abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:22:12 #201
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177023183
Hier is niemand meer ziek en hadden we een gewone nacht met elke 3 uur drinken. Ik voel me verbazingwekkend goed :o . En Jacob is mijn held vandaag. Hij heeft geslapen en gedronken op de crèche, thuis nog enorm blij gespeeld en een paar hapjes gegeten, en ging daarna naar bed. Alsof hij niet 10 uur lang op een crèche was weggestopt. Dus, moeders van kleine baby's: uiteindelijk went iedereen en dan komt het allemaal goed.
Het enige dat hier nooit gebeurt, is die beloofde blijdschap bij het ophalen. Meestal word ik wat onderzoekend aangekeken en anders gaat hij huilen. *; .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:24:47 #202
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177023259
Een knutsel voor valentijn :o. Dat is wel gezellig natuurlijk.

Rena, even tegengeluid: Jacob was telkens 2 dagen van slag van die prikken. Dus al dat slapen is leuk maar niet gegarandeerd hoor.

LeSage, ik hoop op een betere nacht voor jullie!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177023954
Lekker he zo'n nacht Lemijn! En ik houd rekening met alle scenario's naar de prikjes, dan valt het niet tegen :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_177024990
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:11 schreef Nanuke het volgende:
Wat heerlijk zo'n slaapkop xzaz! :)

UM, dat reageren gaat op en af bij mij. Komt vanzelf, en het is echt geen verplichting om op iedereen te reageren.

Ik had een ziekige plakbaby de hele dag. Zoveel snot, hij rochelt en kucht en kwijlt en huilt. Vanavond kon er even een lachje af, maar veel is t niet. 38,2 is nog niet echt koorts, maar als t morgen niet beter is gok ik dat t toch even bellen met de HA wordt. Sneu hoor, als die baby's zichzelf zo in de weg zitten. Voordeel van slecht drinken was wel dat ik zowaar 5uur aaneen mocht slapen. O+

En FF was het die vroeg naar het knutselwerk? Dat mag volgende week pas open, want het is schijnbaar voor valentijnsdag. O+
Vanaf 38 graden is het wel koorts :Y en bij die kleintjes willen ze graag dat je na 24 uur even langs gaat. Gewoon om te kijken of er niets geks is, ze kunnen het zelf niet aangeven.

Hier lijkt het wat beter te gaan met ons mokkeltje O+
Hij poepte zichzelf nog even lekker onder tijdens onze maaltijd :Y)
Nog steeds verkouden en prutoogjes enzo, maar veel levendiger dan gisteren en zowaar wat lachjes gezien O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177025073
Nou Lemijn, er blijft hoop hoor. S. van 2 is pas een paar weken echt blij om me te zien als ik thuiskom uit het werk. Dan krijg ik ineens allemaal knuffels en kusjes O+

Sterkte met de prikjes morgen, Rena! Ik duim dat je de versie hebt die lekker veel gaat slapen en er dan vanaf is ;)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177025210
Die blijdschap bij het ophalen is ook niet alles Lemijn. Ik word altijd enthousiast begroet, maar zodra ik me omdraai om even een vest/broer/leidster aandacht te geven gaan ze heel hard huilen. En dat stopt pas weer als ik ze beet houd (kan alleen kort, want anders is het lastig aankleden/broer vangen en aankleden etc.) of wanneer we weg gaan. Een gesprek aan gaan met de leidster kan alleen als ik nog door niemand opgemerkt ben en ik zachtjes praat :') Ik vertrek dus vrijwel altijd heel vluchtig met twee huilende baby's en een piepende peuter die juist weer niet mee naar huis wil.

Fijn dat het beter lijkt te gaan LeSage!

Spannend Nanuke! Nog even geduld hebben dan.

Ik ben vandaag bezig geweest met het bijhouden van alle slaapjes, eten etc. en wonderbaarlijk genoeg besluiten ze gelijk om een uur langer door te slapen (normaal slapen ze van 19:30 - 21:30, nu slapen ze nog steeds). Hopelijk is de maximale aaneengesloten slaaptijd hierdoor ook gelijk aangepast!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_177027239
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:25 schreef LeSage het volgende:

[..]

Vanaf 38 graden is het wel koorts :Y en bij die kleintjes willen ze graag dat je na 24 uur even langs gaat. Gewoon om te kijken of er niets geks is, ze kunnen het zelf niet aangeven.
Oei! Dan ga ik soeieso even bellen morgen. Ik dacht dat t dan nog verhoging was, en pas koorts bij 38,5. Dank voor je reactie. Ivm Dirks immuunstoornis moeten wij 'laagdrempelig' bellen bij koorts, dus ik denk dat ik morgen dan wel te horen krijg dat ik vandaag al had moeten bellen. :@ Nouja. Ik kan er toch niets meer aan doen, en echt het idee dat het meer is dan verkoudheid heb ik ook niet.

Lemijn, wat fijn van die nachtupdate van Jacob! En naaf de opvang is ook niet niks, maar die baby's wennen gelukkig heel snel. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_177028672
Nou, volgens mij is het ook om te kijken of er bijvoorbeeld een ontsteking (oren/keel) is. Sterkte in ieder geval vandaag!

M. heeft weer de hele nacht onrustig geslapen :O veel huilen tussendoor. Dus ik heb tot 6 uur op de bank gelegen. Daarna was vriendje zo lief om S. ook mee naar beneden te nemen zodat ik nog 1,5 uur goed kon slapen O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177029243
Zo aanhaakpoging nummer zoveel.. Wat een leuke BFD foto’s weer O+

Hier zitten we nog steeds in de kwakkelmodus. Maarrr J. doet het prima en slaapt zelfs goed de laatste dagen! (Nu ik nog met mijn snothoofd ;( ) Hij weigert alleen sinds een paar dagen vaste voeding, maar dat komt vast wel weer goed. Gelukkig is melk nog wel favoriet. Maandag verslikte hij zich behoorlijk in een stukje brood en sindsdien wil hij niks meer. Hij blijft met zijn mond open zitten als hij een hapje van een lepel krijgt of zelf iets van brood ofzo in zijn mond heeft gedaan. Echt geen gezicht. Hij kijkt echt zoals deze smiley :o en blijft net zolang zo zitten tot er genoeg kwijl is verzameld in zijn onderlip om het hapje eruit te laten glijden :')

Beterschap nog voor alle andere ukkies :*

Oja en ik wilde nog reageren op Lemijn en het missen van bepaalde dingen uit het kinderloze leven. Mijn vrije dagen voelen met twee kinderen ook gewoon niet meer als een vrije dag (zoals dat ‘vroeger’ was; lekker weg of de hele dag juist bankhangen en series bingen). Met name dagen met slecht weer en afwisselend duttende kinderen word ik soms knettergek binnen. Zeker omdat ik dan eigenlijk niks voor mezelf kan doen met een drukke peuter erbij. Tegelijkertijd kan ik ook niet zonder mijn ukkies, dus tsja :P Ik mis mijn ‘vroegere’ leven trouwens vooral als ik dan eens met kinderloze vriendinnen op stap ben die allerlei dingen bespreken en doen die nu zo ver van mij af lijken te staan. Ooit komt dat er vast allemaal wel weer een keer van!
pi_177029314
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:25 schreef LeSage het volgende:

[..]

Vanaf 38 graden is het wel koorts :Y en bij die kleintjes willen ze graag dat je na 24 uur even langs gaat. Gewoon om te kijken of er niets geks is, ze kunnen het zelf niet aangeven.
Dat is het advies tot 3 maanden, Dirk is al ouder dacht ik. Daarna adviseren ze bij aanhoudende (3 dagen) of hoge koorts, wanneer slecht reageren of ook last hebben van andere kwaaltjes.

Maar misschien handig om sowieso met de huisarts daar afspraken over te maken Nanuke. Bij Dirk is dat natuurlijk net wat anders.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_177029317
Ik vind het wel inventief, Kazy! Haha. Wel rot dat hij blijkbaar zo geschrokken is.

En je verhaal over je andere leven ie echt exact hoe ik het ook beleef.
Maar de kindjes missen, voor geen goud. Dat gaat veel dieper dan de dingen die ik er voor heb ingeleverd O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177030716
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:05 schreef kazy het volgende:

Hij blijft met zijn mond open zitten als hij een hapje van een lepel krijgt of zelf iets van brood ofzo in zijn mond heeft gedaan. Echt geen gezicht. Hij kijkt echt zoals deze smiley :o en blijft net zolang zo zitten tot er genoeg kwijl is verzameld in zijn onderlip om het hapje eruit te laten glijden :')
:D O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_177031310
Prikjes zijn goed gegaan, maar deze mama zat bijna mee te huilen toen die gemene naalden in die kleine beentjes gingen ;( Verder is ze weer helemaal goedgekeurd, ze weegt nu 4910 gram en is 59 cm lang :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  donderdag 8 februari 2018 @ 11:40:38 #214
149959 SQ
snelle trees
pi_177031391
Ooh die babyfotodinsdag! Ze zijn allemaal lief, maar ik wilde even uitlichten:

Jacob O+ O+ ik ben echt fan van jou!

Minilotto :D Dat hoofd :') O+

Het pittoreske eettafereel van FlyingFish _O_ "Have kids, they said. It will be fun, they said"

Fijn dat de prikjes goed gingen Rena :) Tip: niet kijken :') Noud geeft gisteren ook weer z'n prikken gehad, het was 20 seconden paars aanlopen en toen weer okee _O-
Verder veel lof over de ontwikkeling van mijn perfecte zoon 8-) dat doen ze natuurlijk bij iedereen, maar toch voelt het fijn :')

Noudmans doet om-en-ommetjes: kutnacht om topnacht. Vannacht was gelukkig weer een topper, ik hoefde er pas om 3:45 voor het eerst uit :o _O_
disclaimer
pi_177031409
We mogen om half 4 naar de HA. Van rochelen naar hoesten als een 40 jarige kettingroker. Arm kleintje.

Kazy, het klinkt heel grappig en best ook slim van m. Maar echt handig is t niet. Hopelijk gaat t vanzelf weer over. :)

SQ om en om klinkt als een langzame verberering naar alleen maar topnachten. Goed op weg in elk geval. :D
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_177031844
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:40 schreef Stormqueen het volgende:

Noudmans doet om-en-ommetjes: kutnacht om topnacht. Vannacht was gelukkig weer een topper, ik hoefde er pas om 3:45 voor het eerst uit :o _O_
Zo ging dat hier ook een week, anderhalve week, en toen was het doorslapen*.

* Doorslapen = 1 x wakkertjes, draaien, kreunen, kermen, maar uiteindelijk wel weer in slaap vallen.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_177032210
Beterschapskus voor kettingrokende Dirkje!
Let me see you stripped down to the bone
pi_177032221
Favoriete plek in huis vandaag, klaarblijkelijk: de bademmer. Ook zonder water. :')

Let me see you stripped down to the bone
pi_177032449
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 19:53 schreef littledrummergirl het volgende:
Overigens over baby en hond gesproken, dat begint hier best wel een dingetje te worden ;(.

Logischerwijs hebben we sinds we de baby hebben wat minder tijd voor de hond. Op zich geen mega probleem want het is een makkelijk beestje wat niet uit verveling gaat lopen slopen ect.

Maar we merken wel dat ze gewoon minder happy is. Ze vind de kapitein nog steeds best wel spannend, vooral als ie huilt. Ze loopt dan vaak de kamer uit of gaat bijv onder de tafel staan. En als we op pad gaan met de wagen of draagzak voelt ze ineens onwijs de behoefte om te waken :{.

Overigens als kapteintje op zn speelkleed ligt te spelen dan vind ze het wel gezellig en gaat ze erbij zitten en hem helemaal besnuffelen.

We hadden heel erg gehoopt dat ze aan elkaar zouden wennen maar dat lijkt maar tot op zekere hoogte gelukt. Ik wil echt niet zo iemand zijn die de hond maar wegdoet want er is een kind, maar ik maak me wel zorgen over hoe blij/gestresst ze is. En daarmee dus ook een beetje over hoe veilig het is... ;( :'( :{.

Iemand hier een goed werkende hond/baby combi of tips?
Ik hoor hier (nog) niet maar heb wel ervaring met combi hond/inmiddels peuter. Onze hond is een druk en ietwat nerveus exemplaar. Hij moest echt wel wennen aan zoonlief, zeker toen hij ineens over de grond ging kruipen en onvoorspelbaar werd. Op dat soort momenten moest hij er altijd bij, rustig op z'n plek blijven liggen gebeurde echt niet. Inmiddels is peuter alweer bijna 2,5 en gaat het heel goed, hij heeft veel meer zijn rust gevonden.
Zoonlief blijkt echter ook een ietwat druk exemplaar, hij rent heel graag achter de hond aan en ik moet hem constant in de gaten houden. Op dagen dat ik alleen thuis ben met peuter (en straks met baby) gaat de hond daarom naar de dagopvang. Daar kan hij van 's ochtendsvroeg tot 's avondslaat buiten spelen in een roedel met andere honden. Zo kan hij meteen zijn energie kwijt (want inderdaad, ook wij hebben soms iets minder tijd om hem goed uit te laten) en hoef ik ons zoontje niet constant in de gaten te houden. Zou dat jullie helpen?
pi_177033524
Nanuke, veel beterschap voor Dirk. Nicotinepleisters een optie? Hij is ook nog wel jong hoor, voor shag.

SQ, alleen maar denken aan die goede nachten dan :)

OIT, wat handig, zo’n opvang! Heb ik nog nooit eerder van gehoord. Gelukkig kan onze hond het prima hebben met 2 kinderen op dit moment.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_177034338
Minilot, wat doe je, hij is wel echt te schattig hoor O+ O+

SQ, ik kijk ook niet meer de volgende keer inderdaad, maakt het misschien ietsje makkelijker :{ Ze ligt nu lekker te slapen sinds half 12, ben benieuwd hoe het de rest van de dag gaat. Fijn dat Noud ook weer goedgekeurd was en dat je zo'n goede nacht gehad hebt :Y

Nanuke, beterschap voor Dirk!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_177035865
Ik zou tekenen voor om en om goede/slechte nachten SQ! Maar ik zou ook al tekenen voor 1 goede nacht per week.

Gaan er hier ook nog mensen naar de 9 maandenbeurs? Ik hou eigenlijk niet van dat soort dingen, maar heb hier toch wel een zwak voor :@
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:10:36 #223
149959 SQ
snelle trees
pi_177036006
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:05 schreef FlyingFish het volgende:
Ik zou tekenen voor om en om goede/slechte nachten SQ! Maar ik zou ook al tekenen voor 1 goede nacht per week.

Gaan er hier ook nog mensen naar de 9 maandenbeurs? Ik hou eigenlijk niet van dat soort dingen, maar heb hier toch wel een zwak voor :@
hahaha, dit gaat over 4 dagen he. Het gaat met babystapjes vooruit, dat wel. Hopelijk voor jullie ook gauw!

9 maanden beurs lijkt me echt een martelgang. ;(
disclaimer
pi_177036287
Lemijn, I had ook nooit die beloofde blijdschap bij het ophalen op het kdv. Zodra ze mij zag, ging ze altijd huilen. Soms keek ik expres nog even door het raam naar haar, om te zien hoe ze blij aan het spelen was, voordat ik naar binnen ging. Hoe dat bij Y zal gaan, weet ik nog niet. Hij gaat binnenkort wel wennen op het kdv, ik ben zo benieuwd.

(En eigenlijk heb ik het idee dat we er allebei wel aan toe zijn, zo met 8 maanden. Hij vindt ander gezelschap zo gezellig, en de dagen alleen met mij, nu I 5 dagen naar school gaat, zijn vrij saai. Voor mij ook. :P . Tijd voor allebei om de vleugels een beetje uit te slaan en onze symbiose te gaan doorbreken. :) .)
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_177036729
Plakbaby check! Hij maakt het goed in schattigheid.


Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')