Het zijn niet echt geweldige of spannende tapas, maar het is allemaal gewoon wel prima en lekker. Ik ga der regelmatig met wat vriendinnen heen, waarvan eentje wat lastig is met eten en ze beide niet teveel willen betalen.quote:Op maandag 9 oktober 2017 21:35 schreef Tem het volgende:
Is dat wat? aangezien het zo een keten is. Ik ging vroeger nog wel regelmatig naar Maria maar zoiets vergelijkbaars heb ik helaas niet meer kunnen vinden in Rotterdam. Ja, Camaron is wel aardig.
Lamsschouder, paar uur in de oven tot snotgaar.quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 20:16 schreef minilot het volgende:
Schijfjes pulled lam: dat moet je even uitleggen, Robin!
Accepteert Koos en je larf alle dagen pompoensoep?quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 20:38 schreef Molo het volgende:
Goeie, binnenkort weer eens een schoudertje kaufen
Hier weer pompoensoep, morgen ook weer denk ik
Ja hoor, als je de lat gewoon heel laag legt is alles goedquote:Op dinsdag 10 oktober 2017 20:39 schreef MCH het volgende:
[..]
Accepteert Koos en je larf alle dagen pompoensoep?
Hier ook iets to-go's, maar dan van een tankstation. Beetje belabberde planning vanmorgen.quote:Op woensdag 11 oktober 2017 08:03 schreef MCH het volgende:
[ afbeelding ]
Bakje koffie en chocoladekrossant van de AH to Go.
ga je alleen maar buiten de deur ontbijten, lunchen en dineren?quote:Op dinsdag 10 oktober 2017 21:22 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Opnieuw dit eerder genoten en genomen gerechtje en wel die heerlijke gesneden ossenhaas met pepers en basilicum i.c.m.een frisje.
Dessertje
[ ]afbeelding ]
Heerlijke zoete ananasschijfjes met een bolletje vanille ijs. Zalig.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Relaxen met wat heerlijke cocktails die voor mij worden bereidt.Tis tenslotte dinsdagavond.
Wat moet ik mij bij vega paella voorstellen?quote:Op maandag 9 oktober 2017 21:54 schreef Njosnavelin het volgende:
Over ketens gesproken.. Gisteren bij Happy Italy gegeten; mijn aders zijn instant dichtgeslibt. Wat een porties ook echt
Vandaag een soort vega paella gemaakt
Oef, ik heb het misschien wat spannender aangekondigd dan dat het was. Gewoon een simpel rijstgerechtje dat door de AH vegetarische paella genoemd wordt:quote:Op woensdag 11 oktober 2017 12:55 schreef Tem het volgende:
[..]
Wat moet ik mij bij vega paella voorstellen?
Lijkt me heerlijk.quote:Op woensdag 11 oktober 2017 15:26 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Oef, ik heb het misschien wat spannender aangekondigd dan dat het was. Gewoon een simpel rijstgerechtje dat door de AH vegetarische paella genoemd wordt:
https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R824876/vegetarische-paella
We lachen er weer hartelijk om. Tis tenslotte Iwanius.quote:Op woensdag 11 oktober 2017 16:26 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Gele Fernandez i.c.m. een "El Jefe" Tis tenslotte woensdagnamiddag.
Met wat?quote:
quote:Op woensdag 11 oktober 2017 17:47 schreef Molo het volgende:
[..]
Met wat?
Stukje Milka Bubbly hier als voorgerecht
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.With the stars as her umbrella
quote:Op woensdag 11 oktober 2017 17:50 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Wikipedia zegt dit: Pastırma is een Turkse delicatesse uit de streek van Kayseri. Het is in de open lucht gedroogd pekelvlees, omgeven door paprika, knoflook, fenegriek, komijn en zout.
En ditIk verspreid altijd al zo een geurSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fenegriek is heerlijk en pekelvlees ook, klinkt goed!
Ik ga er eens naar op zoek, lekkahOh how you'd have a happy life, if you did the things you like
Ja aanrader welquote:Op woensdag 11 oktober 2017 17:55 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik verspreid altijd al zo een geur
Fenegriek is heerlijk en pekelvlees ook, klinkt goed!
Ik ga er eens naar op zoek, lekkah
Visdicksquote:Op woensdag 11 oktober 2017 18:57 schreef emmyemmy2 het volgende:
Koolsla, aardappelpartjes, vissticks
Zit vast helemaal geen mayo in die coleslaw van een fastfoodketen inderdaadquote:Op woensdag 11 oktober 2017 19:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Bedoeling was gezond na al het uit eten geweld afgelopen 4 dagen.
En toen werd het KFC
Coleslaw is gezond toch?
Morgen maar weer eens normaal leren eten..
Had het ook gelezen. Beviel het een beetje? En welke temperatuur/tijd heb je gedaan😊quote:Op maandag 9 oktober 2017 14:31 schreef golfer het volgende:
Naar aanleiding van een artikel in het Volkskrant Magazine van jl. zaterdag over sous vide bereidingen, vandaag dus de daarin genoemde speklappen met sinaasappelschil, steranijs en soja langzaam laten garen in de waterbak en daarna even nog karameliseren in de pan.
Daarbij vanavond gewokte sperzieboontjes met ketjapmanis, bruine suiker, knoflook en sambal.
Zo'n energy drink: mierzoet. Zeker als ontbijt. Hoe krijg je dat (met smaak) weg?quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:54 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Tot 30 min.geleden als 'ontbijtje' genuttigd.
Aansluitend (as I speak)
[ afbeelding ]
Champagne! Tis tenslotte donderdagochtend!
Ik vraag me altijd eerder af hoe hij al dat pils en die champagne weg krijgt om 9 uur 's ochtends, maar soit.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:57 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Zo'n energy drink: mierzoet. Zeker als ontbijt. Hoe krijg je dat (met smaak) weg?
quote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:54 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Tot 30 min.geleden als 'ontbijtje' genuttigd.
Aansluitend (as I speak)
[ afbeelding ]
Champagne! Tis tenslotte donderdagochtend!
Ooh heerlijk miniquote:Op donderdag 12 oktober 2017 15:02 schreef minilot het volgende:
Ik maak zo uiensoep. Met een hoop cognac en tijm. Gruyerebroodjes erbij.
Het was errrrg lekkerquote:Op donderdag 12 oktober 2017 17:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooh heerlijk mini
Ik wijzig het avondeten en maak Hongaarse macaroni, maar dan wat dingen extra erbij.
Als je (veel) alcohol hebt gedronken heb je behoefte aan zoet, en daarna aan meer alcoholquote:Op donderdag 12 oktober 2017 09:57 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Zo'n energy drink: mierzoet. Zeker als ontbijt. Hoe krijg je dat (met smaak) weg?
Met veel paprika, paprikapoeder, ui, tomaat en salami maar ik heb nog 5 teentjes knoflook, tomatenpuree en champignons toegevoegd en i.p.v. salami; chorizo gebruikt.quote:Op donderdag 12 oktober 2017 17:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Het was errrrg lekker
Wat is Hongaarse macaroni?
Eet je die sigaar ook opquote:Op vrijdag 13 oktober 2017 07:43 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
"bakkie pleur" i.c.m. een verse paffert.
Ga jij standaard altijd buiten de deur "ontbijten & lunchen & dineren & borrelen)? of bezit je zelf een indisch achtig restaurant waar je dit doet?quote:Op donderdag 12 oktober 2017 19:41 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten:
[ afbeelding ]
Toen lekker, nu opnieuw genomen deze aloude combi en nog steeds erg lekker. Indisch/Maleis dus.
Opvolgend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met een cognacje en een Gin Mare cocktail na al die bubbels. Tis tenslotte donderdagavond.
Na een paar jaar Iwanus te volgen moet je weten dat hij zelfs met -5 nog op het terras gaat zitten.quote:Op vrijdag 13 oktober 2017 09:10 schreef handik het volgende:
[..]
Ga jij standaard altijd buiten de deur "ontbijten & lunchen & dineren & borrelen)? of bezit je zelf een indisch achtig restaurant waar je dit doet?
en waar jij komt mag overal nog binnen gerookt worden?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |