abonnement Unibet Coolblue
pi_175577324
Kris gefeliciteerd met de gboorte van J *O*
En een rooie bolletje piekhaar O+
Ik moest er eerst aan wennen maar vind het nu zo oprecht leuk een klein roodharig poppetje te hebben
pi_175578213
Roodharige baby-boks! :D

En ik maar lachen toen onze Minion een paar weken terug zei dat "broertje oranje haar had" _O-

Kris, je klinkt heerlijk verliefd! O+
En laat je vooral niet bang maken als er geen reden voor is hoor ;) hier viel het achteraf ook reuze mee eigenlijk en was het vooral de onmacht van een krijsende baby die het een paar dagen heel heftig maakte. "Echte" kraamtranen waren hier ook niet aan de orde (voor zover ik dat zelf kan beoordelen ;) )
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_175580177
Oh Kris, wat heerlijk daar op je blauwe wolk. :W

LDG, het enige advies dat ik je kan geven is dat je gewoon moet proberen. En de eerste nacht zegt niets over de tweede en die ook weer niets over de derde.

Vandaag was mijn allerlaatste verlofdag :o :'( ik heb best veel zin om te werken, maar ik zou zo graag de kindjes meenemen :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175580688
Welkom Kris, dat klinkt heerlijk. O+

Ldg, ik zou het gewoon zonder al te hoge verwachtingen zodat je niet nodeloos gefrustreerd raakt proberen en als het niet gaat meeveren en het de volgende keer weer proberen. Ooit slaapt hij heus op zijn eigen kamertje, waarschijnlijk zelfs voor zijn zestiende verjaardag. :+ Ik heb het bij allebei ook maar losgelaten, peuter ging met 1,5 over naar haar eigen kamer ('s nachts, overdag al veel langer) en L. peinst er nog niet over. :')

Succes op je werk weer morgen LeSage! Na de geboorte van peuter wilde ik heel graag weer even uit dat babygeweld en mijn eigen ding doen, dit keer wilde ik wel graag nog langer thuis zijn. O+

Ik heb nog steeds geen idee welke kleur haar L. heeft. Ik hoop het over een half jaar of zo een keer te kunnen ontdekken. :P
  vrijdag 8 december 2017 @ 20:00:13 #80
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_175582068
Welkom Kris *O* gefeliciteerd met je zoon!

M. slaapt overdag ook overal en nergens. 'S avonds in zijn wiegje bij ons op de kamer. Althans, daar begint hij... als hij wakker wordt voor een voeding, val ik meestal tijdens het voeden in slaap :@ :') als ik dan weer wakker word, slaapt hij ook altijd en schuif ik wat meer naar het midden van het bed :@
Afgelopen nacht ging hij trouwens rond 0.00 slapen en werd hij rond 06.00 pas weer wakker *O*, toen kort gevoed en daarna heeft hij tot 09.00 ofzo geslapen.


Ik heb de afgelopen dagen een paar keer geprobeerd om hem 1x per dag boven in zijn bedje te laten slapen. Maar meneer vindt daar wel wat van :')
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_175582183
Ik legde M. van de week even snel in zijn wieg om S. voor een middagdutje weg te leggen. Sliep M. dus ook. Gewoon zomaar 2 slapende kinderen boven in bed :o

Verder slaapt hij dus alleen in zijn wieg als wij boven slapen *)
Overdag slaapt hij ook vaak in de hal. Dan valt hij in slaap tijdens het wandelen en de gang is lekker koud als hij ingepakt zit. Vanmiddag dus nog een uurtje doorgetukt daar :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175582417
Welkom, Kris! Wat fijn dat het zo goed gaat. O+.

A doet de meeste dutjes wel in haar eigen bed (alleen de laatste 's avonds niet, dan is ze bij ons beneden). Ik leg haar wakker weg en dan valt ze vanzelf in slaap. Ik geniet hier maar even van zolang het duurt - de peuter deed dit de eerste weken ook en werd na een maand of twee de slechtste slaper ooit. :+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_175585272
Scharrel: Beterschap!
Tomblo: Fijn dat jullie nog leven *O* Zolang ze nog genoeg groeit is het niet erg toch? Het eten komt vanzelf wel.
Kris: Welkom en gefeliciteerd met de geboorte van J! Fijn dat het goed gaat!

Ik vind het eigenlijk wel makkelijk als E. naast ons slaapt. Anders moet ik steeds de trap op en af als zijn speen weer eens eruit is :P
pi_175586897
Welkom Kris :W

Hier zit de eerste werkweek er weer op. Het is me reuze meegevallen en zit meteen weer op het oude ritme, beetje jammer wel :'). Het is wel super leuk om alle patiënten (ik werk in een apotheek) weer te zien. Zodra ze me zien beginnen ze te glimlachen en kijken ze naar m’n buik, waar hij dus echt niet meer zit haha! Ze feliciteren me en komen zelfs cadeautjes voor kleine V brengen O+
En sinds een paar dagen gebruikt V zijn handjes! Wat kun je toch zoooo ontzettend verliefd zijn op zo’n klein ventje O+
pi_175587480
Geniet ervan Kris! En vooral alles maar laten strijken nu je er iemand blij mee maakt!

Fijn dat de eerste week goed ging Flav! Verbazingwekkend hoe snel dat weer went he.

Wij hadden vandaag na veel uitstel de eerste echte hapjes (na al een minihapje panna cotta pudding gisteren). Lekker makkelijk uit een potje pompoen met rijst, ik durfde verse sperziebonen nog niet aan :'). Lala at een paar happen goed, Em snapte er maar weinig van en spuugde het steeds weer een beetje uit met opeens kokhalzen en een hele golf melk ook eruit. Wisselend succes dus nog. En trage peuter zat nog aan zijn avondeten maar zat te klagen dat hij ook hapjes 'poen' wilde, dus die heeft het bakje verder leeggegeten, al was hij volgens mij wel een teleurgesteld dat het echt geen vla was.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_175588678
Gefeliciteerd met J, Krisvc! *O*

Oh, wat lekker LeSage, alletwee tegelijk!

Fijn dat het werken weer meevalt Flav, zo te horen heb je ook een hartstikke leuke werkomgeving! Walgelijk verliefd kun je op zo'n baby zijn hè?

Hier ook een beetje laks met het echt beginnen met oefenhapjes FF, het zit hier nog niet in het systeem :@ Komt vast ooit goed toch?

Tetter trekt gewoon zijn benen al onder zijn romp, om vooruit te komen. Hou op kind. Leer nou eerst maar eens slapen.Idiote volgorde die die blagen aanhouden voor bepaalde features he, niet te filmen.
pi_175589147
Flav, wat heerlijk dat je zo verliefd bent! En toffe werkomgeving heb je ja. Ik krijg ook van iedereen felicitaties als ik langs ga voor een kop koffie en morgen zal het nog veel meer zijn verwacht ik.

FF, Ik vond die eerste hapjes ook echt gedoe :@ die fles is zo makkelijk en je hoeft nergens over na te denken.

Sara, als ze nou gewoon zouden snappen dat slapen het allerbelangrijkste van de hele wereld is, zou het leven echt handiger maken!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175590224
Hier werd er vandaag van buik naar rug gerold *O* de rest van de dag bestond uit boze pogingen om van rug naar buik te komen, maar die snapt ie nog niet _O- mooi om te zien hoe die bewegingen ontwikkelen
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_175595571
Kris, wat klinkt je blauwe wolk goed O+

Twist, jouw ventje heeft dus ook rode haartjes? Wat leuk! Het lijkt er op dat ons meisje net zo donker wordt als haar vader, die heeft donker haar en bruine ogen.

Hier gaat het nu best fijn, we hebben een klein beetje ritme er in gekregen en de BV is goed op gang dus dat geeft me rust. Enige wat ik nog lastig vind is alle informatie die je krijgt in zo'n kraamweek en alles onthouden en in de praktijk brengen, maar dat gaat ook elke dag beter. Ons meisje is verder gewoon heerlijk en ik geniet van haar ook al doet ze nog niet zoveel:P , vooral als ze lekker in mijn armen ligt en je dan zo intens aan kan kijken is ze zo ontzettend lief O+ Heb me vanmorgen weer eens gewogen en ik ben nu 12 kilo kwijt 1 week post partum :o Ben nu 7 kilo lichter dan voor de zwangerschap, echt bizar.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_175600737
Het is zooo leuk nu V zijn handjes gebruikt! Als ik een speeltje voor hem houdt wilt hij het pakken :D het gaat nog niet heel soepel maar o zo leuk om naar te kijken. Zelfs als hij op schoot zit en ik heb m’n telefoon vast wilt hij die pakken. Owee als ik de telefoon omhoog houdt dan verdraaid hij zijn nek en steekt zijn armen uit haha! O+

Snel gaat dat he rena? Ik had dat met de borstvoeding ook. Ondertussen is er al het een en ander bijgekomen want ik ben helaas nog steeds verzot op chocola ;(
pi_175601320
Klinkt fijn Rena O+ kleine stapjes, je groeit er echt vanzelf in :Y
En top van de kilo's ;) was bij de eerste bij mij ook, toen had onze dochter mij gewoon gedeeltelijk opgegeten :D ideaal dieet, zo'n zwangerschap _O-

Hier ook een paar minimijlpalen op dat gebied: 8 vd 9 kilo kwijt, m'n eigen spijkerbroeken passen alweer (vooruit, de iets wijdere dan ;) ) en m'n trouwring gelukkig ook weer! O+

Hier lijkt er ook steeds een beetje meer regelmaat en routine in te komen, erg fijn! :)
Vooral omdat dat betekent dat onze Minion weer steeds meer de aandacht krijgt die ze verdient; dat vond ik bijna nog wel het lastigst de eerste dagen. Bizar hoe snel zulke dingen gaan trouwens, op 8 dagen tijd :o
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  zaterdag 9 december 2017 @ 20:33:51 #92
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_175605207
Aankleden en luiers verschonen zijn een ramp.. Mevrouw moet op d'r buik en probeert snel weg te kruipen.. Denk dat ik van de week dat aankleden maar op de vloer ga proberen :')
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_175605292
Leuk he dat verschonen GvE, hier zitten altijd alles onder de poep want hij spartelt altijd als een malle :')

Als super trotse mama wil ik even mijn baby spammen O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 9 december 2017 @ 21:02:41 #94
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_175605951
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 20:37 schreef Flav het volgende:
Leuk he dat verschonen GvE, hier zitten altijd alles onder de poep want hij spartelt altijd als een malle :')

Als super trotse mama wil ik even mijn baby spammen O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daar heb ik gelukkig maar zelden last van (ik roep het niet te hard..) want ze begint nu meer drollen dan flatsjes te krijgen..

Wel probeerde ze om in bad te gaan staan vandaag, om iets van het doucherek af te pakken.. Klein heksje.. Volgens mij snapt ze niet dat ze pas bijna 7 maanden is :')


Wat een lekker kind heb je.. Om op te vreten.. O+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_175606119
Hier wordt ook altijd gestaan in de tummytub, die sukkel kan helemaal nog niet staan 8)7 en toch doen hé _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 9 december 2017 @ 21:14:53 #96
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_175606291
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 december 2017 21:08 schreef littledrummergirl het volgende:
Hier wordt ook altijd gestaan in de tummytub, die sukkel kan helemaal nog niet staan 8)7 en toch doen hé _O-
Zo'n tummytub nooit gehad.. Groeien ze daar niet heel snel uit?
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  zaterdag 9 december 2017 @ 21:19:37 #97
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_175606453
Wel een badkussen voor d'r gekocht. Ze is zo gelukkig ermee O+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_175607234
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 21:14 schreef Good.vs.Evil het volgende:

[..]

Zo'n tummytub nooit gehad.. Groeien ze daar niet heel snel uit?
hij zit er vaak n soort van gekikkerd of op zn knieën in (als ie niet staat 8)7) maar denk inderdaad dat hij er niet mega lang in gaat passen. Hij is nu 65cm ofzo, denk dat tot max 80 wel zou passen? Maar tegen die tijd koop ik wel zon badring en zuignap ik m in het gewone bad :P
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 9 december 2017 @ 21:49:07 #99
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_175607348
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 21:45 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

hij zit er vaak n soort van gekikkerd of op zn knieën in (als ie niet staat 8)7) maar denk inderdaad dat hij er niet mega lang in gaat passen. Hij is nu 65cm ofzo, denk dat tot max 80 wel zou passen? Maar tegen die tijd koop ik wel zon badring en zuignap ik m in het gewone bad :P
Een gewoon bad.. Zo jaloers nu ;(
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 9 december 2017 @ 22:22:05 #100
269689 crew  Viv
pi_175608327
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 december 2017 21:45 schreef littledrummergirl het volgende:
Hij is nu 65cm ofzo, denk dat tot max 80 wel zou passen?
ZZ paste er al veel eerder niet meer in, rond de 70 cm of zo. Of eigenlijk: misschien paste het nog wel, maar ze vond het niet meer comfortabel en ging huilen als we haar erin deden. Toen hebben we haar een tijd gedoucht, en sinds ze goed kan zitten baddert ze heel graag in een Samla 65 liter bak van Ikea:

Nu ze kan tijgeren gebruik ik die bak ook droog als een soort box in de badkamer, zodat ze niet overal gaat rondscharrelen terwijl ik op de wc zit. :Y)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')