abonnement Unibet Coolblue
pi_177542823
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 08:00 schreef MutedFaith het volgende:
Her enige dat dat artikel laat zien is dat er restauranthouders bestaan met een gebrek aan ondernemerschap, geen benul van marketing en een hoog calimerogehalte.
Zo kan je het ook zien. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_177544130
Ik hou van dat soort acties. En er zullen vast mensen zijn die er vervolgens ook met een glaasje water gaan zitten, maar de meeste gaan er gewoon fatsoenlijk mee om. Normaal zou ik dan alleen een hoofdgerecht eten, en bij zo'n actie een heel menu. Met een paar drankjes erbij, valt het dan echt allemaal wel mee. Verder schrijf ik bijna altijd een review en heb ik zo genoeg plekken leren kennen waar ik zelf naar terug wil, of die ik andere aanbeveel.

Als ondernemers het goed doen, kom ik ook bijna altijd nog een keer terug. Laatst een keer bij een redelijk simpel tentje geluncht, eten was goed, maar de jongen in de bediening was zo enthousiast over de spareribs dat ik ze niet meer uit m'n hoofd krijg en daar zeker voor terugga. :')
pi_177546074
Ik ben ook een keer ergens met 50% korting gaan eten. Verschil in prijs hebben we goedgemaakt door de hele cocktailkaart uit te proberen :') vonden ze wel leuk geloof ik :') En sindsdien kom ik daar wel vaker, dus het heeft echt wel voordelen
pi_177546599
quote:
0s.gif Op donderdag 1 maart 2018 21:55 schreef golfer het volgende:
Ik ga volgende week toch echt alleen maar omdat het de RestaurantWeek is met een aanbieding eten bij 2-sterrentent De Bokkedoorns.
Ah! waar ik dus in 2015 met die "bolle" was. Ik hoor wel hoe je het vond.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-03-2018 11:34:56 ]
  vrijdag 2 maart 2018 @ 11:52:55 #95
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_177546982
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 11:34 schreef Iwanius het volgende:

Ah! waar ik dus in 2015 met die "bolle" was. Ik hoor wel hoe je het vond.
We zijn er ook al 2x eerder geweest. Sinds 1 maart is er weer een nieuw team, chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_177547059
Wat is een meestergastheer? Het klinkt zo onvriendelijk. :')
  vrijdag 2 maart 2018 @ 12:19:59 #97
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_177547517
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 11:55 schreef Myraela het volgende:
Wat is een meestergastheer? Het klinkt zo onvriendelijk. :')
https://svhmeestertitels.(...)svh-meestergastheer/
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_177575292
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 maart 2018 11:34 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Ah! waar ik dus in 2015 met die "bolle" was. Ik hoor wel hoe je het vond.
Eens kijken of de zeebaarsch nog op de kaart staat ;)
pi_177579766
Waar?
Floreyn, Albert Cuypstraat, Amsterdam

Wat at je?
Het restaurant zegt zelf de Nederlandse keuken in een nieuw jasje te koken. Ik zou het eerder de Franse keuken met oud-Nederlandse ingrediënten willen noemen. Je krijgt geen culinair verantwoorde boerenkoolstampot of een gastronomisch patatje oorlog, maar houtduif met pastinaakpuree of mostersoep met een crème van oude Goudse.

Wij aten het vijfgangen verassingsmenu:
- Zandkoekjes met een créme van gerookte yoghurt en osseworst met een zoet-zuur ingelegde mossel en kroepoek van zwoerd.


- Rolmops met ijs van mierikswortel en Amsterdamse augurkjes met hangop en knapperige gerstenkorrel


-Mostersoep met een créme van oude kaas.


-Bitterbal met verschillende bereidingen van bietjes (incl. bietenpoeder, heel apart)


-Houtduiffilet en boutje met pastinakenpuree en stukjes schorseneer


-Als toetje iets van spekkoek met spekulaaskruiden, citroencreme en een bolletje eis van Laos.

Impressie?
Uitstekend. Alle gerechten waren van hoge kwaliteit, mooi in balans en precies goed op smaak gebracht. De mostersoep was zonder meer de lekkerste die ik ook gegeten heb, precies genoeg scherpte zonder overheersend te worden, met precies de juiste hoeveelheid crème als tegengewicht. De duivenfilet was precies goed bereid, mooi roze van binnen en fluweelzacht met een lichte maar niet te overheersende wildsmaak. De nogal heftige paté bij de duif werd mooi in evenwicht gehouden door de pastinakenpuree.
Waar je in soms in een restaurant geweldige en vervolgens wat mindere gerechten krijgt, heb ik hier echt moeite om een gerecht te benoemen dat mijn favoriet is of juist tegenviel. Het was opvallend constante kwaliteit. Geen enkel gerecht een goddelijke 10, maar ook geen enkel gerecht minder dan een 8.

De bediening was ondanks de drukte (alle tafels waren bezet) attent zonder opdringerig te worden en wisten ook met onze wens om een 3-gangen wijnarrangement met een 5-gangen diner te combineren goed om te gaan.
Het enige minpuntje was hooguit dat het personeel zodanig professioneel-druk bezig was, dat ik me af en toe bezwaard voelde om iets over het eten door te vragen. Ook hadden de gerechten iets groter gemogen (ik zat na 5 gangen maar net vol, ondanks dat ik er vantevoren voor gezorgd had dat ik niet teveel honger had).

De wijnkaart heeft nogal wat Nederlandse wijnen (waarover ik normaal enigszins sceptisch ben) maar de twee Nederlandse wijnen van Wijngoed Thorn vielen zeker niet tegen, de Pinot Gris was zonder meer goed en paste goed bij de eerste gangen. De Dornfelder (ik heb werkelijk nog nooit een echt goede Dornfelder gehad), was ook best aardig en paste goed bij de duif. De enige Franse wijn die we hadden (een Chardonnay) was dan weer wat minder.

Kosten?
140,- voor 2 personen, inclusief 3 glazen wijn p.p.

Cijfer?
9-

[ Bericht 0% gewijzigd door stavromulabeta op 03-03-2018 17:33:29 ]
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  zaterdag 3 maart 2018 @ 17:20:21 #100
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_177579895
Leuk. Weet je zeker dat bij die duif alleen pastinaak zat? Het lijkt namelijk erg op schorseneren.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_177580202
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 maart 2018 17:20 schreef golfer het volgende:
Leuk. Weet je zeker dat bij die duif alleen pastinaak zat? Het lijkt namelijk erg op schorseneren.
Je hebt helemaal gelijk. Aangepast.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  zondag 4 maart 2018 @ 11:13:26 #102
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177596375

Mevrouw Meijer in Rotterdam


Waar
Mevrouw Meijer in Rotterdam

Wat at je
Hij: Steak Preparé. Buikspek met zuurkool en mosterd. Rogvleugel met kappertjes en citroen
Ik : Cocktail van rivierkreeftjes, krab, grapefruit, avocado en saffraan. Kippenleverpate met granaatappel. Zeeduivelwangetjes met kokosmelk en sereh.

Impressie
Sympathiek buurtrestaurant, aardige bediening en kutakoestiek. De kaart is klein maar fijn. Beetje Frans georienteerd maar met subtiele twist. Alles was lekker, alleen die cocktail van rivierkreeftjes en krab sloeg eigenlijk nergens op, ingrediënten op een bord. Maar goed, het kan niet altijd feest zijn. :-)

Kosten
34 euro voor 3 gangen,40 euro voor 4 gangen. Dat is inclusief dessert, als je geen dessert wilt gaat er 1 euro van de prijs. :{

Cijfer
8
pi_177596879
quote:
1s.gif Op zondag 25 februari 2018 22:11 schreef DarkerThanBlack het volgende:

[..]

Wij hadden wat betere ervaring bij Lilith Coffee, maar aten dan ook de Egg Benedict en de pannenkoekjes met blauwe bessen en aardbeien, dus niet zo experimenteel.
Afgelopen weekend weer eens langs geweest. Eten was net als vorige keer wel ok, maar service enorm slecht. Een uur moeten wachten op wat pannenkoekjes, en als we er om klaagden, lag het volgens hun aan ons. Blijkbaar hebben we laat besteld en moeten we bijna een uur wachten, anderen die bestelden kregen het al na 10 minuten. Nadat ze zelf realiseerden dat ze fout zaten, kregen we niet eens een excuses. Is dus ook ons laatste keer dat we er heen gaan.
pi_177598105
quote:
0s.gif Op zondag 4 maart 2018 11:13 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Mevrouw Meijer in Rotterdam


Waar
Mevrouw Meijer in Rotterdam

Wat at je
Hij: Steak Preparé. Buikspek met zuurkool en mosterd. Rogvleugel met kappertjes en citroen
Ik : Cocktail van rivierkreeftjes, krab, grapefruit, avocado en saffraan. Kippenleverpate met granaatappel. Zeeduivelwangetjes met kokosmelk en sereh.

Impressie
Sympathiek buurtrestaurant, aardige bediening en kutakoestiek. De kaart is klein maar fijn. Beetje Frans georienteerd maar met subtiele twist. Alles was lekker, alleen die cocktail van rivierkreeftjes en krab sloeg eigenlijk nergens op, ingrediënten op een bord. Maar goed, het kan niet altijd feest zijn. :-)

Kosten
34 euro voor 3 gangen,40 euro voor 4 gangen. Dat is inclusief dessert, als je geen dessert wilt gaat er 1 euro van de prijs. :{

Cijfer
8
Rogvleugel! :9 (wat ligt daar op, ei?)
Dus een dessert is een euro waard :D
  zondag 4 maart 2018 @ 12:33:32 #105
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177598230
quote:
0s.gif Op zondag 4 maart 2018 12:26 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Rogvleugel! :9 (wat ligt daar op, ei?)
Simpelweg een citroenpartje. ;)
  zondag 4 maart 2018 @ 20:58:30 #106
325896 Thezappa
Fok!dealer
pi_177609344
quote:
0s.gif Op zondag 4 maart 2018 12:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Simpelweg een citroenpartje. ;)
wel vaak lekker rog
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  donderdag 8 maart 2018 @ 00:45:46 #107
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_177677300
Wanneer: 7 maart 2018
Waar: 2 Michelinsterrenrestaurant de Bokkedoorns in Overveen.
Wat:

In het kader van de Restaurantweek weer eens een keertje een bezoek gebracht aan het 2-Michelinsterrenrestaurant De Bokkedoorns, vlakbij ons gelegen in de Kennemerduinen.
Sinds 1 maart is Roy Eijkelkamp, de vroegere sous-chef van Lucas Rive en daarna Menno Post nu de chef geworden.
Wat wel hetzelfde is gebleven is de wat gedateerd aandoende inrichting van het restaurant en ook loopt de oude eigenaar John Beeren er nog steeds rond.
Ook SVH-meestergastheer Peter Bruins werkt er nog steeds vanaf 1979 en die nam een groot deel van de bediening van onze tafel op zich.
We kregen een tafel toegewezen met uitzicht op het terras en het daar achter gelegen duinmeertje:

Het vaste menu voor de Restaurantweek bestaat uit 3 gangen, maar was uit te breiden met nog twee extra gangen. Wij besloten te gaan voor 4-gangen.

Amuses:

Als eerste een trio amuses, bestaande uit (vlnr) een macaron van venkel en drop met daartussen een laagje eendenlever, eendenlever met een flintertje spek, geserveerd op blaadjes die gemaakt waren van Parmezaanse kaas, en pipetjes van deeg gevuld met een crème van oud-Hollandse kaas.


Nog een amuse: een eendenlevermousse met een gelei van rabarber en daarop chips van schorseneer.
Erg smakelijk allemaal.

Uiteraard kwam er ook heerlijk zelfgemaakt brood op tafel met naast gewone zoute boter ook een boter met gebakken ui en gember:


Eerste gerecht:

Zacht gegaarde zalmforel met een gebrande platte Zeeuwse oester, kaviaar, frisse radijs en een bouillon van bleekselderij.
Erg lekker!

Gerecht 2:

Dit was het door ons gekozen extra gerecht. Geroosterde langoustine met buikspek van Ibericovarken, zoet/zure pompoen, boksoi en een sabayon met sherry.
Topgerecht, deze combinatie van langoustine en buikspek.
Bij deze eerste twee gerechten dronken we een frisse witte wijn: Jurancon sec, Chantes des Vignes.

3e gerecht:

Op het karkas gebraden Domde-eend (soort Bresse) met gemarineerde krootjes (rode en gele biet), gesauteerde aardappel, een bitterbal van eend, confit de canard en een jus van 'Vin Jaune'.
Supermals stukje eend en vooral de saus was voortreffelijk.
Bij dit gerecht dronken we een glas rode syrah, Les vignes d'a coté.

Dessert:

Een rolletje witte chocolade gevuld met pure chocolademousse op een soort kruidkoek van koffie met daar bovenop sponscake van pistache en een paar minuscuul gemaakte blaadjes van suikerwerk een gel van citrus en daarnaast mokka roomijs.
Alweer heerlijk!
We dronken hierbij een bijpassende koude rode Spaanse dessertwijn: Monastrelli dulce tinto Casa Emerita.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Conclusie: behalve de wat gedateerd aandoende inrichting is wel te merken dat de gerechten allemaal een wat moderner tintje dan een paar jaar geleden hebben gekregen.
De 2 Michelinsterren absoluut waard!

9,5/10

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 08-03-2018 00:52:09 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 8 maart 2018 @ 10:18:41 #108
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_177681018
Ziet er prachtig en verschrikkelijk lekker uit zeg! :9~
pi_177681130
dat ziet er erg lekker en mooi uit :9
pi_177779503
Waar?
Le Jardin in Utrecht

Wat at je?
Een vier gangen menu.
Vooral groentengerechtjes als voorgerechtjes waar weinig van is blijven hangen, behalve dat het iets met soba-mayonaise was en een best lekker stuk artisjok. Als hoofdgerecht een stukje op de huid gebraden kip met gegrilde witlof en prei. Als toetje iets met peer en gember-ijs.




Impressie?
In esthetisch opzicht is het een prettig restaurant: Hip ingericht, maar zonder te hip te worden. Geheel in stijl (naast het restaurant is een bloemenwinkel) met glazen kassen in de eetzaal en hangplanten aan de muur. Er is voldoende ruimte tussen de tafeltjes om gesprekken te kunnen voeren zonder dat iedereen meeluistert. Dat is fijn.

Op zich zijn de verschillende bestanddelen van gerechten allemaal goed bereid. Maar als geheel maken de gerechten een nogal bij elkaar geraapte indruk. Waarom nou het ene moesje gecombineerd met het andere pureetje en een gegrild stuk groente van soort X op hetzelfde bord lagen, ontging mij enigszins. Het leek wel alsof er in de keuken een verzameling bakjes met pureetjes, sausjes en cremepjes ligt, waar dan willekeurige combinatie op de borden gelegd werden.

Zeker niet slecht, maar er had wel over nagedacht kunnen wat je met wat combineerd. Ik had nu bijvoorbeeld een hele lekkere soba-mayonaise die enigszins misplaatst naast wat stukjes groenten en zeekraal lag, terwijl deze wel geweldig zou combineren met het stukje kip twee gangen later.

Kosten?
39 euro voor een viergangenmenu. De wijn is redelijk fors geprijsd voor de kwaliteit (35 euro voor een middelmatige fles van een euro of 8 in de winkel)

Cijfer?
7. Vooral vanwege de leuke entourage en de vriendelijke, ongedwongen bediening. In culinair opzicht zijn de gerechten goed maar niet beter dan wat ik zelf op een druilerige zondagmiddag in elkaar flans.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_177788220
^O^
  dinsdag 13 maart 2018 @ 12:05:31 #112
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177788410
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 21:34 schreef stavromulabeta het volgende:
behalve dat het iets met soba-mayonaise was
Eeeeuh, soba-mayonaise? Is dat soba met mayonaise?


Soba noodles met mayo, tonkatsu, aonori en shichimi tōgarashi


Nee toch?
  dinsdag 13 maart 2018 @ 13:38:04 #113
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_177790453
Ik vermoed eerder iets van miso-mayonaise. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_177796077
quote:
0s.gif Op maandag 12 maart 2018 21:34 schreef stavromulabeta het volgende:
Waar?
Le Jardin in Utrecht
Ik had een zelfde soort gevoel toen ik er at... Origineel om groente meer op de voorgrond te zetten, maar uitvoering kon beter.
  dinsdag 13 maart 2018 @ 18:37:57 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177797643
quote:
11s.gif Op dinsdag 13 maart 2018 13:38 schreef golfer het volgende:
Ik vermoed eerder iets van miso-mayonaise. ;)
Ik kreeg het niet verzonnen, maar dat zal het zijn!
  vrijdag 16 maart 2018 @ 10:32:17 #116
441440 aquawoman
Bitch please
pi_177858707
https://www.bussia.nl

Menu:
Amuses: polenta met kaas en kroepoekje met olijventapenade en citroenmayonaise
Heel lekker, verrassende smaken.

antipasto; Salade van geroosterde pastinaak, frikeeh en cranberries
Ook lekker van smaak, terwijl ik het niet per se als een lekker gerecht vond klinken. Wel jammer dat sommige frikken korreltjes behoorlijk hard waren

risotto; pompoen, salie en pecorino
Lekker, wel zwaar. Had uitgesprokener van smaak gemogen.

gebakken kabeljauw, knolselderij, pepperonata en waterkers.
(tafelgenoten hadden varkenshaas van de barbecue met linzen, appel en rode biet en Herterug van de barbecue met linzen, appel en rode biet)
Lekker kabeljauw, ik vond de begeleidende mousses wat zuur.

Dolce: Melkchocolademousse met gepocheerde peer en dolce di latte saus. Ik hou niet van zoetigheid dus kreeg een kaasdessert
Kaas is altijd lekker :)

Wijn: propizio freschetto (https://anderewijn.nl/wijn/Propizio_Grechetto.php)
Heerlijke, fruitige witte wijn.

Bediening was heel vriendelijk, maar liet wel wat steekjes vallen (verkeerde gerecht voor een van de tafelgenoten bijvoorbeeld. Werd wel snel opgelost.)

Prijs: geen idee wat we uiteindelijk kwijt waren (het was een werketentje), maar een 4 gangenmenu is volgens de kaart 39E, wat me een meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding lijkt

Ik zou het eten eerder italiaans geïnspireerd noemen dan echt italiaans, maar zeker de moeite van het proberen klaar doordat de gerechtjes verrassend en uitdagend zijn.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
  vrijdag 16 maart 2018 @ 14:27:04 #117
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_177863209
Waar: The Park, Rotterdam.
Wanneer: Gisteren, tijdens de Restaurantweek.
Wat at je: Het aangeboden driegangenmenu, aangevuld met een soep. Bobarrangement erbij omdat we vandaag allebei belangrijke afspraken hadden - natuurlijk weet ik niet meer welke wijnen het waren, maar de 100% Chardonnay sprong er i.c.m. de soep wel uit.
Impressie: De inrichting viel me best wel op; zag er erg goed uit en vooral het licht was bijzonder goed. Het menu zag er als volgt uit:



Ceviche van makreel met komkommermousse, pompoen, radijs, daikon en sesamkrokantje
Het krokantje was hier de verbindende factor. Komkommer was fris, pompoen zorgde voor het zoetje, maar ik miste hier wel een beetje punch. Mijn vriendin iets meer, maar ik vond hem erg lekker. Zonder krokantje was dit wel echt minder bijzonder geweest.



Aardappelcreèmesoep met gesauteerde prei, krokant buikspek en garnaal
Oef! Met de wijn erbij was dit en hoogtepuntje hoor! Een hap van alles deed ons (vooral mij) denken aan stamppot; maar dan nóg meer smaak, nóg zachter en vééééél lekkerder. Echt een perfect soepje, dat me ook nog deed denken aan de preisaus van Parkheuvel. Topgerecht.



Gebraden eendenborst met pastinaakpuree, geconfijte eendenbout, wortel en selderij
Dit is mijn ding! Eend en pastinaakpuree, hier mag je me voor wakker maken. Saus (met salie) was goed vol en liet de eend prima tot zijn recht komen. Helemaal niets op aan te merken, bord was in no time leeg.



Vanille-ijs met ananas ingelegd met szechuan-peper, witte chocolade, pure chocolade en amandel
Deze was lekker, maar bij een hap van alles overheersten het koude ijs en de bittere pure chocolade, waarmee de ananas en witte chocolademousse qua smaak wegvielen. Toch was het niet slecht zo samen, maar het leverde niet de volle smaaksensatie op die het had kunnen zijn. We denken dat dit gewoon niet de allerbeste combinatie was.

Kosten: Met een extra gerecht, fles water, twee bobarrangementen en fooi waren we ¤160 kwijt. Misschien wat veel, maar qua prijs-kwaliteitverhouding vond ik het wel goed zo. Zonder de restaurantweekkorting was dit misschien net wat te duur geweest.
Cijfer: daarom een mooie 8, maar ook echt niet meer (ik denk dat mijn vriendin een 7,5 zou geven; zij vond het eerste en laatste gerecht echt iets minder). Hoewel de combinaties bij de ceviche en eendenborst niet super verrassend waren, zat het qua smaak en bereiding wel goed. Ik denk dat ik hier nog wel een keer terug wil komen om a la carte te eten.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 maart 2018 @ 21:33:50 #118
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_177893774
Waar? Bistrobar Indonesia te Haarlem. http://www.bistrobarindonesia.nl/
Wanneer? vandaag
Wat at je? Rijsttafel mixed
Impressie?

Kosten? Rijsttafel mixed voor 30e pp.
Cijfer? Dikke 8.

Bistrobar Indonesia zit in het ouwe Rabobankgebouw op de Zijlstraat/Gedempte Oudegracht. Ik trakteerde op mijn klusteam van de verhuizing. Rijsttafel mixed, ofwel vleesch en vis voor vijf personen.

Ik heb heel lekker gegeten. Vlees was mals. Vooral de geit was :9. De Ikan Kerrie ook :9 Heb je grote eters, dan is het wel verstandig om ook wat vooraf te nemen. Hebben we nu niet gedaan.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 17 maart 2018 @ 21:37:26 #119
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_177893868
Voor hoeveel mensen was dat op de foto?
  zaterdag 17 maart 2018 @ 21:38:22 #120
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_177893889
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 21:37 schreef RobinOok het volgende:
Voor hoeveel mensen was dat op de foto?
Aan de sateh te zien, drie?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')