abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:35:51 #1
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009139
Lieve FOK!'ertjes,

Tegenwoordig schijnt men overal Nutella op te smeren. Dus ik heb me ook maar eens zo'n potje aangeschaft. In mijn herinneringen was Nutella in tegenstelling tot goedkopere chocoladepasta's bijna vloeibaar. Maar toen ik mijn broodje Nutella wilde smeren, leek het net bruine stopverf. Ik ging bijna door mijn boterham heen, alsof ik bevroren roomboter op m'n brood wilde smeren... :'(

Misschien is er toch met het recept gerommeld in de tussentijd.

Klacht: Nutella valt tegen...
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175009160
Ik vind Nutella wel smikkelbaar.
Smile and be happy!
pi_175009189
Was laatst in het nieuws, ze hebben inderdaad aan het recept gerommeld.

Ben zelf meer fan van duo punotti. Ik probeer altijd wit en zwart gescheiden te houden maar dat lukt nooit.
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:39:53 #4
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009207
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:39 schreef 44rdbei het volgende:
Was laatst in het nieuws, ze hebben inderdaad aan het recept gerommeld.

Ben zelf meer fan van duo punotti. Ik probeer altijd wit en zwart gescheiden te houden maar dat lukt nooit.
Duo Penotti is beter smeerbaar, maar ik ben te autistisch voor twee kleuren in een potti.
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175009218
De beste chocopasta: fair trade hazelnoot O+
pi_175009231
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:40 schreef Slacentrifuge het volgende:
De beste chocopasta: fair trade hazelnoot O+
Zal wel duur zijn.
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:41:10 #7
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009232
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:40 schreef Slacentrifuge het volgende:
De beste chocopasta: fair trade hazelnoot O+
Volgens de Keuringsdienst van Waarden zijn de hazelnoten niet fair trade... :'(
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:43:17 #8
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_175009272
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:41 schreef Geelman het volgende:

[..]

Volgens de Keuringsdienst van Waarden zijn de hazelnoten niet fair trade... :'(
De kabouters die deze hazelnoten rapen worden als slaven behandeld
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:44:54 #9
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009300
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:43 schreef LXIV het volgende:

[..]

De kabouters die deze hazelnoten rapen worden als slaven behandeld
Turkse kindertjes enz.
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175009326
lekker je broodvol smeren met snelle suikers
pi_175009345
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:39 schreef 44rdbei het volgende:
Was laatst in het nieuws, ze hebben inderdaad aan het recept gerommeld.

Ben zelf meer fan van duo punotti. Ik probeer altijd wit en zwart gescheiden te houden maar dat lukt nooit.
Multiculti propaganda op je brood smeren. :')
paypal.me/taaladvies
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:49:18 #12
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009381
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:46 schreef Taaladvies het volgende:

[..]

Multiculti propaganda op je brood smeren. :')
En als je gaat smeren mengen wit en bruin altijd. Maar dat is ook de hele gedachte achter Duo Penotti.
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175009394
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:41 schreef Geelman het volgende:

[..]

Volgens de Keuringsdienst van Waarden zijn de hazelnoten niet fair trade... :'(
Boeiend. Gaat om de smaak O+
pi_175009398
Heb vele kilo's Nutella verorberd. Ben nu overgestapt naar Choco Creme van Mister Choc en vele honderden grammen i.p.v. kilo's. Making progress.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:52:10 #15
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009425
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:50 schreef alilami het volgende:
Heb vele kilo's Nutella verorberd. Ben nu overgestapt naar Choco Creme van Mister Choc en vele honderden grammen i.p.v. kilo's. Making progress.
Zo ongeveer?

Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175009432
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:49 schreef Geelman het volgende:

[..]

En als je gaat smeren mengen wit en bruin altijd. Maar dat is ook de hele gedachte achter Duo Penotti.
Stelletje cultuurmarxistische chocoladepastaproducten!
paypal.me/taaladvies
pi_175009440
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:52 schreef Geelman het volgende:

[..]

Zo ongeveer?

[ afbeelding ]
n00b :')

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:53:47 #18
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009454
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:52 schreef alilami het volgende:

[..]

n00b :')

[ afbeelding ]
Kijk dan hoe smeuig die Nutella op het plaatje is! Dat is dus echt niet zo! :(
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
  zaterdag 11 november 2017 @ 22:54:22 #19
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175009467


Leugenaars! :(
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175009471
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:53 schreef Geelman het volgende:

[..]

Kijk dan hoe smeuig die Nutella op het plaatje is! Dat is dus echt niet zo! :(
Daarom overgestapt. Try it out.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175009720
overschatte troep
Duo penotti is lekkerder
pi_175009803
boeie is toch voedsel voor dikke mensen
  zaterdag 11 november 2017 @ 23:16:17 #23
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_175009826
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:53 schreef Geelman het volgende:

[..]

Kijk dan hoe smeuig die Nutella op het plaatje is! Dat is dus echt niet zo! :(
Wat is jouw kamertemperatuur? Chocolade en aanverwante zaken zijn nogal vrij gevoelig qua temperatuur. 1 graad meer of minder kan het verschil zijn tussen smeerbaar of een blok chocolade. Zet je pot Nutella op een warmer plekje en het druipt van je mes af voor je bij de snee brood bent.
And so is the past
  zaterdag 11 november 2017 @ 23:33:01 #24
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175010084
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 november 2017 23:16 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Wat is jouw kamertemperatuur? Chocolade en aanverwante zaken zijn nogal vrij gevoelig qua temperatuur. 1 graad meer of minder kan het verschil zijn tussen smeerbaar of een blok chocolade. Zet je pot Nutella op een warmer plekje en het druipt van je mes af voor je bij de snee brood bent.
Zal het wel even bij de verwarming zetten!
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175010661
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 november 2017 22:35 schreef Geelman het volgende:
Maar toen ik mijn broodje Nutella wilde smeren, leek het net bruine stopverf. Ik ging bijna door mijn boterham heen, alsof ik bevroren roomboter op m'n brood wilde smeren... :'(
Hahaaa moest je huilen?? _O- _O-

Homooo :B
pindazakje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')