abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 12 februari 2018 @ 21:38:33 #1
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_177139488
registreer om deze reclame te verbergen
De nepnieuwsbestrijders van de EU hebben veel te weinig personeel en vrijwilligers om al hun taken uit te voeren. Het team, East Stratcom, zegt zelf dat ze 400 vrijwilligers hebben, maar in de praktijk blijkt maar een heel klein deel echt actief.

Zowel bronnen die de werkwijze van het team van nabij kennen als de actieve vrijwilligers zelf zeggen dat het team veel meer professionele krachten nodig heeft. "We moeten onszelf verdedigen tegen Russische desinformatie," zegt de meest gedreven vrijwilliger, Pavel Spirin. "Dat kan niet met vrijwilligers, dat moet met professionele mensen."

Hij heeft er in zijn leven wel eens rianter bij gezeten. Pavel Spirin was ooit correspondent voor de Russische tv in China, deed ook verslag van de tweede Tsjetsjeense oorlog, maar slijt zijn dagen inmiddels in een slecht geïsoleerd flatje in een buitenwijk van Brussel.

Een baan heeft hij niet, maar wel een reden om 's ochtends zijn bed uit te komen: hij bestrijdt als vrijwilliger Russisch nepnieuws voor de Europese Unie.

"Iedere week kijk ik minimaal tien uur, soms vijftien uur, naar Russische politieke talkshows," zegt hij achter zijn computer. Het zijn talkshows die de meeste Nederlanders nauwelijks serieus zullen nemen. Over het Westen mag er vrijwel alles gezegd worden, als het maar negatief is.

"De NAVO maakt vrouwen bang door te zeggen dat Russische militairen ze komen verkrachten." Of "Poolse katholieken en neonazi's hebben plannen om Rusland te veroveren en op te delen." Pavel schrijft het op en meldt het bij de website EUvsdisinfo.eu.

"Ongeveer driekwart van de meldingen die ik doe, komt ook daadwerkelijk op de website terecht," zegt Pavel. Hij is de fanatiekste vrijwilliger van allemaal. 882 van de 3750 artikelen op de site zijn door hem aangegeven, bijna een kwart van het totaal.

Vrijwilligers
Het idee voor de website ontstond drie jaar geleden. EU-regeringsleiders vonden dat er iets moest gebeuren aan "de aanhoudende stroom Russische desinformatie", die vooral gericht is op landen in Oost-Europa. De EU wilde dat nepnieuws aan het licht brengen, verzamelen en er een eigen verhaal tegenover zetten. Veel budget was er niet: voor 2017 slechts 1 miljoen euro.

Met dat bedrag kun je niet veel, zeker niet als de ambities groot zijn. Behalve nepnieuws verzamelen moet het team ook lezingen geven en onafhankelijke media in Oost-Europa ondersteunen. De oplossing: vrijwilligers. Zij moeten voor de EU bijhouden welk nepnieuws er verspreid wordt. Drie betaalde krachten in Brussel checken de meldingen en zetten ze online.

Voor Pavel is het vrijwilligerswerk de ideale tijdsbesteding. Hij vluchtte vijf jaar geleden met zijn gezin uit Rusland naar België, omdat zijn Tsjetsjeense vrouw er in de problemen zat. Ze kregen een verblijfsvergunning en Pavel ging studeren aan de Brusselse universiteit.

Nadat hij een essay over Russische trollen op internet had geschreven raadde een docent hem aan om vrijwilliger te worden bij East Stratcom, de taskforce achter de nepnieuwslijst. De meeste Stratcom-vrijwilligers met wie de NOS sprak hebben een soortgelijk verhaal. Of ze horen bij een ngo, of ze komen als individu min of meer toevallig bij East Stratcom terecht.

Tien vrijwilligers
Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken noemde het afgelopen zaterdag in NRC nog "heel goed" dat de factchecksite bestaat. "Ze werken samen met een heel netwerk aan ngo's en wetenschappers."

Maar dat 'hele netwerk' van East Stratcom is dus klein. Kleiner dan ze zelf suggereren. De organisatie spreekt over meer dan 400 vrijwilligers die artikelen aangeven. De NOS verzamelde de gegevens van alle 3750 artikelen op de website en zag dat maar een heel kleine groep daadwerkelijk actief is. Tien vrijwilligers hebben samen zo'n 75% van alle artikelen op de website aangegeven. De grootste groep vrijwilligers plaatst één of twee keer een artikel en haakt dan af.

Juist die kleine groep fanatieke vrijwilligers maakt de EU-website kwetsbaar. De vrijwilligers die wel actief blijven, hebben vaak een sterk ideologische motivatie. Dat blijkt wel uit de Nederlandse voorbeelden op de website: vier van de vijf Nederlandse artikelen werden gemeld door de ngo Promote Ukraine, een groep die als doel heeft Oekraïne en de EU dichter bij elkaar te brengen. Een Nederlands sprekende Oekraïense van die groep gaf de artikelen aan.

Fouten
De artikelen van GeenStijl en The Post Online zijn weliswaar kritisch over Oekraïne, maar er staan geen leugens in. Nadat Promote Ukraine ze aanmeldde, werd er in Brussel niet goed opgelet. Eén van de drie betaalde krachten van East Stratcom zette de artikelen online in de lijst met nepnieuws. Hij of zij sprak geen Nederlands.

"Er moeten soms wel fouten gemaakt worden, gezien het budget," zegt een bron die de werkwijze van het team goed kent. "Ze moeten kiezen tussen hun opdracht uitvoeren en de fouten voor lief nemen of helemaal niets plaatsen. Daarin kiezen ze voor het eerste."

Naïef
Zelfs de vrijwilligers zelf zijn kritisch over het systeem met vrijwilligers. Peter Kreko van het Hongaarse Political Capital Institute: "Wij zouden dit werk niet gratis doen, als we niet wisten dat de middelen beperkt zijn. Maar het is naïef dat tegenover de miljarden die Rusland aan propaganda spendeert, de EU vrijwilligers opstelt."

De Tsjechische denktank European Values, die na Pavel Spirin de meeste artikelen heeft aangemeld, accepteert dat vrijwilligers inzetten "op dit moment de enige manier is" om iets van de grond te krijgen. "Maar we denken echt dat ze in Brussel uiteindelijk zelf mensen moeten aannemen."

Verdedigen
Zo kijkt Pavel Spirin er in zijn flatje in Brussel ook tegenaan. Hij vreest dat zijn vaderland aan de winnende hand is in een propaganda-oorlog tegen de EU en dus doet hij wat hij kan. "Propaganda is na oorlog de beste manier om een democratische staat kapot te maken. Als je je daar niet tegen verdedigt, dan zul je verliezen als democratische staat."

Maar die verdediging zou eigenlijk niet moeten komen van vrijwilligers zoals hij, vindt hij. "Vrijwilligers kunnen niet verdedigen. Alleen professionele mensen kunnen dat."

https://nos.nl/artikel/22(...)n-vrijwilligers.html

Wat is dit toch ook een dramatisch project :')

De uitvoering is nog slechter dan het idee zelf.
pi_177139829
Ook raar dat hier dus blijkbaar geen objectieve mensen aan werken (wat ik verwachtte), maar mensen met een eigen agenda (tegen Rusland of pro-Oekraïne). Dan kun je verwachten dat het niet goed gaat. Weinig professioneel. En dat voor een miljarden verslindende bureaucratie als Brussel. Je zou wel verwachten dat voor zoiets als dit wel budget is (ipv kaviaar, dienstauto's en verhuizen naar Straatsburg en terug)
Rijke oudere heteroseksuele blanke mannen zijn de nieuwe Joden.
pi_177140179
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:52 schreef LXIV het volgende:
Ook raar dat hier dus blijkbaar geen objectieve mensen aan werken (wat ik verwachtte), maar mensen met een eigen agenda (tegen Rusland of pro-Oekraïne). Dan kun je verwachten dat het niet goed gaat. Weinig professioneel. En dat voor een miljarden verslindende bureaucratie als Brussel. Je zou wel verwachten dat voor zoiets als dit wel budget is (ipv kaviaar, dienstauto's en verhuizen naar Straatsburg en terug)
Zal wel aan de populisten liggen daar zit het echte gevaar volgens Verhofstadt
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_177140707
registreer om deze reclame te verbergen
Kan ik deze mensen ook mailen?
pi_177140719
Dan zullen ze het krijgen ook, hun nieuws
pi_177140752
Het klinkt meer en meer alsof dat hele team is opgetuigd om veel geld te verdienen.

Ik zou graag de geldstromen uitgezocht zien door onafhankelijk media. Maar ja, het risico dat zo'n artikel als nepnieuws wordt bestempeld is wel erg groot natuurlijk
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_177140814
registreer om deze reclame te verbergen
Waar kan ik me opgeven?

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_177140879
Dit hele NOS artikel komt over als een oproep om maar vooral meer budget vrij te maken voor de bestrijding van nepnieuws. Geen enkele kritische noot of het überhaupt wel zo'n verstandig idee is om de EU te gaan laten bepalen welk nieuws mensen voorgeschoteld krijgen.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
pi_177140956
Het is raar dat ze gezien de belangen niet beter hun best doen om te doen alsof de Waarheidstak vd EU professioneel en objectief is. Ze zijn blijkbaar decadenter dan totalitair.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
pi_177140977
"Propaganda is na oorlog de beste manier om een democratische staat kapot te maken. Als je je daar niet tegen verdedigt, dan zul je verliezen als democratische staat."

Dit klopt trouwens als een bus.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
pi_177140984
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:39 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Dit hele NOS artikel komt over als een oproep om maar vooral meer budget vrij te maken voor de bestrijding van nepnieuws. Geen enkele kritische noot of het überhaupt wel zo'n verstandig idee is om de EU te gaan laten bepalen welk nieuws mensen voorgeschoteld krijgen.
NOS = mediakartel
Rijke oudere heteroseksuele blanke mannen zijn de nieuwe Joden.
pi_177141047
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:52 schreef LXIV het volgende:
Ook raar dat hier dus blijkbaar geen objectieve mensen aan werken (wat ik verwachtte), maar mensen met een eigen agenda (tegen Rusland of pro-Oekraïne). Dan kun je verwachten dat het niet goed gaat. Weinig professioneel. En dat voor een miljarden verslindende bureaucratie als Brussel. Je zou wel verwachten dat voor zoiets als dit wel budget is (ipv kaviaar, dienstauto's en verhuizen naar Straatsburg en terug)
Ik heb liever dat ze geld verspillen aan kaviaar dan aan dit soort enge propagandaprojecten.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_177141055
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:39 schreef Arthur_Spooner het volgende:
Dit hele NOS artikel komt over als een oproep om maar vooral meer budget vrij te maken voor de bestrijding van nepnieuws. Geen enkele kritische noot of het überhaupt wel zo'n verstandig idee is om de EU te gaan laten bepalen welk nieuws mensen voorgeschoteld krijgen.
Had je iets anders verwacht dan?
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_177141108
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:43 schreef LelijKnap het volgende:
Het is raar dat ze gezien de belangen niet beter hun best doen om te doen alsof de Waarheidstak vd EU professioneel en objectief is. Ze zijn blijkbaar decadenter dan totalitair.
Goed nieuws toch? :D
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_177141159
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:50 schreef heiden6 het volgende:

[..]

Ik heb liever dat ze geld verspillen aan kaviaar dan aan dit soort enge propagandaprojecten.
Ik heb liever dat deze onheilsclub zijn lange dunne vingers van onze toekomst en ons welzijn aftrekt. Of ze het nu uit wellust en decadentie doen (corruptie en fraude) of uit pure kwaadaardigheid ('nep'nieuwsbestrinding) en replacement migration.
Het tweede is wel nóg slechter idd,
Rijke oudere heteroseksuele blanke mannen zijn de nieuwe Joden.
pi_177141166
Geruststellend iig.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
  maandag 12 februari 2018 @ 22:56:30 #17
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_177141169
Interessant artikel, maar goed niemand leest het toch.

In plaats daarvan ga ik maar een beetje gniffelen om de hersenkronkels van de idioten die nu een NOS artikel moeten geloven :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_177141179
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:55 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ik heb liever dat deze onheilsclub zijn lange dunne vingers van onze toekomst en ons welzijn aftrekt. Of ze het nu uit wellust en decadentie doen (corruptie en fraude) of uit pure kwaadaardigheid ('nep'nieuwsbestrinding) en replacement migration.
Het tweede is wel nóg slechter idd,
Dat zou helemaal mooi zijn ja, maar ik denk niet dat we daarop hoeven rekenen.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_177141606
Het nepnieuws verhaal is er maar om 1 reden.

De dode bomen media zijn nu letterlijk dood aan het gaan. Eerst natuurlijk de kranten, maar inmiddels maakt Netflix het klassieke TV zenders ook steeds moeilijker. Wat te denken van het internet en social media als nieuwsbronnen?

Stel je nu voor dat je de 'oude' media met subsidies van de overheid in de lucht zou kunnen houden. Kunstmatig aan het infuus van de belastingbetaler, zoals de banken in 2008. Hoe zou je dat doen?

Simpel, je regelt een ban op nieuwsbronnen buiten de klassieke media met een dom verhaaltje over nepnieuws. Straks is het noodzakelijk dat RTL/NPO, maar ook de Volkskrant en Trouw miljarden krijgen om Russisch nep nieuws te bestrijden. :{

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_177141680
quote:
13s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:20 schreef Nintex het volgende:
Het nepnieuws verhaal is er maar om 1 reden.

De dode bomen media zijn nu letterlijk dood aan het gaan. Eerst natuurlijk de kranten, maar inmiddels maakt Netflix het klassieke TV zenders ook steeds moeilijker. Wat te denken van het internet en social media als nieuwsbronnen?

Stel je nu voor dat je de 'oude' media met subsidies van de overheid in de lucht zou kunnen houden. Kunstmatig aan het infuus van de belastingbetaler, zoals de banken in 2008. Hoe zou je dat doen?

Simpel, je regelt een ban op nieuwsbronnen buiten de klassieke media met een dom verhaaltje over nepnieuws. Straks is het noodzakelijk dat RTL/NPO, maar ook de Volkskrant en Trouw miljarden krijgen om Russisch nep nieuws te bestrijden. :{
Media krijgen al geld van de overheid om het 'juiste' te tonen. Bijvoorbeeld het positief in beeld brengen van allochtonen. Zo ver dus de 'onafhankelijkheid'
https://www.geenstijl.nl/3099401/rtl_nieuws_is_lief_voor_multic/
https://zoek.officielebek(...)rttype=1&sortorder=4
Rijke oudere heteroseksuele blanke mannen zijn de nieuwe Joden.
pi_177141694
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:23 schreef LXIV het volgende:

[..]

Media krijgen al geld van de overheid om het 'juiste' te tonen. Bijvoorbeeld het positief in beeld brengen van allochtonen. Zo ver dus de 'onafhankelijkheid'
Nog even en er komen bail outs voor de noodlijdende media bedrijven let maar op.

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

“There are only two places where socialism will ever work—in Heaven where it is not needed, and in Hell where it is already in practice." - Winston Churchill
pi_177141721
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 23:24 schreef Nintex het volgende:

[..]

Nog even en er komen bail outs voor de noodlijdende media bedrijven let maar op.
Dan zitten ze helemaal in de tang van het partijkartel
Rijke oudere heteroseksuele blanke mannen zijn de nieuwe Joden.
pi_177142724
Als de EU iets tegen nepnieuws wil doen, kunnen ze zichzelf beter opheffen. Ik bedoel het bestaan van de EU is op nepnieuws en angsthaazerij daaromtrent gebaseerd.
  KLB - Grootste betweter 2018 dinsdag 13 februari 2018 @ 00:54:13 #24
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_177142853
Jammer dat dit topic gekaapt is door een paar BNW-gekkies die er heilig van overtuigd zijn dat de media samenzweren met de staat om informatie te censureren :')

Kom op man, we zagen vandaag nog hoe de Volkskrant de politieke carrière van Zijlstra haast beëindigd en de NOS brengt deze wanorde nu aan het licht en is verantwoordelijk voor het uitkomen van de Teeven-affaire, die drie bewindslieden hun functie heeft gekost en leidde tot het aftreden van de kamervoorzitter van destijds.

Keer op keer op keer brengt de gevestigde media de politieke elite in verlegenheid, maar dan kijkt men hier weg. Maar wordt er toevallig een keer een woord gebruikt wat men niet bevalt, dan is deze gevestigde media meteen op handen van de politieke elite volgens een selecte groep complotdenkers alhier.

Echt, het wordt tijd dat men hier eens tegen optreedt want dit deze gekken maken iedere discussie onmogelijk.
pi_177142908
Haha wat een sukkel ben je dan, vrijwillig voor de EU werken _O- _O- _O-

Het instituut waar jan en allemaal dik geld verdiend en competentie geen enkel verband heeft met salariëring en dan zijn er mensen die daar gratis hun tijd aan geven _O- _O-
  dinsdag 13 februari 2018 @ 01:09:18 #26
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_177142939
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 01:02 schreef tjoptjop het volgende:
Haha wat een sukkel ben je dan, vrijwillig voor de EU werken _O- _O- _O-

Zichzelf even verkopen om te laten zien wat ze kunnen hebben of missen, eerst goed waar maken en dan om salaris vragen zoniet stapt men op.
pi_177143255
quote:
13s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:54 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
er heilig van overtuigd zijn dat de media samenzweren met de staat om informatie te censureren
De NOS is onderdeel van de staat. Echt een vreemd complot ja.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_177143972
quote:
"Iedere week kijk ik minimaal tien uur, soms vijftien uur, naar Russische politieke talkshows," zegt hij achter zijn computer. Het zijn talkshows die de meeste Nederlanders nauwelijks serieus zullen nemen.
Je bent er om Europees 'nepnieuws' te bestrijden, en je kijkt per week 10 tot 15 uur lang (eigenlijk maar 2 tot 3 uur per dag) naar dingen die Europa nooit zullen bereiken :?

Lekker nuttig :z
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_177145071
Hadden ze de EU-shills van Fok niet kunnen vragen? Zo duur kunnen die niet zijn.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 09:22:25 #30
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_177145173
Ik weet nog wel een goede kandidaat om leiding te geven aan dit clubje. Het schijnt dat nepnieuwsdeskundige H. Zijlstra binnenkort aan ander werk geholpen moet worden.
pi_177145568
quote:
13s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 00:54 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
Jammer dat dit topic gekaapt is door een paar BNW-gekkies die er heilig van overtuigd zijn dat de media samenzweren met de staat om informatie te censureren :')

Kom op man, we zagen vandaag nog hoe de Volkskrant de politieke carrière van Zijlstra haast beëindigd en de NOS brengt deze wanorde nu aan het licht en is verantwoordelijk voor het uitkomen van de Teeven-affaire, die drie bewindslieden hun functie heeft gekost en leidde tot het aftreden van de kamervoorzitter van destijds.

Keer op keer op keer brengt de gevestigde media de politieke elite in verlegenheid, maar dan kijkt men hier weg. Maar wordt er toevallig een keer een woord gebruikt wat men niet bevalt, dan is deze gevestigde media meteen op handen van de politieke elite volgens een selecte groep complotdenkers alhier.

Echt, het wordt tijd dat men hier eens tegen optreedt want dit deze gekken maken iedere discussie onmogelijk.
Dit inderdaad.

Onze media spelen dan ook niet onder een hoedje met de staat en zijn al helemaal niet van plan om bepaalde partijen of bewindslieden uit de wind te houden. Zijlstra bekent tegenover de Volkskrant dat hij op achterlijke wijze leugens heeft lopen verspreiden en de krant knalt dat prominent op haar voorpagina met als gevolg dat de minister waarschijnlijk het veld moet ruimen. Jouw voorbeeld over de NOS is eveneens treffend.

Maar ja, dan wordt er weer melding gemaakt van het geruzie binnen het FvD en de PVV en dan raakt men hier weer compleet overstuur. Dat is echter ook gewoon nieuws.

De waarheid is dat onze media tot de meest objectieve in de wereld behoren.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_177146148
Ik zag de reportage gisteren.

Tering, de debiliteit.
  KLB - Grootste betweter 2018 dinsdag 13 februari 2018 @ 19:36:37 #33
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_177159829
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 02:16 schreef heiden6 het volgende:

[..]

De NOS is onderdeel van de staat. Echt een vreemd complot ja.
De NOS is een van de twee organisaties achter Nieuwsuur.

Nieuwsuur legde het grootste schandaal van het vorige kabinet bloot.

Man, echt een propaganda-omroep die NOS :')
pi_177191575
quote:
13s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:36 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
Man, echt een propaganda-omroep die NOS
Staatspropaganda ja, niet propaganda voor een specifiek kabinet of een bepaalde partij.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  woensdag 14 februari 2018 @ 23:41:56 #35
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_177191677
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:47 schreef KoosVogels het volgende:
De waarheid is dat onze media tot de meest objectieve in de wereld behoren.
Mag jij weer brengen wat je wil zonder overleg met je supervisor?
  woensdag 14 februari 2018 @ 23:43:01 #36
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_177191701
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 09:22 schreef EdvandeBerg het volgende:
Het schijnt dat nepnieuwsdeskundige H. Zijlstra binnenkort aan ander werk geholpen moet worden.
Zal best wel ergens iets te vinden zijn met die contacten.

En zo niet bij de (Fabeltjeskrant) misschien?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')