FOK!forum / Televisie / [RTL 5] Temptation Island #14 No girls allowed A.K.A. Male whore
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 12:57
wp-1455877486506-1.gif

quote:
Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand worden twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels vijftien dagen lang van elkaar gescheiden. Omringd door acht knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. De stellen hebben ťťn doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Tijdens hun verblijf hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de acht verleidelijke vrijgezellen.
De koppels:

Tim (30) en Deborah (25) (BelgiŽ)
tim-en-deborah-p2p1tf.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=5cbccc9dc359fc1fd5649793bce66517]afbeelding
SPOILER
Deborah en Tim uit Aalst leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds. Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen. Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe. In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…
Kevin (22) en Megan (18) (BelgiŽ)
kevin-en-megane-p2p1y7.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=d4d605b03a9aee4c928540bd404580fe]afbeelding
SPOILER
Megan en Kevin uit Oostende leerden elkaar een jaar geleden kennen. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel. Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst. Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog. Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren. Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.
Jeremy (23) en Vanessa (23) (Nederland)
jeremy-en-vanessa2-p2p237.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=0f108b767f3fc40032a98b2bb3bb5f5c]
SPOILER
Jeremy en Vanessa uit Schiedam zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren. Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft. Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde. Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet. Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.
Mezdi (20) en DaniŽlle (20) (Nederland)
mezdi-en-daniella2-p2p27q.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=1f65e6ebf268276de9e5c84f0d3b5d13]afbeelding
SPOILER
DaniŽlle en Mezdi uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens DaniŽlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geÔntimideerd wanneer DaniŽlle aandacht krijgt van een andere man… DaniŽlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.
Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… DaniŽlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is. DaniŽlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor DaniŽlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag DaniŽlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem ťcht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Na een geslaagd avontuur, willen DaniŽlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.
De verleidsters die de hartjes gaan breken:
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

De verleiders
763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8


Het grote puntenspel:

SPOILER
Under construction: draag nieuwe scoormethodes aan!

Tim: 0
Deborah: 0

Kevin: 0
Megan:0

Jeremy: 0
Vanessa: 0

Mezdi: 0
DaniŽlle: 0


- Camera of microfoon (proberen) af te dekken of te ontwijken: 0,5 punt
- Slecht praten over partner tegen verleid(st)er: 0.5 punt


- Aanraken op lichaam: 1 punt
- Dansen: 1 punt

- Aanraken op persoonlijke zone: 2 punten (Tieten - billen)
- Zoenen: 2 punten
- Zoenen en op hetzelfde moment middelvinger opsteken naar camera: 2,5 punt

- Een Nielske flikken: 3 punten (Kledingstuk uittrekken (ondergoed)).
- Zoenen en droogneuken: 3 punten.

- Stiekeme seks: 4 punten
- Seks in bed onder dekens: 5 punten
- Full on porn/gewoon schijt: 6 punten

Iets uit het bovenstaande uit wraak na kampvuurbeelden: -50%


Discussiepunt(en):
- Geven we ook punten als het in opdracht van het programma gebeurt? Masseren of bodypaint bijvoorbeeld?
- Meer punten voor iemand die na een spijtbetuiging weer de fout ingaat?
- Moeten verleiders ook punten krijgen? (Niet dat de mannen een kans maken)
- ... (draag ideeŽn aan!)
De presentatie van het programma ligt in handen van Rick Brandsteder en voormalig Miss BelgiŽ Annelien Coorevits.

Vanaf donderdag 1 februari 2018 op televisie.
RTL 5, iedere donderdag om 20:30 http://www.rtl.nl/gemist/temptation-island/
VIJF, iedere donderdag om 21.30 http://www.vijf.be/temptationisland
Videoland, iedere donderdag een nieuwe aflevering https://www.videoland.com/series/948/temptation-island
Dr.Mikeymaandag 5 februari 2018 @ 12:58
Wat was die alex arrogant .
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 13:05
giphy.gif763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
Walgelijke gast.....
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 13:08
Een andere leuke TT: Waar tetten gewoon tetten zijn
giphy.gif

giphy.gif
Ze hoort bij die sneaky Mezdi :Y
Dr.Mikeymaandag 5 februari 2018 @ 13:09
Dkup in dat napraten filmpje van die Alex over Danielle en Fabrizio met ze dit zijn mannen die deze vrouwen normaal niet kunnen krijgen .

Wat een bullshit die gozer man.
Ang3lmaandag 5 februari 2018 @ 13:12
quote:
13s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:05 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Walgelijke gast.....
Kamperd eerste klas.
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 13:12
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:09 schreef Dr.Mikey het volgende:
Dkup in dat napraten filmpje van die Alex over Danielle en Fabrizio met ze dit zijn mannen die deze vrouwen normaal niet kunnen krijgen .

Wat een bullshit die gozer man.
Ja ik moest daar ook wel om lachen.
Fabrizio zou normaal gesproken onhaalbaar zijn volgens die droplul met zijn gebleekte tanden (of neppe tanden).
Alex lijkt wel helemaal verbouwd. Het spel van Fabrizio was ook superieur volgens Alex en Karim :+
Ze leken wel een soort van trots _O-
Dr.Mikeymaandag 5 februari 2018 @ 13:13
Alle deelnemende vrouwen zijn wel knap dit jaar.
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 13:51
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:13 schreef Dr.Mikey het volgende:
Alle deelnemende vrouwen zijn wel knap dit jaar.
Vrouwen van de koppels? Zijn allemaal buurmeisjes, 6.5/10
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 13:56
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:13 schreef Dr.Mikey het volgende:
Alle deelnemende vrouwen zijn wel knap dit jaar.
Ze zijn gewoon en niet echt nep. Vorig jaar was dat (nep) vooral het geval.

[ Bericht 0% gewijzigd door DKUp op 05-02-2018 14:01:12 ]
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 13:59
Ja vorig jaar was alleen Jolien wel liev en knap, maar op het eind knapte je weer af op haar aanhankelijkheid richting Herbert. De rest van die vrouwen had een verdorven karakter, maar goed, dat zorgde ook wel voor spektakel. Dat hoef je nu niet te verwachten van iemand als Vanessa.
Dr.Mikeymaandag 5 februari 2018 @ 14:13
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:51 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Vrouwen van de koppels? Zijn allemaal buurmeisjes, 6.5/10
Ja maar niet veel mis mee.
Vorig jaar waren ze inderdaad op Jolien na minder knap.

Die twee Belgische dames zien er gewoon wel lief en leuk uit Vanessa is een dametje en de charme van Danielle zie ik ook wel zolang ze der mond dicht houdt.
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 14:15
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 14:13 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Ja maar niet veel mis mee.
Vorig jaar waren ze inderdaad op Jolien na minder knap.

Die twee Belgische dames zien er gewoon wel lief en leuk uit Vanessa is een dametje en de charme van Danielle zie ik ook wel zolang ze der mond dicht houdt.
Ik had die dikke Lize ook nog wel gedaan, voordat ik wist dat ze op vieze langharige JustinBieber-knotjes valt die muziek speelt wat twee cent waard is.
Dr.Mikeymaandag 5 februari 2018 @ 14:18
Deborah en Megan zouden zusjes kunnen zijn als je die foto's in de op ziet.
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 14:40
hqdefault.jpg
*) *) *) *) :')
#ANONIEMmaandag 5 februari 2018 @ 14:45
quote:
13s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:05 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Walgelijke gast.....
ik vind hem zo supereng :{

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 05-02-2018 14:47:20 ]
robijntjestralendwitmaandag 5 februari 2018 @ 14:47
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 14:40 schreef Wuwwa het volgende:
[ afbeelding ]
*) *) *) *) :')
Wat een gast :')
Vader_Aardbeimaandag 5 februari 2018 @ 14:49
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:09 schreef Dr.Mikey het volgende:
Dkup in dat napraten filmpje van die Alex over Danielle en Fabrizio met ze dit zijn mannen die deze vrouwen normaal niet kunnen krijgen .

Wat een bullshit die gozer man.
Mmm, ik heb er als heteroman niet echt verstand van, maar ik denk dat die Fabrizio wel ongeveer op Zwanetta-niveau zit, qua seks appeal. Zeker bovengemiddeld.

Het is vooral een kwestie of je geilt op die tattoos of niet.
RedWhiteArmy1983maandag 5 februari 2018 @ 16:59
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 14:40 schreef Wuwwa het volgende:
[ afbeelding ]
*) *) *) *) :')
:r

Oh ja, en dan nog dit: :o
http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180205_03340090
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 17:02
quote:
Pommeline heeft dus haar 400cc aan andere gasten laten zien.
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 17:04
Zat er dik in :P
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 17:43
Ze hebben het wel in overleg geplaatst. Pommeline plaatst exact hetzelfde maar dan in de ikvorm 'ik was de weg naar huis kwijt' (?) etc.
SEMTEXmaandag 5 februari 2018 @ 17:44
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:02 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Pommeline heeft dus haar 400cc aan andere gasten laten zien.
Oh ik las het juist andersom. - Oh nee, je hebt gelijk.-
20100maandag 5 februari 2018 @ 17:45
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:02 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Pommeline heeft dus haar 400cc aan andere gasten laten zien.
blijkbaar is ze nu samen met die kleurplaat uit het huidig seizoen en werkt ze daar nu ook
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 17:47
Volgens mij is het een cryptische omschrijving dat ze 'aan zichzelf moet werken'.
Verder is ze een tattoo-collega van Fabrizio, de huidige kleurplaat. Misschien heeft hij met zijn naaldje een inwendige tattoo bij haar gezet?
Physsicmaandag 5 februari 2018 @ 17:49
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:43 schreef Wuwwa het volgende:
Ze hebben het wel in overleg geplaatst. Pommeline plaatst exact hetzelfde maar dan in de ikvorm 'ik was de weg naar huis kwijt' (?) etc.
Wat bedoelen ze daar Łberhaupt mee? Is dat een gebruikelijk spreekwoord in BelgiŽ of bedoelen ze het letterlijk? xD
Wuwwamaandag 5 februari 2018 @ 17:52
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:49 schreef Physsic het volgende:

[..]

Wat bedoelen ze daar Łberhaupt mee? Is dat een gebruikelijk spreekwoord in BelgiŽ of bedoelen ze het letterlijk? xD
Belgen zijn niet zo direct, dus ga er maar vanuit dat er staat: 'Pommeline heeft met de benen wijd gelegen en daardoor gaan we uit elkaar'.
vinnypassymaandag 5 februari 2018 @ 18:02
Hey, maar die Mezdi lijkt op een acteur toch? Welke? Kom maar niet op zijn naam.
MCHmaandag 5 februari 2018 @ 18:04
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:02 schreef vinnypassy het volgende:
Hey, maar die Mezdi lijkt op een acteur toch? Welke? Kom maar niet op zijn naam.
Erik Vogel
vinnypassymaandag 5 februari 2018 @ 18:05
Ja, die ja!
20100maandag 5 februari 2018 @ 18:07
jeremy-en-vanessa2-p2p237.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=0f108b767f3fc40032a98b2bb3bb5f5c]

wat een grafkop heeft dit kind, die mond |:(
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 18:09
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:07 schreef 20100 het volgende:
[ ]afbeelding ]

wat een grafkop heeft dit kind, die mond |:(
Ze komt wel het leukste over van de dames :@
-Strawberry-maandag 5 februari 2018 @ 18:53
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 14:13 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Ja maar niet veel mis mee.
Vorig jaar waren ze inderdaad op Jolien na minder knap.

Die twee Belgische dames zien er gewoon wel lief en leuk uit Vanessa is een dametje en de charme van Danielle zie ik ook wel zolang ze der mond dicht houdt.
Ik vond ze vorig jaar veel knapper. Muv die met de opgespoten lippen waarvan ik de naam even kwijt ben.

Nu hebben ze allemaal maar een Meh gezicht.
DKUpmaandag 5 februari 2018 @ 22:38

Dit was echt complete bagger.....
#ANONIEMmaandag 5 februari 2018 @ 23:57
https://medium.com/@intid(...)-island-3d2778f91e9f
#ANONIEMdinsdag 6 februari 2018 @ 07:29
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:07 schreef 20100 het volgende:
[ ]afbeelding ]

wat een grafkop heeft dit kind, die mond |:(
Om nog maar te zwijgen over het geluid wat er uit komt :D
InTrePidIvitydinsdag 6 februari 2018 @ 08:40
quote:
Die tanden _O-
verbijsteringdinsdag 6 februari 2018 @ 08:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 08:40 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Die tanden _O-
Gerard Joling is er niets bij!
Ang3ldinsdag 6 februari 2018 @ 11:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 08:40 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Die tanden _O-
Nog nepper dan de gemiddelde tiet in Temp island :o
Ang3ldinsdag 6 februari 2018 @ 11:29
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 18:04 schreef MCH het volgende:

[..]

Erik Vogel
:o

Het is mij, Mezdi..... de slechterik van dit stuk!
Ang3ldinsdag 6 februari 2018 @ 11:30
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:47 schreef Wuwwa het volgende:
Volgens mij is het een cryptische omschrijving dat ze 'aan zichzelf moet werken'.
Verder is ze een tattoo-collega van Fabrizio, de huidige kleurplaat. Misschien heeft hij met zijn naaldje een inwendige tattoo bij haar gezet?
Nou Fabrizio mag bij mij ook wel ff prikken.
Ik weet dat t een foute kleurplaat is, maar op de een of andere manier kwam ie heel lief over de eerste 2 afleveringen :@
Ang3ldinsdag 6 februari 2018 @ 11:31
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 17:02 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Pommeline heeft dus haar 400cc aan andere gasten laten zien.
Ik mis Pommeline alias Meloeneline.
Ik vond r sympathiek O+
Xurkdinsdag 6 februari 2018 @ 11:38
Pommeline was ook zo'n verleidster die eerst als stereotype 'dom blondje' overkwam maar later inderdaad best sympathiek en (vergeleken met andere verleidsters) normaal bleek.
luukertdinsdag 6 februari 2018 @ 12:57
SPOILER
DKUpdinsdag 6 februari 2018 @ 13:01
quote:
Yesssssss :B
Lief17dinsdag 6 februari 2018 @ 19:52
SPOILER
https://www.ze.nl/artikel(...)island-staat-te-koop

Al vier jaar waren Tim en Deborah samen toen ze besloten mee te doen aan het derde seizoen van Temptation Island. Met een beoogde goede afloop, want Tim vertelde in de eerste aflevering trots dat hij een trouwring mee had genomen om na de opnames 'zijn' Deborah ten huwelijk te vragen. Temptation Island is momenteel nog niet voorbij, en wat er precies gaat gebeuren weten we niet, maar dat dit huwelijk in het water lijkt te zijn gevallen, blijkt wel uit recent bewijs: het huis van de twee Belgische tortelduiven zou namelijk in de verkoop staan.

Flair BelgiŽ heeft inmiddels uit betrouwbare bron vernomen dat Tim en Deborah hun burgerlijk huwelijk op het stadhuis in Aalst hebben laten schrappen uit de planning. Ook hun aanvraag om met paard en kar over de autovrije markt te mogen rijden, hebben ze blijkbaar ingetrokken, zo meldt de Vlaamse site. Televisiezender Vijf, die het programma bij onze zuiderburen uitzendt, spreekt dit echter tegen. "Voor het afreizen naar Thailand lag er nog helemaal geen trouwdatum vast, aangezien Tim nog geen aanzoek had gedaan aan Deborah." Ondertussen gedraagt 'de player van Aalst' zich ook niet zo netjes op social media. Bij verschillende dames plaatst hij vurige teksten en emojis. Niet echt wat je verwacht van een aanstaande bruidegom, right?

Huis te koop

Het huis van de twee zou te koop staan op directverkoop.com, maar de namen waren -slim, slim, slim- afgeschermd. Echter, toen iemand het bijgevoegde telefoonnummer invoerde op Facebook, kwam die bij het profiel van Tim uit! Niet zo slim! Hoe het echt zit? We zullen het af moeten wachten, ondertussen houden Tim en Deborah natuurlijk wijselijk hun mond.

DKUpdinsdag 6 februari 2018 @ 19:53
Ik wil juist dat dit zou gaan gebeuren.....
#ANONIEMdinsdag 6 februari 2018 @ 20:33
quote:
17s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:53 schreef DKUp het volgende:
Ik wil juist dat dit zou gaan gebeuren.....
:D vreselijk persoon ben je
Aardbeientaartjesdinsdag 6 februari 2018 @ 21:01
Zegt mij nog niks eigenlijk
DKUpdinsdag 6 februari 2018 @ 21:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 20:33 schreef LovelyLady het volgende:

[..]

:D vreselijk persoon ben je
Dat zal ik zeker zijn :D
Physsicdinsdag 6 februari 2018 @ 22:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:52 schreef Lief17 het volgende:
SPOILER
https://www.ze.nl/artikel(...)island-staat-te-koop

Al vier jaar waren Tim en Deborah samen toen ze besloten mee te doen aan het derde seizoen van Temptation Island. Met een beoogde goede afloop, want Tim vertelde in de eerste aflevering trots dat hij een trouwring mee had genomen om na de opnames 'zijn' Deborah ten huwelijk te vragen. Temptation Island is momenteel nog niet voorbij, en wat er precies gaat gebeuren weten we niet, maar dat dit huwelijk in het water lijkt te zijn gevallen, blijkt wel uit recent bewijs: het huis van de twee Belgische tortelduiven zou namelijk in de verkoop staan.

Flair BelgiŽ heeft inmiddels uit betrouwbare bron vernomen dat Tim en Deborah hun burgerlijk huwelijk op het stadhuis in Aalst hebben laten schrappen uit de planning. Ook hun aanvraag om met paard en kar over de autovrije markt te mogen rijden, hebben ze blijkbaar ingetrokken, zo meldt de Vlaamse site. Televisiezender Vijf, die het programma bij onze zuiderburen uitzendt, spreekt dit echter tegen. "Voor het afreizen naar Thailand lag er nog helemaal geen trouwdatum vast, aangezien Tim nog geen aanzoek had gedaan aan Deborah." Ondertussen gedraagt 'de player van Aalst' zich ook niet zo netjes op social media. Bij verschillende dames plaatst hij vurige teksten en emojis. Niet echt wat je verwacht van een aanstaande bruidegom, right?

Huis te koop

Het huis van de twee zou te koop staan op directverkoop.com, maar de namen waren -slim, slim, slim- afgeschermd. Echter, toen iemand het bijgevoegde telefoonnummer invoerde op Facebook, kwam die bij het profiel van Tim uit! Niet zo slim! Hoe het echt zit? We zullen het af moeten wachten, ondertussen houden Tim en Deborah natuurlijk wijselijk hun mond.

Allemaal tegenstrijdige informatie. Was het niet enkel Tims huis?
Michelleewoensdag 7 februari 2018 @ 10:06
SPOILER
Maar dan zijn ze na Temptation dus nog wel bij elkaar, maar dan gaat het pas later mis.
Ang3lwoensdag 7 februari 2018 @ 15:41
Ik lees net ergens dat Manwhore Gino ook op mannen valt :D
Ik zit NU al te wachten op een plottwist!

*O*
KingRolandwoensdag 7 februari 2018 @ 16:12
Ze weten ook echt de meest debiele mensen te vinden weer.
DKUpwoensdag 7 februari 2018 @ 16:28
Ik hoop echt dat Gino toch Deborah kan veroveren.
Man Whore Genot :B
ZuidGrenswoensdag 7 februari 2018 @ 16:40
quote:
0s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:51 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Vrouwen van de koppels? Zijn allemaal buurmeisjes, 6.5/10
Dit inderdaad. Die verleidsters zijn nog wel lekker voor een paar keer, maar die meiden van de koppels vind ik allemaal erg degelijk overkomen. Echt van die meiden die over 10 jaar met een fleecevest, crocs en kort pittig kapsel op de kids Storm en Vlinder staan te wachten op het schoolplein.

[ Bericht 1% gewijzigd door ZuidGrens op 07-02-2018 16:45:52 ]
DKUpwoensdag 7 februari 2018 @ 17:58
quote:
Temptation Island- verleider Alex veroordeeld voor gevecht

17af7ee2-0c19-11e8-a7d9-b9c17fd42c26.jpg

Realityster Alex M. uit Breda moet de cel in. De 27-jarige hunk, die vorig jaar te zien was in het Vlaams-Nederlandse programma Temptation Island, is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf met uitstel omdat hij een man in Roeselare twee gebroken ribben heeft geschopt, meldt persbureau Belga.

https://www.telegraaf.nl/(...)ordeeld-voor-gevecht
:+
DKUpwoensdag 7 februari 2018 @ 18:00
quote:
VALT VERLEIDER GINO OP MANNEN?

Gino uit Temptation Island reageert op homogeruchten


Ginotemptationisland.jpg

Temptation Island verleider Gino Nunes Nabarro staat bekend als hartenbreker, maar na geruchten op social media onthult RTL Boulevard dat hij ook op mannen valt. “Grootste bullshit ooit,” reageert Gino zelf op Instagram Stories.
Dat de knappe verleider uit Den Haag biseksueel is, daar is volgens hemzelf niks van waar. “Zouden Christiano Ronaldo en Dave Roelvink nou ook nog steeds homo zijn?” reageert hij duidelijk geÔrriteerd door het stuk van RTL Boulevard, gevolgd door de hashtags #kuch en #keepyourfactsreal.

https://www.televizier.nl(...)ert-op.4091507.lynkx
:+
KingRolandwoensdag 7 februari 2018 @ 18:01
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 18:00 schreef DKUp het volgende:

[..]

:+
Die is dus gay.
DKUpwoensdag 7 februari 2018 @ 18:03
quote:
Temptation-Fabrizio klapt uit de school over crimineel verleden

fabrizio.png?itok=D2HX10hC

Fabrizio alias Kleurplaat uit het spraakmakende programma Temptation Island doet op Instagram een boekje open over zijn wilde verleden. De verleider uit Houthalen vertelt een duister crimineel verleden te hebben vol drugs en vechtpartijen...

https://www.rtlboulevard.(...)r-criminele-verleden
Dr.Mikeywoensdag 7 februari 2018 @ 18:25
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 18:03 schreef DKUp het volgende:

[..]

Imago schade beperken.
DKUpwoensdag 7 februari 2018 @ 18:51
Physsicwoensdag 7 februari 2018 @ 18:54
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 18:00 schreef DKUp het volgende:

[..]

:+
Is dat die met dat oorbelletjes?
DKUpwoensdag 7 februari 2018 @ 19:09
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 18:54 schreef Physsic het volgende:

[..]

Is dat die met dat oorbelletjes?
Dat is Andrea :+
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 00:43
Eerste kampvuur genot.
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 00:59
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 00:43 schreef Dr.Mikey het volgende:
Eerste kampvuur genot.
Kan jij aflevering 4 al zien? :o
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 01:00
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 00:59 schreef Physsic het volgende:

[..]

Kan jij aflevering 4 al zien? :o
Ja op videoland.
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 01:05
Koekeroend
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 01:29
Eerste slachtoffer is gevallen !
SPOILER
verrassend Megan !! Medelijden met die Kevin
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 01:30
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 01:00 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Ja op videoland.
Hopen dat die snel lekt dan. :D
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 01:32
Ik zag het niet aankomen vond het wel weer typisch .
Max23donderdag 8 februari 2018 @ 06:41
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 01:29 schreef Dr.Mikey het volgende:
Eerste slachtoffer is gevallen !
SPOILER
verrassend Megan !! Medelijden met die Kevin
SPOILER
Hoe ver is ze gegaan :o
DKUpdonderdag 8 februari 2018 @ 09:16
Aflevering 4 Spoiler:
SPOILER
Megan en Joshua zoenen en ze hebben seks _O-
Aardbeientaartjesdonderdag 8 februari 2018 @ 10:23
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 01:32 schreef Dr.Mikey het volgende:
Ik zag het niet aankomen vond het wel weer typisch .
Dit zag je gewoon wel aankomen. Of je hebt geen mensenkennis, kan ook :P.
Aardbeientaartjesdonderdag 8 februari 2018 @ 10:35
Het is een beetje langdradig vond ik :O.. ook vind ik zo'n meisje als Megan dat die wel in bescherming genomen mag worden. Ze is absoluut niet de slimste en ook nog maar 18 jaar.

[ Bericht 33% gewijzigd door Aardbeientaartjes op 08-02-2018 10:48:38 ]
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 10:41
quote:
9s.gif Op woensdag 7 februari 2018 17:58 schreef DKUp het volgende:

[..]

:+
Wat vind ik DAT een knurft zeg, die Alex.

Maar hoe ie iemand zou heft kunnen schoppen? Geen idee! T slachtoffer had zijn tanden toch van mijlenver aan moeten zien komen? Misschien was ie verblind....

Wat een arrogante Barbie-pop zeg, die Alex.
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 10:43
Ik ben een beetje de uitzendschema's kwijt :D

Ik had 1 en 2 al gezien via allerlei links.
Daarna was vorige week 1 en 2 tegelijk uitgezonden op TV.
Vanavond is 3 op tv? Maar nu zijn 3 en ook al 4 dus online te zien?

Wat een zooitje zo :D
DKUpdonderdag 8 februari 2018 @ 10:44
Aflevering 4 is echt ontzettend matig buiten de laatste vijf minuten :+

SPOILER
Tim zat bij drie verschillende dames bij de kampvuurbeelden _O- Vieze bemoeial :N
DKUpdonderdag 8 februari 2018 @ 10:47
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:43 schreef Ang3l het volgende:
Ik ben een beetje de uitzendschema's kwijt :D

Ik had 1 en 2 al gezien via allerlei links.
Daarna was vorige week 1 en 2 tegelijk uitgezonden op TV.
Vanavond is 3 op tv? Maar nu zijn 3 en ook al 4 dus online te zien?

Wat een zooitje zo :D
Mensen lekken de afleveringen van Videoland. Videoland loopt nu een week voor op de uitzending. Vorige seizoenen lekten de afleveringen een dag eerder na de Vlaamse uitzending.
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 10:49
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:47 schreef DKUp het volgende:

[..]

Mensen lekken de afleveringen van Videoland. Videoland loopt nu een week voor op de uitzending. Vorige seizoenen lekten de afleveringen een dag eerder na de Vlaamse uitzending.
Ja met die NL TV en BE TV en Videoland die niet tegelijk uitzenden is het echt een behoorlijke zooi :D
Aardbeientaartjesdonderdag 8 februari 2018 @ 10:49
Maar ik vond afl 4 saai. Jullie ook?
DKUpdonderdag 8 februari 2018 @ 10:50
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:49 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Maar ik vond afl 4 saai. Jullie ook?
Buiten de laatste minuten :Y
Saaier dan de vorige afleveringen.
Aardbeientaartjesdonderdag 8 februari 2018 @ 10:52
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:50 schreef DKUp het volgende:

[..]

Buiten de laatste minuten :Y
Saaier dan de vorige afleveringen.
Tsja, en eigenlijk zijn het ook van die tenenkrommende types allemaal..
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 10:56
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:35 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Het is een beetje langdradig vond ik :O.. ook vind ik zo'n meisje als Megan dat die wel in bescherming genomen mag worden. Ze is absoluut niet de slimste en ook nog maar 18 jaar.
Ik hoop voor Megan dat ze lekker gaat genieten en de tijd van haar leven heeft. Dat gun ik haar. Al is het inderdaad niet echt handig dat heel Nederland en Belgie kunnen meegenieten.

Aflevering 4 nog steeds niet gelekt? ;(
Aardbeientaartjesdonderdag 8 februari 2018 @ 11:03
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:56 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik hoop voor Megan dat ze lekker gaat genieten en de tijd van haar leven heeft. Dat gun ik haar. Al is het inderdaad niet echt handig dat heel Nederland en Belgie kunnen meegenieten.

Aflevering 4 nog steeds niet gelekt? ;(
SPOILER
Ja ach: je ziet slechte beelden van je vriend. Maar hij gaat nog niet echt vreemd ofzo. Je huilt 5 minuten en 10 minuten later lig je bovenop een ander te rijden. 'Dit voelt zooooo goed, er is echt iets tussen ons' Hmm jaaa right.. die is niet voor rede vatbaar. Zulke types zouden niet mee moeten doen, is zielig.
Wuwwadonderdag 8 februari 2018 @ 11:42
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:03 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

SPOILER
Ja ach: je ziet slechte beelden van je vriend. Maar hij gaat nog niet echt vreemd ofzo. Je huilt 5 minuten en 10 minuten later lig je bovenop een ander te rijden. 'Dit voelt zooooo goed, er is echt iets tussen ons' Hmm jaaa right.. die is niet voor rede vatbaar. Zulke types zouden niet mee moeten doen, is zielig.
Het is ook vrij zielig om je meisje aanhankelijk te maken en vervolgens 5x vreemd te gaan.
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 11:46
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:42 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Het is ook vrij zielig om je meisje aanhankelijk te maken en vervolgens 5x vreemd te gaan.
SPOILER
Ze had eigenlijk in aflevering drie al duidelijk gemaakt dat het nu pas tot haar doordrong wat hij haar allemaal heeft aangedaan, omdat ze nu een aantal dagen geen contact met hem had. Voor mij was het op dat moment al duidelijk dat ze er klaar mee was.
Probleem is waarschijnlijk wel dat als ze hem weer zou zien, dat ze dan nog steeds gevoelig voor hem is.
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 11:52
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:42 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Het is ook vrij zielig om je meisje aanhankelijk te maken en vervolgens 5x vreemd te gaan.
Wat is er erger? Je meisje aan hankelijk maken, of je aanhankelijk laten maken?
Meisje is ook volwassen en je zou zeggen oud en wijs genoeg dat sort dingen te zien.
Donnadonderdag 8 februari 2018 @ 12:10
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:52 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Wat is er erger? Je meisje aan hankelijk maken, of je aanhankelijk laten maken?
Meisje is ook volwassen en je zou zeggen oud en wijs genoeg dat sort dingen te zien.
Ze is 18 toch?
Wuwwadonderdag 8 februari 2018 @ 12:43
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:52 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Wat is er erger? Je meisje aan hankelijk maken, of je aanhankelijk laten maken?
Meisje is ook volwassen en je zou zeggen oud en wijs genoeg dat sort dingen te zien.
Met 18 (en waarschijnlijk haar eerste echte vriendje) ben je nog gewoon een naÔef piepkuiken, met een bepaald ideaalbeeld van een liefdesrelatie. Er zijn er zat die nadat ze een jongen aan de haak slaan meteen hun oude vriendinnen overboord gooien. Taak van de jongen om haar ook af en toe richting vriendinnen te sturen (en vervolgens lekker je handen thuis te laten).
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 12:51
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:43 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Met 18 (en waarschijnlijk haar eerste echte vriendje) ben je nog gewoon een naÔef piepkuiken, met een bepaald ideaalbeeld van een liefdesrelatie. Er zijn er zat die nadat ze een jongen aan de haak slaan meteen hun oude vriendinnen overboord gooien. Taak van de jongen om haar ook af en toe richting vriendinnen te sturen (en vervolgens lekker je handen thuis te laten).
Ik vind dat niet de taak van de jongen. Absoluut niet. Mens kan best zelf nadenken.
Ik zeg niet dat je er goed aan doet je vriendin helemaal te claimen, maar ik takes two.
Waarom zou een jonge jongen wel t verstand moeten hebben om de vriendin er op aan te spreken, en de vriendin in kwestie niet? Meisjes kunnen anno 2018 best zelf nadenken :P

Sowieso zijn er zat 18 jarige piepkuikens waar t NIET bij gebeurd, dus t ligt gewoon ook aan jezelf.
Niet dat slachtoffergeneuzel aandragen. :{w
luukertdonderdag 8 februari 2018 @ 12:53
Ik ken haar thuissituatie natuurlijk niet, maar je achttienjarige dochter hierheen laten gaan...
ZuidGrensdonderdag 8 februari 2018 @ 13:06
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:53 schreef luukert het volgende:
Ik ken haar thuissituatie natuurlijk niet, maar je achttienjarige dochter hierheen laten gaan...
Dat ging bij mij echt niet gebeuren. Ook als ze 22 was nie trouwens. Kunnen ze zogenaamd volwassen zijn, die hield ik toch echt binnen.
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 13:07
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:52 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Wat is er erger? Je meisje aan hankelijk maken, of je aanhankelijk laten maken?
Meisje is ook volwassen en je zou zeggen oud en wijs genoeg dat sort dingen te zien.
Je aanhankelijk maken is in ieder geval erg onverstandig, maar waarom zou het erger zijn dan iemand bewust aanhankelijk maken?

Ik vind herhaaldelijk vreemdgaan wel erger dan naÔef zijn. Ook als je vriendin zo naÔef, dom, onzeker of wat dan ook is dat ze je telkens bij je blijft, ben je naar mijn mening nog steeds superfout bezig. Zoals uit de tweede of derde aflevering bleek is Kevin zeer goed op de hoogte van de naÔviteit van zijn vriendin en daar maakt hij m.i. duidelijk misbruik van.
Wuwwadonderdag 8 februari 2018 @ 13:10
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:51 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Ik vind dat niet de taak van de jongen. Absoluut niet. Mens kan best zelf nadenken.
Ik zeg niet dat je er goed aan doet je vriendin helemaal te claimen, maar ik takes two.
Waarom zou een jonge jongen wel t verstand moeten hebben om de vriendin er op aan te spreken, en de vriendin in kwestie niet? Meisjes kunnen anno 2018 best zelf nadenken :P

Sowieso zijn er zat 18 jarige piepkuikens waar t NIET bij gebeurd, dus t ligt gewoon ook aan jezelf.
Niet dat slachtoffergeneuzel aandragen. :{w
Als je ziet dat je vriendin geen gezelligheid/ sociaal leven naast jou zoekt, dan is het gezond om haar daar in te helpen als vriend zijnde.
En dan zwijg ik nog over het misbruiken van aanhankelijkheid door tig keer vreemd te gaan. Dan ben je gewoon een loser en dan verdien je die boemerang van een naaiende vriendin terug.
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 13:27
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:10 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Als je ziet dat je vriendin geen gezelligheid/ sociaal leven naast jou zoekt, dan is het gezond om haar daar in te helpen als vriend zijnde.
Als ik dat zou zien zou t mijn vriendin niet zijn, want ik heb een hekel aan dat soort onzelfstandige domme muizen. Dus dan zou t niks voor mij zijn ;)

quote:
En dan zwijg ik nog over het misbruiken van aanhankelijkheid door tig keer vreemd te gaan. Dan ben je gewoon een loser en dan verdien je die boemerang van een naaiende vriendin terug.
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:10 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Als je ziet dat je vriendin geen gezelligheid/ sociaal leven naast jou zoekt, dan is het gezond om haar daar in te helpen als vriend zijnde.
En dan zwijg ik nog over het misbruiken van aanhankelijkheid door tig keer vreemd te gaan. Dan ben je gewoon een loser en dan verdien je die boemerang van een naaiende vriendin terug.
Ik praat hem ook zeker niet goed.
Maar haar ook zeer zeker niet.

It takes two to tango.
Is zij de reden van zijn vreemdgaan? Nee. Hij moet schuld dragen.
Maar dat ze nog steeds bij hem is is echt alleen haar schuld.
Beide schuldig. Beide aan een ander deel. Voor beide nul komma nul medelijden.

Twee fouten maken geen goed.
Ze zijn beide zo fout als t maar zijn kan.
En als je zo iemand keer op keer terug neemt, dan verdien je t gewoon :')
Dan word je maar gewoon een lachertje van de tv of zo :P
SacreCoeurdonderdag 8 februari 2018 @ 13:42
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:56 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik hoop voor Megan dat ze lekker gaat genieten en de tijd van haar leven heeft. Dat gun ik haar. Al is het inderdaad niet echt handig dat heel Nederland en Belgie kunnen meegenieten.

Aflevering 4 nog steeds niet gelekt? ;(
Jawel joh, vanmorgen vroeg al.
Gewoon googlen temptation island aflevering 4 en je krijgt direct site met linkje.
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 13:43
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:42 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Jawel joh, vanmorgen vroeg al.
Gewoon googlen temptation island aflevering 4 en je krijgt direct site met linkje.
Had ik gedaan, maar kon niets vinden. Straks nog eens proberen. Bedankt!
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 14:05
Dan zal ik vanavond maar eens 3 en 4 kijken :D
Toch een avondje vrij. Perfect voor dit sort verderfelijkheden.
Wuwwadonderdag 8 februari 2018 @ 14:41
SPOILER
Wat een matennaaiertje is die Tim trouwens he, steeds de trouwe hond spelen, een wit voetje halen bij de verleidsters door zijn medemannen af te zeiken, verder kinderachtig gedrag met zijn papiertjes en nu weer als een jongen van 16 de rest wakker maken. Volgens mij is hij vroeger flink gepest.
Ik kijk alleen nog maar TI om hem door het ijs te zien zakken. De verleidsters lijken er in de promo door heen te gaan prikken, door die hele 'kijk mij eens het ideale vriendje'-act die hij speelt.
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 14:57
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:49 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Maar ik vond afl 4 saai. Jullie ook?
Dat einde ook ?
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 14:59
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 06:41 schreef Max23 het volgende:

[..]

SPOILER
Hoe ver is ze gegaan :o
Tot het gaatje en verder met die Scott t look alike.
SacreCoeurdonderdag 8 februari 2018 @ 15:04
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:59 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

Scott t look alike.
Nee man, Joshua is veel knapper :P
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:04 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Nee man, Joshua is veel knapper :P
Ik vind het net de Vlaamse versie van Scotty T.
jigggydonderdag 8 februari 2018 @ 15:48
Aflv 4 viel een beetje tegen , op de laatste 5 minuten na
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 15:51
Wel weer typisch hť elk jaar zo man doet een klein dingetje wat niet zo heel erg is en de vrouw laat zich gelijk nemen.
Daargaatzedonderdag 8 februari 2018 @ 15:58
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:41 schreef Wuwwa het volgende:
SPOILER
Wat een matennaaiertje is die Tim trouwens he, steeds de trouwe hond spelen, een wit voetje halen bij de verleidsters door zijn medemannen af te zeiken, verder kinderachtig gedrag met zijn papiertjes en nu weer als een jongen van 16 de rest wakker maken. Volgens mij is hij vroeger flink gepest.
Ik kijk alleen nog maar TI om hem door het ijs te zien zakken. De verleidsters lijken er in de promo door heen te gaan prikken, door die hele 'kijk mij eens het ideale vriendje'-act die hij speelt.
ik geloof dr ook niet veel van, ik gok dat ie bezwijkt/vreemdgaat. same voor mezdi en kevin uiteraard. Alleen die Jeremy zou weleens z'n handjes thuis kunnen houden.
Wuwwadonderdag 8 februari 2018 @ 15:58
Die Mezdi is anders ook niet van onbesproken gedrag. Beetje in de zee aan wat tieten zitten.
Daargaatzedonderdag 8 februari 2018 @ 15:58
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:51 schreef Dr.Mikey het volgende:
Wel weer typisch hť elk jaar zo man doet een klein dingetje wat niet zo heel erg is en de vrouw laat zich gelijk nemen.
die gast was al 5x vreemdgegaan en iets met op z'n verjaardag; dus net goed natuurlijk. ^O^
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 16:00
Let op met de website Bunda Vids (waar aflevering 4 op staat), die bevat een CoinMiner.
Physsicdonderdag 8 februari 2018 @ 16:41
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:51 schreef Dr.Mikey het volgende:
Wel weer typisch hť elk jaar zo man doet een klein dingetje wat niet zo heel erg is en de vrouw laat zich gelijk nemen.
Als de kampvuurbeelden helemaal perfect waren geweest, had die actie hooguit ťťn aflevering op zich laten wachten, schat ik zo in. :P
Wuwwadonderdag 8 februari 2018 @ 17:48
OPHEF!!1!
20100donderdag 8 februari 2018 @ 18:38
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:53 schreef luukert het volgende:
Ik ken haar thuissituatie natuurlijk niet, maar je achttienjarige dochter hierheen laten gaan...
al die kandidaten komen sowieso uit marginale families waar vader en moeder fier zijn dat dochter/zoon op TV komt
20100donderdag 8 februari 2018 @ 18:41
aflevering 4 staat intussen op Dailymotion

http://www.dailymotion.com/video/x6eg6n6
Ang3ldonderdag 8 februari 2018 @ 19:30
Ik heb wel echt t idee dat de mensen dit seizoen NOG dommer zijn dan vorig seizoen.
Het toppunt was wel:

Ik heb 1 woord voor u: very sensual

Ik had t niet meer :') _O-

(als ik m moet editten om onder een spoiler te mikken, dan hoor ik t wel. Maar niet echt een spoiler lijkt me.)
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 20:30
Game on *O*

Wie kijkt er mee?
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:31
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:30 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Game on *O*

Wie kijkt er mee?
me 2, deze aflevering en van volgende week nog niet gezien
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 20:32
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:30 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Game on *O*

Wie kijkt er mee?
*O*
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:35
ontbijt op bed
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 20:37
"daar kan ik goed mee praten"
Jaja :')
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 20:38
Ik hoop zo dat Tim van bil voor de bijl gaat. >:)
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:41
genotsshow
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:41
hangmatfaal _O-
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 20:41
Dikke Kevin zakt door de hangmat _O_
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 20:41
Ik hoop echt dat Megan zich keihard gaat laten nemen door Joshua
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:43
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:41 schreef MissJ het volgende:
Ik hoop echt dat Megan zich keihard gaat laten nemen door Joshua
nounounou
Dr.Mikeydonderdag 8 februari 2018 @ 20:44
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:41 schreef MissJ het volgende:
Ik hoop echt dat Megan zich keihard gaat laten nemen door Joshua
^O^
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 20:45
Naked Attraction, wat is dat nu weer voor een programma? :D :')
Vlicious87donderdag 8 februari 2018 @ 20:48
Huilen en dan goed en hard getroost worden :P .. maar dat zal nog wel een paar afleveringen duren :')
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:51
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:45 schreef MissJ het volgende:
Naked Attraction, wat is dat nu weer voor een programma? :D :')
klinkt als een goed concept
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:52
gebukt onder zn ballen _O-
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 20:53
"hij ziet eruit als een oprecht persoon" :')
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:53
geslaagde date :')
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 20:55
Ah, dit noemt DaniŽlle "gezellig praten" :')
Urquhartdonderdag 8 februari 2018 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:55 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Ah, dit noemt DaniŽlle "gezellig praten" :')
Idd _O-
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:55 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Ah, dit noemt DaniŽlle "gezellig praten" :')
en ondertussen met haar ass tegen hem aan schuren :')
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 20:55
"Ik weet niet hoe hij zich voelt."

Volgens mij wel redelijk hard.
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:55 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Ah, dit noemt DaniŽlle "gezellig praten" :')
Ze is de Lisa van dit seizoen
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 20:56
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:55 schreef ja_okay_whatever het volgende:
"Ik weet niet hoe hij zich voelt."

Volgens mij wel redelijk hard.
:Y
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 20:57
Lekker overdreven gedoe weer :')
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:57
Breakdown in aflevering 3 _O_
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 20:58
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:57 schreef Wereldgozer het volgende:
Breakdown in aflevering 3 _O_
Girl Power!!!!
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 20:58
Danielle en Fabrizio moet me denken aan Lize en Kevin vorig seizoen
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 20:59
Denken dat geen camera's in de buurt zijn. :')

Nee, nog steeds niet geleerd van voorgaande jaren (Haroon en zo).
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 20:59
Mezdi is een slappeling
Urquhartdonderdag 8 februari 2018 @ 21:00
Twijfels over de oprechtheid :’)
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 21:02
Die Schanulleke is veels te jong voor dit programma.
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:02
Onzekere Megan van 18... Tja...
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:02
megan wtf
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 21:03
Goed zo Joshua
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:03
Helemaal hyperventileren :{
Joenedonderdag 8 februari 2018 @ 21:04
Joshua gaat neuken!
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:04
sowieso gen gezonde relatie als Kevin zo de controle op Meghan legt
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:05
Kevin is sowieso een flapdrop. Meghan is veel te goed voor hem.
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:06
Nou nou Meghan begint ook eindelijk in te zien wat ze al veel eerder had moeten zien.
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 21:06
Met zo een kont heeft ze geen zelfvertrouwen nodig.
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:07
Wat een onzin. Je kan iemand heus binnen 3 dagen echt leuk vinden.
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:07
Mindfucking ja DaniŽlle... het liefst wil hij wat anders fucken.
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:08
stoeien in de zee boh boh
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:09
Mezdi :N
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:10
Mezdi gaat door de mand vallen. Kwestie van tijd.
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:10
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:09 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Mezdi :N
hij liep het meest hypocriet te doen in afl 1 toen de verleidsters zich voorstelden :')
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:11
Mooie tunnels :') kleuter
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:11
Ah Matthew "bloedjegeil" :+
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:13
Wie denken jullie dat het langste clean blijft bij de mannen en vrouwen?
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:13
Tim :')
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:13
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:13 schreef Scorpion_17 het volgende:
Wie denken jullie dat het langste clean blijft bij de mannen en vrouwen?
Jeremy en Vanessa
Karinadonderdag 8 februari 2018 @ 21:13
Ik vind het maar ontzettend braaf allemaal tot nu toe.
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 21:14
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:13 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Jeremy en Vanessa
Denk het ook
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:14
Die Deborah is ook niet bepaald iemand waar die verleiders in een kroeg achteraan zouden gaan.
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:15
Je kan nu opgeven voor het volgend seizoen
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:18
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:15 schreef F1gamer het volgende:
Je kan nu opgeven voor het volgend seizoen
Er komt volgens mij in het najaar alweer een nieuwe
Marrijedonderdag 8 februari 2018 @ 21:19
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:43 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

nounounou
SPOILER
maak je geen zorgen, al is het andersom
DKUpdonderdag 8 februari 2018 @ 21:20
In april 2018 gaan ze al een nieuw seizoen opnemen.
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 21:20
quote:
14s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:20 schreef DKUp het volgende:
In april 2018 gaan ze al een nieuw seizoen opnemen.
*O*
Anouk83donderdag 8 februari 2018 @ 21:20
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:00 schreef Physsic het volgende:
Let op met de website Bunda Vids (waar aflevering 4 op staat), die bevat een CoinMiner.
Oeps, daar heb ik aflevering 3 gekeken, maar geen idee wat een coinminer is, of wat ik nu moet doen :s
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:20
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:18 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Er komt volgens mij in het najaar alweer een nieuwe
Jij bent de walkon-girls ook maar gaan zoeken bij TI?
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:21
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:20 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Jij bent de walkon-girls ook maar gaan zoeken bij TI?
:D

Dit gaat voor ja, ik ga zo wel zappen
20100donderdag 8 februari 2018 @ 21:24
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:13 schreef F1gamer het volgende:
Tim :')
De cuck oppergod
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 21:24
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:24 schreef 20100 het volgende:

[..]

De cuck oppergod
Bedoel je Megan, misschien?
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:25
Vliegtuig naar Oostende _O_
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:26
Megan is veel te jong voor een serieuze relatie joh :')
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:26
Oostende Airport _O_

Ligt aan zee he, was zeker een watervliegtuig...
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:26
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:26 schreef Wereldgozer het volgende:
Megan is veel te jong voor een serieuze relatie joh :')
Net zo als Jolien van vorig seizoen
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:27
"Het is moeilijk om te beseffen dat er zo'n jongens bestaan"

Kind, je bent 18, je bent de wereld nog aan het ontdekken. :')
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:27 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
"Het is moeilijk om te beseffen dat er zo'n jongens bestaan"

Kind, je bent 18, je bent de wereld nog aan het ontdekken. :')
Net klaagde ze nog over de niet-oprechtheid van joshua :')
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 21:28
Duo Penotti gaat de strijd aan.
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:29
Danielle speelt ook met vuur..
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 21:29
Dat zijn twee woorden, imbeciel.
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:29
…ťn woord: very sensual :')

Niet tot 2 kunnen tellen :')
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 21:29
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:29 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
…ťn woord: very sensual :')

Niet tot 2 kunnen tellen :')
Echt he :')
Urquhartdonderdag 8 februari 2018 @ 21:30
Wtf _O-
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:30
Huilende kleurplaat :')
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:30
Wie is hier nou de verleider?
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:30
Fabrizio zit er nu al doorheen? :{
-Strawberry-donderdag 8 februari 2018 @ 21:30
Awhhh
RickoKundonderdag 8 februari 2018 @ 21:31
Wat een hoogsensitieve boy :@
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:31
Hij voelt zich afgewezen door haar gedrag als ik het een beetje begrijp?
ja_okay_whateverdonderdag 8 februari 2018 @ 21:31
Reverse psychology?
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:31
Zwanetta topless?
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:32
Weer Mezdi :')
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:32
Topless :o
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 21:32
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:32 schreef zoem het volgende:
Weer Mezdi :')
Ik denk dat hij als eerste over de schreef gaat
zoemdonderdag 8 februari 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:32 schreef MissJ het volgende:

[..]

Ik denk dat hij als eerste over de schreef gaat
Als ik die vriendin was geweest dan was dit gedrag voor mij al over de schreef geweest. Hij zoekt het intieme contact bewust op.
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:33
Mezdi vind ik echt een vieze glibber :r

KAMPVUUR volgende week })
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:33
Is Mezdi de boy van Danielle?
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:33 schreef zoem het volgende:

[..]

Als ik die vriendin was geweest dan was dit gedrag voor mij al over de schreef geweest. Hij zoekt het intieme contact bewust op.
Dit
-Strawberry-donderdag 8 februari 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:33 schreef Scorpion_17 het volgende:
Is Mezdi de boy van Danielle?
Die gaat straks dus vol voor kleurplaat O+
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:34
Wat is dat toch dat ze ineens over elk pietluttig programma willen napraten :')
Wereldgozerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:35
Merijn :')
F1gamerdonderdag 8 februari 2018 @ 21:35
Het lijkt of Olcay heeft botox gezicht nu bij tempatation talk
MissJdonderdag 8 februari 2018 @ 21:35
BG :')
hoekanditdonderdag 8 februari 2018 @ 21:36
Als Fabrizio in beeld komt moet ik telkens aan dit nummer denken. :')

RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:38
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:36 schreef hoekandit het volgende:
Als Fabrizio in beeld komt moet ik telkens aan dit nummer denken. :')

_O_ _O_
Scorpion_17donderdag 8 februari 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:35 schreef F1gamer het volgende:
Het lijkt of Olcay heeft botox gezicht nu bij tempatation talk
Olcay praat altijd al alsof ze nog een piemel in haar mond heeft zitten
RedWhiteArmy1983donderdag 8 februari 2018 @ 21:40
Ouders ook in de studio, die moeten daar toch echt met plaatsvervangende schaamte daar zitten. :')
Karinadonderdag 8 februari 2018 @ 21:46
WTF is is hij aan het doen. Beetje eng _O-
hoekanditdonderdag 8 februari 2018 @ 21:49
Scoopje van Olcay
hoekanditdonderdag 8 februari 2018 @ 21:52
Wat een trash komt er eigenlijk op RTL5. :')
Aardbeientaartjesdonderdag 8 februari 2018 @ 21:55
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:34 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Die gaat straks dus vol voor kleurplaat O+
dat wel. Maar nu gaat ie met Pommeline😂
Fretworkdonderdag 8 februari 2018 @ 22:41
Die Zwanetta is zo vies dat het lekker begint te worden
flipsendonderdag 8 februari 2018 @ 22:56
Tering, bestaat dit nog? Dat keek ik hťťťťl af en toe wel eens toen ik nog in NL woonde. En dat is intussen al een jaar of 12 geleden :D
luukertdonderdag 8 februari 2018 @ 23:05
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 22:56 schreef flipsen het volgende:
Tering, bestaat dit nog? Dat keek ik hťťťťl af en toe wel eens toen ik nog in NL woonde. En dat is intussen al een jaar of 12 geleden :D
:D
Magicadonderdag 8 februari 2018 @ 23:58
Temptation talk met Merijn :O
Magicavrijdag 9 februari 2018 @ 00:00
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:35 schreef F1gamer het volgende:
Het lijkt of Olcay heeft botox gezicht nu bij tempatation talk
Ja ze ziet er ineens heel raar uit :{
luukertvrijdag 9 februari 2018 @ 00:01
Vond trouwens dat de ouders van Vanessa wel zo blij waren om schoonzoon(?) Jeremy te zien dat het wel voor de hand ligt dat dit goed is afgelopen.
Magicavrijdag 9 februari 2018 @ 00:01
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:30 schreef Scorpion_17 het volgende:
Wie is hier nou de verleider?
Gij of ik? :(
Magicavrijdag 9 februari 2018 @ 00:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:01 schreef luukert het volgende:
Vond trouwens dat de ouders van Vanessa wel zo blij waren om schoonzoon(?) Jeremy te zien dat het wel voor de hand ligt dat dit goed is afgelopen.
Ja idd :D hoewel die moeder geen woord zei
bechirtivrijdag 9 februari 2018 @ 00:15
wat tenenkrommend. ik zit dit seizoen echt met plaatsvervangende schaamte te kijken. die megan is gvd zo naief en moet gewoon nog ff 10 dozijntjes piemeltjes proberen alvorens serieus een relatie te beginnen. mezdi en danielle hrbben een ongezonde relatie en zijn beide hondsdol op aandacht. en die andere twee koppels zijn wel correct maar ook oerdegelijk
DKUpvrijdag 9 februari 2018 @ 07:45
Ik vind alleen Deborah, Vanessa en Jeremy niet vervelend :+
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 07:58
Jeremy is een goeie jongen, die moet alleen de laatste dagen zien door te komen als de balletjes het zwaarst worden.
Donnavrijdag 9 februari 2018 @ 08:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 07:58 schreef Wuwwa het volgende:
Jeremy is een goeie jongen, die moet alleen de laatste dagen zien door te komen als de balletjes het zwaarst worden.
Ik ben ook benieuwd hoelang Vanessa 'afstandelijk' blijft. Hoop dat zij het halen.
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 08:07
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:55 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

dat wel. Maar nu gaat ie met Pommeline😂
Achja. Vond het wel pijnlijk voor Merijn gister bij temptation talk.
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 08:09
Danielle snap ik ook niet echt. Waarom zo dansen als je weet dat je vriend die beelden gaat zien. Aan de andere kant, het betekent wrs niks voor haar. Het is gewoon plezier.
Donnavrijdag 9 februari 2018 @ 08:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:09 schreef -Strawberry- het volgende:
Danielle snap ik ook niet echt. Waarom zo dansen als je weet dat je vriend die beelden gaat zien. Aan de andere kant, het betekent wrs niks voor haar. Het is gewoon plezier.
Plezier. Je kan toch ook met iemand dansen zonder je kont in z'n kruis te steken?
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 08:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:03 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Ik ben ook benieuwd hoelang Vanessa 'afstandelijk' blijft. Hoop dat zij het halen.
Heb ook niet het idee dat er iets voor haar tussenzit als 'ultieme verleider'. Misschien die grote negert, maar die lijkt me iets te ordinair voor haar standaard.
Verder sluit ze zich niet op en doet ze ook mee met een wijntje. Danielle en Megan hebben allebei wel issues als ze zo open zijn na 3 dagen met vreemden.
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 08:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:10 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Plezier. Je kan toch ook met iemand dansen zonder je kont in z'n kruis te steken?
Ja. Maar het was niet een onsensuele manier van dansen en als je op temptation Island zit en je vriend krijgt dat te zien... niet zo tof.
Donnavrijdag 9 februari 2018 @ 08:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:11 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ja. Maar het was niet een onsensuele manier van dansen en als je op temptation Island zit en je vriend krijgt dat te zien... niet zo tof.
Dat is waar, maar om dat nou 's avonds (dus niet tijdens een opdracht/date) te herhalen doe je toch wel echt zelf.
verbijsteringvrijdag 9 februari 2018 @ 08:22
Was ik de enige die zat te juichen dat Meghan (is het toch die van 18? waarbij de vriend 5x is vreemdgegaan) een leuker exemplar aan het uitzoeken is! Helemaal mooi zou zijn als uiteindelijk geen enkele verleider haar "ex" wilt omdat het zo een pannenkoek is!

quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:11 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ja. Maar het was niet een onsensuele manier van dansen en als je op temptation Island zit en je vriend krijgt dat te zien... niet zo tof.
Ach, als zij wist wat die vriend deed was ze verder gegaan :+
Aardbeientaartjesvrijdag 9 februari 2018 @ 08:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:10 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Plezier. Je kan toch ook met iemand dansen zonder je kont in z'n kruis te steken?
Ja dat vond ik ook vreemd. Of had ze al gezopen ofzo? Het lijkt erop dat die 2 elkaar vanaf het begin al zat zijn.
Physsicvrijdag 9 februari 2018 @ 08:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:22 schreef verbijstering het volgende:
Was ik de enige die zat te juichen dat Meghan (is het toch die van 18? waarbij de vriend 5x is vreemdgegaan) een leuker exemplar aan het uitzoeken is! Helemaal mooi zou zijn als uiteindelijk geen enkele verleider haar "ex" wilt omdat het zo een pannenkoek is!

[..]

Ach, als zij wist wat die vriend deed was ze verder gegaan :+
Nee, ik vind het ook wel mooi dat ze het zo naar haar zin heeft. Niet per se met dat laatste, maar ook gewoon met het dansen.

SPOILER
Tja, als de vriendin al na enkele dagen met een verleider in bed duikt, dan hoeven de verleidsters zich ook niet meer op te offeren om de vriend in de fout te laten gaan. Die relatie is toch al voorbij.

Je vriendin heeft na een paar dagen al een ander en geen van de verleidsters toont nog interesse in je. Dat zouden dan nog lange weken worden..
Aardbeientaartjesvrijdag 9 februari 2018 @ 08:33
Die Meghan is gewoon n beetje gek. Nu heeft ze het leuk, en over 5 minuten ligt ze weer te huilen omdat de wereld klote is. Een soort van puber.
DKUpvrijdag 9 februari 2018 @ 08:35
Ze is ook 18. Wel raar dat je dan gewoon kan meedoen als labiel meisje -O-
verbijsteringvrijdag 9 februari 2018 @ 08:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:33 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Die Meghan is gewoon n beetje gek. Nu heeft ze het leuk, en over 5 minuten ligt ze weer te huilen omdat de wereld klote is. Een soort van puber.
Toch heb ik bij haar het idee dat het einde van deze relatie haar op termijn goed zal doen, als ik hun er beide zo over hoorde praten...
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 08:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:12 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Dat is waar, maar om dat nou 's avonds (dus niet tijdens een opdracht/date) te herhalen doe je toch wel echt zelf.
Daar doel ik vooral op ja. Die date kan je nog zien dat het een date opdracht was.
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 08:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:33 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Die Meghan is gewoon n beetje gek. Nu heeft ze het leuk, en over 5 minuten ligt ze weer te huilen omdat de wereld klote is. Een soort van puber.
Ik geloof wel dat die jongen haar gek heeft gemaakt. Temptation is voor haar een manier om los van hem te komen, om te zien dat het ook anders kan
Aardbeientaartjesvrijdag 9 februari 2018 @ 08:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:41 schreef verbijstering het volgende:

[..]

Toch heb ik bij haar het idee dat het einde van deze relatie haar op termijn goed zal doen, als ik hun er beide zo over hoorde praten...
Dat sowieso! Alleen het is wel sneu voor haar dat ze daar Temptation voor nodig heeft incl het neuken van een ander op televisie. Daarom vind ik dat die Joshua ook misbruik daarvan maakt.
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 08:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:30 schreef Physsic het volgende:

[..]

Nee, ik vind het ook wel mooi dat ze het zo naar haar zin heeft. Niet per se met dat laatste, maar ook gewoon met het dansen.

SPOILER
Tja, als de vriendin al na enkele dagen met een verleider in bed duikt, dan hoeven de verleidsters zich ook niet meer op te offeren om de vriend in de fout te laten gaan. Die relatie is toch al voorbij.

Je vriendin heeft na een paar dagen al een ander en geen van de verleidsters toont nog interesse in je. Dat zouden dan nog lange weken worden..
Krijgen de verleidsters en verleiders eigenlijk een beloning als het ze lukt? Vraag ik me wel eens af. Anders is er weinig incentive om een jongen die niet leuk is te verleiden.
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 08:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:43 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Dat sowieso! Alleen het is wel sneu voor haar dat ze daar Temptation voor nodig heeft incl het neuken van een ander op televisie. Daarom vind ik dat die Joshua ook misbruik daarvan maakt.
Maar Joshua :9
Donnavrijdag 9 februari 2018 @ 08:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:43 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Dat sowieso! Alleen het is wel sneu voor haar dat ze daar Temptation voor nodig heeft incl het neuken van een ander op televisie. Daarom vind ik dat die Joshua ook misbruik daarvan maakt.
Psst, zit je niet een aflevering te ver? ;)
Physsicvrijdag 9 februari 2018 @ 09:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:45 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Krijgen de verleidsters en verleiders eigenlijk een beloning als het ze lukt? Vraag ik me wel eens af. Anders is er weinig incentive om een jongen die niet leuk is te verleiden.
Volgens mij ontkennen ze dat ze daar vanuit de programmamakers geld voor krijgen. Maar buiten het programma kunnen ze daar zeker wel profijt van hebben. Hoe bekender je jezelf als verleider maakt, hoe groter de kans dat je na het seizoen wordt uitgenodigd op van die feestjes (waar je wel voor betaald krijgt).
verbijsteringvrijdag 9 februari 2018 @ 09:33
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:43 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Dat sowieso! Alleen het is wel sneu voor haar dat ze daar Temptation voor nodig heeft incl het neuken van een ander op televisie. Daarom vind ik dat die Joshua ook misbruik daarvan maakt.
Mwa, wat moeten ze dan? Haar 14 dagen met rust laten?
Het is jammer dat het nodig is maar tot dusver is die Joshua nog niet de ergste. Ik vraag me alleen af dat als zij straks een drempel over is of ze het dan bij Joshua houdt of gewoon de halve groep :P
verbijsteringvrijdag 9 februari 2018 @ 09:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:45 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Krijgen de verleidsters en verleiders eigenlijk een beloning als het ze lukt? Vraag ik me wel eens af. Anders is er weinig incentive om een jongen die niet leuk is te verleiden.
In een officieel interview zeggen ze van niet, maar ik zou zelf gokken van wel maar dat ze daar geheimhouding met boeteclausule over tekenen.
Physsicvrijdag 9 februari 2018 @ 09:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:33 schreef verbijstering het volgende:

[..]

Mwa, wat moeten ze dan? Haar 14 dagen met rust laten?
Het is jammer dat het nodig is maar tot dusver is die Joshua nog niet de ergste. Ik vraag me alleen af dat als zij straks een drempel over is of ze het dan bij Joshua houdt of gewoon de halve groep :P
Elke avond los, elke ochtend spijt.
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 09:38
Ze blijft natuurlijk een beetje koekeroend
AMCAvrijdag 9 februari 2018 @ 09:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:45 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Krijgen de verleidsters en verleiders eigenlijk een beloning als het ze lukt? Vraag ik me wel eens af. Anders is er weinig incentive om een jongen die niet leuk is te verleiden.
Die Alex zat bij RTL Boulevard en die ontkende dat ze een beloning kregen. Hij zei dat het vooral voor je eigen ego was.
-Strawberry-vrijdag 9 februari 2018 @ 09:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:44 schreef AMCA het volgende:

[..]

Die Alex zat bij RTL Boulevard en die ontkende dat ze een beloning kregen. Hij zei dat het vooral voor je eigen ego was.
Kan ook in contract staan dat hij dat niet mag vertellen misschien?

Maar goed denk dat je idd ook wel mensen kunt vinden die het puur als een spel zien.
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 09:47
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:41 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Dikke Kevin zakt door de hangmat _O_
Ik heb echt t idee dat dat joch een LVG'er is (Licht Versdtandelijk Gehandicapt).
Man wat kijkt die dom uit z'n ogen. Of t is zo'n boerenknuppel die de helft van z'n hersencellen weggedronken heeft :')

Mezdi daarentegen lijkt me niet dom, maar heel vals. Die kijkt super geniepig uit z'n ogen.
AMCAvrijdag 9 februari 2018 @ 09:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:46 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Kan ook in contract staan dat hij dat niet mag vertellen misschien?

Maar goed denk dat je idd ook wel mensen kunt vinden die het puur als een spel zien.
Klopt, geen idee of ze een contract daarover hebben getekend.

Verder geilen die verleid(st)ers zo ontzettend op zichzelf dat ik ook niet raar op kijk als het inderdaad puur voor het spel is.
verbijsteringvrijdag 9 februari 2018 @ 09:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:47 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Ik heb echt t idee dat dat joch een LVG'er is (Licht Versdtandelijk Gehandicapt).
Man wat kijkt die dom uit z'n ogen. Of t is zo'n boerenknuppel die de helft van z'n hersencellen weggedronken heeft :')

Mezdi daarentegen lijkt me niet dom, maar heel vals. Die kijkt super geniepig uit z'n ogen.
Ik snap dus ook niet hoe hij 5x heeft kunnen vreemdgaan... Niet dat hij het niet wilde, maar vooral snap ik niet hoe mensen hem willen...
AMCAvrijdag 9 februari 2018 @ 09:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:48 schreef verbijstering het volgende:

[..]

Ik snap dus ook niet hoe hij 5x heeft kunnen vreemdgaan... Niet dat hij het niet wilde, maar vooral snap ik niet hoe mensen hem willen...
Dat vond ik ook het meest opvallende van de hele reeks tot nu toe :D
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 09:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 08:10 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Plezier. Je kan toch ook met iemand dansen zonder je kont in z'n kruis te steken?
Niet als de instructies van je romantische date zijn dat je een bepaalde dans moet leren :P
En daarna waren ze opt t feestje aan t voordoen wat ze geleerd hebben. :D
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 09:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:48 schreef verbijstering het volgende:

[..]

Ik snap dus ook niet hoe hij 5x heeft kunnen vreemdgaan... Niet dat hij het niet wilde, maar vooral snap ik niet hoe mensen hem willen...
NOG dommere onzekere meisjes. En daar maakt hij ge (mis) bruik van.
Dan is met die Megan toch ook gewoon?

Ik vind hem echt een beetje zo'n hosselaar, pooier, mensenhandelaartje.
Van die onzekere meisjes de prostitutie induwen of zo :')

En t enige waar ie nu bang voor is is dat ie de controle over haar verliest. Want je zag meneer Brandsteder ook aan hem vragen of de woorden hem iets deden, of de beelden dat ze zo'n pijn had. NIETS. Niets van dat alles. Het enige waar ie bang voor is, is dat anderen verstand in haar hoofd praten.

Ik ben echt dubbel en dik pro-Joshua. ^O^
Xurkvrijdag 9 februari 2018 @ 10:00
Die DaniŽlle en Mezdi verdienen elkaar echt... bij elkaar zijn ze bŪjna net zo sneaky als Lisa vorig seizoen :+ Alleen hield Lisa het wat beter verborgen.

Inmiddels weet je dat je overal gefilmd en afgeluisterd wordt. Maar iedere lamlul snapt toch dat als je besluit je microfoon af te doen en gefilmd wordt terwijl je de duisternis invlucht (met topless vrouwen nota bene), dat je vriendin dan die beelden juist te zien gaat krijgen? En dat het 10x verdachter overkomt dan wanneer je gewoon in beeld een beetje flirt? Echt waar hoor... :')

DaniŽlle is dan misschien iets minder dom bezig, maar alsnog lijkt zij niet te snappen dat beelden van haar terwijl ze veelvuldig haar kont in de kruis van een verleider schuurt en hij tijdens het dansen langs de zijkant van haar borsten en buik loopt te wrijven uiteraard ook bij het kampvuur getoond gaan worden waarbij ze volledig uit context worden gerukt? Al is dat laatste niet eens nodig want zelfs in context is het gewoon heel erg dom :+

Ik blijf me net als anderen ook verbazen over het feit dat Meghan hieraan meedoet. Ze is echt zů jong nog, zowel letterlijk als figuurlijk. Die moet toch door iemand in bescherming worden genomen? Het lijkt me dat de meeste mannelijke verleiders toch 23+ zijn? En dan laat je zo een 'barely legal' meisje door hen twee weken lang bestookt en hoogstwaarschijnlijk voor het oog van de Benelux genomen worden :N Voelt een beetje naar.

Ik ben het dan weer niet eens met degene die zei dat het dit seizoen wel heel braaf is tot nu toe. Vorig seizoen was "de heftigste ooit" en daar gebeurde pas in aflevering 5 of 6 iets (kleins) IIRC, waarna het alsnog helemaal los ging. We zitten nu in aflevering 3 al met 3 Š 4 mensen die nog net niet over het randje zijn gegaan. Ik weet nog dat ik me vorig seizoen flink zat te ergeren na afloop iedere week gedurende die eerste maand omdat er echt niets gebeurde (maar de trailers wel "de heftigste ooit" beloofden) :P
jigggyvrijdag 9 februari 2018 @ 10:06
Wat is die mezdi een teringhond zeg , en die chick van die Kevin is zo labiel als de pest , als die hier na temptation maar goed uitkomt
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 10:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:33 schreef verbijstering het volgende:

[..]

Mwa, wat moeten ze dan? Haar 14 dagen met rust laten?
Het is jammer dat het nodig is maar tot dusver is die Joshua nog niet de ergste. Ik vraag me alleen af dat als zij straks een drempel over is of ze het dan bij Joshua houdt of gewoon de halve groep :P
Ik vind Joshua zeker niet de ergste, hoe hij ook Megan waarschuwde met t drinken en of ze niet beter kon gaan slapen. Maar daarbuiten.... het zijn verleiders aangenomen door t programma om relaties kapot te maken. Laten we nou niet doen alsof t allemaal heel erg gemeen is dat ze dat dan ook doen. Ze ZIJN er juist om misbruik te maken. En dan vind ik Joshua t nog zeker netjes doen.
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 10:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:38 schreef Wuwwa het volgende:
Ze blijft natuurlijk een beetje koekeroend
Lekker mee kaasfonduen dan :P
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 10:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:06 schreef jigggy het volgende:
Wat is die mezdi een teringhond zeg , en die chick van die Kevin is zo labiel als de pest , als die hier na temptation maar goed uitkomt
Als ze maar ver van Kevin wegblijft is het altijd al beter dan voorafgaand aan t programma ;)
jigggyvrijdag 9 februari 2018 @ 10:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:08 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Als ze maar ver van Kevin wegblijft is het altijd al beter dan voorafgaand aan t programma ;)
ben redelijk bang dat zei later als ze de mist in gaat als hoer uitgemaakt gaat worden, en zei is echt zoon “ik doe mezelf wat aan” typetje
ZuidGrensvrijdag 9 februari 2018 @ 10:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:47 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Ik heb echt t idee dat dat joch een LVG'er is (Licht Versdtandelijk Gehandicapt).
Man wat kijkt die dom uit z'n ogen. Of t is zo'n boerenknuppel die de helft van z'n hersencellen weggedronken heeft :')

Mezdi daarentegen lijkt me niet dom, maar heel vals. Die kijkt super geniepig uit z'n ogen.

Dit ja. Dat is echt een rat, met zijn quasi-interessant geformuleerde oneliners de hele tijd. Viel me gisteren ook een paar keer op. Iemand zegt iets, hij doet net alsof hij de discussie aan wil gaan en zegt iets wat op precies hetzelfde neerkomt maar alleen wat duurder geformuleerd :') Ik stoor me trouwens ontzettend aan die irritante neplach van die wannabe Beyonce, die Laetitia of zo. Na iedere zin lacht ze zo irritant, valt meer mensen dit op?
Wereldgozervrijdag 9 februari 2018 @ 10:40
SPOILER
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 11:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:00 schreef Xurk het volgende:

Ik ben het dan weer niet eens met degene die zei dat het dit seizoen wel heel braaf is tot nu toe. Vorig seizoen was "de heftigste ooit" en daar gebeurde pas in aflevering 5 of 6 iets (kleins) IIRC, waarna het alsnog helemaal los ging. We zitten nu in aflevering 3 al met 3 Š 4 mensen die nog net niet over het randje zijn gegaan. Ik weet nog dat ik me vorig seizoen flink zat te ergeren na afloop iedere week gedurende die eerste maand omdat er echt niets gebeurde (maar de trailers wel "de heftigste ooit" beloofden) :P
Ik denk dat ze vanaf nu langzaam gaan opwerken naar de Tim-fout, wat natuurlijk het hardst aankomt (trouwen, steeds janken dat ze elkaar zo missen, no girls allowed etc). Die verleidsters gaan op hem inwerken (je hebt nu de laatste kans op een triootje of iets dergelijks), en dan is het wachten tot dat kinderachtige ventje voor de bijl gaat.
Wellicht dat Kevin nog wat gaat doen met die plastic bimbo met hetzelfde boerendialect, maar die knapt vooralsnog wel op hem af.
Dr.Mikeyvrijdag 9 februari 2018 @ 11:37
Ik heb wel te doen met die Kevin.
Physsicvrijdag 9 februari 2018 @ 11:37
Doet iemand nog de puntentelling? :D
Fretworkvrijdag 9 februari 2018 @ 11:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:36 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Ik denk dat ze vanaf nu langzaam gaan opwerken naar de Tim-fout, wat natuurlijk het hardst aankomt (trouwen, steeds janken dat ze elkaar zo missen, no girls allowed etc). Die verleidsters gaan op hem inwerken (je hebt nu de laatste kans op een triootje of iets dergelijks), en dan is het wachten tot dat kinderachtige ventje voor de bijl gaat.
Lijkt me inderdaad een logische stap. Of dat ze gaan proberen te focussen op z'n vriendin.
DKUpvrijdag 9 februari 2018 @ 11:49
quote:
Labiel kind :B
Dr.Mikeyvrijdag 9 februari 2018 @ 11:52
Vlak de Rotterdamse player Jeremy ook nog niet uit.

Ik ken dat soort gastjes wel beleefd en netjes overkomen maar ondertussen.
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 12:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:52 schreef Dr.Mikey het volgende:
Vlak de Rotterdamse player Jeremy ook nog niet uit.

Ik ken dat soort gastjes wel beleefd en netjes overkomen maar ondertussen.
Hij komt vooral over als een goedzak en hij heeft ook geen enkele intentie om te gaan twijfelen mocht ie beelden krijgen van Vanessa.
Laatste kwart discipline tonen en dan moet het geen probleem zijn.
jigggyvrijdag 9 februari 2018 @ 12:28
Blijf die Merijn nog steeds een zeer sympathieke gast vinden
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 12:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:28 schreef jigggy het volgende:
Blijf die Merijn nog steeds een zeer sympathieke gast vinden
Hij trekt alleen foute chicks aan.
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 12:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:47 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Hij trekt alleen foute chicks aan.
Pommeline is heul niet fout :'(
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 12:56
Ze laat zich alleen maar volblaffen door een jankende kleurplaat. Dat is behoorlijk fout.
Dr.Mikeyvrijdag 9 februari 2018 @ 13:14
Gaat zij nu met die Fabrizio ja.

Jullie reacties waren trouwens mild hier toen hij begon te janken.
jigggyvrijdag 9 februari 2018 @ 13:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:14 schreef Dr.Mikey het volgende:
Gaat zij nu met die Fabrizio ja.

Jullie reacties waren trouwens mild hier toen hij begon te janken.
yup , een vriendin van haar heeft het bevestigd , ze ontkent het zelf ,maar meerdere bronnen zeggen dat ze nu samen met kleurplaatje is
Dr.Mikeyvrijdag 9 februari 2018 @ 13:17
Dan was dat gejank ook gespeeld van hem dus de vuile rat.
jigggyvrijdag 9 februari 2018 @ 13:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:17 schreef Dr.Mikey het volgende:
Dan was dat gejank ook gespeeld van hem dus de vuile rat.
hij gaf ook aan in een interview dat die vroeger een crimineeltje was en nu weer op het rechte pad, heel die badboy act is zo vreselijk fout ,loser
Dr.Mikeyvrijdag 9 februari 2018 @ 13:20
Italianen zijn altijd wel van die mietjes mezdi had hem goed ingeschat .
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 13:22
Tsja, als je daar als verleider de taak hebt om vrouwtjes met partners het hoofd op hol te brengen krijg je het voordeel van de twijfel. Doe je dat in het dagelijks leven ook ben je een enorme lutser en verdien je niet het predikaat 'kerel'. Een echte vent blijft van andermans wijf gewoon af.
Dr.Mikeyvrijdag 9 februari 2018 @ 13:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:22 schreef Wuwwa het volgende:
Tsja, als je daar als verleider de taak hebt om vrouwtjes met partners het hoofd op hol te brengen krijg je het voordeel van de twijfel. Doe je dat in het dagelijks leven ook ben je een enorme lutser en verdien je niet het predikaat 'kerel'. Een echte vent blijft van andermans wijf gewoon af.
Ja maar om als man te gaan zitten janken omdat je zogenaamd verliefd bent op het meisje terwijl het niet zo is gaat wel ver zelfs al ben je een verleider.

En als het wel oprecht was ben je gewoon een kneus in het verkeerde programma.
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 13:28
Heel veel van die extreem opgepompte gasten waren vroeger nerds/dikkerdjes/veel gepest. Zo ook die Fabrizio die vroeger veel gepest is en toen crimineel is gaan doen. Dit zijn dan ook de types die niet heel tactvol met meisjes omgaan.

Alex
17498808_10210853990523020_4826252179636326980_n.jpg?oh=2fc054ae73205409f2e2bb51ad98eb7f&oe=5B215444

Tijs
763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
jigggyvrijdag 9 februari 2018 @ 13:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:22 schreef Wuwwa het volgende:
Tsja, als je daar als verleider de taak hebt om vrouwtjes met partners het hoofd op hol te brengen krijg je het voordeel van de twijfel. Doe je dat in het dagelijks leven ook ben je een enorme lutser en verdien je niet het predikaat 'kerel'. Een echte vent blijft van andermans wijf gewoon af.
wat ben ik het hier mee eens _O_
AMCAvrijdag 9 februari 2018 @ 13:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:28 schreef Wuwwa het volgende:
Heel veel van die extreem opgepompte gasten waren vroeger nerds/dikkerdjes/veel gepest. Zo ook die Fabrizio die vroeger veel gepest is en toen crimineel is gaan doen. Dit zijn dan ook de types die niet heel tactvol met meisjes omgaan.

Alex
[ afbeelding ]

Tijs
[ afbeelding ]
Heel veel ja?
Wuwwavrijdag 9 februari 2018 @ 13:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:43 schreef AMCA het volgende:

[..]

Heel veel ja?
Er is sowieso iets mis met je als je laat oppompen door elke dag in de sportschool te zitten ja. Dat zijn over het algemeen hele nare mensen.
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 14:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:28 schreef Wuwwa het volgende:
Heel veel van die extreem opgepompte gasten waren vroeger nerds/dikkerdjes/veel gepest. Zo ook die Fabrizio die vroeger veel gepest is en toen crimineel is gaan doen. Dit zijn dan ook de types die niet heel tactvol met meisjes omgaan.

Alex
[ afbeelding ]

Tijs
[ afbeelding ]
Compensatie gedrag to the max :D
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 14:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:56 schreef Wuwwa het volgende:
Ze laat zich alleen maar volblaffen door een jankende kleurplaat. Dat is behoorlijk fout.
Zou ik ook laten doen :@
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 14:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:17 schreef Dr.Mikey het volgende:
Dan was dat gejank ook gespeeld van hem dus de vuile rat.
Je weet niet of dat Pommeline voor of na dit seizoen was. Wel?
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 14:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:22 schreef Wuwwa het volgende:
Tsja, als je daar als verleider de taak hebt om vrouwtjes met partners het hoofd op hol te brengen krijg je het voordeel van de twijfel. Doe je dat in het dagelijks leven ook ben je een enorme lutser en verdien je niet het predikaat 'kerel'. Een echte vent blijft van andermans wijf gewoon af.
Ik denk dat de meeste van deze "lutsers" die het programma ingaan in het dagelijks leven ook zo'n "luster" zijn. Kan me niet voorstellen dat een dagelijkse brave sociale lieve man denkt "Ja, laat ik eens in een programma WEL de hoer uit gaan hangen en alles stuk maken op nationale TV".

Dan gaat je brave repuitatie toch volledig aan de haal? :?
DKUpvrijdag 9 februari 2018 @ 14:17
Een normaal persoon zou ook niet meedoen met Temptation Island :D
AMCAvrijdag 9 februari 2018 @ 14:19
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:17 schreef DKUp het volgende:
Een normaal persoon zou ook niet meedoen met Temptation Island :D
Precies dat.

Maar gelukkig weten ze er elk jaar toch weer een aantal te vinden *O*
Ang3lvrijdag 9 februari 2018 @ 14:35
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:17 schreef DKUp het volgende:
Een normaal persoon zou ook niet meedoen met Temptation Island :D
Ja. En dus zeg ik: de lutsers IN t programma zijn zeer waarschijnlijk net zo lutserig buiten het programma om :D
DKUpvrijdag 9 februari 2018 @ 14:36
27.gif
Gaat op date met Joshua :+
50.gif
Arme Mezdi ;(
11.gif
16.gif
Arme DaniŽlle ;(