abonnement Unibet Coolblue
pi_174486777
O+ die foto's
pi_174486861
Zo, lekkere sloot melk in mijn haar gekregen :9
Gelukkig hielp vriend even mee met M. wassen. Ik mijn haren gewassen en nu weer allebei schoon.
Helaas heeft M. nu de hik en kan hij niet slapen daardoor :O
Zoiets gebeurt ook nooit om 6.45 net voordat je van plan was om te douchen, hè?
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_174487013
Wat leuk de babyfoto dinsdag O+ ! Helaas een paar baby's gemist! Maar inderdaad allemaal knappe baby's!!!

Dat is inderdaad minder LeSage :'( . Hopelijk stopt de hik gauw & kunnen jullie nu fris nog even verder slapen!

Hier is F al 2 weken druk aan het oefenen met rollen, maar ze haalt het nog net niet. Leuk om te zien. Op de ene of andere manier dacht ik dat ze slomer zou zijn in vergelijking met haar zusje, maar dat valt wel mee. Toen ik dat zei bij mijn schoonouders aan tafel werd ik meteen gecorrigeerd door schoonvader: 'langzamer' en man 'minder snel' :P.

Ook begonnen met een hapje, maar dat vindt ze nog niet echt een succes. Ze is ook pas net 4 maanden natuurlijk. & dan las ik laatst weer een artikel dat het beter is om te wachten, dus dan twijfel ik weer... Maar ach, we oefenen wat en ze hoeft natuurlijk ook niets te eten als ze niet wil. Bij het CB gaven ze aan dat je ook al aardappeltjes en rijst en pasta mag geven als de hapjes goed gaan :o . Dat heb ik de vorige keer echt niet zo snel gedaan. & brood ook. Maar, daar wacht ik nog maar even mee... aangezien ze nog erg moet wennen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Vieve6 op 18-10-2017 07:37:33 ]
pi_174487069
Nog meer foto's voor foto-dinsdag! Al die knappe babs <3

Ik weet niet zo goed hoe ik hier filmpjes plaats maar zal straks ff kijken. Klopt ik E. Idd een gentlemen outfit aangedaan toen ie zo'n 4 weken was :@

LeSage: oopss :') de hik duurt soms echt lang :'( wel een beetje kunnen slapen?

Vieve: wat goed zeg van F! Betreft hapjes geen idee :@ Heb er nog weinig verstand van

E. Is 8 weken! En wat kan ie hard snurken, ik kan er bijna niet van in slaap komen :')
pi_174487081
Dat harde werken vind ik ook zo leuk om te zien, Vieve. En dan de trots als het straks wel lukt!

Memoru, baby snurkt hier niet gelukkig. Man en dreumes helaas wel.

Ik ben om 4 uur nog even in slaap gevallen, maar meneer wilde om 6 uur weer eten. :O
Vandaag is dreumes bij opa en oma, dus M. en ik doen straks een gezamenlijk dutje *)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_174487094
Vieve, Ik vind het zo vreemd al die verschillende adviezen van het CB. Hier is het advies te wachten met hapjes tot 6 maand. En wauw, bijna rollen!

LeSage, wat stom he, die hik bij baby's! Hier ook regelmatig een hikker. Zo sneu, soms dan valt hij half in slaap, en dan begint het weer. :')

Nachtelijke krampjes zijn maar stom. Wel fijn om nog verlof te hebben en dat het dan niet uitmaakt hoe laat je je bed uit rolt. Rust is eindelijk wedergekeerd, dus ik ga nog eens een poging doen tot dutje. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_174487141
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 23:46 schreef FlyingFish het volgende:
Wat een lange lokken in het midden Tombo! Een stuk langer dan aan de zijkant, of niet? en geef je haar nu al schuimbanaantjes? Of is het een stuk citroen? Ik twijfelde tussen die twee...

Toffe foto zo Fazz!

Wat een leuke ventjes Rady! Op de vergelijkingsfoto lijkt je jongste wel een beetje rossig, terwijl hij op de andere foto echt blond is
ja in t midden achter zit een hele pluk (nest)haar, daar zit ook flink slag/krul in :D de rest is echt al stugger/nieuwer haar, zo grappig O+

Dit was mango ja :Y hahaha bij een citroen zou ze vast anders gekeken hebben _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_174487151
Dutjes O+ Ik denk dat mijn baas dat geen goed idee vindt alleen. Wel een goede timing inderdaad LeSage :X

Hier hadden we een onrustige baby vannacht met veel zielige piepjes, dus die heeft lekker tussen ons in gelegen. Om 2 uur haalde ik het in mijn hoofd om hem even aan te leggen, want hee misschien heeftie wel gewoon honger. Gaat ‘ie ineens keihard huilen. Oke, nou dan niet hoor 😅

Vieve leuk dat F. al gaat rollen! En die hapjes: ik zou gewoon kijken waar F. aan toe is. De een eet sneller rijst dan de ander.

De cb-arts hier vroeg ook wanneer we wilden beginnen met de hapjes. Zes maanden vond ze prima. Ik ben wel benieuwd of de verpleegkundige de volgende keer weer aanstuurt op eerder. Dat deed ze bij M. ook namelijk. Geen idee dus wat nu eigenlijk het beleid daar is t.a.v. vaste voeding.
pi_174487345
Vreemd dat zo'n adviezen zelfs binnen een CB niet eenduidig zijn. Best verwarrend dan.

Nanuke, zaaalig, dat je gewoon kunt blijven liggen. Ik hoop dat je een goede dut hebt kunnen doen nog.
Ik moet er toch wel uit, want ik moet mijn grote kind klaar maken voor opa en oma. Dan wel een dag met veel rust, onbegrijpelijk dat ik een baby de eerste keer druk vond. Dat is nu echt een oase van rust :D
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 18 oktober 2017 @ 08:55:26 #210
269689 crew  Viv
pi_174487915
Ik heb in plaats van het cb, de WHO gevolgd qua advies over eerste hapjes en dat was vanaf 6 maanden. Bij het cb vonden ze dat prima, er is niet gepusht om eerder te beginnen. Al kregen we kort na die 6 maanden wel een invaller die heel verbaasd was dat ze alleen nog maar wat groente gehad had, dus die zal wel 4 maanden gewend zijn. :')
pi_174488262
Ik kreeg hier ook het advies om over een paar weken te gaan beginnen, maar wij beginnen rond 5 maanden hebben we thuis afgesproken, omdat ze vroeg geboren zijn en dus wat achterlopen met alles, maar ook de extra voedingsstoffen goed kunnen gebruiken. Dat worden dus geen hapjes, maar stukken groente en fruit om te sabbelen en pap. Vanaf 6 maanden echt eten.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸&gt;&lt;(((º&gt;
  woensdag 18 oktober 2017 @ 09:35:26 #212
149959 SQ
snelle trees
pi_174488317
Ze sturen hier nergens op aan. Ze vroeg bij de 6 maanden afspraak of ik al begonnen was.
Ik vertelde dat ie al indiase curry vrat :')

Gisteren at ie een bordje rijst met kip tikka masala _O-
disclaimer
  woensdag 18 oktober 2017 @ 09:37:21 #213
149959 SQ
snelle trees
pi_174488346
Ik ga zo nog even op al die fantastisch leuke baby's reageren maar ik heb echt genoten van alle foto's O+
disclaimer
pi_174488837
Al die baby foto´s gisteren. :D

Hier ineens weer om 3 uur wakker voor een fles. Echt waaaarom?!
Hij had pap, een banaan, aardappels en worteltjes, yoghurt, 2 boterhammen én een mini krentenbol op. En nog 2 flessen melk en een halve papfles. HOEZO heeft hij honger.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_174488862
Y is bijna vijf maanden en heeft deze week z'n eerste hapjes wortel puree gekregen. Hij vond het geweldig. We gaan tot zes maanden gewoon af en toe wat hapjes geven en dan vanaf zes maanden dagelijks.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_174489107
quote:
0s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 10:10 schreef Franny_G het volgende:
Y is bijna vijf maanden en heeft deze week z'n eerste hapjes wortel puree gekregen. Hij vond het geweldig. We gaan tot zes maanden gewoon af en toe wat hapjes geven en dan vanaf zes maanden dagelijks.
Zelfde bij die van ons gedaan. Na 4 maanden wat dingen proeven. De reactie met broccoli was prachtig. Hebben heel hard moeten lachen. Daarna was het ineens lekker. We maken overigens bijna altijd vers. Nu met 7 maanden eet ze lekker mee met de dingen die kunnen. Anders krijgt ze een mooi zelfgemaakt potje. Op vakantie wel een paar keer een potje babyvoeding geprobeerd. Wilde ze niet echt eten (nu al verknocht aan vers eten).

Onze is echt een wiebel wat zitten in een stoeltje betreft. Snel afgeleid. Dus het gebeurt nog wel eens dat het eten niet in haar mond terecht komt. Gister kreeg ze een mooi volle lepel, in/op haar neus hahaha. Ze bleef ineens stil zitten en heeeeel verbaasd ons aan kijken
Vici, Vidi, Veni!
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 18 oktober 2017 @ 10:25:50 #217
269689 crew  Viv
pi_174489122
Wat een eetlust RF! :D

Hier een nacht zonder poep, maar alsnog werd ze een aantal keer huilend wakker. :? Niks voor haar dit (of voor mij :') ).

ZZ eet alles zelf, het enige wat per lepel gaat is vitamine D olie maar dat gaat steeds moeilijker, ze schudt nee en doet haar mond niet open. :') Ik zag dat er ook smelttabletjes zijn, alleen jammer dat daar zoetstoffen in zitten.
pi_174489231
Wat als je de vitamine D op een stukje brood ofzo druppelt en dan geeft?

Zo doen wij het hier ook. Want als hij dat flesje ziet (vooral van die van Davitamon met die sterke dropgeur) dan doet hij zijn mond niet meer open.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 18 oktober 2017 @ 10:48:01 #219
269689 crew  Viv
pi_174489490
quote:
0s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 10:30 schreef ReginaFalange het volgende:
Wat als je de vitamine D op een stukje brood ofzo druppelt en dan geeft?

Zo doen wij het hier ook. Want als hij dat flesje ziet (vooral van die van Davitamon met die sterke dropgeur) dan doet hij zijn mond niet meer open.
Goed idee, ik wist niet of het "mocht" qua behoud van vitamines, maar Davitamon zegt: "Je kunt de vitaminedruppels eventueel mengen met de voeding, maar laat ze niet meekoken, want dan gaan de vitamines verloren."

Wij hebben de olie van Davitamon, die is geur- en smaakloos. Ze is gewoon eigenwijs. O+ Het begon ermee dat ze steeds de lepel probeerde te pakken en boos werd als je haar handje tegenhield. Toen had ik als oplossing 2 loklepels, voor ieder handje één en dan de vitamines op de 3e lepel. Dat ging een paar keer goed, maar nu gaat ze vrolijk met die 2 lepels spelen en ondertussen nee schudden. :')
  woensdag 18 oktober 2017 @ 11:02:02 #220
149959 SQ
snelle trees
pi_174489724
Ik verpak vitamines altijd in een hap eten. Werkt voor huisdieren ook het beste :')
disclaimer
pi_174489767
Ik vergeet de vitamines regelmatig :@
pi_174489886
quote:
1s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 11:02 schreef Stormqueen het volgende:
Ik verpak vitamines altijd in een hap eten. Werkt voor huisdieren ook het beste :')
Onze hond denkt bij elke hap dat hij daarna nooit meer te eten krijgt.
Dus ik gooi altijd een paar brokken richting zijn bek die hij vang en in 1 x doorslikt, daarna volgt het ontwormtablet, in 1 x doorgeslikt. No problem. :')
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_174490872
quote:
0s.gif Op woensdag 18 oktober 2017 10:10 schreef Franny_G het volgende:
Y is bijna vijf maanden en heeft deze week z'n eerste hapjes wortel puree gekregen. Hij vond het geweldig. We gaan tot zes maanden gewoon af en toe wat hapjes geven en dan vanaf zes maanden dagelijks.
Ik was hier het zelfde van plan. Deze week heeft Kevin ook zijn eerste hap gehad, en ook dat was wortelpuree.
Hij is wel behoorlijk geïnteresseerd in eten. Gisteren keek hij de krentenbol uit mijn mond. Van de week de schaal chips van m'n man.
pi_174491134
Bedankt voor de info, Wup!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')