Ik ben helaas vrij vanille qua gekke fratsen met eten maar zou graag nieuwe tips horen!quote:
Noem jij eens wat danquote:Op maandag 8 januari 2018 22:16 schreef MrsDuck het volgende:
Wat is er raar aan pindakaas met hagelslag? Of noten door de stamppot, werkt prima als vervanger van spekjes. En een puree van aardappel en appel heet Hete Bliksem. Alleen die kaas in de soep... Alhoewel een minestrone met geraspte Parmezaanse kaas...
Nou, dat dus. Vrij normale combinaties. Ik kan wel gekke combinaties verzinnen, maar dat zou ik dan weer niet opeten. Is dat een vereiste, dat je het ook eet?quote:
Dat welquote:Op maandag 8 januari 2018 22:35 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nou, dat dus. Vrij normale combinaties. Ik kan wel gekke combinaties verzinnen, maar dat zou ik dan weer niet opeten. Is dat een vereiste, dat je het ook eet?
Op zich werkt perzik wel in combinatie met zout. Perzik met bijvoorbeeld kip of varkenshaas is niet te versmaden. Vis is alleen zo vissig.quote:Op maandag 8 januari 2018 22:38 schreef XDo het volgende:
De haring-perziktaart is ook nooit echt aangeslagen
Kijk, eindelijk een echt rare combinatie!quote:
Dat klinkt als iets uit de 80's, pastasaus in een potje, op brood en dan warm maken.quote:Op maandag 8 januari 2018 23:16 schreef Captain_Ghost het volgende:
- bolognese saus op witte brood en als een tosti bakken.
Die vind ik dan weer niet heel raar al mis ik de gekookte piepers en zou ik karnemelk in plaats van yoghurt kiezen (bekend streekgerecht hier).quote:
is een standaard drankje op een hoop golfclubs zoals jus met bitter lemon en cassis met bitter lemonquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |