Zipportal | woensdag 22 november 2017 @ 23:06 |
http://www.dvhn.nl/gronin(...)ter-af-22684863.html Genot. | |
_--_ | woensdag 22 november 2017 @ 23:19 |
Zie signature | |
#ANONIEM | woensdag 22 november 2017 @ 23:23 |
Kansloze tests die helaas door veel te veel mensen serieus genomen worden. Ik bepaal zelf wel wat ik lekker vind. | |
myShizzle | woensdag 22 november 2017 @ 23:27 |
Beter een vette bol dan een bolle vet, zo is 't maar net | |
Ama | woensdag 22 november 2017 @ 23:28 |
Lekker bezig | |
bijdehand | woensdag 22 november 2017 @ 23:46 |
Net als die haringtest, ook lachwekkend nep. | |
Geralt | woensdag 22 november 2017 @ 23:48 |
Lijkt me wel een mooi baantje overigens; oliebollentester bij het AD. Wat zou dat schuiven per maand? ![]() | |
MakkieR | woensdag 22 november 2017 @ 23:49 |
Waarom zou je de oliebollen 200 km verder halen als je bij jouw om de hoek net zo lekker zijn ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 22 november 2017 @ 23:49 |
Ja, tot je zaak verruïneerd wordt. | |
Glazenmaker | woensdag 22 november 2017 @ 23:50 |
Is er nog iemand die het AD leest? | |
Farenji | woensdag 22 november 2017 @ 23:53 |
Je verwacht het niet he, van het AD. Vergeleken met het AD lijkt de telegraaf zowaar bijna een fatsoenlijke krant. | |
Wespensteek | woensdag 22 november 2017 @ 23:53 |
Jammer die teksten waren het leukst om te lezen. | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 00:02 |
tja Het probleem is.. hoe meet je zoiets een beetje objectief? Ik kende een plaats die iedere ochtend kraakverse croissants bakte maar toen er meer klanten kwamen werden ze eerder gebakken en later opnieuw opgewarmd. Dus ipv een krokante croissant kreeg je later een slappe hap. Zelfde plaats, maar minder lekker. Met oliebollen is het ook zoiets, hoe vers zijn die oliebollen? Als je bij kraam A een versgebakken bol krijgt en bij B eentje die er al even ligt dan heeft B een achterstand. Als die tester de bol iets te lang in de zak laat zitten dan worden ze ook minder knapperig. En wat dat vet betreft.. wat is teveel olie, wat is te weinig, wat is precies goed? Persoonlijk hou ik wel van een knapperige bol waar een beetje olie uitkomt als je erin knijpt. Maar een ander zal weer z'n eigen kwalificaties hebben. En speelt het ook nog mee dat die man z'n eerste bol van de dag eet of z'n 5e? En beoordeelt hij zoiets op een druilerige dag minder goed dan wanneer de zon schijnt en hij daardoor de service als beter ervaart oid, heeft hij een bepaalde "emotionele" verbinding met die goed scorende kramen? De opinie die wij hebben over goed smaakt kan van dag tot dag verschillen. [ Bericht 3% gewijzigd door Beathoven op 23-11-2017 00:07:38 ] | |
ABombali | donderdag 23 november 2017 @ 01:31 |
Ik snap die reviews over sowieso oliebollen niet. Als een oliebol niet lekker is, dan doe je wat extra poedersuiker er over, tadaa nu is die wel lekker | |
Knip | donderdag 23 november 2017 @ 01:45 |
Het AD heeft De Telegraaf ver achter zich gelaten als zijnde de grootste k*tkrant van Nederland maar NRC Handelsblad doet een aardige poging om beide kranten naar de kroon te steken | |
Hathor | donderdag 23 november 2017 @ 01:56 |
Op lange termijn? Een accute hartstilstand. | |
skysherrif | donderdag 23 november 2017 @ 03:27 |
Precies, 2 keer in het jaar koop ik het AD. | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 04:01 |
Ik heb tegenwoordig na een paar oliebollen alweer genoeg voor een heel jaar gehad. Moet er niet aan denken ze nog te moeten testen. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:09 |
Het oliebollen ruiken is meestal al voldoende. Maar goed. Kinderen vinden het vaak wel lekker. Met krenten dan. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:11 |
Zou je in een airfryer mooie oliebollen kunnen bakken? | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 04:31 |
Een of twee knapperige bollen van de kraam eten vind ik geen straf. Maar bij de meeste mensen staan koude druipende oliebollen of door de de magnetron naverhitte droge sponsballen op tafel. Bij de laatsten heb ik vaak het idee dat 't misschien beter is met wat boter ertussen. Net als met droog krentenbrood. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:33 |
Precies. En dat laatste zeker. Ik zie ook niet wanneer het krentenbrood groen aan het worden is. Er is ook niets mis met een huisgebakken bol. | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 04:37 |
Op de redactie van het AD bakken ze ook en dan schrijven ze de beste en de meest mislukte bollen vaak toe aan de overgebleven kramen die ze niet konden bezoeken. Beetje loten enzo. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:39 |
Dat is bij haring ook zo. Men moet zichzelf gewoon niet neerzetten als kenner tenzij men alles heeft geprobeert. | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 04:43 |
De flauwekul begon met wijn. Het is niet zozeer de wijn maar de recensent die mooie bijvoegelijke naamwoorden gebruikt waar mensen dorstig van worden of juist niet. Paar steekpenningen erachteraan en je hebt een topwijn in de bladen. Het scoresysteem is slechts bijzaak. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:45 |
Als er staat "zure afdronk" koop ik het ook niet snel. De vraag is of het AD de kennis in huis heeft. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:46 |
Zo had je ook in Amsterdam Johannes van Dam......... | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 04:47 |
Oliebollen kunnen nogal eens mislukken en daardoor smerig worden maar ik heb nog nooit een smerige wijn gehad. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:48 |
Dat laatste heeft met je leeftijd te maken waarschijnlijk. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:51 |
Ik heb vorig jaar op Koningsdag wijn gehaald bij de Lidl. Dat was een week lang maagpijn. Al schijnt daar wel een goede wijn uit een pak te koop te zijn. | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 04:52 |
Dat ik t verschil tussen zoet en zuur niet meer proef oid? | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:52 |
Als je elke wijn gewoon maar lekker vindt......... | |
Beathoven | donderdag 23 november 2017 @ 04:53 |
Je had de rode azijn te pakken. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 04:55 |
Die flessen lijken ook op elkaar. Er bestaat gewoon zeer slechte wijn. Maar bij jou valt alles? | |
Haags | donderdag 23 november 2017 @ 05:21 |
![]() | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 05:24 |
Voetbalman..... | |
Haags | donderdag 23 november 2017 @ 05:39 |
Schoot in de lach bij het lezen van dit nieuwsbericht ![]() | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 05:40 |
Dat was ook een losse grap. Ik zou niet eens weten welke voetbalclub Den Haag heeft. Het kwam allemaal door jouw plaatje. Ben je Haags? | |
Haags | donderdag 23 november 2017 @ 05:41 |
Si, en tsja dat zijn er een hoop maar er zijn ook een hoop clubs gefuseerd afgelopen jaren. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 05:46 |
Maar er is wel 1 grote club? Ik kan het zo opzoeken. Alles hangt nu van jou af. Wij hebben Ajax. | |
Haags | donderdag 23 november 2017 @ 05:46 |
![]() Svv Scheveningen dan maar. ![]() | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 05:47 |
Het meest verstandige is misschien gewoon geen dure club hebben. | |
Jaroon | donderdag 23 november 2017 @ 05:48 |
Dat is mooi. Dat dat het dan is. Niet een tweede team wat rondrijdt in aso auto's. |