_--_ | vrijdag 29 september 2017 @ 16:00 |
Tony Choconely karamel & zeezout Wat vinden jullie? | |
#ANONIEM | vrijdag 29 september 2017 @ 16:06 |
Iets wat er niet meer is, weet ook niet meer hoe het heette, maar het was van Côte d'Or, met geroosterde zonnebloempitten en sesamzaad ed. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 29-09-2017 16:07:04 ] | |
Pietverdriet | vrijdag 29 september 2017 @ 16:07 |
Van de echte chocolade | |
nogeenoudebekende | vrijdag 29 september 2017 @ 16:09 |
https://bonnat-chocolatier.com/fr/e-shop/tablettes | |
Ama | vrijdag 29 september 2017 @ 16:15 |
Ik vind Milka met yoghurt lekker. Maar eigenlijk vind ik best veel soorten lekker. Milka caramel is ook geweldig. | |
Copycat | vrijdag 29 september 2017 @ 16:15 |
Dat jij gelijk hebt. | |
dimmak | vrijdag 29 september 2017 @ 16:16 |
Milka Daim of karamel zeezout van Tony's of Verkade. | |
Kaneelstokje | vrijdag 29 september 2017 @ 16:16 |
Die is erg smakelijk, zonder meer. Zelf hou ik van chocola met stukjes koek er in. Ze hadden er zo een bij de Lidl, maar nu niet meer. | |
Hallojo | vrijdag 29 september 2017 @ 16:16 |
Met hele hazelnoten. | |
Pietverdriet | vrijdag 29 september 2017 @ 16:30 |
Van de gevulde repen cq chocolade met iets erin, deze, goddelijk | |
Burdie | vrijdag 29 september 2017 @ 16:43 |
Milka pinda caramel, Tony's zeezout caramel of chocola met stukjes drop . | |
minilot | vrijdag 29 september 2017 @ 19:40 |
Om zo te eten maar zeker ook om mee te bakken: ..maar ik vind eerlijk gezegd bijna alle chocolade wel lekker. Wit incluis. | |
minilot | vrijdag 29 september 2017 @ 19:43 |
Ben er ook niet echt een snob in - ik waardeer hele goeie pure single origin chocolade ontzettend, maar kan net zo goed in mijn nopjes zijn met, zeg, de loeigoedkope romige melkchocolade met drop van de Lidl. | |
6star6lord6 | vrijdag 29 september 2017 @ 19:44 |
Zeezout | |
Kaneelstokje | vrijdag 29 september 2017 @ 19:44 |
Ik zie die iedere keer staan, maar het klinkt zo raar. Chocola en drop. Ik durf het eigenlijk gewoon niet te kopen. | |
minilot | vrijdag 29 september 2017 @ 19:45 |
Voor die één euro vijftig kun je je geen buil vallen - gewoon eens proberen! | |
8777 | vrijdag 29 september 2017 @ 20:03 |
Deze, ik kan ze nergens meer vinden helaas. | |
Kaneelstokje | vrijdag 29 september 2017 @ 20:07 |
Dat is ook wel weer waar, natuurlijk. Volgende keer dat ik er ben, zal ik eens een meenemen. | |
xaban06 | vrijdag 29 september 2017 @ 20:23 |
Bij mijn vorige werkgever met sinterklaas een letter gekregen, kwam bij een (banket)bakker vandaan. Was kei en keihard, moest met een mes erop slaan om stukjes los te krijgen maar o zo lekker. Waar vind ik zulke lekkere chocola? | |
Joran-Joran | vrijdag 29 september 2017 @ 20:29 |
http://hopenstork.com/product/breekchocolade-melk/ Voor als jullie eens in den haag zijn lieve fokkertjes. Wel mokerduur maar goddelijk lekker. | |
Pietverdriet | vrijdag 29 september 2017 @ 22:13 |
Was waarschijnlijk couverture chocolade van cote d'or | |
valentijn101 | vrijdag 29 september 2017 @ 22:31 |
Ikea verkoopt ze nog | |
marc0871 | vrijdag 29 september 2017 @ 22:49 |
junkiesietze | zaterdag 30 september 2017 @ 15:26 |
Had eerst witte chocolade met speculoosspul erop. dat was baas, kan het nu nergens meer vinden | |
junkiesietze | zaterdag 30 september 2017 @ 15:27 |
die. | |
Voetbalmeisje | zaterdag 30 september 2017 @ 15:28 |
HEMA | |
Grimer | zaterdag 30 september 2017 @ 15:28 |
Verkoopt AH nog steeds volgens mij... | |
Van_Poppel | zaterdag 30 september 2017 @ 18:33 |
hugecooll | zaterdag 30 september 2017 @ 18:34 |
KLB / chocolade met gezouten karamel. | |
Kaneelstokje | zaterdag 30 september 2017 @ 19:00 |
Had vandaag de melkchocola met drop. Was niks. | |
Pietverdriet | zaterdag 30 september 2017 @ 19:28 |
Dat is geen chocolade | |
Broccolitaartje | zaterdag 30 september 2017 @ 19:32 |
Tussen de nieuwe repen van de appie zitten ook echt lekkere, favoriet tot nu toe is melkchocola zoete popcorn karamel Chocola | |
#ANONIEM | zondag 1 oktober 2017 @ 12:41 |
Toen ik in Duitsland woonde ging ik wel eens naar de markt. Daar verkocht een vrouw zelfgemaakte chocolade repen (of eigenlijk meer brokken). Deze waren 70% puur en en er zaten macadamia noten in. Dat is de lekkerste chocolade die ik op heb. | |
Pietverdriet | zondag 1 oktober 2017 @ 13:02 |
Chcolade en macadamia is idd een goddelijke combi. Bij de Aldi hier hebben ze soms blikjes met in pure chocolade gedrageerde macadamia's. Als ik die koop eet ik zo een blik leeg. | |
#ANONIEM | zondag 1 oktober 2017 @ 13:29 |
Guilty pleasures. Op zich is het trouwens niet eens zo extreem slecht. Ja. er zitten wel bijzonder veel calorieën in, maar indien je pure chocolade neemt en macadamia, krijg je naast veel calorieën ook wel veel goede stoffen binnen. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-10-2017 13:30:16 ] | |
_Arual_ | maandag 2 oktober 2017 @ 17:33 |
Klopt! Ik had die van Verkade geprobeerd ... Niet doen. | |
Pietverdriet | maandag 2 oktober 2017 @ 19:28 |
Droste tabletten, jummie | |
vencodark | maandag 2 oktober 2017 @ 19:55 |
Milka met aardbeivulling is wel the bomb op dit moment. | |
Ama | maandag 2 oktober 2017 @ 19:56 |
Splackavellie02 | maandag 2 oktober 2017 @ 20:48 |
Toen ik in Antwerpen woonde, ging ik wel eens naar een kleine chocolaterie in een van de zijstraten van de Meir. Daar hadden ze bonbons en mini macarons. Je betaalde zo'n 25 euro voor een doosje met 10 bonbons, maar die waren elke cent waard. En verschrikkelijk machtig: na een of twee van die dingen zat je al vol. Edit: The Chocolate Line was het, en je kreeg blijkbaar 20 bonbons voor 25 euro. Of tenminste, dat krijg je er nu voor. Absolute aanrader als je een keer in Antwerpen bent Wat huis-tuin-en-keuken chocolade betreft, vind ik die nieuwe van Chocolonely erg lekker: Donkere melk met pretzel-toffee. Geen idee wat "donkere melk" is, maar die reep smaakt goed! | |
Pietverdriet | maandag 2 oktober 2017 @ 21:10 |
Meneer Janson kan zich meten aan de beste chocolatiers van Belgie of Frankrijk, en dat gewoon in Zutphen https://bonbon.nl | |
MrsDuck | zondag 15 oktober 2017 @ 00:54 |
Milka Pinda Caramel Witte Ritter Sport met hele noot | |
fukforce | zondag 15 oktober 2017 @ 01:12 |
| |
vencodark | zondag 15 oktober 2017 @ 08:09 |
Kinder Bueno Dark edition is trouwens ook heerlijk. | |
Lucky_Strike | zondag 15 oktober 2017 @ 09:01 |
Tony toffee pretzel is inderdaad fantastisch | |
fluitbekzeenaald2.0 | zondag 15 oktober 2017 @ 10:24 |
Hetzelfde. Combi is erg lekker maar het smaakt nog wel naar chocolade en niet naar melk en vulling zoals je bijvoorbeeld bij Milka al snel hebt. Ik had ook eens die Lindt 90% cacao, was ook lekker maar na één stukje ben je klaar | |
fluitbekzeenaald2.0 | zondag 15 oktober 2017 @ 10:25 |
Die ken ik heel niet. Zal eens opletten. | |
Queenshore | zondag 15 oktober 2017 @ 12:38 |
Volgens mij gaat het topic over chocola, daar vallen deze allemaal niet echt onder | |
fukforce | zondag 15 oktober 2017 @ 12:40 |
Wat zijn dit dan volgens jou? Wat een zeur weet duidelijk niet wat chocola is | |
Mansjester | zondag 15 oktober 2017 @ 18:23 |
Dit is duidelijk chips ja. Jammer dat fukforce weer moet komen trollen | |
Kopiko | zondag 15 oktober 2017 @ 18:26 |
Wel...
| |
Trade | zondag 15 oktober 2017 @ 18:32 |
Ritter sport met hazelnoot of die met marsepein 😍 De rest van de familie houdt van milka oreo [ Bericht 0% gewijzigd door Trade op 15-10-2017 18:33:30 (Typfoutje) ] | |
Lunatiek | zondag 15 oktober 2017 @ 19:21 |
Lastig kiezen omdat "chocola" in vele tonen komt. Ik bedoel zoet of juist bitter. Als er dan een smaakje bij zit, dan kan dat contrasterend zijn, zoals zoet met zeezout of bitter met sinasappel, of hetzelfde (zoet met zoet, bitter met hartig als noten). Momenteel vind ik L'Atelier van Nestlé erg lekker. Maar dat is meer omdat de lekkerste Duitse (diverse smaken van Ritter Sport en Lindt) en Belgische (Jacques) choco hier niet te koop is. | |
#ANONIEM | zondag 15 oktober 2017 @ 19:35 |
Lindt is niet Duits. | |
#ANONIEM | zondag 15 oktober 2017 @ 19:37 |
Sowieso koetjesreep. | |
Bacardiandcola | zondag 15 oktober 2017 @ 19:41 |
Hazelnoot reep is lekker. Wat lekkerste is weet ik niet, maar wit reep is ook heel lekker, maar ik eet het niet vaak genoeg om te bepalen welke merken het beste is. Heb wel wat ingedachten maar ken die namen niet. Als ik ze naast elkaar legt dan pak ik er wel een stel tussenuit. | |
Lunatiek | zondag 15 oktober 2017 @ 19:44 |
De smaken die ik bedoel ken ik alleen uit Duitsland. | |
Lucky_Strike | zondag 15 oktober 2017 @ 20:10 |
Beetje opgeschoond. | |
J_Mormont | zondag 15 oktober 2017 @ 21:19 |
#ANONIEM | zondag 15 oktober 2017 @ 21:24 |
Telt dat wel als chocolade? [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 15-10-2017 21:24:18 ] | |
_--_ | zondag 15 oktober 2017 @ 21:24 |
Nieuw? | |
J_Mormont | zondag 15 oktober 2017 @ 21:27 |
Redelijk nieuw geloof ik ja | |
_--_ | zondag 15 oktober 2017 @ 21:28 |
Dan ga ik 'em eens proberen. [ Bericht 0% gewijzigd door _--_ op 15-10-2017 21:44:19 ] | |
Mylene | zondag 15 oktober 2017 @ 21:40 |
Onnoman | zondag 12 november 2017 @ 23:57 |
Post hier een picca van jouw favo chocoladereep | |
Jordy-B | zondag 12 november 2017 @ 23:58 |
Onnoman | zondag 12 november 2017 @ 23:59 |
Ama | maandag 13 november 2017 @ 00:00 |
Onnoman | maandag 13 november 2017 @ 00:01 |
kan ik jou daarmee versieren? | |
Ama | maandag 13 november 2017 @ 00:01 |
Nee | |
Jordy-B | maandag 13 november 2017 @ 00:06 |
* wink wink* * nudge nudge* | |
marc0871 | maandag 13 november 2017 @ 00:07 |
CUL / Lekkerste chocoladereep | |
pfefferkatze | maandag 13 november 2017 @ 00:11 |
Graf..Coudenhove..Kalergi | maandag 13 november 2017 @ 01:21 |
| |
junkiesietze | maandag 13 november 2017 @ 09:01 |
#ANONIEM | maandag 13 november 2017 @ 09:19 |
Het jammere is dat ik deze niet meer zie de laatste tijd. | |
Onnoman | maandag 13 november 2017 @ 09:19 |
zelfde jaar zelfde topic what are the odds | |
LuNaTiC | maandag 13 november 2017 @ 09:23 |
lastig kiezen | |
borbit | maandag 13 november 2017 @ 09:46 |
Lucky_Strike | maandag 13 november 2017 @ 12:15 |
Ik heb beide topics even laten samenvoegen. | |
JuliaMm | woensdag 15 november 2017 @ 19:06 |
Tony's nieuwe donkere melk en rogge zeezout, heerlijk! | |
FutureFairytale | woensdag 15 november 2017 @ 20:01 |
hoorde ik vandaag over en ook idd dat ie heel lekker is. Maar niet in gewone supermarkten verkrijgbaar | |
Postbus100 | woensdag 15 november 2017 @ 22:29 |
Hoe moet ik dat lezen? 42% chocolade? 42% rogge? Rogge? Of rogge-zeezout? (wat het dan ook maar mag zijn). Kortom, wat een bijzondere naam... | |
Postbus100 | woensdag 15 november 2017 @ 22:31 |
Ik vond vorig jaar trouwens de Tony puur met kruidnoten errug lekker Maar als ik 'm in huis haal ga ik me er misselijk aan eten | |
FutureFairytale | woensdag 15 november 2017 @ 22:50 |
melkchocolade met 42% cacao. Met stukjes rogge en zeezout. | |
Postbus100 | woensdag 15 november 2017 @ 22:59 |
Oke Ik vind roggebrood met chocoladehagelslag ook erg lekker, maar dacht dat ik daar een uitzondering in was. Blijkbaar zijn er meer liefhebbers, aangezien ze het nu in de markt zetten. | |
Fer | woensdag 15 november 2017 @ 23:05 |
Phone8 | donderdag 16 november 2017 @ 22:42 |
Gewone supermarkt hebben alleen de standaard smaken. Goede snoepwinkels hebben hem zeker:) | |
arvensis | vrijdag 17 november 2017 @ 20:24 |
Ik heb deze repen ooit eens geprobeerd te smelten. Het werd helemaal wit en zag er meer uit als plastic dan als chocola. Sindsdien nooit meer gegeten. | |
Phone8 | vrijdag 17 november 2017 @ 20:32 |
Het is dan ook de goedkoopste ‘chocolade’ wat je kan kopen. Echte kwaliteits chocolade laat zich goed smelten, door het hoge cacao boter gehalte. | |
arvensis | vrijdag 17 november 2017 @ 21:15 |
Inderdaad. Maar dit mag niet eens chocola genoemd worden. | |
Phone8 | vrijdag 17 november 2017 @ 21:34 |
Helemaal mee eens Ragusa is trouwens ook ontzettend lekker😋 | |
borbit | zaterdag 18 november 2017 @ 00:33 |
| |
-Miauw- | dinsdag 21 november 2017 @ 09:32 |
Gelukkig niet meer te verkrijgen in Nederland | |
-Miauw- | dinsdag 21 november 2017 @ 09:34 |
Marqt heeft ook een groot assortiment | |
nogeenoudebekende | dinsdag 21 november 2017 @ 09:39 |
Chocolade smelten heeft weinig te maken met de chocolade, meer met de manier waarop. Meest voorkomende probleem is dat men te veel te snel wil smelten. Zo'n AH basic reepje lukt ook wel. Maar normaal gesproken is het wel beter als je minimaal 50% cacao hebt. | |
Phone8 | dinsdag 21 november 2017 @ 10:54 |
Er zit wel degelijk verschil in chocolade. | |
nogeenoudebekende | dinsdag 21 november 2017 @ 11:01 |
Ik zeg ook nergens dat dat niet zo is maar alle chocolade is te smelten mits op de juiste manier gedaan. | |
Thinkk-Pinkk | dinsdag 21 november 2017 @ 15:33 |
Ik vind zelf Tony caramel en zeezout lekker. Maar heb wel het idee dat er weinig zeezout meer in zit de laatste tijd | |
Elan | donderdag 25 januari 2018 @ 17:20 |
1 Kitkat 2 Bueno 3 snickers Dusss | |
nogeenoudebekende | donderdag 25 januari 2018 @ 17:24 |
En in de trend van de OP noem ik Daim, Lion en Raider. | |
Id_do_her | donderdag 25 januari 2018 @ 17:25 |
Geen. | |
Onnoman | donderdag 25 januari 2018 @ 17:31 |
hier maak je saus van lul, dit ga je toch niet rauw eten? | |
Onnoman | donderdag 25 januari 2018 @ 17:32 |
is trouwens al een topic van CUL / Lekkerste chocoladereep slotje | |
engine | donderdag 25 januari 2018 @ 17:39 |
| |
#ANONIEM | donderdag 25 januari 2018 @ 17:41 |
Bounty's | |
Serinde | donderdag 25 januari 2018 @ 18:24 |
Geen reep maar een bonbon in de vorm van een kogel : chocolate bullets van Visser chocolade. Die met (trek)drop erin is de allerlekkerste | |
Hiddendoe | donderdag 25 januari 2018 @ 18:57 |
Mon cherie Ferrero roche Cote d'or | |
Lavenderr | donderdag 25 januari 2018 @ 18:59 |
Musketflikken | |
Hiddendoe | donderdag 25 januari 2018 @ 19:01 |
Gewoon voor de lol eens chocolade intikken bij google en dan afbeeldingen aanklikken. | |
nogeenoudebekende | donderdag 25 januari 2018 @ 19:02 |
Als je later groot bent kun je bitter wellicht wat beter waarderen. | |
Hiddendoe | donderdag 25 januari 2018 @ 19:04 |
Ook wel lekker, net als marsen of milky way repen. Truffels zijn ook verrukkelijk en dan die met een cacaolaagje, geen hagelslag. | |
#ANONIEM | donderdag 25 januari 2018 @ 19:08 |
Mars en Milky Way blief ik dan weer niet Snickers, Lion, Twix En alles met karamelzeezout vind ik momenteel helemaal geweldig. | |
Hiddendoe | donderdag 25 januari 2018 @ 19:09 |
Chocoladekunst: | |
ichangedmymind | donderdag 25 januari 2018 @ 19:12 |
Ik ben gek op de crème brûlée van Lindt. | |
magikmichael | donderdag 25 januari 2018 @ 19:14 |
Dan gaat deze je zeker bevallen! | |
#ANONIEM | donderdag 25 januari 2018 @ 19:16 |
Dat is de enige variant die ik nog niet geprobeerd heb, want; te duur | |
ChronoVisor | donderdag 25 januari 2018 @ 19:17 |
LurkJeRot | donderdag 25 januari 2018 @ 19:18 |
Groene Balisto en Snickers. | |
TheInnocent | donderdag 25 januari 2018 @ 19:44 |
In het kader van OP: 1. Kinder Bueno (zelfs dagelijks bij mijn cappuccino) 2. Ferrero Rocher 3. Merci: hazelnoot, praline & soms ook koffiesmaak Rafaello ben ik ook fan van, maar dat is geen chocolade.. | |
magikmichael | donderdag 25 januari 2018 @ 20:24 |
Gewoon op een aanbieding wachten van de Albert Heijn. | |
Onnoman | donderdag 25 januari 2018 @ 20:42 |
Je bedoelt te zeggen wanneer je smaakpapillen zijn uitgestorven | |
Lucky_Strike | donderdag 25 januari 2018 @ 22:35 |
Ik heb het topic van vandaag laten samenvoegen met dat van september | |
markdeajaxfan | donderdag 25 januari 2018 @ 22:36 |
mars | |
engine | donderdag 25 januari 2018 @ 23:45 |
planeet | |
kwakz0r | zondag 28 januari 2018 @ 22:47 |
Niet meer te krijgen: De oude lila pause van Milka, met hazelnootpraline erin. Ritter sport melk en cornflakes Nieuwe favorieten: AH melk zoete popcorn, karamel en mais Tony donkere melk pretzel karamel Lindor melk ballen of pure ballen | |
#ANONIEM | maandag 29 januari 2018 @ 07:37 |
Die cornflakes ritter sport heb je nog wel in Duitsland. Zal een doos voor je meenemen. | |
potjecreme | maandag 29 januari 2018 @ 09:55 |
Die lila pause die hij noemt hebben ze daar ook. Wil je voor mij daarvan een doos meenemen? | |
nogeenoudebekende | maandag 29 januari 2018 @ 10:22 |
Bestel gewoon een pallet. . | |
VeX- | maandag 29 januari 2018 @ 12:49 |
Ontdekte deze maand die Johnny Doodle chocolade. Die is ook best wel lekker. | |
#ANONIEM | maandag 29 januari 2018 @ 19:18 |
Maar ik ken jou niet en ik weet niet wat je te bieden hebt itt Kwakz0r | |
kwakz0r | dinsdag 30 januari 2018 @ 16:57 |
Skatje, ik mag momenteel helemaal geen chocola... dikke reet regime. Maar thanks | |
Erosjuhhh | dinsdag 30 januari 2018 @ 18:00 |
Lila pause aardbei | |
Sadcopter | zaterdag 3 februari 2018 @ 00:51 |
Zelf ben ik niet zo spannend met chocola. Maar deze had ik recent bij een Kiosk gekocht | |
-Miauw- | zaterdag 3 februari 2018 @ 00:52 |
Die is weird. | |
Sadcopter | zaterdag 3 februari 2018 @ 00:54 |
Ja vond je de smaak weird? Wat altijd miste tussen de kokos en de kerrie, was gewoon chocola! | |
-Miauw- | zaterdag 3 februari 2018 @ 00:56 |
Ui, knoflook, kerrie, op het laatst kokos, nog ergens chocola Niet onsmakelijk, het paste goed bij de rijke smaak van de chocola, maar ik vond het wel apart. | |
Sadcopter | zaterdag 3 februari 2018 @ 01:07 |
Zat er knoflook in, hm nu je het zegt. | |
-Miauw- | zaterdag 3 februari 2018 @ 01:09 |
In mijn beleving hoor | |
Cosmogony | zondag 4 februari 2018 @ 23:31 |
Mijn favoriet is de Melk chocolade met stoofpeer van Tony Chocolonely | |
Sadcopter | maandag 5 februari 2018 @ 13:48 |
Ik kom vanavond langs een albert heijn. En neem dan die curry-kokos weer mee. De strawberry-cheesecake van delicata is ook lekker. | |
Lunatiek | maandag 5 februari 2018 @ 14:04 |
Ik vond laatst de Honing Zout Amandel van RitterSport Dat is volgens mij een nieuwe smaak in Nederland. Als ik op de websitw kijk, moet ik nodig eens naar de Flagship Store | |
MrsDuck | maandag 5 februari 2018 @ 14:14 |
Die is heel lekker (en ik vind hem lekkerder dan Tony...). Maar ik koop deze al minstens een jaar bij de Jan Linders dus zo nieuw is deze in Nederland niet. | |
Fleetwood | dinsdag 6 februari 2018 @ 22:04 |
Voor mij ook! Die en de rogge zeezout | |
Koningin | woensdag 7 februari 2018 @ 15:32 |
Rousseau Chocolade, daar hebben ze de lekkerste! En dan de Sinterklaasletters: | |
Haaibaaike | donderdag 8 februari 2018 @ 13:38 |
Ik ook Verkade, maar dan in melk of melk met hazelnoten. | |
Haaibaaike | donderdag 8 februari 2018 @ 13:42 |
Die is lekker wel in melk chocolade .. | |
Sadcopter | donderdag 8 februari 2018 @ 14:41 |
Wat vinden jullie van de pindarotsjes. Je hebt nu ook de 'appeltaartvariant'. Ook de witte chocoladeballen met gevriesdroogde aardbeien erin vind ik lekker. | |
TargaFlorio | zaterdag 10 februari 2018 @ 14:54 |
Is lang geleden dat ik die nog eens heb gehad, ze zijn wel . | |
SnoepTomaatje | zaterdag 10 februari 2018 @ 16:59 |
Waar..? | |
kawotski | zaterdag 10 februari 2018 @ 17:05 |
99% toe maar... Bij 85 a max 90 houdt het voor mij wel op. | |
Sadcopter | zaterdag 10 februari 2018 @ 22:00 |
Jamin amsterdam/kalverstraat verkoopt ze allemaal. Appeltaart-rotsjes ook per bakje te koop bij de Deen en Albert-Heijn. En die aardbei-chocoladekogels ook bij de Jumbo in een klein wit doosje. | |
cherrycoke | zondag 11 februari 2018 @ 02:14 |
| |
kipje1234 | zondag 11 februari 2018 @ 10:27 |
appeltaart rotsjes lijken me vies pindarotsjes vind ik wel lekker, maar dan vooral die met pure chocola van de notenkraam op de markt het liefst heb ik toch gewoon een blokje van een 71 procent puur reep... | |
Sadcopter | zondag 11 februari 2018 @ 18:51 |
Mijn favo chocolade wordt nu toch de bounty 2-pack. Op. | |
FlipjeHolland | zondag 11 februari 2018 @ 20:43 |
Kun je geen chocola noemen dit. Kokosvulling met een dun laagje. Net zoals je Mars, Snickers, Nuts, Lion, Twix en Kit Kat ook geen chocoreep kunt noemen. Doe mij maar gewoon de Lindt en/of Milka melkchocoladereep. | |
Pietverdriet | zondag 11 februari 2018 @ 20:49 |
Vraag me af of die gevulde repen niet zijn ontstaan omdat de vulling goedkoper is dan chocolade | |
littlemindy | zondag 11 februari 2018 @ 21:32 |
FlipjeHolland | zondag 11 februari 2018 @ 21:51 |
Is Alpenroom niet één woord? | |
Reismeis | maandag 12 februari 2018 @ 12:00 |
Splackavellie02 | maandag 12 februari 2018 @ 12:04 |
Het is ook lekker om pure chocolade te smelten, daar cornflakes in te gooien en kleine rotsjes van te maken. Vind ik persoonlijk lekkerder dan pindarotsjes | |
Sadcopter | maandag 12 februari 2018 @ 14:36 |
Ik bijt eerst dat chocoladelaagje weg en ga dan vor die lekkere kokosvulling. | |
littlemindy | maandag 12 februari 2018 @ 19:11 |
Zou kunnen. Het gaat mij om de inhoud | |
Pinuts | maandag 12 februari 2018 @ 22:16 |
Cadbury caramel | |
-Miauw- | dinsdag 13 februari 2018 @ 01:13 |
Nee, volgens mij is het tekstueel vergelijkbaar met Franse kaas. Het is room uit de Alpen, niet room gemaakt van Alpen. | |
Jordy-B | dinsdag 13 februari 2018 @ 05:31 |
Het is alpenmelkchocolade met room. Vergelijk het met 'melk karamel zeezout'. Hoewel karamelzeezoutmelkchocolade taalkundig wel correct is, vergt het verbindingsstreepjes. En verpakkingsdesigners hebben de schurft aan verbindingsstreepjes | |
Sadcopter | dinsdag 13 februari 2018 @ 10:48 |
Verpakkingen zijn zeg maar kunst. | |
de_boswachter | dinsdag 13 februari 2018 @ 10:50 |
Zo inspiratieloos dit...... Die Tony Choconely hype types Zeker nog nooit echt fatsoenlijke chocolade geproefd, pauper. | |
de_boswachter | dinsdag 13 februari 2018 @ 10:51 |
Sowieso niet twee hoofdletters nee | |
_--_ | dinsdag 13 februari 2018 @ 10:52 |
Milka daim, is dat origineel? | |
de_boswachter | dinsdag 13 februari 2018 @ 10:52 |
Ach man, bekijk het je. | |
Sadcopter | dinsdag 13 februari 2018 @ 11:05 |
Zure chocolade niets voor je? (ik doe mee met de fok troll brigade het wrijft toch op je af) Maar je hebt wel gelijk. kocht twee Tony's tabletten. Een melkchocolade en een Glühwein. En zo bijzonder vond ik ze niet smaken. De Glühwein had wel iets. Het ontwerp van tablet was wel bijzonder. | |
Lucky_Strike | dinsdag 13 februari 2018 @ 11:11 |
Niet alles van Tony is lekker inderdaad. De variant met pretzel is echter wel een van de lekkerste repen die ik de laatste jaren op heb. Mijn schoonmoeder had een tijdje geleden iets van Australian die geweldig was maar ik weet niet meer welke smaak. | |
Jordy-B | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:15 |
De karamel en zeezout van Tony Chocolonely is goddelijk, dus je moet gewoon je mond houden met je koetjesrepen. [ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 13-02-2018 12:59:34 (Normaal taalgebruik graag.) ] | |
de_boswachter | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:25 |
Goddelijk .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Echt waar, dit soort hipster mainboys, bah. Verkoop ze een ingevroren drol met daarin wat zeezout en karamel en ze vreten het als een paard suikerklontjes. [ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 13-02-2018 13:00:02 (Quote aangepast) ] | |
Jordy-B | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:34 |
Vertel de goegemeente dan maar wat jouw lekkerste chocoladereep is. [ Bericht 1% gewijzigd door Lucky_Strike op 13-02-2018 13:00:34 (Normaal taalgebruik graag.) ] | |
de_boswachter | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:37 |
Ik heb eens chocolaadjes gehad van Delafee (of zoiets) in Zwitserland. Voor de paupers een soort Ferrero Rocher zeg maar. [ Bericht 2% gewijzigd door Lucky_Strike op 13-02-2018 13:01:28 (Quote aangepast, op de man spelen ook.) ] | |
Jordy-B | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:39 |
Verkoop ze een ingevroren drol met een paar cent bladgoud eromheen en ze vreten het als een paard suikerklontjes. | |
de_boswachter | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:41 |
Zou ik ook hebben gezegd als ik het niet kon betalen Is je goed recht | |
Jordy-B | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:41 |
Dus, maar even serieus, want we weten allemaal dat jij een sloeber bent die net "most expensive chocolate" gegoogled heeft... Wat voor chocola eet je daadwerkelijk? | |
Ronald-Koeman | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:45 |
Godiva is het allerbeste. Cote d'Or voor als je een wat lager budget hebt. | |
de_boswachter | dinsdag 13 februari 2018 @ 12:53 |
Geloof jij maar wat je zelf wil, Tony Chocolony | |
Jordy-B | dinsdag 13 februari 2018 @ 13:01 |
Je wordt niet viesdik van zulke chocolaatjes, patser. | |
Lucky_Strike | dinsdag 13 februari 2018 @ 13:03 |
Heren, het mag wat minder fel. Het gaat maar om chocolade. Smaken verschillen. | |
Jordy-B | dinsdag 13 februari 2018 @ 13:09 |
Ja mam... | |
_--_ | dinsdag 13 februari 2018 @ 13:20 |
| |
Sadcopter | dinsdag 13 februari 2018 @ 14:38 |
Chocola maakt heel wat los lijkt r&p wel. [ Bericht 1% gewijzigd door Sadcopter op 13-02-2018 14:45:38 ] | |
Ayora | woensdag 14 februari 2018 @ 17:01 |
Godiva is werkelijk goddelijk | |
Sadcopter | donderdag 15 februari 2018 @ 00:56 |
35 euro voor wat bonbons. Chocola hoeft toch niet zo duur te zijn? | |
Ayora | donderdag 15 februari 2018 @ 01:07 |
Dat is geen chocola, dat is kunst | |
Sadcopter | donderdag 15 februari 2018 @ 01:11 |
Wat is hier bijzondere kunst aan "Godiva gold collection 34pcs. ¤54.50" | |
Ayora | donderdag 15 februari 2018 @ 01:15 |
Kunst om te proeven. | |
Sadcopter | donderdag 15 februari 2018 @ 10:55 |
Echt zo goed? Is het zoals liefde versus verliefd zijn zo goed? [ Bericht 3% gewijzigd door Sadcopter op 15-02-2018 11:03:41 ] | |
TargaFlorio | donderdag 15 februari 2018 @ 19:46 |
Ziet er gewoon uit als in een fabriek gemaakt. | |
Pietverdriet | vrijdag 16 februari 2018 @ 07:26 |
Is godiva ook, fabrieksbonbons verkocht als chique | |
Kreator | vrijdag 16 februari 2018 @ 22:08 |
Tja... . | |
Kreator | vrijdag 16 februari 2018 @ 22:09 |
Verder niks gekocht wat ik wilde kopen. | |
-Miauw- | vrijdag 16 februari 2018 @ 22:10 |
Ook geen chocola? | |
Kreator | vrijdag 16 februari 2018 @ 22:12 |
Verkeerde topic. . | |
#ANONIEM | vrijdag 16 februari 2018 @ 22:17 |
ikea | |
Sadcopter | zaterdag 17 februari 2018 @ 12:56 |
Bij albert heijn kun je (redelijke) zakjes pindarotsjes kopen voor 1.51 ofzo. Wit, puur, melk. Eet je ziek En die Daim zag ik bij de Ikea met sinaasappelsmaak. Of was dat weer een wishful fantasy? | |
TheInnocent | zaterdag 17 februari 2018 @ 13:09 |
Jongens, het gaat hier om de Lekkerste chocolade... niet om de beste koop qua prijs-kwaliteit verhouding.. dus wat vind je het lekkerst ongeacht de prijs? | |
Sadcopter | zaterdag 17 februari 2018 @ 13:42 |
Verkade Cappuccino Bounty mini's Sinassnippers Snickers Pindarotsjs wit, melk, puur en de appeltaart Verkade wit-kokos crunch Delicata sinaas, curry-kokos. en de cheesecake cranberry En deze Maar niks gaat boven een chocolate brownie van Kees Gutter Bakkers! | |
FlipjeHolland | dinsdag 6 maart 2018 @ 20:45 |
Had een Godiva reep gekocht bij de Appie maar geen idee wat er zo bijzonder aan is. Doe mij maar Milka of Lindt dan. | |
Pietverdriet | woensdag 7 maart 2018 @ 18:58 |
Godiva repen en bonbons zijn net als Australian, marketing, marketing en marketing. Prima fabriekschocolade, prima fabrieksbonbons, maar dat. Een industrieproduct, verder niets mis mee, maar zeker niets bijzonders. Niet te vergelijken met de producten van een ambachtsman die met verse ingrediënten werkt | |
FlipjeHolland | woensdag 7 maart 2018 @ 20:12 |
Ik heb ook wel eens betere fabriekschocolade geproefd. Verkade bv. Als ik een lijst zou moeten maken zou Godiva ergens onderin eindigen. |