Dit lijkt zo leuk, maar vervolgens kun je het zo onhandig eten en is de onderkant helemaal zacht.quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:37 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Of je bloemtortilla opbakken tot een schaaltje.
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:37 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Of je bloemtortilla opbakken tot een schaaltje.
[ afbeelding ]
Onhandig eten is leuk als je het niet alleen doet.quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:38 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dit lijkt zo leuk, maar vervolgens kun je het zo onhandig eten en is de onderkant helemaal zacht.
Zoals toen met die croissant met gesmolten nutella en het gewoon in m'n haar en oorbellen zatquote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:40 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Onhandig eten is leuk als je het niet alleen doet.
Hmm, ik heb het nog nooit gemaakt bij m'n Mexicaanse eten. Maar ik zou de rijst gewoon koken met een bouillonblokje. Daarnaast even een uitje snipperen, aanbakken met een teentje knoflook. Eetlepel tomatenpuree erbij. Komijn- en paprikapoeder erbij. Dan de rijst erbij een meebakken.quote:
Ik moet nu al lachen. Zie je wel!quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:41 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Zoals toen met die croissant met gesmolten nutella en het gewoon in m'n haar en oorbellen zat
Je haar kan ik nog begrijpen als het lang is. Je oorbellen vind ik wel raar.quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:41 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Zoals toen met die croissant met gesmolten nutella en het gewoon in m'n haar en oorbellen zat
Mensen die proberen netjes te eten en dan de boel ondersmerenquote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:40 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Onhandig eten is leuk als je het niet alleen doet.
Ik kook witte rijst standaard met een bouillonblokje..quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:38 schreef Myraela het volgende:
Oh, dat ziet er wel al beter ui. Alleen nog steeds die witte rijst. Ik hou nooit van witte rijst, liever gewoon wat kruiden erbij.
Ik ook, zoveel beter.quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:51 schreef madam-april het volgende:
[..]
Ik kook witte rijst standaard met een bouillonblokje..
nu?quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:51 schreef madam-april het volgende:
[..]
Ik kook witte rijst standaard met een bouillonblokje..
Precies!quote:Op vrijdag 23 februari 2018 22:54 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik ook, zoveel beter.
Het ergste is rijst die in ruim water gekookt is, en afgegoten. Dan heb je echt een smakeloze droge bek.
dat je nu eten aan het koken wasquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |