abonnement Unibet Coolblue
  zondag 25 februari 2018 @ 14:22:06 #151
409579 LuDann
All the way
pi_177438353
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:15 schreef Sylver_ het volgende:
Bedankt voor de beterschapswensen :*

Ik zie gelukkig vandaag wel verbetering, maar ik vond het ook lang duren. Ik keek net op thuisarts.nl en die geeft een week voor buikgriep aan. Daar zitten we nog niet op.

Het scheelt dat ze niet koorts, overgeven en diarree allemaal tegelijk heeft. Ze begon woensdag met overgeven, daar kwam in de loop van de dag koorts bij. Op vrijdag was de koorts weg en het spugen een stuk minder. Ze heeft toen bijna de hele dag geslapen. Ik kneep 'm wel even omdat ze niks wilde drinken en na 15 min wakker zijn al weer wilde slapen.
Maar op het eind van de dag had ze zowaar wat interesse in eten (en drinken). Kwam er wel allemaal weer uit, maar toch.
Zaterdag brachten we kleuter naar opa en oma 200km verderop. Toen heeft ze ook veel geslapen en mondjesmaat gedronken.
En 's avonds begon de diarree. Samen met het overgeven vind ik dat altijd wel spannend. Maar 's nachts gelukkig geen diarree en maar een beetje gespuugd en wel iets gedronken.
Vandaag dus héél veel diarree maar gelukkig niet meer overgegeven en ze wil weer wat eten en ietsjes meer drinken ^O^
Het is nog wel een beetje milliliters sprokkelen helaas. Door de diarree heeft ze ook maar weinig plasluiers. Maar nog wel iig 1 plasje per 8 uur 😬

Zo sneu joh. Maar wel weer wat interesse in eten & drinken, dat is een goed teken. Hopelijk is ze er snel overheen.
  zondag 25 februari 2018 @ 14:24:46 #152
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177438469
Wat akelig Sylver! Ze neemt het ziekzijn meestal behoorlijk serieus he, die baby van jou? Dat ze niet alles tegelijk had scheelt wel inderdaad, en fijn dat je wel wat verbetering ziet. Beterschap! :*

Lu, een week, daar zou ik voor tekenen inderdaad. Wist je het maar vantevoren he... dan zou ik ook helemaal stoppen met oorzaken zoeken en zo. Ik probeer daar nu ook zo min mogelijk tijd aan te besteden in het kader van meeveren. Maar ik kan het natuurlijk niet helemaal laten. Hij heeft geen koorts en ik denk ook geen pijn bij liggen want in de woonkamer kan hij het wel gewoon. Nou goed, ik duim voor de korte faaaaase inderdaad :Y .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177439664
Dank voor de reacties, allemaal! Net was de verloskundige op bezoek en daar ook even de vraag neergelegd. Volgens haar zouden we, omdat ze zich warm houdt en bijna op geboortegewicht is, nu ook best naar buiten kunnen, al is het nu wel erg koud. We zijn van plan om de eerste periode sowieso de draagdoek te gebruiken en dan onder de jas.

Lu, fijn dat de nacht goed ging! Ben benieuwd wat de huisarts erover te zeggen heeft.
pi_177440099
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:06 schreef Lemijn het volgende:
Tolstoi, op je spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 14:09 schreef Lemijn het volgende:
Voor iedereen die nog denkt dat ik de zen-moeder ben: aaaaaaaaaaah. Baby in slaapstaking. Om gek van te worden. Sliep altijd na 2, max 3 uur wakker. Hield het gisteren de hele dag vol op een half uurtje slaap in de drager rond 11, en was vanmorgen weer vanaf 9 uur wakker. Een half uur geleden slingerde ik 'm boos op mijn rug (want ik wilde koken verdorie). Wordt nu weer wakker. Werkelijk. Wat voor debiele update zit er rond 7 maanden? En is ie te weigeren? |:(
O, dat had S. een paar weken terug ook. Hij is nu bijna 8 maanden. Opeens wilde hij niet meer slapen of kwam zelf moeilijk in slaap en alleen aan de borst of met heen en weer lopen. Dat was van de één op de andere dag opeens over en toen sliep ie beter dan ooit :) Nu is dat weer wat minder aan het worden :?
Hopelijk is het deze update, die J. aan het halen is :+
pi_177440272
Fijn dat het iig weer de goede kant op lijkt te gaan Sylver. Hopelijk sterkt ze snel weer aan en is alles achter de rug!

Lemijn, die update hebben die van mij gelukkig nog niet gehad. Die staan nog in standje 'overdag netjes slapen, 's nachts alleen in gezelschap' En je weet wel dat het hoogst waarschijnlijk over drie jaar wel achter de rug is... ongeveer.

Tolstoi, wij hebben de afspraak dat ik standaard uit mag slapen in het weekend juist omdat ik de nachten al grotendeels doe. Als ze doorslapen dan krijgen we ieder een uitslaapdag. Maar vannacht heeft man van 1 tot 3 beneden gezeten met een spugende peuter, terwijl ik twee meisjes weer probeerde te kalmeren en de was te doen, dus dan wisselen we 's ochtends af. Hij 2 uurtjes, ik 2 uurtjes. Maar idd, duidelijk vooraf afspreken is aan te raden.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_177443612
Mbt slaap :o die slaapregressie bij acht maanden ;(

https://www.liefdevaneenmoeder.nl/hoe-babys-slapen-eerste-jaar/
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_177443819
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:24 schreef littledrummergirl het volgende:
Mbt slaap :o die slaapregressie bij acht maanden ;(

https://www.liefdevaneenmoeder.nl/hoe-babys-slapen-eerste-jaar/
Zou goed kunnen dat ik alles verdrongen heb natuurlijk :+ maar ik herken hier echt helemaal niks van van de oudste... :N

En als onze Pitbull bij 11-12 maanden slechter moet gaan slapen dan de eerste 2 weken, dan moet-ie negatieve uren gaan maken hoor ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_177443892
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 18:33 schreef twist02 het volgende:

[..]

Zou goed kunnen dat ik alles verdrongen heb natuurlijk :+ maar ik herken hier echt helemaal niks van van de oudste... :N

En als onze Pitbull bij 11-12 maanden slechter moet gaan slapen dan de eerste 2 weken, dan moet-ie negatieve uren gaan maken hoor ;)
Wij zijn er ook nog niet, dus heb geen idee in welke mate het bij alle kinderen n ding is of dat de schrijfster gewoon verklaringen heeft lopen googelen toen die van haar niet sliep.

Ik hoop dat laatste en dat onze koters tegen die tijd gewoon n beetje chill slapen 8-)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_177444404
Ik herken het ook totaal niet, maar wij slapen samen.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_177445831
Ik herken het niet echt geloof ik. M. is nu 5 maanden en het gaat op dit moment qua nachten best prima (behalve dat ze tot 6 uur duren ipv 7-8 uur ;) ). Overdag wordt echter amper geslapen.
Bij S. maakte ik me daar dan gruwelijke zorgen over. Of hij wel genoeg sliep enzo. Bij M. denk ik dan, jammer, maar dan niet hoor. Helaas dat ze er zo chagrijnig van worden :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177446041
Ik ga gedag zeggen hier! Sinds donderdag een dreumes in huis, die meteen ook maar langs de kantjes ging stappen :o

Het lukt me niet om bijgelezen te raken/blijven met een kleuter en een baby/dreumes dus ik weet niet precies hoe het iedereen vergaat momenteel, maar waar nodig wens ik jullie een :* of een *O* en wellicht tot in het volgende topic O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_177446044
Ja, ik herken het wel. Maar goed, het ene moment ben ik diep gefrustreerd daarover, het andere moment relaxed. Overdag gaat het hier ook op en neer, maar het komt heel vaak voor dat er alles bij elkaar anderhalf uur geslapen wordt, in de periode van 7:00 tot 18:30. Vandaag ook weer. Dan dus maar veel in de draagzak aan het einde van de middag, als hij er doorheen zit, of in de wagen.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_177446207
S. heeft vandaag ook erg weinig geslapen overdag, in totaal een uur denk ik. Gelukkig wordt hij er niet chagrijnig onder, hij blijft vrolijk O+ O+
Hopelijk is het geen voorbode voor een slechte nacht......
pi_177446595
Nou Franny, ik bedoelde niet dat ik slecht slapen niet herken hè ;) maar meer dat ik die precieze fases niet herken. Komt ook omdat ik dat dus totaal niet onthou.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  zondag 25 februari 2018 @ 21:17:44 #165
409579 LuDann
All the way
pi_177447647
Was het lekker om buiten te zijn, OIT? :)

Ik herken helemaal niks van dat slaapschema. Wolk had maar 1 stand en dat was uberslecht slapen. Kind werd standaard gewoon een keer of 8 wakker snachts en wilde vaak ook niet meer in slaap komen. Überhaupt in slaap krijgen was een drama. Achteraf gezien waarschijnlijk allemaal door voedselallergieën die pas met 8 maanden duidelijk werden.

Over voedselallergieën gesproken: het lijkt erop dat we onze heerlijke lieve baby terughebben. O+ Geen gekrijs, geworstel en gespartel meer maar een ontspannen baby met zo nu en dan een krampje. O+ Hij is in de loop van de dag steeds meer chill geworden en heeft zelfs zo'n anderhalf uur in de box geslapen tijdens het eten. En als hij dan huilde was hij makkelijk te troosten.

Dat is allemaal echt fantastisch natuurlijk, en ik ben er ontzettend dankbaar voor. Toen we echter onverwachts bij mijn ouders bleven eten en ik het met een salade moest doen terwijl de rest lekker aan de patat en snacks zat barstte ik wel even in huilen uit. Ik kijk echt enorm op tegen maanden-, misschien wel jarenlang überstreng diëten. -O- Vooralsnog geen dierlijke melken, geen ei en geen soja.

Zal ik in combinatie met die overproductie eens hard gaan afvallen zeg. :+
  zondag 25 februari 2018 @ 21:26:01 #166
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177447797
Ik vind het dan weer geruststellend dat er zoveel slechte slapers zijn, niet alleen 's nachts maar ook overdag.

Ik moest er net een uur naast liggen om hem zodanig in slaap te krijgen dat ik kon wegsluipen. En dat terwijl ik hem een week geleden gewoon halfslagen in zijn eigen bed legde. Dat ernaast liggen is dus typisch zoiets dat ik niet zou doen na verloftijd, dacht ik vantevoren. Ik stuur mezelf met terugwerkende kracht een 'wacht maar'... :')
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 25 februari 2018 @ 21:26:49 #167
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177447808
Daar zou ik ook om huilen, LuDann. Hopelijk groeit hij er heel snel (deels) overheen... Maar wel fijn dat hij weer tevreden is zeg!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177447938
Hier ook veelal dramatisch weinig slaap overdag, vandaag tussen 7-18:30 1x40 min 1x30 min en 1x20 min :'). Als ie iets langere slaapjes maakt dan deze is ie doorgaans wel n happy camper, maar vandaag wassie dus een draakje }:|.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_177448117
quote:
0s.gif Op zondag 25 februari 2018 20:11 schreef tombolafan het volgende:
Ik ga gedag zeggen hier! Sinds donderdag een dreumes in huis, die meteen ook maar langs de kantjes ging stappen :o

Het lukt me niet om bijgelezen te raken/blijven met een kleuter en een baby/dreumes dus ik weet niet precies hoe het iedereen vergaat momenteel, maar waar nodig wens ik jullie een :* of een *O* en wellicht tot in het volgende topic O+
Gefeliciteerd! :*
  zondag 25 februari 2018 @ 21:45:50 #170
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177448233
Oh wat stom, ik lees over tombolafan heen! Gefeliciteerd met je dreumes! *O* :*
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177448601
Dank O+ overigens is deze dreumes ook nog gewoon elke 2-3 uur wakker voor een voeding s nachts dus ze hoort wel een beetje hier nog :')

Kleuter vanmorgen;
'is ze nou echt 1?'
*Werpt sceptische blik op dreumes*
'ze ziet er nog als een baby uit hoor'
O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_177448643
Tombolafan *O* gefeliciteerd met je dreumes :*

Lu, ik snap echt goed dat je daar om moest huilen hoor. Wat een ellende om weer zo op dieet te moeten. Alles voor je kinderen uiteraard, maar diëten is gewoon hel ;(

Lemijn, was ook altijd mijn uitspraak. Ik zou nooit een kind bij mij in bed laten slapen. Totdat je 3 nachten aan het ledikant van je baby zit die tot kotsen toe krijst. Prima, kom maar bij ons :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177448745
Gefeliciteerd tombo!

Ik heb ook (met periodes) een slaapweigerende baby. Hij is er relatief goed onder, alleen tegen de avond geeft hij het op. Ik laat t maar, het zal wel weer goed komen. Ik doe vaak een poging door wandelen/huishouden in doek om hem een dutje te laten doen, maar als t niet wil, ook okee. Nouja, wel extreem vermoeiend want eigenlijk zijn alle dingen maar leuk voor even dus het is veelal steeds wat nieuws doen/aanbieden. Maar als dat is wat hij wil, doen we het er maar mee. In t begin maakte ik me heel druk, want duidelijk wel moe en niet slapen ging er niet zo goed in bij mij. Hij denkt daar anders over, blijkbaar. :p We hebben een flink drukke week op het programma staan, ik ben benieuwd of hij dat ook leuk vindt op weinig slaap. :')

Kusjes voor de zieken en een extra kusje voor Ludann want t klinkt maar stom. :* Morgen ga ik verder bijlezen.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_177449006
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 21:17 schreef LuDann het volgende:
ik het met een salade moest doen terwijl de rest lekker aan de patat en snacks zat barstte ik wel even in huilen uit.
Je zult het vast goed nagevraagd hebben, maar veel snackbars bakken de frites apart van de snacks en de plekken waar ik het heb gevraagd waren melk- en sojavrij (ei weet ik niet, maar lijkt me niet logisch?). Dan zou je misschien in ieder geval iets mee kunnen eten? Zo lukt het met J in ieder geval wel (maar die mag alleen geen melk).
Edit: bij zelf bakken in 1 frituurpan is dit natuurlijk niet van toepassing. Dat doen wij ook nooit.
pi_177449125
Ludann sterkte :* hoewel het natuurlijk fijn is je blije baby terug te hebben is het gewoon ronduit klote dat jij daar zo veel voor in moet leveren :* :*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')