2682000 | zaterdag 30 december 2017 @ 13:34 |
Iemand nog leuke ideetjes voor voorgerechten en hoofdgerechten voor een avondje lekker eten tijdens oud en nieuw? Liefst vegetarisch en vis (want: er komen ook zeikerds) Bedankt, groetjes | |
Hiddendoe | zaterdag 30 december 2017 @ 13:44 |
Kaasfondue. | |
Hyaenidae | zaterdag 30 december 2017 @ 13:54 |
Brinta | |
#ANONIEM | zaterdag 30 december 2017 @ 14:17 |
Gourmetten. | |
nogeenoudebekende | zaterdag 30 december 2017 @ 14:20 |
Speciaal voor de zeikerds, stuk chorizo, paprikaatje, uitje, in kleine blokjes snijden. Knoflookje in de pan, ui fruiten, chorizo erin, paprika toevoegen. Pakje kookroom erin en lekker dik laten koken. Op smaak brengen met zout, peper en als je van pittig houdt een schep sambal erdoor. Serveren in amusebakjes of minipasteibakjes. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 december 2017 @ 16:57 |
Met de hand tartaar snijden van rauwe tonijn, daar wat citroensap, olijfolie, kappertjes, ui, verse peterselie en augurk bij. Serveren met een salade, wat brood | |
golfer | zaterdag 30 december 2017 @ 17:09 |
CUL / Het FOK!-kookboek! | |
nogeenoudebekende | zaterdag 30 december 2017 @ 17:09 |
Visboer is nu dicht. . Deze bookmark ik even, ziet er goed uit. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 december 2017 @ 17:10 |
Eet het vanavond, erg lekker, prima te maken met ontdooide diepvriestonijn | |
Marsenal | zaterdag 30 december 2017 @ 17:11 |
Fijngesneden avocado met tomaat, aanmaken met (ruim) peper, zout, een citroenmayonaise en serveren op crostini’s of iets dergelijks. Licht maar smaakvol voorgerecht vind ik zelf, ook geschikt voor zeikerds. | |
Spanky78 | zaterdag 30 december 2017 @ 19:28 |
Dit. Lekker op tafel zetten met een berg andere hapjes. Rauwe groenten, brood, salades en vleeswaren. Wat bruschetta's erbij, eventueel een salade... Kun je dan gedurende de avond geleidelijk eten onder het dronken worden.... |