abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177186150
Hallo,

Afgelopen donderdag heb ik 1 van de grootste fouten ooit in mijn leven gemaakt. Al bijna 2 jaar ben ik vrij gelukkig in mijn relatie. Het enige wat ik toch wel echt lastig heb blijven vinden is het gebrek aan seks. Ik ben zelf een 27 jarige jongen en mijn vriend is 60 (ja 33 jaar is veel, maar bij ons werkt het). Zijn libido is dan ook verklaarbaar lager dan het mijne. Er gaan soms maanden zonder seks voorbij...

Ik heb het daar echt lastig mee soms. We praten er wel eens over, maar een echte oplossing hebben we nog niet kunnen vinden. Toen ik donderdagavond wat had gedronken was de nood voor seks echt superhoog bij mij. Hij was voor werk weg en ik had de dagen ervoor en zelfs die dag al (meerdere malen) de hand aan mijzelf geslagen. In een opwelling besloot ik voor het eerst in mijn leven bullchat eens te openen. Het was de bedoeling alleen maar te kijken en misschien wat te praten, maarja...

Ik raakte daar op een gegeven moment in gesprek met iemand en er was een verbijsterend goede klik. Hij was lief voor me, niet opdringerig en alles klopte gewoon. De drankjes die ik er in had zitten, hadden mijn barrières uitgeschakeld en voordat ik het wist besloten we om elkaar te ontmoeten.

In die nacht heb ik de zo seks gehad waar ik al tijden naar snakte, een eenmalig ding, geen diepe emotionele band en de zekerheid elkaar nooit meer te zien. Het was opzich al een fout dat ik ben vreemdgegaan die avond, maar ik had hier nog mee kunnen leven en dit bespreekbaar kunnen maken met mijn vriend. Dan had ik alleen niet 2 catastrofale fouten moeten maken...

In de stress van het moment heb ik niet gevraagd naar een condoom en niet aan de man gevraagd of hij (een verhoogde kans op) SOA's had. Vrijwel meteen na de seks merkte hij bloed op bij me. Hij zette me onder de douche en uiteindelijk zijn we zelfs doorgegaan.
Een dag later ontdekte ik afscheiding bij mezelf en een dag daarna kreeg ik een keelontsteking. Ik besefte dat ik hieruit met 99% zekerheid kon opmaken dat ik een SOA te pakken had. In eerste instantie sloeg ik mezelf voor de kop. Maar er echt bij stil staan lukte me nog niet. Ik maakte een afspraak bij de huisarts (ook voor een slijmbeursontsteking aan mijn elleboog die ik spontaan 2 dagen na de one night stand kreeg). Die startte me meteen aan antibiotica voor gonorroe of chlamydia, maar vermeldde wel dat hij toch nog even contact zou opnemen met de GGD voor mij.

Vandaag ben ik teruggebeld, ik moet morgen naar de SOA poli voor een preventieve Hepatitis behandeling en een HIV test, daar zij menen dat ik een hoog risico heb genomen voor het oplopen van deze ziektes. Ik ben zo verschrikkelijk bang dat ik seropositief blijk te zijn, ik weet niets van die man waar ik die nacht seks mee heb gehad. Maar alles wijst erop dat hij een verhoogd risico op die ziektes heeft.

Ik heb gehoord dat je pas na 3 maanden zeker weet of je het wel of niet hebt. Sommige mensen werden 1 keer in de maand getest en de eerste twee keer kwam de test negatief terug, maar de derde keer dan toch positief. Ik houd zielsveel van mijn vriend, maar ik durf het hem gewoon echt niet te vertellen. We zijn beiden depressief aangelegd en beiden zitten we niet in een positieve periode. Ik ben bang dat dit verstrekkende gevolgen gaat hebben en misschien wel zover dat hij zichzelf iets aandoet. Als de uitslag positief blijkt te zijn vind ik dat ik sowieso de verplichting heb het te vertellen en dat zal ik dan ook doen. Maar ik weet niet of ik de moed en de kracht heb iets (hem) kapot te maken zonder dat het echt moet. Alleen het vreemdgaan had ik nog kunnen uitleggen en hij had het dan nog kunnen begrijpen, daar hij weet hoe moeilijk het gebrek aan seks voor mij kan zijn. Hij had het nog steeds niet leuk gevonden en dat weet en begrijp ik. Maar als ik er nu ook nog bij moet vertellen dat ik een levenslange ziekte heb opgelopen dan stortten onze beider werelden ineen vrees ik...

Ik ga hier echt op voorhand al kapot van en ik schaam me zeer diep. Daarnaast wordt ik er ontzettend depressief en kwaad van dat die ene onwaarschijnlijk domme foit die ik maak, misschien wel zo hard gestraft wordt. Eerlijk gezegd zie ik het ook niet echt meer zitten. Niet dan ik mezelf van het leven zou beroven, maar ik voel me gewoon echt diep dieptriest en in en in slecht.

Met dit bericht wil ik graag mensen bereiken en waarschuwen hoe simpel het kan zijn. Ook wil ik gewoon mijn ei kwijt en stiekem hoop ik ook nog wat advies of een goed gesprek te krijgen, zonder dat mensen mij de grond in boren (ook al vind ik dat begrijpelijk en ook wel terecht)

Groetjes Max.
pi_177186518
Verdorie man. Vreemdgaan is 1 ding, maar het dan zonder condoom doen is wel echt heel dom.

Nu gewoon alle testen doen die er bestaan, geen seks hebben, uiterst voorzichtig zijn met je bloed en het vertellen aan je vriend. Wie zich brandt moet op de blaren zitten. Niks zeggen kun je in deze situatie echt niet verkopen.
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 20:48:44 #3
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_177186574
Hoe wil je de periode tussen nu en de uitslag van die test dan overbruggen? Ineens 'zomaar' een condoom gebruiken met je vriend oid? En hij zal toch ook wel zien dat je last hebt van afscheiding en dergelijke?
  woensdag 14 februari 2018 @ 20:50:15 #4
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_177186617
Grow up...wees een man en vertel het.

Jij had de ballen om lekker te zuipen, te chatten en je te laten neuken zonder condoom...dan moet je ook de ballen hebben om eerlijk te zijn.
pi_177186763
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 20:48 schreef hugecooll het volgende:
Hoe wil je de periode tussen nu en de uitslag van die test dan overbruggen? Ineens 'zomaar' een condoom gebruiken met je vriend oid? En hij zal toch ook wel zien dat je last hebt van afscheiding en dergelijke?
Het grote probleem was het gebrek aan seks. Dat zie ik de komende tijd niet verbeteren. Daarin had hij dus al niets kunnen opmerken. Daar komt bij dat hij nog steeds weg is. Ik wacht nog even de uitslag van de GGD af morgen. Wil het dan in ieder geval meteen en met zekerheid kunnen melden wat de gevolgen zijn van mijn grootste fout ooit..
pi_177187042
Punt is ook niet zozeer dat ik het niet wil of ga vertellen. Maar wel dat het gewoon zeer k*t is. Ik moest even van me afschrijven, luchten en moed verzamelen. Het is niet niks en ik weet dat ik het aan mezelf te danken heb, maar dat maakt het eerder moeilijker dan makkelijker. Wil niets goed praten, maar dit is gewoon die situatie waar ik me in bevind en dat is en blijft nogmaals k*t.
pi_177187253
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 21:04 schreef Maximinimaal het volgende:
Punt is ook niet zozeer dat ik het niet wil of ga vertellen. Maar wel dat het gewoon zeer k*t is. Ik moest even van me afschrijven, luchten en moed verzamelen. Het is niet niks en ik weet dat ik het aan mezelf te danken heb, maar dat maakt het eerder moeilijker dan makkelijker. Wil niets goed praten, maar dit is gewoon die situatie waar ik me in bevind en dat is en blijft nogmaals k*t.
Schrijven kan lekker zijn, maar je gaat hier echt geen medeleven krijgen.
Het is te hopen dat het geen Hiv of hepatitis is en is gonorroe tegenwoordig ook niet nauwelijks nog te behandelen? Volgens mij slaat veel antibiotica niet meer aan namelijk of was dat met chlamydia? Maar dat zal het GGD je ook wel vertellen. Een goed behandelbare soa zou je voor jezelf kunnen houden, vind ik. Als het echt iets heftigs of moeilijks te behandelen is, zou ik het wel vertellen.

Al denk ik dat je je ook ontzettend naar voelt als je het niet verteld, maar dat is volledig je eigen keuze. Heb je bij die man thuis afgesproken of weet je echt helemaal niks van hem?
pi_177187263
Je kan toch vertellen dat je bent vreemdgegaan (was je sowieso al van plan), en je het dus de komende tijd voor de zekerheid met je vriend met condoom wilt doen. Jullie hebben niet vaak seks geef je aan, dus dan zou dat maar een paar keer het geval zijn.

Kun je kijken hoe verder als je meer zekerheden hebt.
pi_177189193
Vertel dat je bent vreemdgegaan maar dat het condoom scheurde. Dan kun je zeggen dat je je voor de zekerheid hebt laten testen. Het is geen oplossing die de schoonheidsprijs verdiend, maar dan ben je wel eerlijk over het vreemdgaan en het testen. Als je zegt dat je vriend het zou begrijpen als je vreemd bent gegaan kunnen jullie deze 'reis' samen meemaken en komen jullie er echt wel bovenop.
pi_177189228
Nee ik weet helaas echt niets van hem, ja zijn voornaam. Hij kwam naar mij toe en ik was op dat moment ook niet in mijn eigen huis. Alle fouten die je kan maken heb ik gemaakt. Het was ook mijn eerste keer en dan nog in een opwelling. Achteraf gezien had ik het natuurlijk nooit moeten doen en dan al helemaal niet zo, maar terugdraaien kan niet dus accepteren en ermee dealen. Hoe dat met gonorroe/chlamydia zit weet ik eerlijk gezegd ook niet. Momenteel zit in aan de antibiotica dus we gaan het zien. In principe weet ik morgen of ik hiv en/of hepatitis heb en dan gooi ik alles eruit. Als er een voorbeeld van het spreekwoord "wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten" is dan ben ik het wel! Head up high en incasseren, eigen schuld dikke bult...
  woensdag 14 februari 2018 @ 22:12:53 #11
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_177189366
Rustig de uitslag afwachten, hopen op het beste, sterkte TS. Het zou HIV plus meer kunnen zijn, maar ga er voorlopig maar even vanuit dat het de minder dramatische ziektes zijn en dat HIV je bespaard blijft.

Zal aan je denken de volgende keer dat ik vreemdgaan overweeg! En het dan hopelijk niet doen...
"We aren't people, we are text."
- Japanman Sakyusan -
pi_177189713
Hiv zullen ze morgen nog niets over kunnen zeggen vrees ik. De rest misschien wel.
Voorlopig misschien maar niets zeggen, maar wat je ook doet, zeker geen sex hebben met je vriend tot je 100% zeker bent dan je gezond bent!
En dan zie je daarna maar wat je ermee doet. Ben je wel besmet, ja dan moet je wel hé!
pi_177189735
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 22:12 schreef Tyr80 het volgende:
Rustig de uitslag afwachten, hopen op het beste, sterkte TS. Het zou HIV plus meer kunnen zijn, maar ga er voorlopig maar even vanuit dat het de minder dramatische ziektes zijn en dat HIV je bespaard blijft.

Zal aan je denken de volgende keer dat ik vreemdgaan overweeg! En het dan hopelijk niet doen...
Dankje! En goed zo! Is ook wat ik deels probeer te bereiken met mijn verhaal!
  woensdag 14 februari 2018 @ 22:26:03 #14
475718 Aansteker707
Voor al uw vuurgenot.
pi_177189790
Je vriend begrijpt het waarschijnlijk wel. Want jij bent jong, en hij een stuk ouder. Homo's begrijpen dat al helemaal meestal wel. Maar hopelijk heb je nu geen hiv.

Het is ook niet jouw schuld. Je hormonen hebben je hiertoe geleid. Die zijn veel sterker dan jouw kleine ikje die denkt dat ie z'n eigen keuzes maakt.
Ik produceer één van de vijf elementen, en wel de meest explosieve! Watch out!
pi_177189796
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 22:23 schreef Lenny77 het volgende:
Hiv zullen ze morgen nog niets over kunnen zeggen vrees ik. De rest misschien wel.
Voorlopig misschien maar niets zeggen, maar wat je ook doet, zeker geen sex hebben met je vriend tot je 100% zeker bent dan je gezond bent!
En dan zie je daarna maar wat je ermee doet. Ben je wel besmet, ja dan moet je wel hé!
Als het goed is kunnen ze een sneltest doen. Dan krijg in binnen een uur te horen hoe het ervoor staat. Normaliter is het na 3 maanden pas betrouwbaar idd. De sneltest is alleen betrouwbaar als je binnen een week na het blootstellen die test doet. Net op tijd dus...
pi_177190087
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 22:26 schreef Maximinimaal het volgende:

[..]

Als het goed is kunnen ze een sneltest doen. Dan krijg in binnen een uur te horen hoe het ervoor staat. Normaliter is het na 3 maanden pas betrouwbaar idd. De sneltest is alleen betrouwbaar als je binnen een week na het blootstellen die test doet. Net op tijd dus...
Ik zal voor je duimen!
pi_177190134
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 22:34 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Ik zal voor je duimen!
Dankje!
pi_177190157
Ik kan nog geen DM lezen helaas, dus als iemand me deze gestuurd heeft zal het even via een andere weg moeten...
pi_177191549
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 22:09 schreef Maximinimaal het volgende:
Nee ik weet helaas echt niets van hem, ja zijn voornaam. Hij kwam naar mij toe en ik was op dat moment ook niet in mijn eigen huis. Alle fouten die je kan maken heb ik gemaakt. Het was ook mijn eerste keer en dan nog in een opwelling. Achteraf gezien had ik het natuurlijk nooit moeten doen en dan al helemaal niet zo, maar terugdraaien kan niet dus accepteren en ermee dealen. Hoe dat met gonorroe/chlamydia zit weet ik eerlijk gezegd ook niet. Momenteel zit in aan de antibiotica dus we gaan het zien. In principe weet ik morgen of ik hiv en/of hepatitis heb en dan gooi ik alles eruit. Als er een voorbeeld van het spreekwoord "wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten" is dan ben ik het wel! Head up high en incasseren, eigen schuld dikke bult...
Als je nog zo eens een opwelling hebt , je vriend is er niet,steek hem dan in een molshoop.Niet in bevrozen grond,en je hebt dan de hele wereld aan je kloten hangen.Is beter dan eentje.Wel even eens goed op de molshoop kloppen voor het verjagen van de mol of de ratten die er in huizen.zouden uw pietje afbijten.Maar minder gevaarlijk dan vreemgaan. o|O _O_
pi_177191594
Oei onhandig. Sterkte ermee!
  woensdag 14 februari 2018 @ 23:55:17 #21
475456 Samuel24
ik ben een aardige jongen.
pi_177191965
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 23:34 schreef demonnomed het volgende:

[..]

Als je nog zo eens een opwelling hebt , je vriend is er niet,steek hem dan in een molshoop.Niet in bevrozen grond,en je hebt dan de hele wereld aan je kloten hangen.Is beter dan eentje.Wel even eens goed op de molshoop kloppen voor het verjagen van de mol of de ratten die er in huizen.zouden uw pietje afbijten.Maar minder gevaarlijk dan vreemgaan. o|O _O_
typische opmerking van een Belg weer. :') moeilijk he..om even normaal te reageren demonnomed?
Maar niet heus.....HAAAAAAAAA!
pi_177192105
Ach (inmiddels) kan ik er wel om lachen. Flauwe glimlach dan 😜. Hij heeft ook wel een punt, vreemdgaan is gewoon niet oke. Maar ongedaan maken kan niet dusja...
  donderdag 15 februari 2018 @ 00:19:01 #23
475456 Samuel24
ik ben een aardige jongen.
pi_177192338
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 00:04 schreef Maximinimaal het volgende:
Ach (inmiddels) kan ik er wel om lachen. Flauwe glimlach dan 😜. Hij heeft ook wel een punt, vreemdgaan is gewoon niet oke. Maar ongedaan maken kan niet dusja...
luister, ik weet hoe je je voelt hoor. ik heb 4 jaar terug ook zo´n test moeten doen. en ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik vooral super bang was dat ik HIV zou krijgen. dus ik begrijp heel goed je angst. gelukkig bleek ik geen HIV te hebben. dus dat was voor mij toen echt een opluchting
maar luister Maximinimaal. dit was natuurlijk wel super onverstandig van je natuurlijk he.
leer hier nou alsjeblieft van want het is het niet waard om zoveel risico´s te nemen voor maar 1 goede wip.
ik hoop echt dat je niks hebt hoor. en ik duim ook voor je. hou je ons nog op de hoogte maximinimaal?
Maar niet heus.....HAAAAAAAAA!
pi_177192630
Niet zo hard zijn voor TS, als je geil bent doe soms nou eenmaal domme dingen waar je later spijt van hebt🤔
  donderdag 15 februari 2018 @ 08:51:49 #25
53151 T42
Pinball Wizard
pi_177195990
Karma.

Die gasten zitten niet voor niks op sites en doen dates..
<a href="http://memecrunch.com/meme/BDGZ/taalnazi-tim/image.png">Klik hier</a> bij spelfouten in mijn post.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')