Bourbonic Plague van Cascade, wel een van de lekkerste bieren die ik heb gehad op het festival.quote:Op maandag 4 december 2017 13:31 schreef Saind het volgende:
[..]
Nouja mijn ding is het niet. Vond het nogal goor.
Misschien wel even vies als die troep van Cascade, maar het spant erom
Moest ik een beetje van kokhalzenquote:Op maandag 4 december 2017 17:19 schreef pipster het volgende:
[..]
Bourbonic Plague van Cascade, wel een van de lekkerste bieren die ik heb gehad op het festival.
Hehe, eindelijk.quote:Op maandag 4 december 2017 17:05 schreef Seul het volgende:
Ik kap er mee, tijd voor een biertje...
Trouwens: https://untappd.com/user/hc4thehc
MET HEEL VEEL LIEFDE TOEGEVOEGD TOCH!..quote:Godverdomme lul ik ben dat vriendje
Ik heb fotofolders met foto's beetje gerangschikt op jaartal... Dus ik open foto, check het bier op foto, en check het bier in op Untappd... Zitten nu wel al redelijk wat dingen tussen waarvan ik me niet veel meer herinner, maar dan geef ik een 3.75... Trouwens: zelfs echt slechte bieren die ik me nog herinner, geef ik een 3.0... Brave Belg héquote:Op maandag 4 december 2017 17:10 schreef JJ76 het volgende:
dat doe je snel, je zit nu al aan de 401 unieke
Ik heb het gevoel dat er vandaag heel veel goede vriendschappen ontstaanquote:Op maandag 4 december 2017 17:45 schreef PrideoftheSouth het volgende:
En ook maar een verzoekske uitgedaan.
Nou ja, brave Belg, het is toch een heel klein beetje cheaten om biertjes van jaren geleden in te checken Maar goed, in het kader van nieuwe vriendschappen zien we het door de vingersquote:Op maandag 4 december 2017 17:53 schreef Seul het volgende:
[..]
Ik heb fotofolders met foto's beetje gerangschikt op jaartal... Dus ik open foto, check het bier op foto, en check het bier in op Untappd... Zitten nu wel al redelijk wat dingen tussen waarvan ik me niet veel meer herinner, maar dan geef ik een 3.75... Trouwens: zelfs echt slechte bieren die ik me nog herinner, geef ik een 3.0... Brave Belg hé
Volgens mij sluit het één het ander niet uit hoor!quote:Op maandag 4 december 2017 22:28 schreef RingBewoner het volgende:
Gaat het hier nog altijd over Amerikaanse bieren en alles dat voor een doorsnee bierliefhebber onbekend is?
Of mag ik ook nog lovende woorden spreken over de La Trappe Quadruppel? Heb dit bier de afgelopen maanden opnieuw ontdekt met het koude weer en ik vind 'm heerlijk.
Vroeger, een jaar of 2 geleden, kwam ik regelmatig in dit topic. Toen ging het ook nog vaak over Belgische bieren. Ik drink wel eens een IPA of iets, maar het heeft niet mijn voorkeur.quote:Op maandag 4 december 2017 22:54 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Volgens mij sluit het één het ander niet uit hoor!
En inderdaad: de quadjes van La Trappe zijn erg goed. Je zou voor de grap eens een paar flesjes moeten bewaren, voor een paar jaar. Liefst op een donkere, koele plek. Vergeet die THT, gewoon lekker laten staan. Dat maakt ze echt nog een stukkie lekkerder.
Maakt dat nou echt zo veel uit?quote:Op dinsdag 5 december 2017 00:19 schreef RingBewoner het volgende:
Hoe wassen/reinigen/spoelen jullie eigenlijk de bierglazen? Ik ben al enige tijd gebruiker van soda. Heb er speciaal een setje theedoeken voor aanschaft. Heerlijk schone glazen en het bier blijft er mooi in.
Dat schijnt dus wel uit te maken. Afwasmiddel schijnt dus echt slecht te zijn voor je glazen.quote:Op dinsdag 5 december 2017 00:52 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
[..]
Maakt dat nou echt zo veel uit?
Hier gewoon met water en afwasmiddel
Het enige wat ik er over lees zo 1 2 3 is dat het slecht zou zijn voor de schuimkraag, maar ja, ik drink voornamelijk stouts en die hebben vaak sowieso weinig schuimquote:Op dinsdag 5 december 2017 00:53 schreef RingBewoner het volgende:
[..]
Dat schijnt dus wel uit te maken. Afwasmiddel schijnt dus echt slecht te zijn voor je glazen.
En het glas voor het inschenken. Ik werk in de horeca, en ik weet niet beter dan dat je een glas voor pils nog even spoelt voor het tappen en die mag best nat zijn. Alle andere glazen moeten droog zijn.quote:Op dinsdag 5 december 2017 00:54 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
[..]
Het enige wat ik er over lees zo 1 2 3 is dat het slecht zou zijn voor de schuimkraag, maar ja, ik drink voornamelijk stouts en die hebben vaak sowieso weinig schuim
Oh ja ik spoel sowieso altijd even m'n glas voor ik er bier in schenk.quote:Op dinsdag 5 december 2017 00:56 schreef RingBewoner het volgende:
[..]
En het glas voor het inschenken. Ik werk in de horeca, en ik weet niet beter dan dat je een glas voor pils nog even spoelt voor het tappen en die mag best nat zijn. Alle andere glazen moeten droog zijn.
Ik heb dus geleerd dat je een glas wel moet/wil spoelen. Maar daarna ook droogmaken.quote:Op dinsdag 5 december 2017 00:59 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
[..]
Oh ja ik spoel sowieso altijd even m'n glas voor ik er bier in schenk.
Oh... Ik wist niet dat dit niet mochtquote:Op maandag 4 december 2017 18:45 schreef johannes_vermeer het volgende:
Nou ja, brave Belg, het is toch een heel klein beetje cheaten om biertjes van jaren geleden in te checken Maar goed, in het kader van nieuwe vriendschappen zien we het door de vingers
quote:Op maandag 4 december 2017 18:54 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Wil degene die mij een vriendschapsverzoek heeft gedaan ook even opstaan?
Dat boek, destijds gekocht voor ¤ 5 bij de Witte boekenhandel, was voor mij de voorloper van Untappd (en Ratebeer etc).quote:Op dinsdag 5 december 2017 21:51 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Overigens...hoeveel hebben jullie er al gedronken?
https://www.ratebeer.com/(...)aste-before-you-die/
Die tijd heb ik (helaas) nooit meegemaakt. Moet een mooie tijd zijn geweest, waarin de hype vaak toch even wat minder was. Aan de andere kant: craftbeer is tegenwoordig veel makkelijker te krijgen, en festivals schieten als paddestoelen uit de grond.quote:Op woensdag 6 december 2017 11:17 schreef bassieVL het volgende:
[..]
Dat boek, destijds gekocht voor ¤ 5 bij de Witte boekenhandel, was voor mij de voorloper van Untappd (en Ratebeer etc).
Met potlood notities maken en scores bijhouden. Dankzij het boek ook nieuwe stijlen en brouwerijen leren kennen.
https://boekentips.com/bo(...)geproefd-moet-hebben
Bier & Big in Eindhoven, dit weekend? In Breda is in begin april een nieuw festival, Hop On Hop Off. Relatief klein nog, maar wel 3 dagen en Founders als publiekstrekker. Ik denk dat dat mijn eerstvolgende wordt.quote:Op woensdag 6 december 2017 12:24 schreef MCH het volgende:
Speaking about festivals, waar moet ik na Billies heen?
Het is zeker een mooie tijd nu als speciaalbierliefhebber.quote:Op woensdag 6 december 2017 12:17 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Die tijd heb ik (helaas) nooit meegemaakt. Moet een mooie tijd zijn geweest, waarin de hype vaak toch even wat minder was. Aan de andere kant: craftbeer is tegenwoordig veel makkelijker te krijgen, en festivals schieten als paddestoelen uit de grond.
Het eerste bier dat ik nu twee slokken de gootsteen gemikt heb.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |