Een aambei met haren, wat leukquote:Op dinsdag 14 november 2017 17:53 schreef Mo_Muffin het volgende:
[ afbeelding ]
Leuk voor aan de muur.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt....from the labyrinth beyond time and space, seeks her way out to a clearing
quote:Op dinsdag 14 november 2017 18:10 schreef Voxs het volgende:
Ingredients
• the seeds from 2 cardamom pods, freshly ground
• 2 star anise pods
• pinch of chilli flakes
• 1tsp of ground cinnamon
• grated zest of ½ orange
• 75g dark chocolate (minimum 70 per cent cocoa solids, broken into small pieces)
• 400ml full fat milk
'This recipe is based on the drink served at the English court during the 17th and 18th centuries [..]'
Dat stond ook bij dit recept. Het lijkt mij heerlijk zo af en toe. Zeker met de peper er ook in.quote:Op dinsdag 14 november 2017 18:12 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
In Barcelona serveren ze ook warme chocomel. Die is zo dik, het is bijna alsof je warme chocoladevla eet/drinkt Wel lekker, maar ontzettend machtig.
quote:Op dinsdag 14 november 2017 18:10 schreef Voxs het volgende:
Ingredients
• the seeds from 2 cardamom pods, freshly ground
• 2 star anise pods
• pinch of chilli flakes
• 1tsp of ground cinnamon
• grated zest of ½ orange
• 75g dark chocolate (minimum 70 per cent cocoa solids, broken into small pieces)
• 400ml full fat milk
'This recipe is based on the drink served at the English court during the 17th and 18th centuries [..]'SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
Uhuh!quote:Op dinsdag 14 november 2017 18:12 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
In Barcelona serveren ze ook warme chocomel. Die is zo dik, het is bijna alsof je warme chocoladevla eet/drinkt Wel lekker, maar ontzettend machtig.
Geef maar aan mij danquote:Op dinsdag 14 november 2017 19:53 schreef Fogel het volgende:
Kardemom eruit en het klinkt drinkbaar.
* Fogel gooit wat van die kneut richting moloquote:
O huuuuquote:Op dinsdag 14 november 2017 19:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Uhuh!
Mijn zusje had 'm ergens besteld en kreeg toen met zure slagroom. Ze dacht dat dat zo hoorde en klaagde dat het smerig was en niks voor haar.
Mijn andere zus en ik snapten er niets van tot we een slok proefden
Korianderzaad niet bijzonder veel moeite mee als het niet overheersend is en heel goed gedroogd voor gebruik.quote:Op dinsdag 14 november 2017 19:57 schreef Fogel het volgende:
[..]
* Fogel gooit wat van die kneut richting molo
Heb een paar weken geleden een bier gebrouwen waar 4 kardemomzaden in moesten, op 25 liter. Heb overwogen om ze eruit te laten, maar toch maar erbij gedaan (licht gekneusd, en maar 5 minuten koken). Zit overigens ook korianderzaad in, dus dan is het niks voor jou
Ja lekker man. Churro',s erin en allesquote:Op dinsdag 14 november 2017 20:03 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
O huuuu
Ik heb hem zonder slagroom gehad en met zoete slagroom.
*burp*
* noteert voor SS*quote:Op dinsdag 14 november 2017 20:05 schreef Molo het volgende:
[..]
Korianderzaad niet bijzonder veel moeite mee als het niet overheersend is en heel goed gedroogd voor gebruik.
Maar liever niet nee
Vier zaden op 25 liter zijn Heston Blumenthal hoeveelheden joh
Ik heb net trouwens weer een nieuw potje kardemom gekocht voor teveel geld en zit sinds gisteren te overwegen eens toegang tot een groothandel te regelen via iemand ofzo, omdat ik het zoveel gebruik
quote:
Churros ook gehad! En flensjes. Maar die worden blijkbaar standaard in de oven opgewarmd en dan wordt het taaie droge hapquote:Op dinsdag 14 november 2017 20:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja lekker man. Churro',s erin en alles
Madrid vond ik ook heerlijk trouwens, was jij daar ook al geweest?
Spanning ende sensatiequote:Op dinsdag 14 november 2017 20:06 schreef Molo het volgende:
Wij zouden naar Praag gaan in januari, toen toch weer niet en nu toch weer wel...
Bah ja, iig, reizen
Flensjes opwarmen in de oven, whyyy?quote:Op dinsdag 14 november 2017 20:07 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Churros ook gehad! En flensjes. Maar die worden blijkbaar standaard in de oven opgewarmd en dan wordt het taaie droge hap
Madrid nog nooit geweest. Staat op een ‘ooit wellicht nog eens een keer’ lijstje.
Moest nah ja ipv bah ja zijnquote:Op dinsdag 14 november 2017 20:08 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Spanning ende sensatie
Maar toch wel weer dus nu?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |