abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 12 februari 2018 @ 15:07:12 #226
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177131569
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:09 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

En als ze een IQ test maken die niet te maken heeft met taal, cultuur en omgeving? Dan is dat probleem toch alvast opgelost?
Ja, maar dat kan dus niet. Dat is de crux.

quote:
Eerlijk gezegd krijg ik een beetje de kriegels bij de gedachte van "verschillende soorten IQ's".
De meting is onzuiver als je niet dezelfde vragen aan de te onderzoeken populaties stelt. Een vertaling kan al een probleem zijn.
Hier is de crux dat je niet zo zwaar aan IQ moet tillen, het zegt namelijk nooit hoe intelligent je bent, alleen hoe intelligent je bent ten opzichte van anderen (daarom is "het gemiddelde IQ" vastgesteld op 100). Zet kleuters van groep 2 bij elkaar en het gemiddelde IQ is 100.

quote:
Ik had niet lang geleden al over IQ geschreven ergens op fok en ik ben nog steeds van mening dat intelligentie als een universeel iets gemeten zou moeten kunnen worden. Uiteraard zullen daar ook meetfouten bij gaan zitten.
Waarom zou je dat willen? Het gemiddelde blijft 100.
En de vaardigheden die bij de een tot een hoog IQ leiden, kunnen nutteloos zijn in het leven van een ander.

quote:
Ik vergeleek het een beetje met het meten van het beklimmen van een berg. Bij de ene berg doet Jantje het misschien ook net wat beter en bij een volgende is Keesje misschien net weer even wat sneller, afhankelijk van het type berg dat beklommen wordt.
Alleen is Qusa die zijn hele leven al op 4000m hoogte in de Himalaya woont duidelijk in het voordeel ten opzichte van Jantje en Keesje uit -2 NAP. En niet alleen omdat hij meer gewend is aan ijle lucht, maar omdat hij wordt getest in zijn natuurlijke habitat en de anderen niet.
Dat is ook dat verschil met de IQ testen: die kennen ook een natuurlijke habitat, een bepaalde manier van perceptie en denken (en denken uit zich in taal).

quote:
Ik zou het trouwens interessant vinden of deze mensen andere bepaalde dingen dan wel weer beter zouden kunnen dan bijvoorbeeld westerlingen. Misschien beter omgaan met bewegende dingen of met 3D?? Of analyseren van chaotische structuren?

Dat met die strepen is hier dan geen cultureel verschil, maar een opvoedingsverschil.
Ongetwijfeld zijn die mensen in bepaalde dingen beter, zoals meer kleuren groen kunnen onderscheiden. Maar zolang de indianen uit geÔsoleerde dorpen in het Amazonegebied geen IQ testen maken waarmee ze wel hoger scoren dan de westerling die de vragen van buiten zijn habitat niet snapt, noemen wij ze ten onrechte dommer.
(Ja, de Amazone ligt niet in Afrika).

Er is geen verschil in cultuur en opvoeding, want je wordt opgevoed door de cultuur waarin je leeft. Zo'n cultuur kent dan tientallen woorden voor de kleur die wij alleen als "groen" kennen. Als jij nooit horizontale lijnen hebt hoeven benoemen omdat die voor jouw cultuur niet relevant zijn, dan kun je er in een IQ test ook niet veel mee en je ouders kunnen je er niet mee opvoeden.

Zolang er veel autisten in de wetenschap zitten hecht ik niet veel waarde aan IQ tests waarbij autisten hoger scoren dan anderen. Idem voor een overwegend blanke/aziatische wetenschap waarbij zwarten slecht scoren.
  maandag 12 februari 2018 @ 15:16:14 #227
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177131818
quote:
5s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:15 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Maar transseksualiteit is toch juist wel al geaccepteerd? Of bedoel je heel specifiek het kleden als het andere geslacht? Ik heb het zelf meer over (alle vormen van) genderdysforie. En daar zijn wel al behandelingen voor.
Transseksualiteit wordt helemaal niet geaccepteerd, hoe kom je daar nou bij? Ja, in de moderne vooruitstrevende westerse wetenschap als onderdeel van "genderdysforie", maar de goegemeente vindt nog steeds dat je je moet laten nakijken als je je niet volgens de norm gedraagt (net als bij autisme) en als je je laat ombouwen moet je dood of minstens je hele leven lang in een gesloten inrichting verblijven (zie NWS). Er zijn er genoeg die denken dat een beetje psychotherapie voldoende is om genderdysforie te genezen, vermoedelijk dezelfden die denken dat je autisme kunt genezen als je maar hard genoeg roept dat het sneeuwvolkjes zijn die zich aanstellen en dat ze gedwongen moeten woeden normaal te doen.
  maandag 12 februari 2018 @ 15:19:41 #228
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177131903
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:27 schreef magnetronkoffie het volgende:
Een ding met hersenen was ook dat de hersenen 1 nadeel hebben wat de maximale warmteproductie betreft. Hersenen konden niet nog harder werken omdat ze hun warmte niet voldoende kwijt konden.

Als dit idd zo is (ik heb op 't moment even geen zin deze info weer op te gaan graven), dan zou je wel kunnen beredeneren dat in warmere landen de hersenen een wat lager maximaal vermogen hebben, omdat ze daar minder goed kunnen afkoelen. In dat geval zou je een beetje een soort tendens moeten kunnen zien van een stijgend IQ hoe verder van de evenaar.

edit:
Even wat plaatjes van 't internet geplukt en in een spoiler gedumpt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, en dat zegt dus helemaal niks als je verder niets weet over de test en de populatie. Je kunt ook beweren dat Christenen gemiddels intelligenter zijn dan anderen. Of mensen die voldoende geld hebben (de drogreden is dat Afrikanen arm zijn omdat ze dom zijn).
  maandag 12 februari 2018 @ 15:28:34 #229
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_177132129
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:04 schreef The_Pink_Lady het volgende:
Thanks voor de antwoorden. Als jullie het geen probleem vinden ga ik niet alles terug quoten dan ben ik vrij lang bezig. Ik zit mobiel. Alles kopiŽren enzo...
Maargoed
Ik herken de typische auti dingen.
Mensen die je niet begrijpen. Het moeten uitleggen blabla...nouja erg veel.

Ook herken ik het fenomeen aspiegirl.
Ik kan het boek Apsergirls trouwens wel aanraden (beste is uiteraard zoveel mogelijk in de oorspronkelijke taal, in dit geval in 't Engels).
quote:
Mensen denken dat je NT bent om dr je sociaal en extravert overkomt.

Ik kan heel sociaal doen en zo overkomen.
Maar achteraf moet ik weer opladen en ga ik nadenken of ik alles wel goed heb gedaan.
Vetgedrukte word je ook weer moe van :') :P

Ik vind 't belangrijk dingen (zoveel mogelijk) in m'n eigen tempo te kunnen doen. Anders is na een tijdje de accu leeg en heb ik oplaadtijd nodig.
Hoe meer energie iemand vreet, hoe meer ik moet opladen en belangrijk is dat de ene persoon veel meer energie kan vreten dan een ander persoon.

Ligt er ook aan of ik me op m'n gemak bij iemand voel.

Aandachtstrekkers/dramaqueens zijn niet aan mij besteed.
quote:
Hier wilde ik nog een stukje plakken die ik ook op Facebook gezet heb. Daar hoor ik graag jullie mening over:

Dat ik mensen soms niet begrijp heeft een reden.
Ik snap ze soms niet meteen maar dan toon ik interesse omdat ik mensen graag wil begrijpen. Ik wil graag leren.
Maar vaak word ik daar op aangekeken.
Dat ik nieuwsgierig ben waarom ze iets denken of voelen.
Word niet gewaardeerd in heel veel gevallen.

Dus ik word er op afgerekend dat ik ze niet begrijp. En ik word er op afgerekend dat ik moeite doe.

Soms zegt iemand iets en dan zie ik wel signalen dat hetgeen wat ze zeggen niet klopt met hun houding. Dus ik heb het gevoel dat er iets is.
Dus ik ga dan interesse tonen.

Maar ik vind dat zo vreemd want mensen snappen mij dan niet. En ze worden boos.
En ik snap dan vaak niet wat ik verkeerd heb gedaan maar dit word ook niet uitgelegd.
Maar ze doen vaak ook geen moeite om mij te begrijpen.
Er word wel van mij verwacht dat ik het maar moet snappen. En dat ik het allemaal maar begrijp.

Dus vaak voelt dat heel erg oneerlijk.

Dit is een voorbeeldje van situaties die ik wel eens tegen kom in mijn leven.
Het is niet altijd makkelijk als Auti-meisje.
Maar er word vaak ook door de "Gewone mensen" gedacht dat we allemaal hetzelfde zijn en dat iedereen de gewone dingen maar snapt.

Autisten worden bestempeld als mensen met weinig inlevingsvermogen, maar zodra ik iets niet snap kunnen ze zich niet in mij verplaatsen en invoelen dat ik graag uitleg zou willen over t een of ander.

Dus wie toont hier dan kortzichtig gedrag?
De autist toont interesse.....
En de ander gooit de deur dicht.

#hetishierautistisch
Interesse moet je niet tonen, interesse moet je hebben :)

Als je iemand echt niet interessant vindt en alles tegen je wil/zin/motivatie in moet doen, is je accu ook zo weer leeg.

Ergens kunnen mensen problematisch zijn die soms wat energie vreten en soms wel prettig zijn in de omgang.

Ik vind dat je in principe (in elk geval bij mensen met wie je in elk geval een soort goede band hebt) altijd om verduidelijking mag vragen :)
Waarom zouden ze daar moeilijk over willen doen?

En tip: Kies je kennissen/vrienden met zorg uit. Wordt manager van je eigen energiepool, leer -nee- te zeggen en leer mensen te herkennen met wie je wel goed zou kunnen opschieten (en ook met wie juist niet zodat je die op armslengte afstand kunt houden).
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 12 februari 2018 @ 15:43:25 #230
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_177132449
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:07 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ja, maar dat kan dus niet. Dat is de crux.
Ja natuurlijk moet 't wel moeten kunnen. Misschien kan het nu op dit moment niet, maar dat wil nog niet zeggen dat 't DUS onmogelijk is :)
quote:
[..]

De meting is onzuiver als je niet dezelfde vragen aan de te onderzoeken populaties stelt. Een vertaling kan al een probleem zijn.
Hier is de crux dat je niet zo zwaar aan IQ moet tillen, het zegt namelijk nooit hoe intelligent je bent, alleen hoe intelligent je bent ten opzichte van anderen (daarom is "het gemiddelde IQ" vastgesteld op 100). Zet kleuters van groep 2 bij elkaar en het gemiddelde IQ is 100.
Ik vind 't ergens sowieso wel vreemd dat ze de IQ's op een gemiddelde van 100 trekken. Bij snelheidsmetingen van hardloopafstanden veranderen ze toch ook niet steeds de afstand per geslacht of leeftijdscategorie zodat de afstand gemiddeld genomen altijd even lang duurt?

Misschien zouden ze een gemiddelde score op IQ=100 moeten gaan zetten (beetje zoals de kilogram en de meter ook redelijk arbitrair gekozen zijn) en van daaruit scores berekenen.

Dit is hoe 't zou moeten, als je 't universeel wilt maken.
quote:
[..]

Waarom zou je dat willen? Het gemiddelde blijft 100.
En de vaardigheden die bij de een tot een hoog IQ leiden, kunnen nutteloos zijn in het leven van een ander.
Waarom ik dat zou willen? Ik wil toch de verschillende intelligenties van verschillende populaties met elkaar kunnen vergelijken? Wat kan mij 't nou schelen welk ras of geslacht iemand is? Stel dat blijkt dat alle Joppieanen een gemiddeld IQ van 90 zouden hebben en alle Jippidanen een gemiddeld IQ van 110. Dan zouden deze uitslagen juist niet beiden op 100 gereset moeten worden. Dat is nml geen wetenschap meer, maar politiek. En ik doe niet aan politiek.
quote:
[..]

Alleen is Qusa die zijn hele leven al op 4000m hoogte in de Himalaya woont duidelijk in het voordeel ten opzichte van Jantje en Keesje uit -2 NAP. En niet alleen omdat hij meer gewend is aan ijle lucht, maar omdat hij wordt getest in zijn natuurlijke habitat en de anderen niet.
Dat is ook dat verschil met de IQ testen: die kennen ook een natuurlijke habitat, een bepaalde manier van perceptie en denken (en denken uit zich in taal).
Wil je daarmee zeggen dat als de gemiddelde Himalayaan 4 uur doet over berg Toppie en de gemiddelde Nederlander er 6 uur voor nodig heeft om de berg Toppie te beklimmen en je gaat een webstrijd doen waarin een Himalayaan en een Nederlander samen in de finale staan. De Himalayaan doet er 4,2 uur over en de nederlander doet er 5 uur over. Dan ga ik lekker de Himalayaan als winnaar uitroepen hoor :Y

Dan is de gemiddelde Nederlander dus inderdaad een minder goeie klimmer, net zoals je bij IQ's dit onderscheid ook moet kunnen maken. Ja sommige mensen zijn klauterbrakker en sommige mensen zijn intelligentlozer. So what? Dat is dan toch gewoon zo?
quote:
[..]

Ongetwijfeld zijn die mensen in bepaalde dingen beter, zoals meer kleuren groen kunnen onderscheiden. Maar zolang de indianen uit geÔsoleerde dorpen in het Amazonegebied geen IQ testen maken waarmee ze wel hoger scoren dan de westerling die de vragen van buiten zijn habitat niet snapt, noemen wij ze ten onrechte dommer.
(Ja, de Amazone ligt niet in Afrika).
Ho even _O-
Ze maken geen IQ testen? Dan kunnen 'we' dus helemaal niet weten hoe hoog hun IQ is.
Ik zal ze dan ook niet 'dommer' noemen, betrek mij daar dan ook niet bij aub.
Als er mensen zijn die dit wel zeggen, dan is dat gewoon dom van ze en verre van een wetenschappelijk verantwoorde uitspraak.
quote:
Er is geen verschil in cultuur en opvoeding, want je wordt opgevoed door de cultuur waarin je leeft. Zo'n cultuur kent dan tientallen woorden voor de kleur die wij alleen als "groen" kennen. Als jij nooit horizontale lijnen hebt hoeven benoemen omdat die voor jouw cultuur niet relevant zijn, dan kun je er in een IQ test ook niet veel mee en je ouders kunnen je er niet mee opvoeden.
Binnen 1 cultuur kan je verschillende opvoedingen krijgen (bijvoorbeeld een cultuur waarin vrouwen niet naar school zouden mogen) dus dat verschil is er lekker wel.

Een IQ test zou een IQ test moeten zijn en niet een cultuurtest oid.
quote:
Zolang er veel autisten in de wetenschap zitten hecht ik niet veel waarde aan IQ tests waarbij autisten hoger scoren dan anderen. Idem voor een overwegend blanke/aziatische wetenschap waarbij zwarten slecht scoren.
Wat heeft dat nou weer met dit alles te maken? :?
Alles wijst er nu op dat autisten (zelfs extreem intelligente) juist het onderwijs hier niet meer kunnen volgen (ik bedoel hier minder goed dan op basis van hun IQ verwachtbaar is).
Verder zijn autisten ideale potentiŽle wetenschappers.

Je opmerking komt eigenlijk vooral over alsof je zelf afrikaanse afkomst bent en je daarover nu loopt te zeiken. Klopt dat?

[ Bericht 0% gewijzigd door magnetronkoffie op 12-02-2018 15:50:01 ]
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 12 februari 2018 @ 15:48:01 #231
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_177132538
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:16 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Transseksualiteit wordt helemaal niet geaccepteerd, hoe kom je daar nou bij? Ja, in de moderne vooruitstrevende westerse wetenschap als onderdeel van "genderdysforie", maar de goegemeente vindt nog steeds dat je je moet laten nakijken als je je niet volgens de norm gedraagt (net als bij autisme) en als je je laat ombouwen moet je dood of minstens je hele leven lang in een gesloten inrichting verblijven (zie NWS). Er zijn er genoeg die denken dat een beetje psychotherapie voldoende is om genderdysforie te genezen, vermoedelijk dezelfden die denken dat je autisme kunt genezen als je maar hard genoeg roept dat het sneeuwvolkjes zijn die zich aanstellen en dat ze gedwongen moeten woeden normaal te doen.
Oh, je hebt het over de mening van de gemiddelde klootjesvolk-deelnemer! Ja, dan heb je 't over een heel ander slag mensen. Overigens zijn dat dus de mensen die je juist helemaal niet in de wetenschap zou willen hebben.

Vaak is genderdysforie (dus zeg maar de onvrede over je lichaam) iets wat zich al jaren afspeelt en kan de oorzaak best complex zijn, en er kan van comorbiditeit sprake zijn.

Naar dat klootjesvolk moet je gewoon niet luisteren.
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:19 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Ja, en dat zegt dus helemaal niks als je verder niets weet over de test en de populatie. Je kunt ook beweren dat Christenen gemiddels intelligenter zijn dan anderen. Of mensen die voldoende geld hebben (de drogreden is dat Afrikanen arm zijn omdat ze dom zijn).
Ik zei ook dat ik ze semi-random van 't internet had geplukt. Maar verder lijkt 't me wel redelijk plausibel te zijn dat IQ en klimaat invloed op elkaar kunnen hebben. Lijkt me wel interessant eigenlijk.

Vraag me ook af wat ervoor nodig zou zijn om een mens intelligenter te kunnen maken.
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_177132625
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:28 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ik kan het boek Apsergirls trouwens wel aanraden (beste is uiteraard zoveel mogelijk in de oorspronkelijke taal, in dit geval in 't Engels).

[..]

Vetgedrukte word je ook weer moe van :') :P

Ik vind 't belangrijk dingen (zoveel mogelijk) in m'n eigen tempo te kunnen doen. Anders is na een tijdje de accu leeg en heb ik oplaadtijd nodig.
Hoe meer energie iemand vreet, hoe meer ik moet opladen en belangrijk is dat de ene persoon veel meer energie kan vreten dan een ander persoon.

Ligt er ook aan of ik me op m'n gemak bij iemand voel.

Aandachtstrekkers/dramaqueens zijn niet aan mij besteed.

[..]

Interesse moet je niet tonen, interesse moet je hebben :)

Als je iemand echt niet interessant vindt en alles tegen je wil/zin/motivatie in moet doen, is je accu ook zo weer leeg.

Ergens kunnen mensen problematisch zijn die soms wat energie vreten en soms wel prettig zijn in de omgang.

Ik vind dat je in principe (in elk geval bij mensen met wie je in elk geval een soort goede band hebt) altijd om verduidelijking mag vragen :)
Waarom zouden ze daar moeilijk over willen doen?

En tip: Kies je kennissen/vrienden met zorg uit. Wordt manager van je eigen energiepool, leer -nee- te zeggen en leer mensen te herkennen met wie je wel goed zou kunnen opschieten (en ook met wie juist niet zodat je die op armslengte afstand kunt houden).
Eigenlijk alles wat je zegt klopt en ben er druk mee bezig.

Heb aardig in mijn sociale bos lopen hakken.
Soms snapte ik mensen ook niet... dacht ik.
En bleek dus gewoon dat ze gemeen tegen mij deden. :')

Dus daag :W
Ik lees dit net voor aan mijn man. Die zegt dat ik dit had kunnen schrijven.
Dat stukje van fb was al van een tijdje terug. Dus ik ben nu al aardig op weg. Geweldig dezelfde golflengte!
Heeeeerluk
O+
-"Just the colour Pink makes me smile!"-
  maandag 12 februari 2018 @ 15:57:00 #233
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_177132719
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:52 schreef The_Pink_Lady het volgende:

[..]

Eigenlijk alles wat je zegt klopt en ben er druk mee bezig.

Heb aardig in mijn sociale bos lopen hakken.
Nice 14.gif
Niet vergeten een poortwachter bij je voordeur te plaatsen zodat je niet steeds achteraf moet gaan wieden :P
quote:
Soms snapte ik mensen ook niet... dacht ik.
En bleek dus gewoon dat ze gemeen tegen mij deden. :')

Dus daag :W
Ik lees dit net voor aan mijn man. Die zegt dat ik dit had kunnen schrijven.
Dat stukje van fb was al van een tijdje terug. Dus ik ben nu al aardig op weg. Geweldig dezelfde golflengte!
Heeeeerluk
O+
Ja, lekker als je eindelijk eens gewoon normaal kunt doen. En dan niet alleen maar wat losse normale momentjes, maar gewoon uuurelang! _O_
Zoiets :P

Je man ook gezegend? :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_177134339
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:57 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Nice [ afbeelding ]
Niet vergeten een poortwachter bij je voordeur te plaatsen zodat je niet steeds achteraf moet gaan wieden :P

[..]

Ja, lekker als je eindelijk eens gewoon normaal kunt doen. En dan niet alleen maar wat losse normale momentjes, maar gewoon uuurelang! _O_
Zoiets :P

Je man ook gezegend? :P
Hear hear _O_

Ja hij is niet officieel gediagnosticeerd.
Maar we weten genoeg zegmaar. Hij heeft daar geen behoefte aan hij weet t zelf zegt ie.
-"Just the colour Pink makes me smile!"-
pi_177136454
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:00 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ach, nu snap ik waarom ik op een post reageerde van eind vorig jaar _O-

[..]

Loool! haha!
Jij bent een ouwe rot hiero! :P
Yep, want je kan hier ongezouten je mening geven, heaven for autisten (al weet ik pas sinds twee maanden dat ik er een ben). Waarom denk je dat het woord zolderkamerfokkertje zo populair is :P
pi_177136528
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:04 schreef The_Pink_Lady het volgende:

Dus wie toont hier dan kortzichtig gedrag?
De autist toont interesse.....
En de ander gooit de deur dicht.

#hetishierautistisch
Het heet ook niet voor niets, Wrong Planet Syndrome... :(
pi_177137250
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 13:47 schreef magnetronkoffie het volgende:
Ik was jaren terug een keer bij de mac en bestelde daar een burger (weet niet meer wat voor 1) "Het wordt zo gebracht!" dus ik wachten...en wachten....volgens mij heb ik ongeveer een uur gewacht totdat ik ging vragen waar m'n burger nou bleef? :?

"Ow sorrysorrysorry!" en vlak daarna gaf ze er 2 _O-

DEJA-VU!!! :'( :'( :'(
pi_177137280
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 14:00 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Ach, nu snap ik waarom ik op een post reageerde van eind vorig jaar _O-

[..]

Loool! haha!
Jij bent een ouwe rot hiero! :P
Jij zit hier ook al ff. waarschijnlijk zijn we in de nieuwsreacties elkaar minsens 1 keer in de haren gevlogen :P

[ Bericht 1% gewijzigd door pmf71 op 12-02-2018 20:26:15 ]
pi_177137686
Oeh heftig!!! Vertel hebben jullie dingen naar elkaar gegooid :')

Prachtig!
Nee alles omg ja
Mijn hoofd *poef*
-"Just the colour Pink makes me smile!"-
pi_177137843
quote:
18s.gif Op maandag 12 februari 2018 20:17 schreef The_Pink_Lady het volgende:
Oeh heftig!!! Vertel hebben jullie dingen naar elkaar gegooid :')

Prachtig!
Nee alles omg ja
Mijn hoofd *poef*
Geen idee, ik zei waarschijnlijk, maar heb geen zin om te checken.
pi_177137861
quote:
18s.gif Op maandag 12 februari 2018 20:17 schreef The_Pink_Lady het volgende:
Oeh heftig!!! Vertel hebben jullie dingen naar elkaar gegooid :')

Prachtig!
Nee alles omg ja
Mijn hoofd *poef*
Wauw...adem..mond in, neus uit.....herhaal....
pi_177137904
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 20:27 schreef pmf71 het volgende:

[..]

Wauw...adem..mond in, neus uit.....herhaal....
Hoe gaat dat? 8)7
-"Just the colour Pink makes me smile!"-
pi_177138041
Kijken jullie straks ook naar 'the good doctor' ?
-"Just the colour Pink makes me smile!"-
pi_177139019
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 20:37 schreef The_Pink_Lady het volgende:
Kijken jullie straks ook naar 'the good doctor' ?
Nee, ik vind het echt stigmatiserend als de pest. Bijna erger dan Rainman.

:N
Mon 'en!
  maandag 12 februari 2018 @ 21:27:49 #245
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_177139208
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 15:43 schreef magnetronkoffie het volgende:
Ik vind 't ergens sowieso wel vreemd dat ze de IQ's op een gemiddelde van 100 trekken. Bij snelheidsmetingen van hardloopafstanden veranderen ze toch ook niet steeds de afstand per geslacht of leeftijdscategorie zodat de afstand gemiddeld genomen altijd even lang duurt?

Misschien zouden ze een gemiddelde score op IQ=100 moeten gaan zetten (beetje zoals de kilogram en de meter ook redelijk arbitrair gekozen zijn) en van daaruit scores berekenen
Begrijp je Łberhaupt wat een quotiŽnt is?
pi_177139337
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 21:20 schreef bloempjuh het volgende:

[..]

Nee, ik vind het echt stigmatiserend als de pest. Bijna erger dan Rainman.

:N
Het is wel meer de klassieke autist inderdaad.
Maar toch herken ik ook wel dingetjes.

Binnenkort ook een nieuw seizoen met filemon.
Ik herkende ook echt behoorlijk wat daarin zoals het interview met Christina curry.
-"Just the colour Pink makes me smile!"-
  maandag 12 februari 2018 @ 22:04:41 #247
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_177140224
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 19:54 schreef pmf71 het volgende:

[..]

Jij zit hier ook al ff. waarschijnlijk zijn we in de nieuwsreacties elkaar minsens 1 keer in de haren gevlogen :P
Dat lijkt me onwaarschijnlijk :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 12 februari 2018 @ 22:07:04 #248
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_177140291
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 20:37 schreef The_Pink_Lady het volgende:
Kijken jullie straks ook naar 'the good doctor' ?
Wat is dat?
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 12 februari 2018 @ 22:07:40 #249
212761 magnetronkoffie
Where's the fish?
pi_177140303
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 19:23 schreef pmf71 het volgende:

[..]

Yep, want je kan hier ongezouten je mening geven, heaven for autisten (al weet ik pas sinds twee maanden dat ik er een ben). Waarom denk je dat het woord zolderkamerfokkertje zo populair is :P
Niet bepaald
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_177141879
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 22:07 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Wat is dat?
Een serie over een autistische jongen die chirurg wil worden.
-"Just the colour Pink makes me smile!"-
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')