abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 8 november 2017 @ 15:55:32 #1
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_174943278
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Sinterklaas in 2017 😂😂😂
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan....
( het woord "zie" kan als uiterst kwetsend worden ervaren door visueel gehandicapten (al zullen die dit waarschijnlijk niet lezen) en dient dus vervangen te worden door "ervaar" o.i.d. Daarnaast is het onacceptabel om het over Spanje te hebben voor de Catalanen, dus daar moet een oplossing voor worden gezocht, net als voor het fenomeen " stoomboot " want iedereen weet dat deze zeer milieu belastend is.)
Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan...
( Het "hij" van de stoomboot is onmiskenbaar genderspecifiek en dient vervangen te worden. ps. de milieu-onvriendelijke boot moest toch al weg, wellicht vervangen door "milieuvriendelijk genderneutraal voertuig"? "Sint Nicolaas" is een uiting van een Christelijke traditie en als bijgevolg ongewenst. "zie" (zie hierboven) moest al weg (i.v.m. visueel gehandicapten).
Hoe huppelt het paardje, het dek op en neer...
(dieren horen in de vrije natuur en zijn er niet om trucjes te doen (huppelen) en al helemaal niet op eerder genoemde boot. Een exces dat men vroeger ook wel zag in dierentuinen en circussen. Past niet meer in 2017. Helaas.
Hoe waaien de wimpels al heen en al weer...
(Mag in principe nog wel, al suggereert het een continu wisselende windrichting. (milieu effect of veroorzaakt door de vervuilende gassen van de stoomboot?) Hier dienen een milieu-effectrapportage en een risicoanalyse voor opgemaakt te worden. Tot de gevolgen bekend zijn, voorlopig geen wimpels. Ook omdat de niet nader genoemde kleur van de wimpels weleens voor verkeerde beeldvorming zou kunnen zorgen.)
Zijn knecht staat te lachen en roept ons reeds toe...
(Knecht is denigrerend, weinig respectvol voor lager opgeleiden en suggereert een arbeidsongelijkheid die onacceptabel is. Het zogenaamde lachen (zonder humoristische context) kan als als een teken van verminderde intelligentie worden uitgelegd. Het zogenaamde "roepen" is door doven en slechthorenden niet of nauwelijks mee te krijgen en hierdoor onnodig kwetsend. Dit dient vervangen te worden door een passend alternatief.)
Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe...
(Door zoet aan lekkers te koppelen onstaat een onjuist beeld. Het is juist zoetigheid (lees suikers) dat voor obesitas en hart- en vaatziekten zorgt. Door uitgerekend het woord "zoet" te verwarren met "lief" of "braaf" onstaat een verkeerd beeld. Voorstel: A: wie zoet eet, krijgt obesitas (waarschuwend) of B: wie braaf is krijgt een wortel (beloning)). ( p.s.: eerder werd "snoeptomaatje" voorgesteld maar de koppeling tussen snoep (slecht) en tomaat (goed) is ongewenst in deze)...
Oh lieve Sint Nicolaas, kom ook eens bij mij...
(Absoluut uitgesloten. De koppeling van een katholieke heilige en het woord "komen" roept bijzonder ongemakkelijke beelden op van seksueel misbruik in de breedste zin des woords en is daarom "no go"!)
En rijd dan niet stilletjes ons huisje voorbij...
(Het woord "huisje" doet onrecht aan mensen die zich geen huis kunnen veroorloven (waaronder veel alleenstaande moeders) en die noodgedwongen in een flat of appartement wonen. "Ons Huisje" is in deze context (vaak) onbewust bedoeld als eigen bezit en dus onnodig grievend voor huurders of niet-huizen bezitters.)
Deze korte lulkoek analyse bewijst maar weer dat alles kapot te redeneren is en kwam tot stand na een half uurtje bulshit lezen op FB. Vind je het leuk, deel het gerust en ben je het niet met me eens, reageer dan vooral niet...
Kwam dit lapje tekst tegen op facebook :')
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
  woensdag 8 november 2017 @ 15:58:36 #2
472597 Goudenvis
#FreeVogeltjesdans
pi_174943321
_O-
pi_174943473
Racisme racisme racisme
pi_174943780
registreer om deze reclame te verbergen
Ik kreeg hem via de app.
Zonder wrijving geen glans
pi_174944314
:') ;(
pi_174944369
Ik neem aanstoot aan al jullie reacties en de reacties die nog moeten komen.
pi_175128743
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 8 november 2017 16:07 schreef scrupuleus het volgende:
Racisme racisme racisme
F6eRCoE.gif
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')