Oké goeiequote:Op zaterdag 18 november 2017 13:21 schreef Embraer89 het volgende:
Bakkerij 't stoepje (op de markt) Heeft die dingen vaak wel, zo niet gewoon om vragen, dan nemen ze die de volgende keer wel mee. Zit namelijk wel in hun assortiment.
Ja, zijn knapperig i.p.v. zachtquote:Op zondag 19 november 2017 08:48 schreef Hexx. het volgende:
Hoe zien Surinaamse puntjes eruit dan? Nooit van gehoord. En wat is anders dan gewone puntjes?
Grootste verschil met de Surinamers is het soort deeg wat de Turken gebruiken waardoor ze er optisch er wel groter en gelijk uit zien , alleen qua smaak zijn ze veel luchtiger met weinig structuur/beet qua broodje. Oh ja: En ze zien er vaak gelig uit als je het broodje openmaakt.quote:Op zondag 19 november 2017 08:46 schreef MonkNL het volgende:
Elke Turkse bakker verkoopt ze, gelukkig zit er hier een vlakbij.
Dat zou kunnen betekenen dat men bloem van Durum tarwe gebruikt, das best wel chique, en lekker trouwensquote:Op woensdag 22 november 2017 08:08 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Grootste verschil met de Surinamers is het soort deeg wat de Turken gebruiken waardoor ze er optisch er wel groter en gelijk uit zien , alleen qua smaak zijn ze veel luchtiger met weinig structuur/beet qua broodje. Oh ja: En ze zien er vaak gelig uit als je het broodje openmaakt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |