Goed nieuws, het is makkelijk en snel:quote:Op donderdag 8 februari 2018 00:28 schreef FANN het volgende:
[..]
Hoe maak je zo'n met op de huid gebakken makreelfilet?
zit er lekker uit, ik moet meer vis eten zegt de dokter
Jij eet om 8:48 vis?quote:Op donderdag 8 februari 2018 08:48 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Goed nieuws, het is makkelijk en snel:
Zo nodig droogdeppen, beetje zout aan beide kanten.
Pan op hoog vuur, als die heet is een beetje olijfolie er in, filet met de huid naar beneden in de pan. Met een spatel tegen de pan aanduwen, maar niet heen en weer bewegen.
Na 2 minuten het vuur uitzetten, de filet omdraaien en nog twee minuten laten gaan.
Klaar!
Zo heb je dus in 4 minuten een heerlijk makreelfiletje :-D
[ afbeelding ]
Jaloers is. .quote:Op donderdag 8 februari 2018 11:33 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Opnieuw die heerlijke Gamba's met schil van weleer in een spicy saus met kousenband en witte rijst.
Tis tenslotte donderdagmiddag(bijna)
Ik kan de kaascashews aanraden.quote:Op donderdag 8 februari 2018 13:20 schreef Karzai het volgende:
ik heb nog een vvv bon misschien maar eens wat voer mee halen bij de hema
vanavond ovenschotel met spitskool gehakt paprika en kaas
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?quote:Op donderdag 8 februari 2018 11:33 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Opnieuw die heerlijke Gamba's met schil van weleer in een spicy saus met kousenband en witte rijst.
Tis tenslotte donderdagmiddag(bijna)
Omdat Iwaniusquote:Op donderdag 8 februari 2018 17:57 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?
Kost geen drol en dan lijkt het wat hè.quote:Op donderdag 8 februari 2018 17:57 schreef Ferdii het volgende:
[..]
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?
Omdat in dat soort "tenten" men je met een volle maag wil zien vertrekken en men geen zunige 'Hollandse"quote:Op donderdag 8 februari 2018 17:57 schreef Ferdii het volgende:
Waarom krijg je in dat soort tenten altijd rijst voor een weeshuis?
3 happen lekker eten en daarna nog 3 kwart bord droge rijst? no thanks zelfde als bij de lokale chinees, bak baby pang oid is zo leeg, bak rijst had een kwart kunnen zijn van een normale bakquote:Op donderdag 8 februari 2018 19:27 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Omdat in dat soort "tenten" men je met een volle maag wil zien vertrekken en men geen zunige 'Hollandse"
afgemeten porties serveert.
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup.maar weer eens op herhaling met deze combo ( buikspek/grote sui kau thong soep/licht gefrituurde gamba's met kop en staart
in Sichuanese stijl) bij mijn lievelings Sichuanese keuken nabij de Kruiskade.
Raar ik eet meestal 3 dagen van Chinees afhaalquote:Op donderdag 8 februari 2018 19:36 schreef Ferdii het volgende:
[..]
3 happen lekker eten en daarna nog 3 kwart bord droge rijst? no thanks zelfde als bij de lokale chinees, bak baby pang oid is zo leeg, bak rijst had een kwart kunnen zijn van een normale bak
Nooit in Argentinië geweest Daar is het heel normaal om bij een voor-, hoofd- of vooral nagerecht te zeggen: "Para compartir", om te delen De meeste mensen vergeten ook nooit meer hun eerste keer dat ze ergens een kop koffie met "een stukje taart" bestellen hierquote:Op donderdag 8 februari 2018 20:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ken geen zuinige Hollandse porties eerlijk gezegd. We staan niet bekend om kleine porties. Juist niet vind ik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |