abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_174900037
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 09:19 schreef Dervomme het volgende:
leugentjes
nu liegt ze
en liegt

Het bizarre is dat ik weet dat ze ziels veel van me houdt.
en weet ook zeker dat ze nooit vreemd zou graan

schijthekel aan liegen
ultimatum gegeven,
Dat is zeker niet fake.
Maar te veel leugentjes om bestwil is schadelijk.

Parreltje dit inderdaad :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_174900079
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 09:43 schreef Dervomme het volgende:
We hebben al zo vaak gezeten zoo vaak heb ik gezegd dat ze alles kwijt kan. En nee, ik lieg nooit. Ik heb naar haar toe al mijn fouten erkend en alles gezegd zoals het is.

Ze loog over schulden 12000 euro. Ik snapte het en begreep haar schaa,te en heb haar geholpen. Hoopte dat ze zou begrijpen dat ze alles aan me kwijt kan.

Tijdje geleden kreeg ze een app van een gast vrij persoonlijk, en wilde wat van haar, dus vroeg er naar, wie is dat? Ging je met hem ofzo? Nee nee, is een oude vriend. Ze heeft hem ook niet meer gesproken.
Vervolgens zat ik alleem bij haar ma, en kwam die naam naar boven door die moeder, het kwam er gwn op neer datmze voor mij wel samen waren. Dus ik zeg neejoh ze zei tegen mij van niet. Uit eindelijk gaf mn vriendin toe na nog 5 keer ontkennen. Dus ik zat flink voor lul daar.

Ik heb het zo vaak gezegd, wees gwn eerlijk. Maar na 10 keer zeg ik idd, of je bent eerlijk of ik ga weg. Wat is een realtiemzonder vertrouwen.
Ze wil geen begrip, ze wil een vermaning. En daarna acceptatie ondanks haar fouten.
Somebody that I used to know
  maandag 6 november 2017 @ 11:44:47 #28
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_174900803
Gewoon een x met zn 2en uit eten gaan bijde Mc Donalds en dit bespreken.
pi_174900968
registreer om deze reclame te verbergen
Iemand liegt alleen over kleine dingen in het verleden als ze bang zijn dat het ineens een ding wordt. Als ze er blind op kan vertrouwen dat jij gewoon normaal zou reageren -bijvoorbeeld hetzelfde als bij een anekdote is over een huisdier van haar uit het verleden oid- dan is gewoon eerlijk zijn namelijk de makkelijkste weg.

Je vragen zijn wel een voedingsbodem voor dat wantrouwen, het zijn geen ge´nteresseerde open vragen, maar gelijk met een bepaalde lading.

En je bent nogal selectief, je vindt jezelf 100% eerlijk als je het maar gelijk toegeeft als ze viavia ergens achter komt wat je haar niet zelf hebt vertelt. :')

quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 10:01 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ze heeft recht op privacy. Als er iets is, vertelt ze het zelf wel als ze wil dat jij het weet. Vertrouwen hebben is niet je sterkste kant.
Belangrijker nog imo: de persoon die haar het bericht stuurt heeft ook recht op privacy.
pi_174901341
O
JAAA MOOI
  maandag 6 november 2017 @ 13:08:53 #31
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_174902026
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 10:07 schreef Dervomme het volgende:
Ze is super bang om me kwijt te raken, daarom liegt ze, daarom wilt ze dingen verbloemen. Ik wil geen bloemen, ik wil gwn eerlijkheid. Ik heb een aantal jaar geleden in mijn mindere periode, de vriendin van een goede vriend gedaan. Iets wat ik niet graag naae buiten breng, ze hoorde dit van iemand, en heb ditmeerlijk verteld. Tuurlijk wilt ze het liever niet horen, maar ik ben gewoon 100% eerlijk.

Ze is bang om me te verliezen, al heel lang en dat isngebaseerd op niets, omdat ze denkt dat ik te goed ben. Maar dit is niet waar en heb dar al vele malen besproken ik doe er ook alles aan omdat te laten blijken. Maar ze krijgt het er niet in.
Je zou haar kunnen vertellen dat haar angst om jou kwijt te raken, er op deze manier uiteindelijk voor zal zorgen dat ze jou zal kwijtraken.

Als je onbetrouwbaar bent wanneer je een wat mindere periode hebt, ben je zelf toch ook niet zo betrouwbaar?
Je hebt niks aan het maken van afspraken met iemand als die persoon zich alleen maar daaraan houdt zolang die persoon jou mag. Voor mij geldt "afspraak is afspraak".

En waarom heb je de OP weggehaald?

En Ą12000 schuld? Om eerlijk te zijn zou ik hier enorm van schrikken. Schrok zelf al van enkele duizenden euro's schuld.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_174902048
registreer om deze reclame te verbergen
OP:
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 09:19 schreef Dervomme het volgende:
Het begon met leugentjes over haar verleden. Dingen waar ze niet trots op was. Hier kon ik nog wel iets van snappen, puur omdat het verleden niet belangrijk is.

Maar nu liegt ze over de kleine dingen. Als het iets wat ik vervelend vindt om te horen kiest ze de makkelijke weg, en liegt. Het zijn zeker geen grote dingen. Het bizarre is dat ik weet dat ze ziels veel van me houdt. Ze gaat door het vuur vopr me, en weet ook zeker dat ze nooit vreemd zou graan of wat dan ook.

Maar ik heb wen schijthekel aan liegen, al is het iets kleins. Dat weet ze ik heb haar een ultimatum gegeven, en gewoon weer. Ze is er elke keer helemaal stuk van, oprecht. Dat is zeker niet fake.

Wat de fak kan ik nog doen. Ze is super goed voor me, en zal me nooit bedriegen. Maar te veel leugentjes om bestwil is schadelijk.

Fuck.
  maandag 6 november 2017 @ 13:12:44 #33
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_174902073
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 13:10 schreef Chai het volgende:
OP:

[..]

Danku
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_174904865
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 10:01 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ze heeft recht op privacy. Als er iets is, vertelt ze het zelf wel als ze wil dat jij het weet. Vertrouwen hebben is niet je sterkste kant.
Vaak zijn mensen gewoon of heel erg snel wantrouwig/jaloers of weer het andere uiterste en gewoon extreem na´ef. Een klein beetje letten op opvallende zaken vind ik niet meer dan normaal. Zeker als er al vaker gelogen wordt.

Al is de oplossing meestal inderdaad er gewoon eens een over praten. Werkt dat niet en blijf jij je kapot ergeren? Dan moet je stoppen met de relatie.
pi_174919760
Ze loog ook over waa ze giste was ;)
Ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')