abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176320373
registreer om deze reclame te verbergen
Ik ben wel benieuwd uit welke 'stapels onderzoeken' dan blijkt dat het afleggen van lange afstanden goed te verklaren is door GHB gebruikt. Tot ik dat lees durf ik wel te stellen dat iemand die voor het eerst in zijn leven een (grote) hoeveelheid alcohol met GHB combineert vrijwel geen afstand meer aflegt.
pi_176320420
quote:
3s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 02:05 schreef BoonDockSaint het volgende:
Ook al ben je dronken of stoned dan beland je echt niet zomaar in een gracht tenzij je rare stunts aan het uithalen bent
Kan makkelijk hoor.. even pissen in de gracht..bloeddruk die plotseling daalt..duizelig..en plons
It ain't over t-t-till it's over
pi_176324249
quote:
3s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 02:05 schreef BoonDockSaint het volgende:
Ook al ben je dronken of stoned dan beland je echt niet zomaar in een gracht tenzij je rare stunts aan het uithalen bent
Oh jawel, meegemaakt dat iemand met drank op zo de gracht in loopt.
  zaterdag 6 januari 2018 @ 16:26:54 #129
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_176324796
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
3s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 02:05 schreef BoonDockSaint het volgende:
Ook al ben je dronken of stoned dan beland je echt niet zomaar in een gracht tenzij je rare stunts aan het uithalen bent
Ow, zeker wel hoor. Hahahahaha.
pi_176457377
http://www.lc.nl/frieslan(...)uinsma-22815440.html

In het bloed van Remon Bruinsma is alcohol aangetroffen. Dat blijkt uit de voorlopige uitslag van het toxicologisch onderzoek door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

[..]
Vooralsnog zijn er geen sporen van verdovende middelen gevonden.
  woensdag 17 januari 2018 @ 13:55:13 #131
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_176565315
De familie van Remon Bruinsma heeft advocaat Liesbeth Poortman in de arm genomen om alternatief onderzoek te doen naar de dood van de Westereender.

De politie gaat uit van het scenario dat Bruinsma na het stappen in Leeuwarden zelf in het water is gevallen en verdronken. De voorlopige resultaten van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sluiten hier bij aan. Maar de familie van Bruinsma weigert zich zonder meer neer te leggen bij de conclusies van de autoriteiten.

,,Er leven nog veel vragen bij de familie over wat er die avond met Remon is gebeurd. Hetzelfde geldt voor wat de politie precies gedaan heeft”, zegt de in Groningen gevestigde letselschade-advocaat Liesbeth Poortman.

Wat de familie betreft concludeert de politie te makkelijk dat er sprake is van een noodlottig ongeval

Ze heeft bij politie en Openbaar Ministerie (OM) het proces-verbaal opgevraagd om inzage te krijgen in het onderzoek van de politie. Dan gaat het onder meer om wat uit de verhoren is gekomen met de studenten met wie Remon die avond op stap is geweest. En ook wat de politie exact heeft gedaan met de beelden van bewakingscamera’s in het centrum die Remon hebben gefilmd. Wat de familie betreft concludeert de politie te makkelijk dat er sprake is van een noodlottig ongeval.

Een tweede spoor dat de familie volgt voor meer info over de dood van Remon is het inschakelen van de bekende forensisch patholoog Frank van de Goot. Zodra het aanvullend toxicologisch rapport van het NFI klaar is - de verwachting is eind deze week - dan wil Van de Goot onderzoek doen op het lichaam van Remon. Dit gebeurt in Burgum, waar het stoffelijk overschot ligt.

Het NFI maakte eerder via de politie bekend dat er geen aanwijzingen voor een misdrijf zijn gevonden op het lichaam. In zijn bloed zijn vooralsnog geen sporen van drugs gevonden. Wel van alcohol.

'Tussen de 1,6 en 1,8 promille. Als ik dat in mijn bloed heb, dan lig ik in de hoek'

Volgens Van de Goot had Remon flink veel alcohol in zijn bloed. ,,Tussen de 1,6 en 1,8 promille. Als ik dat in mijn bloed heb, dan lig ik in de hoek.’’ Het wil volgens de forensisch patholoog overigens helemaal niet zeggen dat Remon dit promillage ook in zijn bloed had toen hij te water raakte. Post-mortaal (na het overlijden) ontstaat er volgens hem altijd alcohol in een lichaam, door gisting. ,,In extreme gevallen tot 1,5 promille, zo weten we uit de literatuur.’’

Waar het om gaat is hoeveel drinkbaar alcohol Remon in zijn lichaam had: het gehalte ethanol. Van de Goot hoopt hier in overleg met het NFI alsnog achter te komen. Anders maakt hij mogelijk zelf nog een monster. Hij doet wekelijks second opinions op lichamen. ,,Voor nabestaanden kan het heel goed zijn dat er nog een keer iemand naar kijkt.’’

Gedrogeerd?
Het scenario dat Bruinsma gedrogeerd is, ligt wat de familie betreft nog steeds op tafel. Het is de hoop dat Van de Goot hier antwoord op kan geven. Hij verwacht in elk geval te kunnen zeggen of het lichaam daadwerkelijk ruim een maand in het water heeft gelegen. Poortman: ,,Of bijvoorbeeld slechts een week. Dat is een vraag die de familie heeft.”

De constatering van de politie dat er geen sprake is geweest van een misdrijf wordt ondersteund door het OM, aldus woordvoerder Melanie Kompier. ,,Bij vermissingen kijken we altijd mee met de politie”, zegt Kompier. ,,Als de vermissingsofficier in tegenstelling tot de politie verdenkingen heeft van een misdrijf, kan het OM extra middelen inzetten. Maar in het geval van Bruinsma is daar geen sprake van.”

http://www.lc.nl/frieslan(...)uinsma-22826475.html
pi_176565414
registreer om deze reclame te verbergen
Gaan ze ook dat haaronderzoek bij die vriend niet meer uitvoeren?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')