abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 5 december 2017 @ 10:49:54 #1
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_175504707
registreer om deze reclame te verbergen
WY0rLlo.jpg


Wat is dit?
Dit is het tijdelijke forum voor de jaarlijkse Serious Request actie van NPO 3FM. Van 18 tot en met 24 december maken dj's Domien Verschuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn non stop radio vanuit het glazen huis om geld in te zamelen voor een 'stille ramp'. Het glazen huis staat dit jaar op het Marktplein in Apeldoorn.

Welke stille ramp heeft het Rode Kruis dit jaar voorgedragen?
Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Het Rode Kruis helpt.
Als we in Nederland getroffen worden door een ramp, vinden we elkaar meestal snel terug. Maar in ontwikkelingslanden ligt dit anders. Het Rode Kruis zoekt continu naar duurzame oplossingen om het aantal vermissingen wereldwijd te verminderen. Zo maakt de organisatie zich hard voor het belang van contactonderhoud. Daarnaast geven hulpverleners praktische tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat je met elkaar in contact blijft tijdens een ramp.

Wat kan ik hier posten?
Alles wat met Serious Request 2017 te maken heeft! Denk hierbij aan originele en leuke manieren die je bedacht hebt om Serious Request te steunen. Natuurlijk kun je ook terecht in het livetopic om gezellig mee te babbelen over de livestreams en overige uitzendingen rondom #SR17

Wie zijn dit jaar de modjes?
Embraer89 en Dagoduck!

Handige linkjes:
Website van NPO 3FM Serious Request.
Vraag een plaat aan!
Serious Request veiling.
Bereikbaarheid Apeldoorn.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')