quote:Heb je je hoofd als decoratie gekregen of zo?
Eet smakelijk. Die van mij is een beetje (lees behoorlijk) zout geworden (had de verkeerde opening van de zoutstrooier open). Straks als ik 'm opwarm wat water erbij en dan weer wat binden.quote:Op maandag 20 november 2017 15:19 schreef minilot het volgende:
Kaatje, dank! Ik vroeg me al af wat ik strakjes lunchen zou, maar naar aanleiding van jouw post wordt het denk ik warme ragout (champignon-, uit een blikkie) en broodjes.
Lekkerquote:
Wel kans op beetje normale uren, qua de werkdagen?quote:Op maandag 20 november 2017 15:35 schreef Kreator het volgende:
Afgelopen weekend heerlijk gegeten.
Gisteren risotto met kastanjes en prei en dingen.
Zaterdag een taartje met bloemkool/kaas/ei/dingen.
Vandaag is het weer totale chaos op de zaak. .
Nope, de komende 2/3 weken sowieso niet. Maar er zijn wel 'krijg maar de tering-dagen' en dan ga ik gewoon naar huis als ik geen zin meer heb.quote:Op maandag 20 november 2017 15:38 schreef fietsie het volgende:
[..]
Wel kans op beetje normale uren, qua de werkdagen?
I"M A PICKLE. PICKLE RICK!!quote:Op maandag 20 november 2017 15:37 schreef Kreator het volgende:
Tevens verder niets te melden. Tevens ook geestelijk overleden. Tot slot ook echt niets te melden.
Groetjes,
Pickle Krea.
[ afbeelding ]
ik heb nog even naar je lege huis gezwaaid vrijdag.quote:Op maandag 20 november 2017 15:38 schreef Kreator het volgende:
[..]
Nope, de komende 2/3 weken sowieso niet. Maar er zijn wel 'krijg maar de tering-dagen' en dan ga ik gewoon naar huis als ik geen zin meer heb.
Peterselie erop. Brr.quote:Op maandag 20 november 2017 15:32 schreef Tele6 het volgende:
Lekker, spruitjes.
Minder lekker, ragout uit blik. Ik weet niet, ik vind het altijd te weeïg ofzo. Met veel verse peterselie erop en zacht brood gaat het wel.
Zacht brood! Boterhammen! Minder dan een week nog
Maak er een tosti van!quote:Op maandag 20 november 2017 15:19 schreef minilot het volgende:
Kaatje, dank! Ik vroeg me al af wat ik strakjes lunchen zou, maar naar aanleiding van jouw post wordt het denk ik warme ragout (champignon-, uit een blikkie) en broodjes.
dat is fantastisch.quote:
Ja komt allemaal door dinges van het afvaltopic!quote:
Ja!quote:Op maandag 20 november 2017 15:46 schreef gcjoel het volgende:
[..]
Ja komt allemaal door dinges van het afvaltopic!
Gelukkig stond het er nog. (Y).quote:Op maandag 20 november 2017 15:41 schreef Lonaa het volgende:
[..]
ik heb nog even naar je lege huis gezwaaid vrijdag.
Ik doe ook vaak peterselie op ragout hoor. Toevallig gisteren nog een ragout gemaakt voor de lunch.quote:Op maandag 20 november 2017 15:45 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Wat dan erop?
Wat is er mis met peterselie?
Ik vind het nooit iets toevoegen, eerder afdoen aan de smaak die ik wél wil proeven.quote:Op maandag 20 november 2017 15:45 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Wat dan erop?
Wat is er mis met peterselie?
de terugweg ging zwaaien niet meer dan was ik gevallen.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |