Carpaccio van rivierkreeft. Was erg goed.quote:
ik vind dat niets er mooi uit ziet die fotoquote:Op zondag 25 februari 2018 21:09 schreef Tim86 het volgende:
Zalm ziet er ook niet zo mooi uit op deze foto..
Wel een prachtige poëtische zin dit. Je weet haast zeker dat die zin nog nooit eerder is opgeschreven in de geschiedenis van de mensheid. Ik vind dat altijd iets moois hebben wel.quote:Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Myraela het volgende:
M'n roze pannenkoekjes met een paar stukjes bier er doorheen zagen er gehaast uit.
Wij hadden wat betere ervaring bij Lilith Coffee, maar aten dan ook de Egg Benedict en de pannenkoekjes met blauwe bessen en aardbeien, dus niet zo experimenteel.quote:Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Myraela het volgende:
Nou, ik ben in de hype meegegaan en ben gaan lunchen bij Lilith vandaag. Vond het helemaal niets. Misschien zijn de zoete keuzes beter, maar ik zal er niet meer naartoe gaan.
Ik had de pannenkoekjes met rode biet, geitenkaas en spinazie. M'n roze pannenkoekjes met een paar stukjes bier er doorheen zagen er gehaast uit. Niet eens mooi gelijk en rond. De toppings waren echt onwijs karig. Voor 4 dikke pannenkoekjes, zat er 1 kleine eetlepel zure room, 1 zo'n schijfje geitenkaas en een handje spinazie bij. Eigenlijk genoeg om 1 van die pannenkoekjes lekker te maken, niet vier.
M'n vriend had de versie met zalm. Iets beter. Iets meer beleg, meer smaak, maar nog steeds redelijk droge deegballen.
Waar: Lilith Coffee
Wanneer: Vandaag
Kosten: 30 euro met z'n tweetjes
Cijfer: 5
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Aangezien ik daar niet vrolijk van werd, zijn we vanavond ook nog een pizzaatje gaan eten bij Gusto. En dat is m'n nieuwe favoriete pizza. Ik had een lekkere pizza met ham en mascarpone. Geen foto gemaakt.
Waar: Gusto
Wanneer: Vandaag
Kosten: 40 euro met z'n tweetjes
Cijfer: 9
Dat gelul over allochtonen voor de ingang man, gaat toch fietsenquote:Op zondag 25 februari 2018 23:29 schreef Sadcopter het volgende:
[..]
McDonald's is niet weg te slaan. Geef jezelf over.
Op dat stukje na was het een prima reviewquote:Op zondag 25 februari 2018 23:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Dat gelul over allochtonen voor de ingang man, gaat toch fietsen
echt heel slecht! Een big mac uit een doosje heeft meer gelijkenis met de foto dan dit.quote:Op zondag 25 februari 2018 23:12 schreef Myraela het volgende:
Die zalm was ook wel iets beter belegd, omdat daar tussen de pannenkoekjes nog wat zalm zat. Maar bij die met biet zat er tussen de pannenkoeken dus echt helemaal niets meer.
Ik geloof trouwens meteen dat de zoete versies wel lekker zijn, maar daar valt dan ook niets aan te verpesten. Deze smaken passen prima bij elkaar, maar dan moet je gewoon niet zo karig doen.
Ik vond online ook een foto van de pannenkoeken met biet, die er 1000x beter uitziet. Waar tussen de pannenkoeken nog wat zit, waar ze mooi gebakken zijn, en er tenminste nog echt biet ligt. Maar blijkbaar vonden zij dit beter.
[ afbeelding ]
Het ziet er ook zo droog uit dat ik dorst krijg van de fotoquote:Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Myraela het volgende:
Nou, ik ben in de hype meegegaan en ben gaan lunchen bij Lilith vandaag. Vond het helemaal niets. Misschien zijn de zoete keuzes beter, maar ik zal er niet meer naartoe gaan.
Ik had de pannenkoekjes met rode biet, geitenkaas en spinazie. M'n roze pannenkoekjes met een paar stukjes bier er doorheen zagen er gehaast uit. Niet eens mooi gelijk en rond. De toppings waren echt onwijs karig. Voor 4 dikke pannenkoekjes, zat er 1 kleine eetlepel zure room, 1 zo'n schijfje geitenkaas en een handje spinazie bij. Eigenlijk genoeg om 1 van die pannenkoekjes lekker te maken, niet vier.
M'n vriend had de versie met zalm. Iets beter. Iets meer beleg, meer smaak, maar nog steeds redelijk droge deegballen.
Waar: Lilith Coffee
Wanneer: Vandaag
Kosten: 30 euro met z'n tweetjes
Cijfer: 5
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Aangezien ik daar niet vrolijk van werd, zijn we vanavond ook nog een pizzaatje gaan eten bij Gusto. En dat is m'n nieuwe favoriete pizza. Ik had een lekkere pizza met ham en mascarpone. Geen foto gemaakt.
Waar: Gusto
Wanneer: Vandaag
Kosten: 40 euro met z'n tweetjes
Cijfer: 9
quote:Op zondag 25 februari 2018 20:30 schreef Myraela het volgende:
Nou, ik ben in de hype meegegaan en ben gaan lunchen bij Lilith vandaag. Vond het helemaal niets. Misschien zijn de zoete keuzes beter, maar ik zal er niet meer naartoe gaan.
[knip]
Cheapass. Prachtige ontwikkelingen dit. Laten we ernaar streven dat zij die de echte inspanningen doen en ook leveren daar zo weinig mogelijk aan verdienen en dat de faciliterende kortingseisende intermediairs en hun klanten daar uitstekend aan verdienen. Zo help je alles om zeep.quote:Op donderdag 1 maart 2018 21:07 schreef uniekhoorn het volgende:
Via eetsite 50% korting op het gehele rekening.
Dat heet gewoon promotie. En promotie kost geld.quote:Op donderdag 1 maart 2018 21:43 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Cheapass. Prachtige ontwikkelingen dit. Laten we ernaar streven dat zij die de echte inspanningen doen en ook leveren daar zo weinig mogelijk aan verdienen en dat de faciliterende kortingseisende intermediairs en hun klanten daar uitstekend aan verdienen. Zo help je alles om zeep.
Nare kortingszoekende zo goedkoop als mogelijk volkje zijn we ook. Dat men er failliet aan gaat en dat we ons totaal niet afvragen hoe het kan... als wij maar lekker gegeten hebben voor weinig. Sprinkhanen.
Rustig maarquote:Op donderdag 1 maart 2018 21:43 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Cheapass. Prachtige ontwikkelingen dit. Laten we ernaar streven dat zij die de echte inspanningen doen en ook leveren daar zo weinig mogelijk aan verdienen en dat de faciliterende kortingseisende intermediairs en hun klanten daar uitstekend aan verdienen. Zo help je alles om zeep.
Nare kortingszoekende zo goedkoop als mogelijk volkje zijn we ook. Dat men er failliet aan gaat en dat we ons totaal niet afvragen hoe het kan... als wij maar lekker gegeten hebben voor weinig. Sprinkhanen.
Nee, volgens mij is het van een heel andere orde van grootte, mevrouw Ook. De intermediairs gaan door hun kracht qua internet degenen die de echte prestaties moeten leveren helemaal uitmelken. Ik zie dat in de geschiedenis zeer krachtig gebeuren en de kracht van het bereik van internet maakt die machinaties kwadratisch. De restaurants zijn de verliezende partij maar ook de consument. De parasiterende partijen de zich verkneukelende winnaars. En wij werken daar volop en zonder enkel voorbehoud aan mee. Want wij willen het voor de helft. Of de helft daarvan. Terwijl wij stiekem best beseffen dat dat eigenlijk niet "uit" kan. Maar dat boeit ons niets.quote:Op donderdag 1 maart 2018 21:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat heet gewoon promotie. En promotie kost geld.
Ze kunnen ook gaan flyeren of een advertentiecampagne starten. Kost ook geld.
Als er voor een normaal bedrag ook een maaltijd op tafel komt die voldoende is dan wil ik er best voor betalen.quote:Op donderdag 1 maart 2018 21:43 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Cheapass. Prachtige ontwikkelingen dit. Laten we ernaar streven dat zij die de echte inspanningen doen en ook leveren daar zo weinig mogelijk aan verdienen en dat de faciliterende kortingseisende intermediairs en hun klanten daar uitstekend aan verdienen. Zo help je alles om zeep.
Nare kortingszoekende zo goedkoop als mogelijk volkje zijn we ook. Dat men er failliet aan gaat en dat we ons totaal niet afvragen hoe het kan... als wij maar lekker gegeten hebben voor weinig. Sprinkhanen.
Maar jij bent niet representatief. Jij bunkert voor 3 normale personen naar binnen om vervolgens alle andere borden ook nog even schoon te likken.quote:Op donderdag 1 maart 2018 22:03 schreef z80 het volgende:
Als er voor een normaal bedrag ook een maaltijd op tafel komt die voldoende is dan wil ik er best voor betalen.
Maar inmiddels bij meerdere 1 ster restaurants gegeten om direct door te kunnen naar de pizzaboer om de hoek. Veel geld vragen voor mooi opgemaakte borden, maar genoeg voedingsstoffen op tafel zetten is er niet bij.
dan schuif je toch lekker je pizza naar binnen? prima toch als je daarmee tevreden bent? maar dan is het toch niet moeilijk om te snappen dan iemand anders iets anders wil dan dat?quote:Op donderdag 1 maart 2018 22:03 schreef z80 het volgende:
[..]
Als er voor een normaal bedrag ook een maaltijd op tafel komt die voldoende is dan wil ik er best voor betalen.
Maar inmiddels bij meerdere 1 ster restaurants gegeten om direct door te kunnen naar de pizzaboer om de hoek. Veel geld vragen voor mooi opgemaakte borden, maar genoeg voedingsstoffen op tafel zetten is er niet bij.
Ik neem aan dat jij dus ook nooit de acties in de supermarkt neemt of net dat model tv koopt die op dat moment in de aanbieding is? Vast wel dus wees niet zo een moraalridder. Elke zaak kan zelf bepalen welke acties hij wel of niet houdt, zo ook in de horeca.quote:Op donderdag 1 maart 2018 21:43 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Cheapass. Prachtige ontwikkelingen dit. Laten we ernaar streven dat zij die de echte inspanningen doen en ook leveren daar zo weinig mogelijk aan verdienen en dat de faciliterende kortingseisende intermediairs en hun klanten daar uitstekend aan verdienen. Zo help je alles om zeep.
Nare kortingszoekende zo goedkoop als mogelijk volkje zijn we ook. Dat men er failliet aan gaat en dat we ons totaal niet afvragen hoe het kan... als wij maar lekker gegeten hebben voor weinig. Sprinkhanen.
In Brazilië is het moeilijker in te schatten wat uitkomt hequote:Op donderdag 1 maart 2018 23:35 schreef RobinOok het volgende:
Bart is een beetje schijnheilig. Als hij in Brazilië voor 5 euro onbeperkt op kan scheppen is hij blij. En of de serveerster daar haar kind met schone kleren naar school kan sturen boeit hem niet. Maar als er in Nederland met 50% korting gegeten kan worden is het opeens asociaal.
Huh? Zo zit ik dus niet in elkaar. Maar goed. De serveerster en 50% korting is een "vergelijking". Een hele slechte.quote:Op donderdag 1 maart 2018 23:35 schreef RobinOok het volgende:
Bart is een beetje schijnheilig. Als hij in Brazilië voor 5 euro onbeperkt op kan scheppen is hij blij. En of de serveerster daar haar kind met schone kleren naar school kan sturen boeit hem niet. Maar als er in Nederland met 50% korting gegeten kan worden is het opeens asociaal.
Zo kan je het ook zien.quote:Op vrijdag 2 maart 2018 08:00 schreef MutedFaith het volgende:
Her enige dat dat artikel laat zien is dat er restauranthouders bestaan met een gebrek aan ondernemerschap, geen benul van marketing en een hoog calimerogehalte.
Ah! waar ik dus in 2015 met die "bolle" was. Ik hoor wel hoe je het vond.quote:Op donderdag 1 maart 2018 21:55 schreef golfer het volgende:
Ik ga volgende week toch echt alleen maar omdat het de RestaurantWeek is met een aanbieding eten bij 2-sterrentent De Bokkedoorns.
We zijn er ook al 2x eerder geweest. Sinds 1 maart is er weer een nieuw team, chef-kok Roy Eijkelkamp en meestergastheer Peter Bruins.quote:Op vrijdag 2 maart 2018 11:34 schreef Iwanius het volgende:
Ah! waar ik dus in 2015 met die "bolle" was. Ik hoor wel hoe je het vond.
https://svhmeestertitels.(...)svh-meestergastheer/quote:Op vrijdag 2 maart 2018 11:55 schreef Myraela het volgende:
Wat is een meestergastheer? Het klinkt zo onvriendelijk.
Eens kijken of de zeebaarsch nog op de kaart staatquote:Op vrijdag 2 maart 2018 11:34 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ah! waar ik dus in 2015 met die "bolle" was. Ik hoor wel hoe je het vond.
Je hebt helemaal gelijk. Aangepast.quote:Op zaterdag 3 maart 2018 17:20 schreef golfer het volgende:
Leuk. Weet je zeker dat bij die duif alleen pastinaak zat? Het lijkt namelijk erg op schorseneren.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |