Duo Penotti is beter smeerbaar, maar ik ben te autistisch voor twee kleuren in een potti.quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:39 schreef 44rdbei het volgende:
Was laatst in het nieuws, ze hebben inderdaad aan het recept gerommeld.
Ben zelf meer fan van duo punotti. Ik probeer altijd wit en zwart gescheiden te houden maar dat lukt nooit.
Zal wel duur zijn.quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:40 schreef Slacentrifuge het volgende:
De beste chocopasta: fair trade hazelnoot
Volgens de Keuringsdienst van Waarden zijn de hazelnoten niet fair trade...quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:40 schreef Slacentrifuge het volgende:
De beste chocopasta: fair trade hazelnoot
De kabouters die deze hazelnoten rapen worden als slaven behandeldquote:Op zaterdag 11 november 2017 22:41 schreef Geelman het volgende:
[..]
Volgens de Keuringsdienst van Waarden zijn de hazelnoten niet fair trade...
Turkse kindertjes enz.quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:43 schreef LXIV het volgende:
[..]
De kabouters die deze hazelnoten rapen worden als slaven behandeld
Multiculti propaganda op je brood smeren.quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:39 schreef 44rdbei het volgende:
Was laatst in het nieuws, ze hebben inderdaad aan het recept gerommeld.
Ben zelf meer fan van duo punotti. Ik probeer altijd wit en zwart gescheiden te houden maar dat lukt nooit.
En als je gaat smeren mengen wit en bruin altijd. Maar dat is ook de hele gedachte achter Duo Penotti.quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:46 schreef Taaladvies het volgende:
[..]
Multiculti propaganda op je brood smeren.
Boeiend. Gaat om de smaakquote:Op zaterdag 11 november 2017 22:41 schreef Geelman het volgende:
[..]
Volgens de Keuringsdienst van Waarden zijn de hazelnoten niet fair trade...
Zo ongeveer?quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:50 schreef alilami het volgende:
Heb vele kilo's Nutella verorberd. Ben nu overgestapt naar Choco Creme van Mister Choc en vele honderden grammen i.p.v. kilo's. Making progress.
Stelletje cultuurmarxistische chocoladepastaproducten!quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:49 schreef Geelman het volgende:
[..]
En als je gaat smeren mengen wit en bruin altijd. Maar dat is ook de hele gedachte achter Duo Penotti.
Kijk dan hoe smeuig die Nutella op het plaatje is! Dat is dus echt niet zo!quote:
Daarom overgestapt. Try it out.quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:53 schreef Geelman het volgende:
[..]
Kijk dan hoe smeuig die Nutella op het plaatje is! Dat is dus echt niet zo!
Wat is jouw kamertemperatuur? Chocolade en aanverwante zaken zijn nogal vrij gevoelig qua temperatuur. 1 graad meer of minder kan het verschil zijn tussen smeerbaar of een blok chocolade. Zet je pot Nutella op een warmer plekje en het druipt van je mes af voor je bij de snee brood bent.quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:53 schreef Geelman het volgende:
[..]
Kijk dan hoe smeuig die Nutella op het plaatje is! Dat is dus echt niet zo!
Zal het wel even bij de verwarming zetten!quote:Op zaterdag 11 november 2017 23:16 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Wat is jouw kamertemperatuur? Chocolade en aanverwante zaken zijn nogal vrij gevoelig qua temperatuur. 1 graad meer of minder kan het verschil zijn tussen smeerbaar of een blok chocolade. Zet je pot Nutella op een warmer plekje en het druipt van je mes af voor je bij de snee brood bent.
Hahaaa moest je huilen??quote:Op zaterdag 11 november 2017 22:35 schreef Geelman het volgende:
Maar toen ik mijn broodje Nutella wilde smeren, leek het net bruine stopverf. Ik ging bijna door mijn boterham heen, alsof ik bevroren roomboter op m'n brood wilde smeren...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |