abonnement Unibet Coolblue
pi_174877730
En zolang er geen baby is, deze gratisch tip: uitslapen wanneer het kan, nu kan het nog ;). Succes met opruimen. Was dit het weekend vd chocoladebroodjes trouwens? :P
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_174877779
Uitslapen met onze hond.. Dat gaat niet gebeuren haha
I solemnly swear i'm up to no good
pi_174884029
Eerst een dikke :* voor Debster

Loj veel plezier!!

Het uitslapen zal ik zeker gaan missen, mocht het ooit zo ver zijn :+

Ik ben hier ineens stik zenuwachtig over deze NOD. Ik verwacht m tussen vandaag en dinsdag en ik hou het ineens bijna niet meer. Gek hoe dat werkt, gister was er niks aan de hand. Ik durf nauwelijks te denken aan de tweede streep, maar toch gaan m'n gedachten er contant naar toe.

Disclaimer: lang verhaal:
Wat betreft het ziekenhuisbezoek 1,5 week geleden (volgens mij vroeg Kirb ernaar, super lief). Het was een goed gesprek, maar geen leuke uitslag. Conclusie is dat het ziekenhuis ons niet verder helpt met onderzoek, omdat ze er niet achter staan mij zwanger "te helpen worden/maken". De twijfels of mijn lichaam een zwangerschap aan kan zijn er altijd geweest, maar nu (2 jaar later!) is hun conclusie van niet! Testen heeft dus volgens het ziekenhuis geen nut, want ze zullen niks doen met de uitslag hiervan.
Ik ben vooral boos dat ze zolang hier omheen hebben gedraaid. Naar mijn idee had dit veel eerder bekend kunnen zijn/gecommuniceerd worden en aan de andere kant snap ik ook dat ze niet gelijk alle antwoorden hebben. Ze hebben wel wat steken laten vallen in communicatie met elkaar en naar mij/ons helaas. Besluit is nu dat we voor een second opinion naar een ander ziekenhuis gaan en ondertussen nadenken over andere stappen rond kinderen krijgen. Aangezien ze ons niet tegen kunnen houden om zelf aan de gang te gaan :') wacht ik dus nu nog wel op een tweede streep, maar hoor inmiddels denk meer thuis in het andere topic.
Aangezien een zwangerschap een veel hoger risico voor mijzelf zal zijn als mij tot nu toe verteld is/ik wilde geloven, maakt het alles nog spannender. Dus twijfels over behandeling in mijn hoofd (dan mag ik niet zwanger worden) en die kunnen weer leiden tot onvruchtbaarheid. Maar ik wil ook oud kunnen worden met dit lichaam en achter eventuele kinderen aan kunnen rennen. En een boel boosheid op mijn lichaam, maar wat else is new.
Manlief laat wel zijn sperma testen trouwens via de huisarts, omdat hij dat graag wilt weten. Dus dat hebben we ook nog lopen.
pi_174886879
Jee Fuchs, wat een verhaal! Ik ken niet je hele geschiedenis maar het is sowieso klote dat je niet geholpen wordt en ook dat ze daar twee jaar over hebben gedaan :( dan wacht je al zo lang en krijg je nog het deksel op je neus ;(
Als je het hebt over "andere stappen", wat bedoel je dan precies?

Ik ga extra hard duimen voor een streepje deze ronde!
pi_174888777
Pff fushs wat een gedoe zeg. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel je voorgeschiedenis weet maar ik snap niet dat ze 2 jaar wachten met dit vreselijke nieuws. Ik duim keihard voor 2 streepjes :)

Ondertussen heb ik weer flinke krampen. Nog geen rode vloed waargenomen maar ik begin er toch weer voor te vrezen :{
I solemnly swear i'm up to no good
pi_174892539
Fuchs :o wat ontzettend waardeloos dat ze niet eerder hierover gecommuniceerd hebben, of iig hun vermoedens open op de tafel gelegd hebben. Dan komt zoiets ook als een mokerslag :N. Als ik het goed begrijp, kan een zwangerschap dus desastreuze gevolgen voor jezelf (en evt kind??) hebben? Wat heftig zeg..

Wat sta je ook voor een lastige keuze nu.. heel goed dat jullie voor een second opinion gaan, en dat jullie je gaan ori๋nteren op andere stappen. Hoe cru ook - en dit is makkelijk gezegd van buitenaf, dat besef ik me - maar mama worden kan ook zonder dat je jouw lichaam moet belasten. Geen ideaalplaatje, dat zeker, maar zoals je zelf zo treffend zegt: je wil ook oud worden en achter je kids aan kunnen rennen.. manman wat moeilijk dit ;(. Ook zoveel om te moeten verwerken weer. Hele, hele dikke knuffel voor jou en je man :*.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_174893238
Even een dikke :* voor Debsterr, mocht je nog meelezen.
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_174895802
Lief dat jullie zo meeleven :* Ook uit het andere topic :W

Stukje voorgeschiedenis: Ruim 2 jaar geleden, net na mijn miskraam met 10,5 week (juli 2015 en in dec 2014 een miskraam met 4,5 week) kreeg ik te horen dat mijn longen slechter werden en behandeling geadviseerd werd. Behandeling = 1 jaar niet zwanger mogen worden en mogelijk onvruchtbaarheid of verminderd. Gesprekken zijn toen geweest rond eitjes invriezen, mogelijkheid tot IVF na behandeling van mij en of mijn longen wel of niet een zwangerschap aan zouden kunnen. Er waren geen aantoonbare redenen om te zeggen dat dat niet zou kunnen, anders was ik nooit doorgegaan met zwanger proberen te worden. Longen zijn ook zo goed als stabiel gebleven in de afgelopen 2 jaar en ik heb nergens last van.
In de tussentijd ben ik nogmaals zwanger geweest (okt/nov 2016) waardoor ze alle tijd hebben gezegd "je bent vruchtbaar, dus we doen geen verder onderzoek". Wel ben ik daarna doorverwezen maar de miskraam poli, waar met geen woord gerept is over mijn ziekte en konden ze geen oorzaak vinden. Later door mijn behandelend arts werd er wel een link gelegd tussen mijn ziek zijn en de miskramen. Mede daardoor heb ik van de zomer gevraagd of de verschillende afdelingen/artsen met elkaar konden communiceren, want iedereen gaf mij verschillende uitleggen/signalen en adviezen. Dit is nu dus het resultaat daarvan en geeft andere inzichten.

Andere stappen zijn draagmoederschap of adoptie. Adoptie sta ik zeer voor open, een kindje een kans geven op een mooi bestaan O+ Draagmoederschap gaat heel erg tegen mijn gevoel in en voelt heel erg als falen van mijn eigen lichaam. Als dat de weg gaat zijn maar een kindje, dan heb ik er alles voor over, maar zal wel even slikken zijn.
Eerst maar een afwachten of ik nu zwanger ben, dat zou wat zijn :')
pi_174896003
Jeetje FR wat heftig allemaal!
Ik duim voor een zwangerschap al is dat nu natuurlijk na dit nieuws extra spannend allemaal!
Knuffels voor nu :*
♥ J & S
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 maandag 6 november 2017 @ 00:56:06 #135
269689 crew  Viv
pi_174896919
Fuchsie wat erg dat ze daar zo lang omheen hebben gedraaid. Ze zullen medisch-technisch vast goede argumenten hebben voor hun standpunt, maar zoiets als dit kun je toch niet maanden in het midden laten. :X Succes met je NOD deze week, hopelijk is het raak! :*
  maandag 6 november 2017 @ 09:39:59 #136
319308 Tink89
To live is to dance
pi_174898998
quote:
0s.gif Op zondag 5 november 2017 09:09 schreef Feyre het volgende:
En zolang er geen baby is, deze gratisch tip: uitslapen wanneer het kan, nu kan het nog ;). Succes met opruimen. Was dit het weekend vd chocoladebroodjes trouwens? :P
Haha, nee da's komend weekend. Ik begin vanmiddag weer met de ovulatietesten en dan hoop ik zondag een piek te zien.

Fuchs, wat een ontzettend naar verhaal. Heel veel sterkte en ik hoop op een tweede streep.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar ik klop even af: vooralsnog doet mijn lijf redelijk normaal sinds ik geen medicatie meer gebruik. Wel ontzettend kut geslapen vannacht, dus vandaag is niet mijn beste dag.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_174899080
quote:
0s.gif Op maandag 6 november 2017 00:56 schreef ViviRAWRS het volgende:
Fuchsie wat erg dat ze daar zo lang omheen hebben gedraaid. Ze zullen medisch-technisch vast goede argumenten hebben voor hun standpunt, maar zoiets als dit kun je toch niet maanden in het midden laten. :X Succes met je NOD deze week, hopelijk is het raak! :*
Dit..
:*
pi_174900134
Jeetje Fuchs wat een verhaal........... Wat een onzekerheid steeds ook en ik kan er soms niet goed bij dat zoiets zo lang moet duren -O- Heftig wel. Veel succes met je NOD ! :*

Verder negeer ik de vorige pagina maar even want dafuq did i just read... :')

Anyways: Ei-zoekers yay *O* Hier net een ontzettend gezellig weekendje Antwerpen gehad. Super optreden van Metallica afgelopen vrijdag en erg fijne B&B :+ Ondanks rot-weer toch leuke dingen gedaan en veel bezocht :D
Ik slik hier multi mama van new care. Wat prijzig maar zit zowat alle extra vitamines in die handig zijn; dus dat voelde eigenlijk 'goed' voor mij. Hier wordt ook multi papa geslikt door m'n vriend *;

En ik hoop ook non-alcohol wijn te kunnen halen voor kerst/nieuw ~:) En hopelijk meerderen met mij *) O-)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_174900656
Ik heb een keer alcoholvrije wijn gehad (witte) en dat vond ik z๓ goor! Dus nu heb ik de oplossing dat ik thuis icetea green in een wijnglas drink (je ziet het verschil niet!) en anders altijd de bob ben. Tenminste, in de wachtweken :P
pi_174917696
Vrijdag nod.
Sinds gisteren misselijk en wat licht in mijn hoofd, een uur geleden een goed ontbijt gegeten en nu weer wee๏g misselijk en hongerig. We gaan het zien!

Alcohol vrije wijn moet ik ook eens even bekijken, ik ben nooit een drinker geweest maar sinds kort drink ik bij mijn schoonouders 1 wijntje mee.

Priemgirl fijn dat het weekend geslaagd was :D

[ Bericht 0% gewijzigd door klaprooss op 07-11-2017 12:10:38 ]
♥ J & S
pi_174918005
Antwoord van die vriend gehad. Maar dat is alcohol arme wijn. Helaas zit 0,3 in.
I solemnly swear i'm up to no good
  dinsdag 7 november 2017 @ 11:51:26 #142
319308 Tink89
To live is to dance
pi_174919035
Da's dan wel weer het voordeel van niet drinken of meestal de bob zijn. Niemand vindt het raar als ik rijd of gewoon geen trek heb in een wijntje. Als het wel raak is, worden mensen dus niet meteen achterdochtig :D

En spannend klaprooss, Ik duim voor je :D
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_174921735
Ja dat probleem ga ik hier wel hebben ja :') Bij elke foto/gelegenheid/whatever waar ik niet met alcohol in mijn handen sta; krijg ik al een boel 'BEN JE ZWANGER?????' blije guppen rondom mij.. Stel dat het zover is; zullen de meesten het zo door hebben... Zelfs als ik bob ben; zou ik gerust 1 wijntje/biertje pakken namelijk en daarna niet meer.. dus bij feest/kroegen geen alcohol is men wel erg achterdochtig hier _O-
Ohjah zit ik ook niet zo mee. Familie/vrienden/collega's weten ondertussen ook dat mijn spiraaltje er uit is; dus dan kijkt niemand er straks van op als ik eenmaal zwanger ben O-)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_174922056
Knuffel voor Debster, wees lief voor jezelf *;

Fuchs ik wist niets van je longproblemen af. Wat idioot dat er nu pas een eenduidig advies is, na al die jaren. Ik hoop toch dat het deze ronde raak is voor je :*
pi_174923111
Same here Tink, dus ook weinig last van verder gelukkig haha. Alleen soms vind ik 1 of 2 wijntjes wel lekker..

Spannend klap!

Ik voel dat ik ongesteld ga worden, ben echt niet te genieten :’).
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_174924898
Jammer Feyre..

Spannend klaproos! Ga je zaterdag testen?
pi_174926178
Heeft iemand ervaring met de ebay klackstar ovulatietesten? Ik had gisteren ochtend om 11 uur een knaltest mag vandaag om 6 uur nog steeds een tweede streep die donkerder is dan de test streep.
We maken het deze week om de dag gezellig dus kunnen mijn ei niet missen. Maar kan deze alsnog bijv vrijdag pas springen?
pi_174926723
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 18:17 schreef Cassandra87 het volgende:
Heeft iemand ervaring met de ebay klackstar ovulatietesten? Ik had gisteren ochtend om 11 uur een knaltest mag vandaag om 6 uur nog steeds een tweede streep die donkerder is dan de test streep.
We maken het deze week om de dag gezellig dus kunnen mijn ei niet missen. Maar kan deze alsnog bijv vrijdag pas springen?
Hij springt vanaf de piek binnen 24-36 uur geloof ik :) maar wij gaan meestal gewoon wat langer door Just in case O-)
I solemnly swear i'm up to no good
pi_174927750
Het is een aardige rot situatie ja en verdiend niet de schoonheidsprijs, zoals het ziekenhuis zelf toegaf :') Vanochtend test gedaan en Omo wit, maar ook nog geen teken voor aanstaande menstruatie vooralsnog. Dus nog klein sprankje hoop dat de test te vroeg was. Dag 28 vandaag, vorige maand op dag 26 ongesteld, maar heb ook weleens cyclussen van 30 dagen.

Spannend klaproos, klinkt veelbelovend!

Ah balen Feyre!

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 november 2017 11:51 schreef Tink89 het volgende:
Da's dan wel weer het voordeel van niet drinken of meestal de bob zijn. Niemand vindt het raar als ik rijd of gewoon geen trek heb in een wijntje. Als het wel raak is, worden mensen dus niet meteen achterdochtig :D
+1 en lust geen wijn, is echt heel handig ^O^
pi_174928005
Wat vervelend Fuchsia... Ik hoop voor je dat je alsnog een positieve test in handen krijgt een deze dagen.

Ik ben vandaag in het ziekenhuis geweest voor onze eerste afspraak bij de gynaecoloog en meteen was het duidelijk daar. Ik heb PCOS. Dat verklaart meteen mijn enige menstruatie in 11 maanden.

Ik heb nu Primolut voorgeschreven gekregen om ongesteld te worden aan daarna begin ik met Clomid. Op dag 21 van mijn cyclus moet ik bloedprikken en een belafspraak plannen met de gynaecoloog.

Nu ga ik me maar eens inlezen in deze medicijnen en ik hoop dat we op deze manier kans maken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')