abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 4 januari 2018 @ 11:09:00 #301
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_176276710
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 01:28 schreef Physsic het volgende:

[..]

Volgens mij werd dat pas echt duidelijk na het gepubliceerde archiefonderzoek (dat was in 2013 of 2014). Dat is dan ook meteen het moment dat de nabestaanden ervoor kozen naar de rechter te stappen. De Staat en/of de politiek heeft de nabestaanden wel voor een zeer lange tijd (bijna 40 jaar) met heel veel vragen laten zitten.
Om die reden heeft de rechter het argument van de Staat, dat de zaak zou zijn verjaard, van tafel geveegd. Eigenlijk was het inmiddels verjaard, maar omdat de nabestaanden al die jaren niet of nauwelijks informatie van de overheid kregen (alles was geheim, zoals de autopsierapporten e.d.) en ze daardoor simpelweg niet eerder een rechtszaak tegen de Staat hadden kunnen beginnen, heeft de rechter beslist dat het nog niet is verjaard.
Zo lang wachten met onderzoek doen is m.i. de enige grote fout die de Staat heeft gemaakt. Die fout is ook niet meer te herstellen, want o.a. de herinneringen zijn niet meer terug te halen.. Direct fatsoenlijk onderzoek doen had in de tientallen jaren daarna een hoop gedoe en onduidelijkheid kunnen voorkomen.

Maar inmiddels is het inderdaad al zo'n drie jaar bekend, dus ik weet ook niet waar hij op doelt.
nou volgens mij al langer hoor, ik weet niet beter dan dat dit gewoon feiten zijn
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')