abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177736825
registreer om deze reclame te verbergen


[ Bericht 100% gewijzigd door Pleun2011 op 10-03-2018 23:08:54 ]
It ain't over t-t-till it's over
  zondag 11 maart 2018 @ 11:17:47 #102
35768 descon
Music is the answer
pi_177742586
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 februari 2018 23:05 schreef Sjeeser het volgende:
Zoek contact met het Algemeen Maatschappelijk Werk of het Sociaal Team. Ligt eraan hoe het in je gemeente geregeld is. Zij komen dit soort situaties vaker tegen en kunnen je verder helpen en/of doorverwijzen.
Lijkt me het verstandigste omdat er naast financieel problemen ook sprake is van ziekte. Das een combi om lekker in de shit te raken. Als je het financieel al redt ga je er dan lichaamlijk onderdoor.
Mixing for a living
pi_177751730
Hoe is de stand nu tegenover de ex? Moet hij inmiddels al wat van zijn deel van de schuld aflossen of is die op "adres onbekend" Als hij niet ergens is ingeschreven inmiddels laat de gemeente een brief sturen naar zijn laatst bekende adres dat ze een controle uit gaan voeren binnen zoveel tijd,als dan blijkt dat hij niet op dat adres aanwezig is kunnen ze hem wellicht "ambtshalve" uitschrijven

Heeft hij een vaste baan of is hij een zzp er die dan hier,dan daar bezig is ,bij een vaste baan kunnen ze dan loonbeslag laten leggen, en wellicht zo dwingen om te reageren! Heeft hij een eigen auto? daar beslag op laten leggen! Heeft hij een lease auto,dan kan je misschien zijn adres achterhalen via de lease maatschappij,wellicht kan hij ook via de camera's boven de weg worden opgespoord.

Werkt dat niet dan kan hij wellicht persoonlijk failliet worden verklaard,advertentie in de krant of een briefje van de deurwaarder laten bezorgen aan het adres van zijn laatst bekende raadsman.

Succes met je pogingen uit de problemen te komen.
Beloftes en uitspraken van politici gedaan in het verleden & heden bieden geen garantie voor de toekomst.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')