abonnement Unibet Coolblue
pi_177274289
Hallo allemaal,

Ik maak kleding en zie vaak mooie stoffen die uit Zuid-Korea, Japan of soms Hongkong komen. Echter komt dan altijd weer dat gedoe met de invoerrechten wanneer je voor boven de 21 euro bestelt.
Nu las ik dat het per land nogal eens verschilt of er wel invoerbelasting wordt gevraagd, omdat Nederland met sommige landen handelsovereenkomsten heeft en met andere gewoonweg minder streng rekent. China en US horen daar niet bij en daar komen dan ook altijd extra kosten bij, maar ik vraag me af hoe het met andere landen zit.

Heeft iemand ervaring met bestellen uit Japan, Zuid-Korea of Hong Kong en zo ja, hoe vaak heeft u met invoerrechten te maken gekregen?
pi_177274490
Heuj ik deed vroeger AD&D en toen heb ik een tijd lang een karakter gespeeld met jouw fok-gebruikersnaam _O_

Verder geen ervaring, sorry.
  zondag 18 februari 2018 @ 13:00:46 #3
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_177274928
Alleen met China, maar dat bedoel je volgens mij niet. In mijn ervaring bepaalt de grootte van de doos heel veel, grote dozen pikken ze er altijd uit, kleinere niet. Zou ik ook doen als ik hun was.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_177275448
ligt ook aan het vervoersbedrijf. De reguliere post controleert maar een paar stukken. Met DHL heb je grote kans dat je gewoon BTW+verwerkingskosten betaalt
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_177276866
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 13:16 schreef Jordy-B het volgende:
ligt ook aan het vervoersbedrijf. De reguliere post controleert maar een paar stukken. Met DHL heb je grote kans dat je gewoon BTW+verwerkingskosten betaalt
100% aangezien ze er zelf ook een tientje op verdienen.
.
pi_177289530
autorate costs
<a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif" target="_blank" rel="nofollow"><a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif&lt" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif<</a>;/a>
pi_177301341
Invoerbelasting bestaat niet. Je hebt invoerheffingen (antidumpheffingen etc etc) en de normale belastingen als accijnzen en BTW, die ook moeten betaald worden over goederen die binnen de Unie zijn geproduceerd. Ofwel, al zou je vanwege bepaalde handelsverdragen vrijstelling hebben van invoerheffingen, dan moet je nog steeds BTW en eventueel accijnzen betalen. Bovendien zal de gemiddelde webwinkel geen oorsprongscertificaat meesturen, waardoor de goederen altijd behandeld worden, als zijnde uit een derde land.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')