abonnement Unibet Coolblue
pi_487725
Ze gaan een cd opnemen! Belachelijk. Wordt vast iets zoals Mariska, weer een hele uitzending verprutst door zo'n lied. Omdat het zo nodig moet. SBS, daar gaan je kijkcijfers!!
Altijd sprankelend.
  woensdag 22 november 2000 @ 23:43:55 #2
2472 punks
gewoon lekker klein!!
pi_488114
ik denk idd dat ze niet echt in de wieg zijn gelegd om te zingen maar tegenwoordig valt er veel te vervormen gelukkig.
en nu maar hopen dat ze dat ook gaan doen....
Dat je een minderwaardigheidscomplex hebt, wil nog niet zeggen dat je niet dom en lelijk bent.
  donderdag 23 november 2000 @ 10:17:44 #3
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_488511
Ik vind het nog immer verbijsterend om te zien hoe liedjes 'zingen' en cd's maken automatisch samen schijnt te moeten gaan met De Bus en Big Brother. Bij beide programma's werd bij de introductiefilmpjes van de deelnemers meerdere malen gewag gemaakt van de muziekambities van de valse kraaien.

WAARRRROMMMMMMM?

Allereerst is het een grove beledinging voor de vele Nederlanders die WEL muzikaal talent hebben en nooit aan de bak komen.
Ten tweede is het een grove belediging voor het kijkerspubliek.

Wat ik in die trant tragisch vond was de reactie van Mariska, toen ze kritiek kreeg op haar zingen. Ze had verwacht dat gans Nederland in katzwijm zou vallen bij haar vrije interpretatie van Bianca Castafiores 'Ik lach bij 't zien van mijn schoonheid in deez' spiegel', en het aan gruzelementen vallen van haar Britney-droom toen haar 'groot onrecht' werd aangedaan omdat haar valszingen geen valszingen was, maar haar kopstem, was even sip. Natuurlijk... als je een noot niet haalt met je kopstem is het wel goed (terwijl volgens mij mensen voornamelijk hun kopstem gebruiken JUIST omdat ze niet kunnen zingen).
JE KAN NIET ZINGEN TRUT!!!!

Ik vind het hoogst laakbaar dat de redacties van de programma's zich laten leiden door de platenmaatschappijen, die ook het debielen-marktsegment willen aanboren...

V

[Dit bericht is gewijzigd door Verbal op 23-11-2000 10:20]

Ja inderdaad, V. ja.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')