abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177542504
registreer om deze reclame te verbergen
Goedemorgen allemaal,

Zijn er mensen met positieve ervaringen met, tijdens en na het gebruik van Bravecto vlooien en teken middel? Ik heb dit gekregen van de dierenarts voor zowel mijn hond als kat, maar nu ik eens heb gegoogled krijg ik het er spaansbenaauwd van. Heb het overigens nog niet gegeven. Aangezien positieve ervaringen vaak slechter worden gedeeld, ben ik benieuwd of deze er toch wl zijn.

Groetjes
That dude there. I need his prosthetic leg.
pi_177543992
Ik heb vrij veel last van teek waar ik woon. Dus ik gebruik de banden van Seresto voor mijn katten. Ben ik tevreden over.
Waar een wil is, is een weg. Gewoon Doordrammen!!!!!!!!!!
pi_177544455
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 09:31 schreef valentijn101 het volgende:
Ik heb vrij veel last van teek waar ik woon. Dus ik gebruik de banden van Seresto voor mijn katten. Ben ik tevreden over.
Ik kom zo snel alleen halsbanden tegen, ik heb echter voorkeur voor een middeltje (pipetje of pilletje). Toch zeker bedankt voor de tip.
That dude there. I need his prosthetic leg.
pi_177552520
registreer om deze reclame te verbergen
Ik denk dat ik weet welke berichten je bent tegengekomen, maar je hoeft er niet benauwd van te worden. Er zouden honden dood zijn gegaan, maar de betreffende honden zijn nooit voor sectieonderzoek aangeboden. Er kon dus niet met zekerheid vastgesteld worden dat Bravecto de boosdoener was. Wie weet wat ze onder de leden hadden?
Maar facebook ontplofte uiteraard.

Natuurlijk kan er altijd iets spelen waardoor een dier reageert op een bepaald middel, en nee, dat is niet altijd vooraf te voorspellen.Of het nu Bravecto, Advantix of gewoon een NSAID zoals Metacam is; er is altijd een kans op bijwerkingen of allergische reacties. En je mag daarom ook nooit zonder overleg met je dierenarts overdoseren of middelen voor een bepaalde diersoort (of gewichtsklasse) voor een andere diersoort (of andere gewichtsklasse) gebruiken. Want dat kan echt naar worden, zelfs met iets simpels als een anti-vlooienmiddeltje of een anti-wormenpil.

En laat ik het zo zeggen; ik kan je geen 100% garantie geven, maar ik heb nog nooit een eigenaar terug gehad met een dier met gezondheidsklachten n.a.v. het geven van Bravecto.
(We verkopen ook andere middelen en ik heb geen aandelen, dus ik bedoel dit niet als reclamepraatje ;) ). Maar als je het toch niet prettig vind, dan kun je altijd voor een ander middel kijken :) .
pi_177554906
Tja heb het destijds ook aan mijn honden gegeven, ze waren tenminste vlo vrij, ik zou wel aanraden om het pas weer te geven als je weer een vlo ziet lopen. Tegenwoordig behandelen we dieren te over met middelen en waarom zou je tegen iets gaan behandelen waar ze dan nog geen last van hebben. Het blijft immers wel iets wat giftig is.
pi_177569385
Bedankt toch voor de redelijk positieve reacties. Het voelde voor mij toch niet helemaal goed, omdat ze nog bezig zijn met testen en dergelijke. Heb de middelen dus toch teruggebracht.

Mocht het echt geen kwaad kunnen, dan is het natuurlijk hartstikke zonde dat dit product niet fatsoenlijk meer in de markt kan komen. De enige positieve hit in Google is hun eigen website, die ze met Adwords bovenaan houden.
That dude there. I need his prosthetic leg.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')