilde graag jullie een advies vragen! Zowel van dames als van heren nog heel graag! Want ik zit er erg mee en maakt mij onzeker en verward..


Hier mijn verhaal zoveel mogelijk in het kort:
Ik ken iemand al ruim 2 a 3 jaar nu, maar zien elkaar heel weinig op zich en hebben we niet heel regelmatige contact met elkaar, maar toch er blijft contact bestaan ook na paar discussies en misverstanden soms..

In de tijd dat we elkaar kennen hebben we hooguit 5 a 6 dates/afspraken gehad dus opzich vrij weinig, we hebben nog geen echte seks , met penetratie gehad, wel wat gefriemeld etc naar wellness samen geweest, naakt met elkaar. Ik heb zelf moeite met seksualiteit en intmiteit en het vertrouwen van mannen helaas, er is vermoeden bij mij van seksueel misbruik in jeugd maar weet ik niet te bevestigen of te uitsluiten gezien ik weinig van mijn jeugd afweet. De man weet er niets van, heb ik nooit wat over verteld ook niet dat ik moeite met seksualiteit heb, maar nu hebben we een nieuwe afspraak staan bij hem thuis en hij heeft het over 'relaxen in warme bad' het idee vind ik heel leuk, opwindend alhoewel blijft van ene kant voor mij ook ongemakkelijk en niet veilig, maar nu is mijn vraag hoe moet ik nu hiermee omgaan? Moet ik hem openlijk vertellen over mijn issue en vermoeden van misbruik? Of juist dat vermijden?

Ik weet zelf niet wat hij van plan is voor langere termijn, hebben we nooit erover gehad. Of hij alleen voor seks gaat? Weet ik niet! Ik weet niet zo goed hoe een goede man van een slechte te onderscheiden is helaas,mijn inschattingen kloppen ook niet altijd maar hij zet me nooit onder druk of dwigend gedraaht,... hij is juist een rustige persoon en misschien terughoudend ook

Wat zou ik moeten doen, eerlijk over zijn of maar voor mezelf houden? Hoe zou een man hierop reageren? Ik weet dat het hem kan desmotiveren en afschrikken of zijn interesse verwijderen misschien, maar als andere type man is hoe zou/hoort hij te reageren op zoiets? Want ik weet niet wanneer een man lief/betrouwbaar of begripvol is!!

En nog iets, wat kan ik concluderen van iemand die mij niet vaak of zo regelmatig wil/kan zien? Zegt dat wel iets over zijn intenties??!
Ik heb wel eens wat gedate met mannen die vrij alles snel wilden en moest, uiteindelijk is maar niets geweest pf geworden.. dus, ik weet niet of er een norm is voor een eerlijke of gezonde contact als dit...

Sorry voor lange verhaal.... maar ik ben benieuwd naar jullie mening!
  zaterdag 3 maart 2018 @ 21:11:59 #2
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_177586060
Eerlijk zijn
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_177586126
Praat erover met hem. Pas dat soort dingen doen als jij je er prettiger bij voelt.
Als hij het kan begrijpen wil hij best wachten. Als je niet normaal met hem hierover kan praten, dan zij het zo.
pi_177586137
registreer om deze reclame te verbergen
Tja, als ik ik verliefd ben doe ik er alles aan om zoveel mogelijk in haar buurt te zijn.
Als het alleen voor seks is doe ik weinig moeite.
pi_177586215
Gewoon zeggen dat jij je prettiger voelt bij een rustig tempo. Verder uitweiden kun je doen wanneer dat voor jou goed voelt.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zaterdag 3 maart 2018 @ 21:45:21 #6
545 dop
:copyright: dop
pi_177587290
Eerlijk zijn.
Ideale test voor hem en ook goed voor jezelf.
In een relatie wil je zijn met iemand die je wil zien zoals je bent met alles wat er is.
Dus juist ook je kwetsbaar.
Als hij daar mee overweg kan heb je een goede vent gevonden.
Het kan best zijn dat hij niet weet of en hoe er mee overweg kan.
Maar dat is aan hem om dat eerlijk te zeggen.
Volgens mij voor jou ook de enige mogelijkheid om intimiteit en seksualiteit veilig genoeg te maken zodat je dat pad uiteindelijk ook kunt bewandelen.
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
pi_177589476
registreer om deze reclame te verbergen
Ik denk dat je op dit moment nog helemaal niet moet beginnen over het mogelijke misbruik en je moeite met intimiteit. Ik denk dat je allereerst met hem moet gaan praten over hoe hij wat jullie 'hebben' ziet en wat zijn intenties op langere termijn zijn.

Hoe zie jij jezelf eigenlijk wat jullie 'hebben' en wat zijn jouw intenties op langere termijn?
Victory or defeat it's up to me to decide.
pi_177591557
Bedankt voor de reacties en adviezen! Geeft mij toch betere idee hoe deze situatie beter aan te pakken..

Ik zou ook het liefst iemand eerlijk willen vertellen over mezelf en wie ik ben en mijn 'indien' onprettige ervaringen.. maar de twijfel blijft altijd omdat ik nog geen 'echte herinneringen' heb behalve enkele dromen/nachtmerries en veel andere symptomen, durf ik het ook niet echt te geloven of serieus te nemen, maar goed.

Maar, nu als ik de meerderheid van reacties zo lees; vraag ik me af wat is het moment om zoiets te vertellen en eerlijk te zijn? Hij bereidt blijkbaar voor een 'bad samen', zal ik dat dan gewoon laten en daar vertellen!? Of juist dat mijden? Verpest ik het avond zo niet? Ik heb geen idee, want ik wil hem eigenlijk niet teleurstellen...


Madam-april, ik ben ook met je eens en denk dat het nu de timing is om hem te vragen over zijn echte intenties, maar wij zijn laatste twee afspraken van ons wat intiem geweest en nu die eraan komt lijkt ook dat te gaan worden, hoe moet het anders dat aanpakken als ik hem niet uitleg? Ik kan of weigeren of tegen mijn 'hele zin' op ingaan, vind ik ook niet verstandig en geeft mij tijdens en achteraf ook geen goed gevoel.

En wat je vraag betreft: ik weet niet! Het feit dat wij elkaar zo weinig ontmoeten maakt mij toch onzeker, als hij me zou missen zou hij me snel weer willen zien, toch? Maar als hij alleen op seks uit is waarom zou hij zo lang op willen wachten of rustig aan doen? Ik snap niets hoor.Op veel momenten met hem denk ik hij bedoelt het zeker goed, en behandelt mij met veel respect en is lief, maar of dat ook echt is?! Loop ik altijd met dit soort vragen rond over mannen helaas, dan durf ik mijn verstand of gevoel ook niet echt te geloven. Ik zou hem graag beter willen leren kennen zeker, verliefd ben ik niet denk ik, en word ook niet makkelijk. Eigenlijk zou ik het liefste eerst met iemand in relatie zijn dan pas seksen, maarja bestaat niet. Maar het positieve aan hem 'voor mij' is, seks ervaar ik met hem anders, hij zoent mij anders, ik kan van zijn seksuele toenadering met mij van beter genieten (tot nu dan), en tot nu ook heeft hij alleen maar geprobeerd om mij te vermaken, verder heb ik niets voor hem teruggegeven, ik heb het idee dat hij geeft graag en dat geeft mij dan ook goed gevoel omdat ik niet gedwongen word tot hij zijn zin krijgt.
  zondag 4 maart 2018 @ 00:19:52 #9
469315 Kamelenteen
Lekkerste kont op FOK!
pi_177591708
Moment van vertellen lijkt mij het moment waarop intimiteit dreigt terwijl jij dat tegenhoudt. Dan komt vanzelf de vraag -denk ik- waarom niet. Waarop jij een en ander kan uitleggen over je twijfels en misschien over je verleden. En dan heb je duidelijkheid over die man. Of hij respecteert dat en is begripvol, of het is een klootzak eersteklas als ie toch verder wilt gaan met je het bed in te krijgen en geen Nee! accepteert.
pi_177602474
Thx! Zo weet ik nu beter hoe de situatie aan te pakken en wat te zeggen moet, en dan inderdaad zie ik wel of het een nette leuke man is of een klootzak!
  maandag 5 maart 2018 @ 07:31:57 #11
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177614729
Niet vertellen, je hebt nauwelijks een relatie. Hij hoeft (nog) niet te weten waarom je eventueel niet wilt.

Naar die afspraak gaan en goed op je grenzen letten. Niks laten gebeuren wat jij niet wilt. Maar sluit niet uit dat je wel wilt dat er seks komt.

Zoals jij je "relatie" beschrijft is het zo losjes dat ik me de pleuris zou schrikken als je kwam met zo'n eerlijk verhaal. Je zadelt me dan op met iets dat ik helemaal niet wil weten, in elk geval niet binnen het type relatie dat je beschrijft. Dat bespreken is meer voor soulmates of als het een serieuze relatie moet worden, dus lange termijn.
Als je over je issues begint, ga ik me afvragen of je een psycholoog in me zoekt in plaats van gezelligheid.
  maandag 5 maart 2018 @ 07:36:10 #12
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177614745
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2018 21:11 schreef kanovinnie het volgende:
Eerlijk zijn
Als het een klootzak is weten binnen een week al zijn vrienden van de issues van TS en een maand later het hele dorp.

Eerst nagaan of het een klootzak is. Een klootzak zal je grenzen niet erkennen.
  maandag 5 maart 2018 @ 07:43:20 #13
545 dop
:copyright: dop
pi_177614796
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 07:31 schreef Lunatiek het volgende:
Niet vertellen, je hebt nauwelijks een relatie. Hij hoeft (nog) niet te weten waarom je eventueel niet wilt.

Naar die afspraak gaan en goed op je grenzen letten. Niks laten gebeuren wat jij niet wilt. Maar sluit niet uit dat je wel wilt dat er seks komt.

Zoals jij je "relatie" beschrijft is het zo losjes dat ik me de pleuris zou schrikken als je kwam met zo'n eerlijk verhaal. Je zadelt me dan op met iets dat ik helemaal niet wil weten, in elk geval niet binnen het type relatie dat je beschrijft. Dat bespreken is meer voor soulmates of als het een serieuze relatie moet worden, dus lange termijn.
Als je over je issues begint, ga ik me afvragen of je een psycholoog in me zoekt in plaats van gezelligheid.
ongelooflijk gelul.
Dit soort dingen worden tevaak gezien als groot geheim.
Iets wat je niet aan de grote klok mag hangen.
Maar dat maakt het alleen maar groter en ingewikkelder.
Als je een relatie aan gaat is het nooit te vroeg om over jezelf te vertellen, je kwetsbaar, je problemen, je angsten.
Mensen die daar niet mee overweg kunnen.
Bang van worden of niet tegen kunnen moeten in therapie.

Natuurlijk is het geen kwestie van moeten.
Maar een relatie aan gaan en niet kwetsbaar of bang mogen zijn is onmogelijk.
Gaat vroeg of laat problemen opleveren.
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
  maandag 5 maart 2018 @ 07:45:31 #14
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177614810
quote:
0s.gif Op zondag 4 maart 2018 00:12 schreef Lakasha het volgende:
Eigenlijk zou ik het liefste eerst met iemand in relatie zijn dan pas seksen, maarja bestaat niet.
Waarom niet?

Je bent al naakt met hem in de sauna geweest, maar je bent bang met hem in bad te gaan :?
Wat is het verschil?

Wat voor cultuur komen jullie uit? Beetje in de hoek van hippies en naturisten waaron dit normaal is of van de conservatieve kant waar dit toch wel heel seksueel wordt beschouwd?
Kun je je die man voorstellen als iemand die zin heeft in niet-orgasme gericht knuffelen en genieten van massages en andere wellness, zeg maar als alternatief voor een avondje los gaan in de disco of netflixen?

Je gaat in mijn ogen wel heel erg snel uit de kleren voor iemand die je nauwelijks kent.
  maandag 5 maart 2018 @ 07:49:41 #15
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177614846
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 07:43 schreef dop het volgende:

[..]

ongelooflijk gelul.
Dit soort dingen worden tevaak gezien als groot geheim.
Iets wat je niet aan de grote klok mag hangen.
Maar dat maakt het alleen maar groter en ingewikkelder.
Als je een relatie aan gaat is het nooit te vroeg om over jezelf te vertellen, je kwetsbaar, je problemen, je angsten.
Mensen die daar niet mee overweg kunnen.
Bang van worden of niet tegen kunnen moeten in therapie.
Ja, als je een relatie aangaat is het de tijd het te vertellen. Maar hier gaat het eerder om passieloos daten en de vraag of random rondneuken ok is. Er is in de verste verste geen sprake van een relatie als je niet eens weet of je "date" wel of niet een klootzak is.

Als je aan elke klootzak je sores en issues gaat vertellen ben je niet goed bij je hoofd. Dan kun je het beter in de krant zetten, dan horen ze het tenminste van jou.
  maandag 5 maart 2018 @ 07:54:46 #16
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177614898
Overigens vind ik een "klootzaktest" beter als je gewoon nee zegt op het moment dat je niet wilt. Als hij dat kan handelen, respecteert hij je als persoon.
Kom je eerst met je hele uitleg, weet je niet of hij je respecteert als persoon of dat hij medelijden heeft met je slachtofferschap. Dat laatste is een slechte insteek voor een relatie.
  maandag 5 maart 2018 @ 07:58:50 #17
545 dop
:copyright: dop
pi_177614948
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 07:49 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ja, als je een relatie aangaat is het de tijd het te vertellen. Maar hier gaat het eerder om passieloos daten en de vraag of random rondneuken ok is. Er is in de verste verste geen sprake van een relatie als je niet eens weet of je "date" wel of niet een klootzak is.

Als je aan elke klootzak je sores en issues gaat vertellen ben je niet goed bij je hoofd. Dan kun je het beter in de krant zetten, dan horen ze het tenminste van jou.
wie heeft het over heel je sores.
Dit is iets wat voor haar duidelijk in de weg zit.
Ze moet op zijn minst kunnen uitleggen dat ze issues heeft met sexualiteit.
Als hij dat snapt en aan kan en begrip heeft ontstaat er ruimte en kan ze verder in de relatie.
(begrip, hij hoeft niet haar therapeut te zijn hij hoeft het niet op telossen.)

Leg mij eens uit waarom je niet goed bij je hoofd bent als je iemand over je kwetsbaarheid vertelt.
Wat is het gevaar het grote geheim?

[ Bericht 3% gewijzigd door dop op 05-03-2018 08:19:07 ]
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
pi_177614986
Er is dus een vermoeden van seksueel misbruik, maar niemand kan dat bevestigen. Dus je gaat een vermoeden heel groot maken en daar al naar leven.

Jaren geleden hebben mensen dat ook wel eens van mij gedacht, ik hou er totaal niet van als mensen aan mij zitten, schoolarts was altijd drama, tandarts was altijd drama, eerst vriendje was leuk, 3 meter van mij vandaan. Ben nooit misbruikt, heb er gewoon een gruwelijke hekel aan,
Wel eens bedacht dat het gewoon een afkeer van iets kan zijn, ik hou gewoon niet van al dat geplak om mijn hoofd.

Ik weet ook niet veel van mijn jeugd, veel herinneringen vervagen naar mate je ouder word, is gewoon natuurlijk, ik denk dat maar heel weinig mensen de tijd kunnen herinneren dat ze hun broek vol scheten.

Leer gewoon jezelf accepteren, als iemand je leuk vind, zal hij je accepteren zoals je bent en maak van jezelf geen vermoedelijk slachtoffer, mijn partners keken in het begin even verbaasd maar hadden later zoiets van het zal wel en ze snappen wel sommige mensen zijn minder aanhankelijk dan anderen.
  maandag 5 maart 2018 @ 08:10:31 #19
545 dop
:copyright: dop
pi_177615043
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 07:54 schreef Lunatiek het volgende:
Overigens vind ik een "klootzaktest" beter als je gewoon nee zegt op het moment dat je niet wilt. Als hij dat kan handelen, respecteert hij je als persoon.
Kom je eerst met je hele uitleg, weet je niet of hij je respecteert als persoon of dat hij medelijden heeft met je slachtofferschap. Dat laatste is een slechte insteek voor een relatie.
Hier spreekt echt je eigen angst voor kwetsbaar.
als iemand bewust misbruik van je wil maken dan maakt het geen ene reet uit wat je iemand vertelt.
(Als hier iemand gaat roepen hahaha Lakasha heeft moeite met sexualiteit, dan kunnen we de looser allemaal met het puntje van onze neus aanwijzen.)
Ga er voor het gemak van uit dat 99% van de mensheid er niet op uit is om misbruik van een ander te maken.
Ergste wat je kan overkomen dat iemand zelf ook isseus heeft en er niet mee overweg kan.

[ Bericht 6% gewijzigd door dop op 05-03-2018 08:15:40 ]
Ik schrijf soms wat rottig, zelf noem ik het dyslexie , sommige zeggen dat ik lui ben.
get over it , het wordt niet beter
  maandag 5 maart 2018 @ 08:50:54 #20
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_177615470
Het is mij onduidelijk wat jouw intentie met hem eigenlijk zijn. Hij zou een klootzak zijn als hij alleen maar seks zou willen, maar wat wil jij dan? Als je een relatie wil of verliefd bent, waarom wil je hem niet vaker zien dan 5 keer per 3 jaar? In de huidige stand van zaken zou ik 'casual sex' helemaal niet gek vinden. Het ging toch al langzaam die kant op. Waarom hij dan de klootzak zou zijn ontgaat me.
  maandag 5 maart 2018 @ 08:57:25 #21
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177615555
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 07:58 schreef dop het volgende:
Leg mij eens uit waarom je niet goed bij je hoofd bent als je iemand over je kwetsbaarheid vertelt.
Wat is het gevaar het grote geheim?
Het gevaar is dat het een echte klootzak is die je zal chanteren of je ermee zal pesten/kwetsen. Of in dit geval iedereen zal zeggen dat je een hoer en een slet bent. Je kan het net zo goed in de krant zetten als je zo'n "geheim" aan de verkeerde vertelt.
Klootzakken grijpen nu eenmaal alles aan om je te kwetsen en zo'n "geheim" is voor hen echt een buitenkansje.

TS weet immers nog helemaal niet of het een klootzak is of gewoon een leuke vent. Pas als daar duidelijkheid over is, kun je het hebben over je kwetsbaar opstellen.
  maandag 5 maart 2018 @ 09:01:14 #22
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177615627
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 08:50 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Het is mij onduidelijk wat jouw intentie met hem eigenlijk zijn. Hij zou een klootzak zijn als hij alleen maar seks zou willen, maar wat wil jij dan? Als je een relatie wil of verliefd bent, waarom wil je hem niet vaker zien dan 5 keer per 3 jaar? In de huidige stand van zaken zou ik 'casual sex' helemaal niet gek vinden. Het ging toch al langzaam die kant op. Waarom hij dan de klootzak zou zijn ontgaat me.
Ze is niet verliefd.
Ze wil liever nog geen seks.
Ze wil liever eerst een relatie, dan pas seks.
Ze doet niks om deze relatie vaart te geven. Hij ook niet.

Denk dat het weet zo'n ideaalbeeld is van een jongere over hoe je volgens de regels een relatie aangaat en ze hebben al een paar keer gedate, dus nu "moet" er worden geneukt zodat ze elkaar leren kennen.
  maandag 5 maart 2018 @ 09:06:47 #23
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177615703
quote:
0s.gif Op maandag 5 maart 2018 08:10 schreef dop het volgende:
Ga er voor het gemak van uit dat 99% van de mensheid er niet op uit is om misbruik van een ander te maken.
TS weet dus niet hoe ze dat kan beoordelen en het risico van die 1% is er nog steeds.
Ze heeft geen enkel gevoel of die vent ok is of niet. En toch gaat ze naar de sauna met hem en overweegt zijn baddervoorstel, en seks, terwijl ze niet verliefd is. Maar geen van beiden zet een stap om de relatie emotioneel te verdiepen.
Grote kans dat die man van haar gebruikmaakt. Niet als in seksueel misbruik, maar gewoon een handig maatje voor als het nodig is, niet als vaste relatie. En zij maar denken dat het iets als liefde is.
pi_177615752
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2018 21:16 schreef DancingPhoebe het volgende:
Gewoon zeggen dat jij je prettiger voelt bij een rustig tempo. Verder uitweiden kun je doen wanneer dat voor jou goed voelt.
Dit ja,de tussenweg. Zeggen dat je het eng vindt/rustig aan wilt doen, etc, zonder dat je direct de details vertelt. Een goede verstaander begrijpt wel dat er een verhaal achter zit en een goede man geeft je tijd en ruimte om er op je eigen moment mee te komen. Je hoeft niet mezelf te forceren richting seks of openheid over jouw verhaal!
Somebody that I used to know
pi_177615815
quote:
1s.gif Op maandag 5 maart 2018 09:01 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ze is niet verliefd.
Ze wil liever nog geen seks.
Ze wil liever eerst een relatie, dan pas seks.
Ze doet niks om deze relatie vaart te geven. Hij ook niet.

Denk dat het weet zo'n ideaalbeeld is van een jongere over hoe je volgens de regels een relatie aangaat en ze hebben al een paar keer gedate, dus nu "moet" er worden geneukt zodat ze elkaar leren kennen.
Leren ze ook weer van :)
Somebody that I used to know
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')