abonnement Unibet Coolblue
pi_176284247
quote:
9s.gif Op donderdag 4 januari 2018 16:55 schreef habitue het volgende:

[..]

Om rapper Boef.
Gewoon een jonge hond met een onhandige uitspraak in het openbaar met zijn reputatie lijkt mij. Er worden wel ergere dingen gezegd. Zout op slakken.
  donderdag 4 januari 2018 @ 17:00:59 #52
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_176284326


:')
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_176284459
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 16:57 schreef Karig_Hutje het volgende:

[..]

Gewoon een jonge hond met een onhandige uitspraak in het openbaar met zijn reputatie lijkt mij. Er worden wel ergere dingen gezegd. Zout op slakken.
Nou, zijn 1e comment kun je nog zo zien als jij stelt.

Zijn uitleg daarna, dat meisjes die korte rokjes dragen en die tot laat in de nacht met mannen optrekken hoeren zijn en dat alleen meisjes die thuisblijven vrouw zijn, heeft echts niets met imago te maken, maar alles met zijn denkwijze over vrouwen en ik ben blij dat hier nu een keer tegen wordt opgetreden.
  Overall beste user 2022 donderdag 4 januari 2018 @ 17:11:44 #54
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176284547
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:07 schreef FYazz het volgende:

[..]

Nou, zijn 1e comment kun je nog zo zien als jij stelt.

Zijn uitleg daarna, dat meisjes die korte rokjes dragen en die tot laat in de nacht met mannen optrekken hoeren zijn en dat alleen meisjes die thuisblijven vrouw zijn, heeft echts niets met imago te maken, maar alles met zijn denkwijze over vrouwen en ik ben blij dat hier nu een keer tegen wordt opgetreden.
Mag ik als roomblanke atheistische humanist wel zo denken?

En ik hebs een joods-christelijke cultuur.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_176284652
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:11 schreef Ulx het volgende:

[..]

Mag ik als roomblanke atheistische humanist wel zo denken?

En ik hebs een joods-christelijke cultuur.
Jahoor je mag zo denken en dit uitspreken, maar dan moet je daarna ook niet janken als andere mensen niet meer met je willen samenwerken of je op andere wijze willen negeren.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_176284690
Peter breedveld *O*
You may say I'm a dreamer. But I'm not the only one
pi_176284751
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 16:41 schreef polderturk het volgende:
Een artikel van Peter Breedveld:

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/boef-en-de-hoeren.html

Boef en de hoeren

Peter Breedveld

Als een stel vrouwen zo vriendelijk is jou een lift te geven, nota bene in het holst van de nacht, wanneer het raadzamer is eenzame mannen op de weg aan hun lot over te laten, dan is het natuurlijk niet zo netjes om die vrouwen voor hoeren uit te maken. Dan ben je best wel een nare lul.

Maar daar wil ik het CDA echt niet over horen, zo vlak na het beschamende gekronkel van de golden boy van die partij, Camiel Eurlings, die zijn vriendin in elkaar sloeg, wat wel een paar graadjes erger is dan wat Boef deed, niet waar, en die nog steeds niet massaal is uitgekotst, geboycot, bedekt met pek en veren het land is uitgejaagd, die nog steeds zijn jaarlijkse drie ton toucheert voor whatever hij doet voor het Internationaal Olympisch Comité. Die een podium in het sjieke NRC Handelsblad kreeg om daar onweersproken zijn weerzinwekkende daad te bagatelliseren.

Sneue hoer

En GeenStijl wil ik er ook niet over horen, want dat nodigt zijn lezers uit eens lekker te fappen op de foto van een in elkaar geslagen “PvdA-chick”. Bert Brussen, die mijn vriendin Annelies Verhelst, fantastische fotograaf, voor ‘sneue hoer’ uitschold, en Femke Halsema voor zeikhoer, moet zijn bek houden. VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz, die zei dat Brussen alleen maar “terugsloeg” toen hij Halsema voor zeikhoer uitschold, omdat Halsema de vreselijke misdaad had begaan te zeggen dat een bepaalde columnist een beter podium verdiende dan Brussen The Post Online, moet zwijgen.

De radio-DJ’s die Boef boycotten zijn schijnheilig, want ze boycotten Giel Beelen niet, die zich bij meerdere gelegenheden extreem vrouwvijandig heeft gedragen. Iedereen herinnert zich de apengeluiden nog, maar Beelen liet zich ook eens live pijpen door een sekswerker, niet echt het summum van respect. Onlangs nog joegen twee dj’s een jonge zangeres de stuipen op het lijf met een naakte man, daar was wat lawaai over maar dat verstomde snel. Zij werden niet geboycot.

Ontuchtplegers

Ik heb geen kennis genomen van de commentaren van Jan Dijkgraaf en Jan Roos op het gedrag van Boef, maar ook deze vieze seksistische varkens doen er beter het zwijgen toe. De PVV is zelf een uitvalsbasis voor aanranders, ontuchtplegers, vrouwenmeppers en seksisten, dus alsjeblieft, Geert Wilders, hou toch de eer aan je zelf en laat de schaamte je mond verzegelen.

Columnist Özcan Akyol beweert dat de afkeer van vrouwenhaat bij ons universeel is, maar dat is nonsens. Vrouwenhaat zit erbij “ons” diep ingebakken. Ja, er ontstond rumoer toen een paar witte kakmadammen door GeenStijl op een seksistische manier te grazen werden genomen en besloten terug te slaan, maar dat bewijst echt niet dat “wij” een afkeer van vrouwenhaat hebben.

Agressief seksisme

Hoe verklaar je anders de bangalijstjes bij studentenverenigingen als Vindicat? Is student Milou Deelen, die een protestfilmpje maakte tegen het agressieve seksisme binnen het corps, misschien gek? GeenStijl reageerde op haar actie door haar in een stukje te slutshamen en zette daar de kop boven: ‘Corpsmeisje = hoer’.

En mijn Marokkaans-Nederlandse geliefde wordt al jaren uitgemaakt voor allerlei smaken hoer: moslimhoer, islamitische hoer, Mocro-hoer, jihad-hoer, stinkhoer, hoer, hoer, hoer. Door witte mannen, dezelfde witte mannen die over elkaar buitelen om hun briesende verontwaardiging eruit te kotsen omdat Boef drie vrouwen voor hoer uitschold.

Verkrachtende Syriërs

Daar moet een piemel in, riepen ze tegen elk vrouw die pleitte voor een humaan vluchtelingenbeleid. Hassnae en haar moeder moesten verkracht worden, beten ze haar toe toen ze wees op de hypocrisie van witte mannen die witte vrouwen wilden beschermen tegen verkrachtende Syriërs door ze verkrachting toe te wensen.

Nee, de afkeer van vrouwenhaat is bij “ons” helemaal niet universeel. Vrouwenhaat, die is wél universeel.

Politicus van het jaar

Boef protesteert dat de verontwaardiging over zijn gedrag bij velen is ingegeven door racisme. Hij heeft gewoon gelijk. Wierd Duk schrijft in De Telegraaf dat Nederlanders allochtonen als Boef zat zijn. Dat is racisme. Duk zal niet schrijven dat Nederlanders Nederlanders als Bert Brussen zat zijn, of Nederlanders als Dion Graus. Hij zou het niet in zijn hóófd halen te schrijven dat Nederlanders Joden als Gidi Markuszower zat zijn. Dat zou antisemitisme zijn en dat zou door niemand betwist worden.

Niemand houdt alle Nederlanders verantwoordelijk voor het gedrag van Camiel Eurlings. Terwijl er toch wat voor te zeggen is dat Nederland een ideale voedingsbodem is voor dergelijk gedrag. Keurige witte jongen misdraagt zich, sjieke krant rolt de rode loper voor ‘m uit. De witte jongens van Vindicat komen ook overal mee weg. Thierry Baudet, die seksueel geweld propageert, werd pas onlangs nog uitgeroepen tot politicus van het jaar.

Hans Teeuwen

Veel mensen citeren op Twitter en elders teksten van Hans Teeuwen en The Rolling Stones, of van Amerikaanse rappers die het hebben over ho’s en bitches. Die vergelijking gaat mank. Teeuwen riep: “Alle vrouwen zijn kuthoeren” in een cabaretvoorstelling. Hij speelt een personage dat zoiets roept en houdt ons daarmee een spiegel voor. The Rolling Stones voeren ook personages op in hun liedteksten, en de rappers vertellen het verhaal van de straat, waar nou eenmaal op deze manier gesproken wordt over vrouwen.

Boef schold de vrouwen voor hoeren uit als Boef, als zichzelf. Hij legde later ook uit dat hij echt vindt dat vrouwen in korte rokjes, zo laat nog op straat, hoeren zijn en sletten. Een nette vrouw is in zijn ogen een gedwee geitje dat thuis braaf op hem wacht tot hij klaar is met hoeren en snoeren.

Voor veel racisten natuurlijk een mooie aanleiding om zijn oprisping te wijten aan zijn “cultuur”, dat wil zeggen de Marokkaanse cultuur, want je kunt honderd keer zeggen dat Boef een halve Algerijn is maar dat is voor racisten hetzelfde verschil, of de islamitische cultuur.

Hypocriete schijnvertoning.

Maar flikker toch op. Zowat alle mannen, wit, bruin, zwart, islamitisch, christelijk, joods of hindoeïstisch, kijken op dezelfde manier naar vrouwen. De vrouwen die ze mee naar huis nemen voor een one-night stand zijn sletten, hoeren. Die mag je ook bij hun borsten grijpen of bij hun poes, daar zullen ze nooit mee trouwen. Trouwen doen ze met het meisje dat alleen haar benen spreidt bij zeer speciale gelegenheden, of dat die schijn weet op te houden.

Dat is onze cultuur. Dus kappen met die hypocriete schijnvertoning. Jullie zijn allemaal een beetje Boef. Een beetje boel Boef. Je hebt alleen zijn geld niet.
Wat een hoop onzin bij elkaar geschreven zeg. Wie is die kerel?
pi_176284819
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:11 schreef Ulx het volgende:

[..]

Mag ik als roomblanke atheistische humanist wel zo denken?

En ik hebs een joods-christelijke cultuur.
Waarom vraag je dat?
Wek ik ergens in mijn reactie de suggestie dat blanke mannen dit wel mogen zeggen?
Volgens mij niet, volgens mij hou ik het puur bij de uitspraak van Boef en zijn denkwijze, heb het niet over afkomst, cultuur, ras etc.
Jammer dat jij er nu zo'n soort discussie van wilt maken.

Ik vind het gewoon goed dat er eindelijk eens wordt opgetreden tegen dit soort uitspraken. Had veel eerder gemogen, ook bij diverse blanke BN'ers, maar het is goed dat het nu gebeurt.
pi_176284895
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:20 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Wat een hoop onzin bij elkaar geschreven zeg. Wie is die kerel?
geen idee wie hij is maar hij heeft wel hartstikke gelijk
  Overall beste user 2022 donderdag 4 januari 2018 @ 17:29:55 #60
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_176284966
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:23 schreef FYazz het volgende:

[..]

Waarom vraag je dat?
Wek ik ergens in mijn reactie de suggestie dat blanke mannen dit wel mogen zeggen?
Volgens mij niet, volgens mij hou ik het puur bij de uitspraak van Boef en zijn denkwijze, heb het niet over afkomst, cultuur, ras etc.
Jammer dat jij er nu zo'n soort discussie van wilt maken.

Ik vind het gewoon goed dat er eindelijk eens wordt opgetreden tegen dit soort uitspraken. Had veel eerder gemogen, ook bij diverse blanke BN'ers, maar het is goed dat het nu gebeurt.
Dus het mag niet van de gedachtenpolitie.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 4 januari 2018 @ 17:40:15 #61
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_176285195
Hij is uit de kleurrijke top 100 gevallen.

Het zit wel echt goed in elkaar.
pi_176285233
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:20 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Wat een hoop onzin bij elkaar geschreven zeg. Wie is die kerel?
Iemand die Baudet een fascist noemt. Iemand die vind dat 'als witte mens moet je gewoon je waffel eens houden over racisme'. 'Gewoon die weerzinwekkende grote smoel dicht, gewoon die broodklep even houden, en eens luisteren naar een ander.'

Iemand die van mening is dat 'Duk en De Telegraaf manipuleren opzettelijk het nieuws met het doel de lezer op te stoken tegen moslims, antiracisten, Links en zelfs onze onderwijsinstellingen.' Iemand die zwarte piet fascisme noemt. Het AD het meest racistische vod van Nederland noemt. Het huidig kabinet (21-11-2017) het meest racistische kabinet dat we tot dusverre hebben gehad vind. Nederland Klu-klux land noemt omdat mensen (oh en krant) de Frieze 'terroristen' steunden die de weg blokkeerde. En ohjah 'terreur loont. Als je wit bent'

Zo maar een handjevol van uitspraken die hij op zijn blog heeft gepubliceerd. De context gemakshalve maar weggelaten, zal het wellicht iets 'normaler' maken.
  donderdag 4 januari 2018 @ 17:42:47 #63
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_176285261
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:41 schreef Radenko het volgende:

[..]

Iemand die Baudet een fascist noemt. Iemand die vind dat 'als witte mens moet je gewoon je waffel eens houden over racisme'. 'Gewoon die weerzinwekkende grote smoel dicht, gewoon die broodklep even houden, en eens luisteren naar een ander.'

Iemand die van mening is dat 'Duk en De Telegraaf manipuleren opzettelijk het nieuws met het doel de lezer op te stoken tegen moslims, antiracisten, Links en zelfs onze onderwijsinstellingen.' Iemand die zwarte piet fascisme noemt. Het AD het meest racistische vod van Nederland noemt. Het huidig kabinet (21-11-2017) het meest racistische kabinet dat we tot dusverre hebben gehad vind. Nederland Klu-klux land noemt omdat mensen (oh en krant) de Frieze 'terroristen' steunden die de weg blokkeerde. En ohjah 'terreur loont. Als je wit bent'

Zo maar een handjevol van uitspraken die hij op zijn blog heeft gepubliceerd. De context gemakshalve maar weggelaten, zal het wellicht iets 'normaler' maken.
jezus christus.
pi_176285376
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:42 schreef PluggieOD het volgende:

[..]

jezus christus.
Blijkbaar heeft hij eerder ook opgeroepen om alle PVV-ers dood te schieten.
pi_176285668
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:29 schreef Ulx het volgende:

[..]

Dus het mag niet van de gedachtenpolitie.
Waar ben je nou op uit?
Ik ben heel duidelijk hoor.
pi_176287787
paas pop is hij niet meer welkom en ook niet meer bij andere festivals, verschillende dj's draaien z'n muziek al niet meer :') oud en nieuw heeft behoorlijk zelf destructief voor 'm uitgepakt :')
pi_176287868
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 19:53 schreef LethalNinja het volgende:
paas pop is hij niet meer welkom en ook niet meer bij andere festivals, verschillende dj's draaien z'n muziek al niet meer :') oud en nieuw heeft behoorlijk zelf destructief voor 'm uitgepakt :')
Nope, negatieve publiciteit is voor zowel zijn imago als boekingen over een paar weken een dikke boost.
Dit, dus.
  donderdag 4 januari 2018 @ 20:19:20 #68
213215 Interloper
Verdomd gezellig hiero
pi_176288256
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:26 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

geen idee wie hij is maar hij heeft wel hartstikke gelijk
Waarover precies? Ik zie alleen maar vage, onbewijsbare claims.
Searchers after horror haunt strange, far places.
pi_176288919
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 15:32 schreef Ulx het volgende:

[..]

Geer en Goor beledigen er ook op los. En zijn aanstootgevend. Maar echt niet dat die verboden worden.

Het is echt meten met twee maten.
Op tv en duidelijk in hun rol als tv-persoonlijkheid. Dat is een totaal andere situatie.

Boef mag radicale en vrouw-onvriendelijke ideeën hebben. Hij is niet de enige in dit land. Maar zijn fout is om zijn punt te maken over de ruggen van buitenstaanders, nota bene vrouwen die hem hebben geholpen.
pi_176288981
quote:
2s.gif Op donderdag 4 januari 2018 20:51 schreef skrn het volgende:

[..]

Op tv en duidelijk in hun rol als tv-persoonlijkheid. Dat is een totaal andere situatie.

Boef mag radicale en vrouw-onvriendelijke ideeën hebben. Hij is niet de enige in dit land. Maar zijn fout is om zijn punt te maken over de ruggen van buitenstaanders, nota bene vrouwen die hem hebben geholpen.
Aan de andere kant heb ik hem ook homo's horen verdedigen aan de tafel bij Late Night, dus dat strookt dan weer niet met dat radicale.
Dit, dus.
pi_176289057
Wat is straattaal voor grote klootzak?
( en kom niet aan met boef :{ )
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
  donderdag 4 januari 2018 @ 21:18:42 #72
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_176289492
Ben benieuwd wat zij zometeen te zeggen heeft

https://www.instagram.com/p/Bdfz0HZBuNR/
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
pi_176289624
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 19:53 schreef LethalNinja het volgende:
paas pop is hij niet meer welkom en ook niet meer bij andere festivals, verschillende dj's draaien z'n muziek al niet meer :') oud en nieuw heeft behoorlijk zelf destructief voor 'm uitgepakt :')
Paaspop niet? Weet je dat zeker?

Edit: wauw, inderdaad. Paaspop is toch gezwicht.

[ Bericht 3% gewijzigd door Physsic op 04-01-2018 21:28:25 ]
pi_176289761
Ben niet voor een boycot trouwens, laat luisteraars inderdaad beslissen.
pi_176290171
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 17:48 schreef Radenko het volgende:

[..]

Blijkbaar heeft hij eerder ook opgeroepen om alle PVV-ers dood te schieten.
Wat een loser joh. Internetheld die IRL een angsthaas blijkt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')