Ziet er goed uit!!quote:Op zondag 24 december 2017 12:37 schreef douche-eendje het volgende:
Ik gooi hem er hier ook in
Tijdens het afkoelen, daarna nog bestrooid met poedersuiker:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ] feestbrood uit het 2e boek van Levine
ziet er heel mooi uit!quote:Op zondag 24 december 2017 12:37 schreef douche-eendje het volgende:
Ik gooi hem er hier ook in
Tijdens het afkoelen, daarna nog bestrooid met poedersuiker:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ] feestbrood uit het 2e boek van Levine
Oooh lekkerquote:Op maandag 25 december 2017 15:43 schreef madeliefff het volgende:
[ afbeelding ]
de gemaakte kerstkoekjes van dit jaar door mijn moeder, nicht en mij.
je kunt ze door de schaduw niet allemaal goed zien.
maar het zijn:
notenkoekjes (hoefijzers : voor geluk),
jamkoekjes,
kokosbonbons,
chocola / speculaaskoekjes gevuld met rumbotercreme,
speculaaskoekjes met frosting,
en chocoladetorrentjes gevuld met advocaat.
de chocoladekransjes en smarties zijn gekocht.
hier nog een close up van een paar
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 25 december 2017 16:03 schreef Goitske het volgende:
Chocolade bundt uit de foodies
[ afbeelding ]
Plaatjes zijn stuk. Beter gebruik je niet de url-tags maar img-tagsquote:
ik dacht al wat doe ik nu voor geks danquote:Op dinsdag 26 december 2017 10:00 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
[..]
Plaatjes zijn stuk. Beter gebruik je niet de url-tags maar img-tags
Excuus, ligt aan Imgur, niet aan jou. In een ander topic flippen de imgur-linkjes ook.
ziet er goed uit!quote:Op dinsdag 26 december 2017 21:02 schreef Hupje het volgende:
Mijn cakerol is (voor de eerste keer) best aardig gelukt.
[ afbeelding ]
Merk je nou verschil kwa smaak tussen bladerdeeg uit koeling, vriezer of eigen gemaakte? Ik heb die uit de vriezer gebruikt want ze hadden die uit de koeling niet. Ik heb hem nog nooit geprobeerd want ik maak nooit iets met bladerdeeg.quote:Op zondag 7 januari 2018 18:16 schreef Goitske het volgende:
Mijn man was gisteren jarig dus morgen trakteren. Geen enorme hoogstandjes deze keer
Bladerdeeg deze keer niet zelf gemaakt maar uit het koelvak
Mini saucijzenbroodjes, mini knaks in bladerdeeg, roomkaas/pesto stengels en milionairs shortbread
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En nu ga ik ff mijn granola maken voor deze week
nou verschil tussen kant en klaar en zelfgemaakte proef ik wel. Koelkast en diepvries eigenlijk niet. Enige voordeel van de koelverse is dat het grotere lappen zijn dus kun je ook makkelijker een taartbodem ofzo er van maken ipv allemaal kleintjes moeten gebruikenquote:Op zaterdag 13 januari 2018 20:37 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Merk je nou verschil kwa smaak tussen bladerdeeg uit koeling, vriezer of eigen gemaakte? Ik heb die uit de vriezer gebruikt want ze hadden die uit de koeling niet. Ik heb hem nog nooit geprobeerd want ik maak nooit iets met bladerdeeg.
ooooh lekker. Die moet ik ook weer een keer maken. Heb alleen meer puntige buisjes dus dat je echt een hoorntje krijgtquote:Op zaterdag 13 januari 2018 20:30 schreef madeliefff het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Rolletjes gevuld met eiwitschuim
[ afbeelding ]
Klinkt als dezelfde taart van patisserie Roethof in Amersfoortquote:Op zaterdag 13 januari 2018 20:40 schreef madeliefff het volgende:
De lekkerste taart ever is voor mij de bolvormige citroen meringuetaart van remy in blaricum. Zij hebben ongebakken eiwitschuim daaronder een dun laagje lemoncurd maar ook nog een dikke laag van iets anders. Een mousse of iets dergelijks. Ik ben er nog niet achter wat het is. Maar samen met eiwit is het goddelijk . De bodem is een wenerbodem.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |