abonnement Unibet Coolblue
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 4 februari 2018 @ 01:18:02 #276
269689 crew  Viv
pi_176941018
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 19:50 schreef Molo het volgende:
De taser lag toevallig rechts van me dus staat niet op de foto :@
:D
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 februari 2018 14:34 schreef Chanty het volgende:
's avonds wordt alles opgeruimd wel anders kan de robotstofzuiger niet rijden.
Wij hebben er sinds kort ook eentje, beste aankoop ooit! O+ Twee continu verharende katten en nooit tijd of zin om te stofzuigen werkte altijd prima voor ons, maar niet nu we een dreumes hebben die door de hele kamer tijgert.
pi_176942005
Wij hebben er ook 1 alleen gebruik ik 'm te weinig. Zelf doen gaat sneller met minder lawaai. L is er bang voor (ook voor de gewone) dus ik doe dat altijd als hij slaapt.

Met 1.5 komt cb hier op huisbezoek om rustig door te kunnen spreken hoe we het eerste 1.5 jaar met hun ervaren hebben en wat er komen gaat. Over 2 weken zijn we aan de beurt.
pi_176944412
Madivi wat knap zeg!! ^O^
Die laatste paar kilo's zijn vaak zo moeilijk hè.
Ik heb een hele boel klachten door mijn hormonen waardoor ik niet lekker in mijn vel zit. Maar dat komt wel weer goed. Een zwangerschap is gewoon een flinke aanslag op je lichaam en blijkbaar heeft mijn lichaam langer de tijd nodig om weer op rit te komen.
En sneeuw bij jullie? Leuk!!

Quoi wat leuk om zo door de stad te stappen he.
Hoe is het met je rug? Wanneer mag je naar de neuroloog?

Hier ook met 18 maanden een cb afspraak.
Ik ben benieuwd hoe groot S is.
Ik gok zn 86cm aangezien hij steeds op de +1 lijn zit.

Wij reden gisteren 'even' naar Amsterdam om vliegtuigen te kijken. S was zwaar onder de indruk. Bij elk vliegtuig was het 'WOOOOOW' :D
Vandaag hebben lekker een pyjama dag
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176955859
Oh ikke zo herkenbaar die vliegtuig foto! Wat een schatje is S toch. O+

Arja, hier in t noorden was echt even een aardig pak gevallen, nu weer hard aan t smelten, maar toch leuk!

Ik heb een robotstofzuiger maar gebruik m nooit. Hij vindt steeds weer ergens een draad, drempel of de convectorput om klem te raken.

Vandaag uit eten geweest bij restaurant gericht op kinderen, ach wat is dat gezellig. Kleinste steeds meedansen én grootste álles aanwijzen. Dat je hart uit elkaar ploft bijna. Verder begint de spraak ook eindelijk (gecorrigeerd 21m) te komen, steeds vaker herhalen ze woordjes als boo(t), keukeu(keuken), bal, fie(ts), aahp, (v)ogel en elke auto blijft wggrrroeeemm. :D
pi_176956707
Madivi klinkt als een superleuke fase nu van jouw tweetal.

Die robot stofzuigers wat kost een beetje een goede?
pi_176957831
Arja ik heb er voor een euro of 70 eentje uit China gehaald. Prima ding, doet wat hij moet doen maar je moet niet verwachten dat hij binnen 15 minuten alles klaar heeft. Het duurt gewoon en tijd. In het begin zette ik het ding tijdens het koken aan en als je 'm elke dag gebruikt, houdt hij alles goed bij. Nu gebruik ik 'm vaak voor boven. Per kamer zet ik hem dan aan. Wel handig dat hij onder het bed en de bank komt.

Laatste dagen heeft L veel last van zichzelf of de hoektanden (twee zijn er door, nu onder nog). Echte dreumesbuien, in bad wilde hij de lege shampoofles gevuld hebben zodat hij 'm leeg kon gooien buiten het bad. Normaal is dat een keer of drie per badbeurt, eergisteren elke minuut en vandaag had ik daar geen zin in. Een keer gevuld en gezegd dat dit de laatste keer was. Daar was hij het niet mee eens en hij bleef maar aandringen op het vullen van die fles. Fles uit bad gooien, ding willen hebben, krijsend met die fles wijzen naar mij. Geprobeerd af te leiden, hielp niet. Fles weggelegd, nog meer drama. Dat was dus een kort bad :') na 5 minuten heb ik hem er uitgehaald. Dat soort buien. Ik kan daar heel slecht tegen.

Vanmiddag moest ik nog even snel wat doen en man stond buiten in de tuin te werken. L wilde ook naar buiten, wat ook de bedoeling was als ik klaar was. Maar krijsen joh dat hij meteen wilde.. Het werd gewoon licht in mijn hoofd er van.

Tussendoor is hij wel heel lief. 'Papa ah ah ah' (papagaaitje leef je nog) zingen *; ik ben aan het leren om handkusjes te geven en hij kan al een indiaantje nadoen (oehoehoeh zo met je hand tegen je mond) hij snapt steeds beter hoe hij iets na moet doen. En hij is heel trots dat hij weet wat een kip is, bij elke kip maakt hij een soort toktoktok geluid. Maar dan meer in keelklanken.
  zondag 4 februari 2018 @ 21:50:22 #282
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_176958595
quote:
0s.gif Op zondag 4 februari 2018 20:32 schreef Arja het volgende:
Madivi klinkt als een superleuke fase nu van jouw tweetal.

Die robot stofzuigers wat kost een beetje een goede?
Wij hebben een roomba met speciale huisdierenborstel (een must met drie binnenkatten. Iets van 350 voor betaalt 3,5 jaar terug. Hij rijdt elke nacht en was zijn geld meer dan waard. Fijne is dat alle onderdelen los te bestellen zijn dus als iets vies of kapot is bestel je voor een paar tientjes een nieuw onderdeel en klaar.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 4 februari 2018 @ 22:23:01 #283
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_176959340
Al die kunstjes die ze kunnen 8)7 Dat indiaantje, handkusjes: check. Ik vind het absurd! Heel hard DRIE! roepen als ik "één, tweeeeeeee" zeg, liedjes meezingen en gewoon snappen wat we gaan doen. Dan zeg ik na de lunch dat hij nu even gaat slapen, met een flesje melk en dat we erna naar opa en oma gaan. Hop, richting aanrecht, wijzend naar het flesje en zijn hoofd op de grond neerleggen (=slapen, denk ik :P). En net als ik pakt hij nu zijn eigen pannetje (want ja, er wordt de hele dag gekookt) met een ovenwant op.

Vanmiddag is hij lopend aan de buggy meegewandeld naar de supermarkt. Toen struikelde hij over mijn voet :') en kukelde achterover als een soort wobbel, zo met zijn knar tegen de stenen muur. Wat een succesverhaal weer :') :D

Madivi, wat klinkt dat gezellig! Altijd fijn als ze dan ook op hun gemak zijn. Zit jij toch ook prettiger te eten.

En Ikke, goed idee van het vliegtuig spotten. We wonen op steenworp afstand van R'dam-The Hague airport, dus misschien eens doen. Rug en neuroloog. Alles gaat hetzelfde, dus nu ga ik morgen een neuroloog regelen. En snel. Ik wil weten waar ik aan toe ben.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 4 februari 2018 @ 23:49:10 #284
269689 crew  Viv
pi_176961261
quote:
1s.gif Op zondag 4 februari 2018 20:00 schreef Madivi het volgende:
Hij vindt steeds weer ergens een draad, drempel of de convectorput om klem te raken.
Ik was onze Meep laatst kwijt. _O- Ze kon het laadstation kennelijk niet meer terugvinden na afloop van haar rondje en zat daar in de buurt onder een kastje verscholen. Verder gaat het altijd wel goed eigenlijk, maar we hebben dan ook geen losse draden, of drempels, of convectorputten. :Y) Wij hebben een LG HOM-BOT van ongeveer 350 euro (eigenlijk duurder, maar met zo'n cashback-actie).
quote:
0s.gif Op zondag 4 februari 2018 22:23 schreef Quoi het volgende:
En net als ik pakt hij nu zijn eigen pannetje (want ja, er wordt de hele dag gekookt) met een ovenwant op.
Aww. O+ ZZ speelde hier afgelopen week voor het eerst met haar eigen pannetje en ze deed meteen het dekseltje er goed op terwijl ik dat niet voorgedaan had. :? Ik dacht dat ze misschien op het kdv met iets soortgelijks had gespeeld, maar misschien heeft ze het inderdaad gewoon afgekeken van onze echte pannen. :)
  maandag 5 februari 2018 @ 00:33:43 #285
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_176961811
Dat je wil gaan slapen en denkt 'even de babyfoon uitzetten', op de verkeerde knop drukt en schrikt als er muziek gaat tingelen, dus dat hele ding maar uit jast beneden.
En dan vijf minuten later een jankend kind hoort boven die roept 'UIT, UIT!!!'

Bleek dat ding dus zonder aansturing van het moederschip beneden gewoon dat muziekje door te tingelen :')

Fijn, wakker kind rond deze tijd }:| :')

Anyways, eens kijken hoe we die weer tukkend krijgen want volgens mij wil ze nu liever kleuren 😅
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_176962573
Achos Molo :'( :D.

Handkusje was hier ineens. Twee keer deed vl dat en ineens deed zij het ook elke keer bij het verlaten van de woonkamer :').
pi_176965725
Ah molo wat zielig! Wij zetten dat ding echt nooit uit :@

Quoi ai vallende max. Niet bezeerd?

L weet dus ook waar ovenwanten voor zijn, hoe je moet roeren en afwassen enzo. Bizar hoe ze dat afkijken. En als we tellen, dan 'telt' hij op zo'n zelfde toon mee en wijst dan bijvoorbeeld ook z'n tenen een voor een aan. En wat je zegt quoi, hij snapt het als ik zeg dat we gaan slapen/eten/in bad/naar bed. Of: heb je bah gedaan? Kan hij ook serieus goed op antwoorden. Daar kan je hem gewoon op vertrouwen. (en als ik EEN, TWEE... zeg, dan zegt hij: oppekee :') of iets wat er op lijkt)
  maandag 5 februari 2018 @ 10:05:06 #288
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_176966446
Die kunstjes daar blijf je je de komende jaren nog wel over verbazen :D denk bij Lucas ook nog geregeld: wow kan/snap je dat al? Bij die ukkies is het wel extra schattig en knap altijd. En ze doen zo graag alles wat jij doet ja :D

Amélie telt tot tien (éé, téé, die, vie, vij, ses, seve, ach, ege, tieeee) en benoemt al een aantal kleuren. Dat is wel haar grootste stunt :+ vind het ook grappig hoe snel ze wist op het kdv welke schoenen van haar zijn. Zodra ik haar kom ophalen, gaat ze haar schoenen pakken en wijst haar jas aan. Dan roept ze 'jaal' want stel ik vergeet die en probeert haar muts op te doen. En dan heel hard doeiiii! roepen O+ eigenlijk gaat deze fase veel te snel.

Papa ah ah zingen O+ cute! Die buien blijven vrees ik nog even aanhouden, the horrible 2 moet nog komen :X

Madivi klinkt goed. Wat kun je dan genieten als zo'n avond zo goed verloopt :)

Vivi hier idd ook wel een stofzuiger die de weg kwijt is :+ of hij rijdt door verse kattenkots :') maar verder een topding.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_176969077
Of hij gepoept heeft bedoel je, Nazil? :+

Ik verbaas me ook zo over L. In mijn hoofd is ze nog veel kleiner dan ze daadwerkelijk is, maar ze wil echt wel heel graag met peuter mee en ontwikkelt zich daardoor als een malle. Ze loopt de hele kamer (stevig) door, zet kopjes thee voor ons, bouwt hele torens van Megabloks (Duplo lukt haar tot haar grote frustratie nog niet _O- ) en kletst al behoorlijk. Helaas is haar zelf-inslaapfunctie nog niet geheel geüpdatet, maar die staat hopelijk in de nabije toekomst gepland. :P
pi_176970278
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 12:51 schreef Selvaria het volgende:
Of hij gepoept heeft bedoel je, Nazil? :+

Ik verbaas me ook zo over L. In mijn hoofd is ze nog veel kleiner dan ze daadwerkelijk is, maar ze wil echt wel heel graag met peuter mee en ontwikkelt zich daardoor als een malle. Ze loopt de hele kamer (stevig) door, zet kopjes thee voor ons, bouwt hele torens van Megabloks (Duplo lukt haar tot haar grote frustratie nog niet _O- ) en kletst al behoorlijk. Helaas is haar zelf-inslaapfunctie nog niet geheel geüpdatet, maar die staat hopelijk in de nabije toekomst gepland. :P
Ja of geplast. En eigenlijk is het best gek want wijzelf noemden het niet bah maar gewoon geplast of gepoept maar hij begon er zelf mee dat het bah was.

Ze gaan echt te snel hé
pi_176970307
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:58 schreef Nazil het volgende:

[..]

Ja of geplast. En eigenlijk is het best gek want wijzelf noemden het niet bah maar gewoon geplast of gepoept maar hij begon er zelf mee dat het bah was.

Ze gaan echt te snel hé
Herkenbaar hoor, mijn peuter heeft (regen)laarzen ook een tijdje "bah" genoemd, gewoon omdat ze vies van de modder waren. Ik vond het best inventief. ^O^
  maandag 5 februari 2018 @ 20:10:45 #292
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_176978284
Zo, dat was weer een enerverende dag vandaag!

Max en Larf hebben gespeeld terwijl Quoi en ik hebben zitten kanen :+




En high fiven geoefend met zijn tweetjes, waarbij ik steeds te laat een foto nam :') en Max maar bleef proberen bij Larf _O_ O+




Cuties!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_176978544
Ik vind ze zo leuk samen O+

Emmy heeft ook al bijna een kapsel

Niet quoten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 35% gewijzigd door SQ op 06-02-2018 14:00:56 ]
pi_176978730
Haha geweldig molo.

Arja O+ wat een prachtig poppetje is ze!
  maandag 5 februari 2018 @ 20:28:54 #295
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_176978750
Niks bijna, dat ís een kapsel!

En wat een dametje zeg!

Quoi en ik vinden ze ook heel leuk samen trouwens O+
Lieverds O+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 5 februari 2018 @ 20:32:01 #296
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_176978844
Emmy! O+ Mooi!

Het was me het ochtendje wel met die twee. Ze hebben heerlijk gespeeld. Aan het eind zelfs samen iets van tikkertje ("tikkie!"), al kruipend. Kinderen gaan bij het zien van kruipende Max spontaan in regressie en kruipen mee, zo ook Larf :)

Tukje op de terugweg in de auto was alleen errug kort en 's middags werden even alle grenzen opgezocht. Hij was uiteindelijk gewoon doodmoe en lag vroeg op bed :s)
  maandag 5 februari 2018 @ 20:33:57 #297
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_176978935
Bekend kapsel :D vooral die ontplofte mol op het achterhoofd altijd _O-

Wow Quoi hij is echt een beetje zo naast larf. Wel leuk zo samen O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_176979024
Ontplofte mol haha. Het kind is vaak ook nog eens vreselijk statisch. Maar wel poppig inderdaad O+
  maandag 5 februari 2018 @ 20:49:54 #299
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_176979406
Quoi O+

En Arja wat is jouw meiske toch prachtig O+

En jaloers op de kapsels, bij mijn dame begint het nu eindelijk een klein beetje te groeien en heeft ze inmiddels al 3 tanden :')

Wel snapt ze net als jullie dreumessen zo ontzettend veel. Ze begrijpt al zoveel "opdrachten" en heeft zoveel door :o
  maandag 5 februari 2018 @ 20:50:26 #300
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_176979427


[ Bericht 100% gewijzigd door snoenk op 05-02-2018 20:50:59 (Teveel van het goede) ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')