abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_176502595
Ik introduceer twee filmpjes.


Op fok wordt dit vrijwel zonder uitzondering gezegd door zowel mannen en vrouwen. 'Persoonlijkheid maakt de man aantrekkelijk voor vrouwen, en niet zijn fysieke knapheid'. Hoeveel hiervan is waar? Youtube user "Realtalk" geeft op amateuristische maar zeer overtuigende wijze weer. Dat het uiterlijk van een man waar hij mee geboren is, doch zeer zeker impact heeft op hoe en wat vrouwen kiezen als (sexuele) partner. Meer dan de gemiddelde man denkt. Hij gebruikt hiervoor fragmenten uit de Britse dating-serie 'Dating in the Dark' (Engels commentaar met Frans accent. Rustig gesproken, zeer goed te doen)


Youtube channel FaceandLMS, deed recent op een amateuristische maar erg overtuigende wijze een studie. Naar wat vrouwen werkelijk aantrekt in mannen. Video 1.4 gaat in op het baggetelisatiegdrag van mannen zelf, die nooit aantrekkelijk gevonden worden. En hoe vrouwen zich hierin verhouden. Bijvoorbeeld. Mannen denken ouder te worden als wijn en vrouwen zullen alleen maar verzuren. De realiteit is echter dat bij het ouder worden de huid bij iedereen aan elasticiteit inboet. Door gemis aan collageen. Hij gaat op veel meer algemene (on)wijsheden in. En debunked ze stuk voor stuk. Ter verduidelijking. De realiteit is wat wordt genoemd de "red pill". Populair gemaakt door de film "The Matrix" uit 1999. Waar Morpheus, Neo de keus geeft. Wil je de rode pil en de waarheid of ga je met de blauwe pil terug naar dromenland? (Engels-Amerikaans commentaar. Prima te doen)

Mijn bedoeling met deze twee videos. Is dat ik graag zou willen zien dat het collectief aan gemiddelde wijsneuzen hier op dit forum. Deze twee videos en hun argumenten, volledig debunken. Zou dit gaan lukken?

Ik wil de mods oproepen om semi-gappige oneliner opmerkingen te verwijderen van tijd tot tijd. Waarvoor Dank!
pi_176502618
Conclusie, mannen vinden hun eigen zelfbenoemde lelijkheid een beter excuus voor het feit dat ze niets kunnen scoren dan dat ze willen toegeven dat ze simpelweg niet leuk genoeg zijn en een beetje muf karakter hebben.
  zondag 14 januari 2018 @ 19:22:58 #3
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_176504588
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 18:01 schreef Kwadraad het volgende:
Conclusie, mannen vinden hun eigen zelfbenoemde lelijkheid een beter excuus voor het feit dat ze niets kunnen scoren dan dat ze willen toegeven dat ze simpelweg niet leuk genoeg zijn en een beetje muf karakter hebben.
Nou dat doen ze toch wel? Ze vinden zichzelf lelijk (wat waarschijnlijk ook waar is), dus ze geven toe dat ze niet leuk genoeg zijn. Dat ze daarnaast een muf karakter hebben is bijzaak.
To truly try means to accept God's love, his healing, to accept the world can be ugly, but your heart doesn't have to be."
pi_176505549
Dubbel.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')