abonnement Unibet Coolblue
pi_175700703
Beste mensen,

Ik heb even een kloon account aangemaakt, omdat ik vrij bekend ben op dit forum en ik sta op de rand van de afgrond na 14 jaar samen te zijn met mijn meissie. Ik zal alles proberen zo goed mogelijk te omschrijven, zodat het helder is. Mochten er vragen zijn dan ben ik uiteraard bereid deze te beantwoorden. Hopelijk zijn er wat mensen die mij kunnen adviseren ofzo.

Zoals gezegd ben ik al 14 jaar samen met de liefde van mijn leven. We zijn vanaf dat we 17 jaar zijn bijelkaar en wonen sinds een kleine 10 jaar samen. Eerst 6 jaar in een heel klein dorp en nu sinds 4 jaar in een groter dorp met ongeveer 10.000 inwoners.

Wij hebben in ons leven heel veel dingen meegemaakt en dit begon al op de allereerste dag dat ik haar voor de eerste keer zag. Haar ouders lagen namelijk in scheiding en er werd net niet gevochten in huis. Uiteindelijk is dat overigens goed gekomen, nadat haar moeder 6 weken uit huis is geweest.

Enkele jaren geleden kreeg mijn vriendin een ongeluk en werd aangereden. Hierdoor kwam ze 6 maanden in het ziekenhuis te liggen en hield daar beenletsel aan over, mede door toedoen van het ziekenhuis (wonden niet goed schoongemaakt). Ze moest opnieuw leren lopen, staan etc en is inmiddels al 8 jaar werkzaam in een Horeca bedrijf waar ze het reuze naar haar zin heeft, maar daar kom ik later nog op terug.

In de tussentijd heb ik gewoon gewerkt, maar op en af. Aantal keer goed pech gehad dat de bedrijven waar ik werkzaam voor was failliet gingen of ik kon het gewoon niet vinden met collega's etc. Ik ben daar zeer gevoelig voor vanwege een psychische stoornis die ik heb en die sinds vorig jaar pas erkend is (eindelijk). Ik ben dus niet iemand die langer dan 2-3 jaar bij een baas blijft hangen, ook al wil ik dat wel, het lukt telkens niet.

Sinds wij wonen waar wij nu wonen is er veel gebeurd. In de afgelopen 4 jaar hebben wij ieder jaar iemand verloren waar wij veel om geven. Zo overleed mijn oom plotseling aan een hartaanval 4 jaar geleden (waar mijn vriendin ook een goede band mee had), 3 jaar geleden mijn nicht van 32 aan een meervoudige hersentumor, 2 jaar geleden haar beste collega en vriendin aan kanker (ook net 38 ofzo) en nu staan wij op het punt om opnieuw iemand te verliezen, namelijk een vriendin van 26 ook aan kanker. Die zal op korte termijn overlijden en is niet meer te redden.

Toen wij hier kwamen wonen vertelde mijn vriendin mij; Ey ga nou eens wat doen, zoek eens wat contact etc. Uiteindelijk kwam ik bij de vereniging terecht waar ik nu bij zit en waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Het zijn echt vrienden geworden en ook mijn vriendin voelt zich daar welkom. Jaarlijks hebben we uitjes of komt ze kijken etc etc. En een tijdje geleden zijn we nog samen naar een bruiloft geweest van iemand uit mijn team.

Nu is het zo dat ik de afgelopen 2 jaar een ziektewetuitkering heb gehad en uiteindelijk ben ik goedgekeurd (niet geheel terecht maar goed). Ik was sinds Augustus dit jaar bezig om te solliciteren. Letterlijk honderden sollicitaties en gesprekken reeds gevoerd. Ik kon niet eerder dan Augustus solliciteren, omdat ik een ziektewetuitkering had en ik moest wachten op het eindoordeel van de arts. Mijn vriendin vertelde mij dat ze erg trots was dat ik het eindelijk inzag en dat ik zo snel reageerde. Ze maakte zich logischerwijs druk om de financiën.

Tevens zijn we al 3 jaar bezig om vader en moeder te worden. Na uitgebreid onderzoek bleek dat wij niet natuurlijk zwanger kunnen worden. De ''fout'' ligt bij mij. Hiervoor zijn we dit jaar een traject ingegaan bij het Erasmus in Rotterdam. Door middel van een ICSI-behandeling kunnen wij alsnog vader en moeder worden.Wel moest mijn vriendin 5 kilo afvallen oftewel erbij sporten. En ze werkt nog eens 40-45 uur per week en ik deed op dat moment niets.

In November zouden wij terug moeten komen bij het ziekenhuis, maar je raad het al. Enkele dagen voor we zouden gaan kwam ze met het nieuws dat ze twijfelt aan onze relatie. Ze zag op tegen de datum van het ziekenhuis en of we het wel allemaal konden rondbreien. Aan de ene kant heeft ze gelijk, omdat ik al een aantal keer een kans heb gehad wat betreft werk etc, maar aan de andere kant denk ik; Een baby dat gaat 9 maanden duren. Geef mij dan ook die tijd, je zag dat ik goed bezig was.

Op haar werk is ze heel goed met haar collega's, zelfs te goed misschien. Ze gaat graag op stap, feestjes en dat soort dingen. Dat is na de dood van haar beste collega meer geworden (die hield daar ook van, maar stierf alleen en was vaak eenzaam, eeuwige vrijgezel en kwam vaak de verkeerde mannen tegen zeg maar). Ik heb haar die vrijheid NOOIT ontnomen, omdat ik wist dat ze dat gemist heeft in haar jeugd, mede door toedoen van haar ouders. Ze zorgde immers altijd voor alles en iedereen.

Nu is de situatie zo dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ze loopt bij een psycholoog voor haarzelf, maar niet voor onze relatie. Ik heb haar verteld dat die psycholoog het waarschijnlijk erger maakt. Waarom? Als jij met een vraag komt; Ik heb altijd voor anderen gezorgd, wat moet ik doen? Dan zegt die psycholoog uiteraard dat je voor jezelf moet kiezen.

Onze relatie is ALTIJD goed geweest. Samen op vakantie, samen lachen en huilen, respect, waardering, goede sex (nog steeds) en zelden tot nooit ruzie. Weleens discussies maar geen ruzie. Tevens drink ik niet, drugs gebruik ik niet en geweld gebruik ik al helemaal niet. Ik ben eigenlijk een lief persoon die ook liefde nodig heeft en zij idem.

Nu is het zo dat ik bij mijn ouders verblijf voor inmiddels 10+ dagen en ik het zelf misschien erger heb gemaakt door haar te appen, vanwege onzekerheid en het ongewisse. Dit heb ik niet gewild, maar als ze in mijn schoenen had gestaan had ze hetzelfde gedaan denk ik. Wel hebben we enkele malen per email contact gehad.

In deze emails geeft ze de volgende punten aan;

Financiën (daar was ik mee bezig en ik heb vrijdag bijvoorbeeld weer een gesprek staan)
Vrijheid (die ze altijd van mij gekregen heeft maar toch heeft ze het gevoel een bepaalde verantwoordelijk richting mij te hebben)
Genegenheid (die gaf ik haar erg veel, zeker toen ik net wegging en dat vond ze ook heel fijn.)
Huishouden (oftewel of ik vaker dingen zelf wil zien, maar het probleem is ik zie het niet en dat stinkt haar terecht. Ook dit is op te lossen lijkt mij bijv met een memo bord ofzo)

Ik denk dat ze zich teveel spiegelt aan haar collega's die vaak jonger zijn en lekker alles los en vast neuken wat er is en lekker zuipen. Ik merk dat ze dat ook wil, maar dat heeft ze altijd tot op zekere hoogte gemogen. Het is voor mij dus een raadsel en het kwam als koude kak op mijn dak waar dit ineens vandaan komt.

1 week voordat ze met dit verhaal kwam hadden we nog wereldse sex en was het hou van je, wil je niet kwijt en we gaan ervoor he in 2018 en ineens PATS BOEM.

Ik ben nu 31 en mijn leven is helemaal vernield. Ik verlies haar, mijn 2 honden en 3 katten en mijn vrienden die ik net had opgebouwd daarzo. Nu ik 100 kilometer verder zit denk ik; Wat nu? Ik heb hier bij mijn ouders helemaal niets en ik wil dat het goed komt, maar wat te doen?

Ik weet dat mijn tante haar vanavond belt en ik spreek haar donderdagavond even. Zaterdag ga ik denk ik wel met de vereniging het uitje doen en een vriend raadde mij aan om haar zondag even lekker mee te nemen naar de schaatsbaan, maar aan de andere kant komt dat misschien opdringerig over, omdat ze aangaf rust te willen. Ik kan niet begrijpen dat je iemand waar je zoveel van houd en dat doet ze, zo ineens kan behandelen.

Ze is van een lieve, open, eerlijke, charmante en zorgzame vrouw INEENS omgeslagen naar iemand die alleen wil zijn, koud is en weinig empathie heeft. Ik begrijp er werkelijk niets van aan een kant.

Nu zul je denken; Ze wil ermee stoppen. Maar er zijn een aantal dingen waaraan ik denk waarvan ik zeg; Ze wil niet stoppen. Ze heeft namelijk de afspraak bij het ziekenhuis VERZET en niet geannuleerd. Verzet naar volgende week al zelfs. Tevens draagt ze onze verlovingsring nog.

Ik weet het niet meer en sorry voor het warrige verhaal.
pi_175700714
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:00 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Onee het hoort dat jij 90% niets doet.

En kom op je bent geen 16 uur per dag aan het solliciteren
Het is geen 90% niks doen lol. Ik denk 35/65 ongeveer. Tussendoor laat ik natuurlijk de honden uit en dat soort dingen zoals hierboven genoemd. Het is echt niet zo dat ik de hele dag loop te lamstralen.
pi_175700717
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 18:59 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja 2 en 3 maanden dan denk ik?
Da's niet goed, dat je mijn hulp nodig hebt om dat duidelijk te krijgen.
pi_175700732
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het is geen 90% niks doen lol. Ik denk 35/65 ongeveer. Tussendoor laat ik natuurlijk de honden uit en dat soort dingen zoals hierboven genoemd. Het is echt niet zo dat ik de hele dag loop te lamstralen.
Misschien zie je het oprecht niet maar wat je opnoemde is echt heel heel weinig
Honden uitlaten doen de meeste even in hun pauze
  woensdag 13 december 2017 @ 19:03:22 #5
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_175700758
Zijn er serieus 7 topics nodig om TS wat aan t verstand te peuteren :{. Damn.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_175700775
Maar ik ben daar gewoon minder goed in in die dingen zien, maar waarom - als je weet dat dat vòor mij moeilijk is - kun je dan niet zeggen; Ey lieverd wil je dat en dat even doen? Want doen doe ik het zeker, maar misschien ga ik het dan dmv automatisme zelf zien met de tijd weet je wel.

Ik bedoel ik help haar toch ook met dingen waar zij niet sterk in is? Bellen van instanties bijvoorbeeld?
pi_175700776
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:03 schreef Samzz het volgende:
Zijn er serieus 7 topics nodig om TS wat aan t verstand te peuteren :{. Damn.
Je loopt een beetje op de zaken vooruit Samzz. :D
  woensdag 13 december 2017 @ 19:04:04 #8
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_175700789
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het is geen 90% niks doen lol. Ik denk 35/65 ongeveer. Tussendoor laat ik natuurlijk de honden uit en dat soort dingen zoals hierboven genoemd. Het is echt niet zo dat ik de hele dag loop te lamstralen.
Dus zij doet alsnog 65% van het huishouden terwijl jij de hele dag op je reet zit. Christus, TS :X.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_175700794
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:04 schreef Samzz het volgende:

[..]

Dus zij doet alsnog 65% van het huishouden terwijl jij de hele dag op je reet zit. Christus, TS :X.
Maar ik ben daar gewoon minder goed in in die dingen zien, maar waarom - als je weet dat dat vòor mij moeilijk is - kun je dan niet zeggen; Ey lieverd wil je dat en dat even doen? Want doen doe ik het zeker, maar misschien ga ik het dan dmv automatisme zelf zien met de tijd weet je wel.

Ik bedoel ik help haar toch ook met dingen waar zij niet sterk in is? Bellen van instanties bijvoorbeeld?
  Moderator woensdag 13 december 2017 @ 19:04:23 #10
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175700797
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:04 schreef Samzz het volgende:

[..]

Dus zij doet alsnog 65% van het huishouden terwijl jij de hele dag op je reet zit. Christus, TS :X.
Dit.
Breitling - Instruments for Professionals
  woensdag 13 december 2017 @ 19:05:04 #11
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_175700813
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:03 schreef AnoniemH het volgende:
Maar ik ben daar gewoon minder goed in in die dingen zien, maar waarom - als je weet dat dat vòor mij moeilijk is - kun je dan niet zeggen; Ey lieverd wil je dat en dat even doen? Want doen doe ik het zeker, maar misschien ga ik het dan dmv automatisme zelf zien met de tijd weet je wel.

Ik bedoel ik help haar toch ook met dingen waar zij niet sterk in is? Bellen van instanties bijvoorbeeld?
Je gaat me toch niet vertellen dat jij niet zelf kunt bedenken dat er best even stofgezogen kan worden. Of een lap over de meubels en vensterbanken...
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_175700820
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Maar ik ben daar gewoon minder goed in in die dingen zien, maar waarom - als je weet dat dat vòor mij moeilijk is - kun je dan niet zeggen; Ey lieverd wil je dat en dat even doen? Want doen doe ik het zeker, maar misschien ga ik het dan dmv automatisme zelf zien met de tijd weet je wel.

Ik bedoel ik help haar toch ook met dingen waar zij niet sterk in is? Bellen van instanties bijvoorbeeld?
Ze geeft aan dat ze het o.a. met het huishouden niet goed vind gaan TS.
pi_175700831
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:05 schreef Samzz het volgende:

[..]

Je gaat me toch niet vertellen dat jij niet zelf kunt bedenken dat er best even stofgezogen kan worden. Of een lap over de meubels en vensterbanken...
Je gaat mij toch niet vertellen dat je zelf niet een instantie kunt bellen?

Zelfde laken een pak.
pi_175700848
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het is geen 90% niks doen lol. Ik denk 35/65 ongeveer. Tussendoor laat ik natuurlijk de honden uit en dat soort dingen zoals hierboven genoemd. Het is echt niet zo dat ik de hele dag loop te lamstralen.
Maar je ex heeft niet het gevoel gehad dat je haar actief taken uit handen hebt genomen.

Opgeteld met een heleboel andere zaken (zijn gevoelens van haar, dus niet altijd concreet en op basis van analyse te duiden) is het einde voor jullie nu daar.

Je kan jezelf nog zo vaak blijven wijsmaken dat je het allemaal zo goed hebt gedaan, maar daar ga je niks meer voor kopen.
  woensdag 13 december 2017 @ 19:06:22 #15
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_175700851
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:05 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je gaat mij toch niet vertellen dat je zelf niet een instantie kunt bellen?

Zelfde laken een pak.
Nee. Gewoon nee.

Maak verdomme je huis schoon.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_175700854
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:05 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ze geeft aan dat ze het o.a. met het huishouden niet goed vind gaan TS.
Dat weet ik Ras maar het is toch geven en nemen in een relatie? Ik heb haar ook 180 x verteld bel nou zelf eens, dat kun je best. Iedereen heeft dingen waar die minder sterk in is.
pi_175700865
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:06 schreef Chai het volgende:

[..]

Maar je ex heeft niet het gevoel gehad dat je haar actief taken uit handen hebt genomen.

Opgeteld met een heleboel andere zaken (zijn gevoelens van haar, dus niet altijd concreet en op basis van analyse te duiden) is het einde voor jullie nu daar.

Je kan jezelf nog zo vaak blijven wijsmaken dat je het allemaal zo goed hebt gedaan, maar daar ga je niks meer voor kopen.
Hoezo is het mijn ex dan?
  woensdag 13 december 2017 @ 19:07:30 #18
399258 niepleuje
houdt van vijgen
pi_175700888
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:05 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je gaat mij toch niet vertellen dat je zelf niet een instantie kunt bellen?

Zelfde laken een pak.
Huishouden vergelijken met instanties bellen, hehehe.
pi_175700892
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:06 schreef Samzz het volgende:

[..]

Nee. Gewoon nee.

Maak verdomme je huis schoon.
Ja gewoon ja. Of het nu het huishouden is of administratieve taken dat doet er niet terzake. Wat ik bedoel te zeggen is dat als je WEET dat je partner ergens minder goed in is, bied dan de helpende hand. Dat doe ik andersom toch ook? Je probeert toch samen een oplossing te bedenken?
  Beste debater 2022 woensdag 13 december 2017 @ 19:07:39 #20
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_175700895
Inderdaad is het geven en nemen. Dat geldt echter alleen als beide partijen dat willen. Wil een van beide partijen dat niet, valt er niets meer te geven en niets meer te nemen.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_175700912
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:07 schreef EttovanBelgie het volgende:
Inderdaad is het geven en nemen. Dat geldt echter alleen als beide partijen dat willen. Wil een van beide partijen dat niet, valt er niets meer te geven en niets meer te nemen.
Daar wil ik in meegaan maar had dat dan eerder aangegeven. Nu komt het als koude kak.
pi_175700915
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Hoezo is het mijn ex dan?
Ex in wording dan
pi_175700916
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat weet ik Ras maar het is toch geven en nemen in een relatie? Ik heb haar ook 180 x verteld bel nou zelf eens, dat kun je best. Iedereen heeft dingen waar die minder sterk in is.
Zij heeft blijkbaar het gevoel dat ze meer moet geven en minder kan nemen. Je kunt ook eigenwijs blijven en zeggen dat je wel voldoende doet, maar dan is de kans groot dat je haar kwijtraakt. Op dat punt ben je namelijk al aanbeland.
pi_175700918
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:03 schreef Samzz het volgende:
Zijn er serieus 7 topics nodig om TS wat aan t verstand te peuteren :{. Damn.
Nee, het had moeten stoppen na topic 2.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_175700941
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 19:08 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Zij heeft blijkbaar het gevoel dat ze meer moet geven en minder kan nemen. Je kunt ook eigenwijs blijven en zeggen dat je wel voldoende doet, maar dan is de kans groot dat je haar kwijtraakt. Op dat punt ben je namelijk al aanbeland.
Ja en dat gevoel is onterecht. Natuurlijk ga ik haar dat niet zo vertellen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')