abonnement Unibet Coolblue
pi_493399
* Tinkerbell krijgt ook altijd haar beste BB-invallen in de AH
quote:
Op 25 november 2000 19:12 schreef fashionably_late het volgende:
Ik herrinnerde me opeens dat toen de bewoners in spanning aan het wachten waren of het Kim of Georgie zou worden, en iemand (Dees?) met zekerheid riep:'het is Georgie', Hieke reageerde met:"dat kan ik helemaal begrijpen" Ferdi:ssssssst!!!
Onenigheid in het liefdesduo?? Hieke tégen Georgie en Ferdi vóór?
Ik heb Ferdi wel sssst horen roepen, maar tegen wie en waarom is me volledig ontgaan.
Hebben Hieke en Georgie veel kontakt? Geen idee eigenlijk.. Met wie, naast Ferdi en Bianca, heeft Hieke überhaupt kontakt in het huis? En zo kwam ik weer op het feit dat ik niets van Hieke weet eigenlijk
  zaterdag 25 november 2000 @ 20:09:36 #27
1464 ART
FOK!member
pi_493511
Ik zit op de lijn van Marky wat het geval Dees betreft. Alle bewoners missen dingen van thuis, dat is juist de essentie van BB ('Afgesloten van de buitenwereld/de vertrouwde huisomgeving'). Dees heeft nu als enige datgene gekregen, dat ze het meeste mist in huis. Mens of dier maakt in dit geval totaal niet uit, want de hond was het enige maatje dat D. in de afgelopen vier jaar heeft gehad. Als de anderen al iets over de schutting roepen naar een bekende dan krijgen ze al een reprimande (recentelijk nog Hieke). De hond voor Dees valt dus simpelweg onder de categorie 'valsspelen' (door de redactie in dit geval).

Wat K & G en Robin kregen, ging om zaken binnen de context van wat er in het huis speelt. Het had niets met hun thuissituatie te maken en al helemaal niet met iets dat ze vreselijk missen.

Het is het Gesprek waar het om draait
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')