IS ECHT LEKKER HOORquote:Op woensdag 15 november 2017 12:17 schreef MutedFaith het volgende:
Je hebt een hele losse interpretatie van het begrip 'kaas'.
Zo is hij beterquote:Op zondag 12 november 2017 11:51 schreef PJR het volgende:
1. Neem een plat bord en giet daar een laag room op
2. Doe dit in de oven op lage temp tot er een vel onstaat.
3. Doe dit vel in een bakje en vul de room op het bord aan.
4. Ga terug naar stap 2 tot je genoeg vel verzameld hebt.
5. Pers de vellen een beetje samen en maak er een bal van.
6. Geniet van uw zelfgemaakte clotted cream
https://nl.wikihow.com/H%C3%BCttenk%C3%A4se-makenquote:Op woensdag 15 november 2017 15:18 schreef Farenji het volgende:
Kaas maken kan heel simpel zijn.
- Verwarm volle melk tot het kookpunt.
- Roer er wat citroensap door, de melk gaat nu schiften.
- Gooi het door een kaasdoek en druk alle vocht eruit.
- Laat afkoelen en zet een dag ofzo in de koelkast op een bord met iets zwaars erop.
Voila, kaas!
Als ik zo snel en makkelijk wrongel kan maken, dan is dit precies wat ik nodig heb om zelf poutine te maken. Binnenkort eens proberen.quote:Op woensdag 15 november 2017 15:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
https://nl.wikihow.com/H%C3%BCttenk%C3%A4se-maken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |