Nee, helemaal niets. Maar de woonkeuken komt uit op de tuin dus daar zetten we wel een fijne stoel in tzt.quote:Op vrijdag 10 november 2017 10:55 schreef Tele6 het volgende:
[..]
Is er wel iets van tuin dat je kunt zien vanuit de woonkamer? Dan kun je dat misschien zo inrichten dat er leuke vogels te zien zijn
Mijn ouders hebben een vuurdoorn in de voortuin, daar nestelen mussen en heel veel vogels komen de besjes ervan eten (wel een drama met snoeien)
Klimopbesjes zijn ook veel vogels dol op.
Heerlijk!quote:Op vrijdag 10 november 2017 10:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nee, helemaal niets. Maar de woonkeuken komt uit op de tuin dus daar zetten we wel een fijne stoel in tzt.
Dat is het idee jaquote:Op vrijdag 10 november 2017 11:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Heerlijk!
Chille stoel/bankje en dan beetje thee/koffie lurken en fokken en in de tuin loeren tegelijkertijd
Gisteren gekeken, wel rundvlees maar varkens darm. En ik vind die koelingworst ook lekkerder, maar in de erwtensoep gaat die ander prima. Ik heb het idee dat de rooksmaak op deze manier nieuw is.quote:Op vrijdag 10 november 2017 10:59 schreef Molo het volgende:
Oh echt? Oneetbaar die runderrookworst vind ik
De gewone versie ook echt niet lekker hoor, altijd ambachtelijke/weetikhoehetheet uit de koeling
Weet niet of ze die in runderversie hebben ook
Wat voor vlees doe je er verder in dan? Riblappen ofzo?
Ook openslaande deuren naar de tuin? Ik heb totaal geen behoefte aan huis met tuin, maar dat lijkt me echt geweldig, een woonkeuken, openslaande deuren naar buitenquote:Op vrijdag 10 november 2017 10:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nee, helemaal niets. Maar de woonkeuken komt uit op de tuin dus daar zetten we wel een fijne stoel in tzt.
jaquote:Op vrijdag 10 november 2017 11:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Heerlijk!
Chille stoel/bankje en dan beetje thee/koffie lurken en fokken en in de tuin loeren tegelijkertijd
Oef, dat klinkt niet best. Sterktequote:Op vrijdag 10 november 2017 11:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Pfff, werk thuis vandaag, nog een geluk, drain uit het oog van die vent van me is los, moet hem met spoed wegbrengen naar de oogkliniek. Hang een siliconen slangetje uit zijn oogkas, als een soort parasitair wormpje
Oh wat rotquote:Op vrijdag 10 november 2017 11:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Pfff, werk thuis vandaag, nog een geluk, drain uit het oog van die vent van me is los, moet hem met spoed wegbrengen naar de oogkliniek. Hang een siliconen slangetje uit zijn oogkas, als een soort parasitair wormpje
Hč gadver, sterkte!quote:Op vrijdag 10 november 2017 11:06 schreef Pietverdriet het volgende:
Pfff, werk thuis vandaag, nog een geluk, drain uit het oog van die vent van me is los, moet hem met spoed wegbrengen naar de oogkliniek. Hang een siliconen slangetje uit zijn oogkas, als een soort parasitair wormpje
Jaquote:Op vrijdag 10 november 2017 11:07 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ook openslaande deuren naar de tuin? Ik heb totaal geen behoefte aan huis met tuin, maar dat lijkt me echt geweldig, een woonkeuken, openslaande deuren naar buiten
Ook best een goed idee, alles rund! Ik heb nu toch maar karbonades en speklappen gehaald (alles biologisch). En rundermergpijp want varken was er niet. Volgende keer misschien een complete rundversie maken want ik ben ook geen grote varkensvleesfan. Eens uitproberen hoe dat is.quote:Op vrijdag 10 november 2017 11:05 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Gisteren gekeken, wel rundvlees maar varkens darm. En ik vind die koelingworst ook lekkerder, maar in de erwtensoep gaat die ander prima. Ik heb het idee dat de rooksmaak op deze manier nieuw is.
En ja, ik heb het (dit keer) van hachee vlees gemaakt, maar meestal riblappen. Alleen kwam ik net voor sluitingstijd bij de turk aan en hadden ze alleen nog hacheevlees, de riblappen moesten ze nog afsnijden.
Op dit ongeveer 2 liter water. Waarschijnlijk zal die dan vrij dik worden. Ik maak 'm altijd een dag eerder, dan (heel snel) terugkoelen. En dan in de koelkast. Dan kun je 'm op brood smeren . BIj het weer verwarmen zal hij dunner worden, maar als het niet dun genoeg is, heet water toevoegen (en evt. nog wat bouillon voor de smaak).quote:Op vrijdag 10 november 2017 12:06 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ook best een goed idee, alles rund! Ik heb nu toch maar karbonades en speklappen gehaald (alles biologisch). En rundermergpijp want varken was er niet. Volgende keer misschien een complete rundversie maken want ik ben ook geen grote varkensvleesfan. Eens uitproberen hoe dat is.
Ik heb trouwens een flinke peen, grote prei en redelijk grote knolselderij gekocht. Ik denk dat ik daar wel voor 8x uit kan halen? Hoeveel spliterwten doen jullie per portie ongeveer? Ik heb 500gram gedroogde erwten gekocht iig. Is dat genoeg? Hoeveel water?
/snertnoob
haha ja ik dacht als ik het dan een keer doe dan gaat er roggebrood met katenspek bij idd.quote:Op vrijdag 10 november 2017 12:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Op dit ongeveer 2 liter water. Waarschijnlijk zal die dan vrij dik worden. Ik maak 'm altijd een dag eerder, dan (heel snel) terugkoelen. En dan in de koelkast. Dan kun je 'm op brood smeren . BIj het weer verwarmen zal hij dunner worden, maar als het niet dun genoeg is, heet water toevoegen (en evt. nog wat bouillon voor de smaak).
Wat geef je erbij? Traditioneel roggebrood en katenspek. En voor 8, dat ligt er aan hoe lekker hij is, hoeveel honger men heeft.
Nee hoor, wij eten het in de winter regelmatig. Wegens, makkelijk (altijd in de diepvries), snel en gezond. Stamppot zuurkool ook. En stamppot rauwe andijvie. En soms spruitjesstamp. Lekker!quote:Op vrijdag 10 november 2017 09:02 schreef Isabeau het volgende:
Ben ik dan de enige die dol is op boerenkoolstamppot
Proest. Met opzet?quote:Op vrijdag 10 november 2017 15:14 schreef minilot het volgende:
Ik heb net even tien minuten geslapen op het toilet op mijn werk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |