abonnement Unibet Coolblue
pi_174058196
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 18:40 schreef Krisvc het volgende:
Nikki, wat fijn dat alles goed is gegaan! Snel opknappen nu T.

Ik zit me te verbazen over hoe goed mijn peuter zingt. Ze rent nu luidkeels zingend: Hondje waf, wafwafwaf. Blijven van een lekkers af. Deze koek, isse mij. O wat heerlijk smullen wij.
Heeft die muziekles toch nog zin. O+
Wat klinkt dat heerlijk. Sowieso zingende peuters. O+ O+
pi_174068265
Razz, ik wil ook zo'n dagje! O+ . Aanleiding is alleen niet zo leuk, sterkte ermee.

Nikki, wat fijn dat het goed is gegaan en laat hem maar lekker smikkelen van het ijs. :Y) .

Zingende peuters, ja. I is er ook zo heerlijk in, verzint haar eigen tekstjes erbij. Op vakantie in de auto was het ook feest.

Ik voel me schuldig. I zwaait me af en toe uit van het kdv, vanachter een raam op de eerste verdieping, Ik moet dan alleen wel, als ik de deur van het kdv uitga, even rechtdoor lopen om haar te zien en om terug te zwaaien. Dat ben ik vanochtend alleen vergeten, terwijl ik het wel had beloofd. Nu moet ik steeds denken aan hoe ze bij het raam heeft gestaan en heeft staan wachten tot ik verscheen en dat ik niet kwam. ;( .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_174068417
Ah Franny dat voelt vervelend, maar gelukkig zijn peuters het snel weer vergeten....

Ik ga zondag met B naar de kleuterbios, Dikkertje Dap. Wordt eerste keer bioscoop voor hem. We zouden met zijn 3en gaan maar er waren nog maar 2 kaarten te koop :D

Ben gisteren gemarteld door een masseur en kan nu een klein beetje bewegen. Maar nog steeds aardig wat pijn. Vanmiddag nog naar de HA ook voor wat andere vage klachten.

Hoe gaat het vandaag met T, Nikki? Goed geslapen?
  vrijdag 29 september 2017 @ 10:42:06 #29
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_174068953
Goed dat je even eem luie dag hebt ingelast Razz. Het klinkt heerlijk!
Wij hebben vanavond een opblijfavond. Heb net met Frans brood gekneed. Zit nu in de multicooker te rijzen! Frans vond het kneden heel leuk, aanrader!

Beterschap met T Nikki. Lief van S dat hij zo goed zorgt O+ .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_174070653
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 10:42 schreef AwayTL het volgende:
Goed dat je even eem luie dag hebt ingelast Razz. Het klinkt heerlijk!
Wij hebben vanavond een opblijfavond. Heb net met Frans brood gekneed. Zit nu in de multicooker te rijzen! Frans vond het kneden heel leuk, aanrader!

Beterschap met T Nikki. Lief van S dat hij zo goed zorgt O+ .
recepten mogen gedeeld worden ;)
Schudden voor gebruik
pi_174071946
Oh brood kneden, tof idee! We hebben laatst wel samen appelflapjes gemaakt maar er staat dan altijd een dreumes aan m’n been / de kruk te jengelen “akke oooook” en dat prutst niet heel relaxed :’) .

Dreumes zelf vindt het overigens heel gezellig, samen met z’n zus koken..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Franny wat herkenbaar, ik zou me daar ook heel naar van voelen :* .

Liedjes hier ook, de hele dag. En dansen. Dansen dansen dansen. Ohja en de tekst vervangen door ‘poep’. “OoooosewiesewoooosewiesePOEPPOEP Hahaaaa mama hoorde je dat ik zei POEP” }:| . Tas doet er ook al vrolijk bij mee. Tof hoor. Dacht dat die fase pas later kwam.

Hoe is ‘t nu met de patient NIKKI? Wat fijn dat hij zo graag bij z’n tante is O+ .

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 29-09-2017 13:35:28 ]
pi_174071976
Hey, m’n :’) is stuk.
pi_174073404
Dan is het echt tijd om eens een oude Film van ome Willem te kijken, Razz!
Is hier nu een dikke hit.
"Foei, ome Willem, een broodje poep? Dat is toch vies??" Hilariteit alom.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  vrijdag 29 september 2017 @ 15:10:37 #34
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174073551
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 september 2017 13:29 schreef Razztwizzle het volgende:
Hey, m’n :’) is stuk.
' ipv ’ gebruiken ;) :')
KuikenGuppy
pi_174074024
Ik probeerde ‘m al te vinden ja maar op mijn telefoon zie ik alleen de ‘ en niet die andere?

En deze 😂 dekt het toch niet helemaal.

Ohja Franny die was ik alweer vergeten! Eens kijken of ik die kan vinden!
pi_174075260

"met een papje" zingen we nu ook bij alles. :') . _O- .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  vrijdag 29 september 2017 @ 17:04:28 #37
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_174075704
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 september 2017 12:14 schreef Stippelrientje het volgende:

[..]

recepten mogen gedeeld worden ;)
http://www.thefreshloaf.com/lessons/yourfirstloaf

Gewoon die uit het CUL broodbak topic!
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_174079596
Razz wat een toffe foto van jouw kokende mini's. O+

Franny, ik heb dat ook weleens gehad bij de BSO van L. Ze was toen ook echt diep teleurgesteld en heeft me dat meerdere malen medegedeeld. :o Gelukkig zijn kinderen vergevingsgezind en zijn ze het vaak wel snel weer vergeten.

Tof dat jullie naar de bios gaan Exode. B gaat dat vast geweldig vinden. :)

Het gaat goed met T. Hij heeft prima geslapen en geen kik gegeven. Ik heb hem vanmorgen om half 8 alweer bij mijn zusje gebracht omdat hij dat graag wilde en daar is hij de hele dag gebleven. Ik had namelijk een sollicitatiegesprek in Den Bosch vandaag (lekker handig gepland ook :') ), dus ik was de hele dag niet thuis. Ik heb wel bij het ziekenhuis geregeld dat hij extra diclofenac zetpillen heeft gekregen, want met alleen paracetamol is hij echt niet comfortabel genoeg. Dan zie je aan zijn gezichtje dat hij pijn heeft, alleen zegt hij er niets over. Het was echt heel sneu hoe hij de pijn zichtbaar aan het verbijten was. :'( Ik vind het ook wel een beetje bizar dat we maar 3 zetpillen meekregen vanuit het zh. Met elke 8 uur een pil hield dat dus in dat hij vanmorgen om 8 uur de laatste al kreeg en dat was echt niet voldoende. Nu hebben we er gelukkig genoeg gehad om de komende dagen comfortabel door te komen.
pi_174107066
Fijn dat het goed gaat Nikki! Maar wel een beetje slordig van het ziekenhuis. Heeft hij nu nog last?

Iemand tips tegen nachtelijke onderbrekingen? O praat nogal veel, ook in zijn bed. Hij gaat altijd zonder problemen naar bed, ligt dan meestal nog een half a anderhalf uur te praten voordat hij in slaap valt. S nachts wordt hij echter ook soms wakker en houdt dan ook hele gesprekken wat hij makkelijk 1,5 uur vol kan houden. Het meerendeel is onverstaanbaar maar vannacht was het bijvoorbeeld "Bumba Bumba" schreeuwen. Dat is zijn slaapknuffel dus ik dacht dat hij die uit z'n bed had gegooid, maar die lag er nog gewoon in en hij bleef gewoon doorpraten. Hij praat sowieso bijna altijd met/over Bumba :') Het lijkt ook alsof hij niet altijd goed wakker is dan. En overdag slaapt hij nog meestal minimaal 2 uur, maar soms ook 3,5. Mijn eigen nachtrust is al niet opperbest met twee baby's dus ik zou het wel fijn vinden als ik niet meer wakker word van O, maar liever dat hij gewoon doorslaapt. Zijn slaapkamer is donker genoeg. Iemand tips?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zondag 1 oktober 2017 @ 10:29:51 #40
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_174107832
Melba praat ook in zijn slaap maar dat hoor ik niet. Heb je een babyfoon aanstaan bij hem? Anders zou ik die eruit mikken ;)
Kwak
pi_174108723
I is voor het eerst naar een kinderfeestje waarbij de ouders geacht werden te vertrekken. Wel twee deuren verder, dus dat is niet zo'n big deal. Ze speelt daar heel vaak en ook vaak zonder mij, want ze lopen zo bij elkaar naar binnen, maar nu was het ineens 'mama, je moet hier blijven' . :D . Het voelt ineens heel groot. :o .

Oordoppen. FF? Nee, ik weet het ook niet zo goed. Als hij echt schreeuwt, zou je hem kunnen leren zachtjes te praten als hij in z'n bed is?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_174111016
We hebben geen babyfoon, we slapen momenteel nog op dezelfde verdieping, zit alleen een badkamer tussen. Zachtjes praten is sowieso een probleem voor hem, hij praat net zoals z'n vader standaard al redelijk hard dus dat probeer ik hem overdag al (redelijk onsuccesvol) af te leren.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  zondag 1 oktober 2017 @ 15:07:52 #43
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_174115011
Eiermatjes tegen de muren.

Frans was net tegen mij aan aan het pitten. Ik had ook een korte nacht, dus sliep even mee. Begint hij na een half uur echt keihard te hoesten. Hartverzakking :') ...

Brute Frans is soberso weer wat moeig de laatste tijd. Vaak weer dutjes rond een uur of twee. Vind het maar vreemd, maar oke. Ligt hij ook weer wat vaker bij mij O+ .

En hij heeft vandaag en gisteren wat alcohol op, omdat papa niet goed had opgelet bij het kopen van de paté (met cognac dus).
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_174117566
Hoe heeft I het gehad op het ouderloze feestje Franny?

FF als hij echt alleen hard praat en er verder niets aan de hand is kun je wellicht iets met een beloningssysteem doen om het te verminderen. Gewoon iets simpels als een sticker plakken of 's morgens hagelslag in zijn yoghurt of iets dergelijks als hij 's nachts zachtjes gedaan heeft? Het lijkt me wel lastig overigens, want waar ligt de grens tussen 'mama ik heb je nodig' en 'ik praat maar wat omdat ik het leuk vind'. Het feit dat hij er niet bij huilt hoeft natuurlijk niet te betekenen dat hij je niet nodig heeft.

Away heerlijk zo'n middagdutje. Jammer dat het zo abrupt eindigde. :D

Ik zit er een beetje doorheen omdat T al 3 nachten bij ons in bed slaapt. Overdag gaat het best goed met T, maar vooral richting het einde van de nacht (lees: vanaf half 5) 's morgens krijgt hij echt nog wel veel pijn. Hij krijgt nu nog steeds elke 8 uur een zetpil diclofenac en elke 5 uur een kinderparacetamol. Zo'n 2 uur voor hij weer diclofenac mag merken we aan hem dat hij niet meer comfortabel is, ondanks dat hij dan soms net wel paracetamol heeft gekregen heeft hij echt de diclofenac nodig om redelijk pijnloos te kunnen functioneren. We hebben nog voor 1.5 dag diclofenac en dan is het op. Ik hoop echt dat hij zich tegen die tijd wat beter voelt en zonder kan.
pi_174118474
Even een snelle binnen-val-vraag:
Onze Minion is 2,5 als dr broertje geboren wordt (nov/dec) en we twijfelen over zo'n meerijdplanlje voor de kinderwagen. We lopen geen hele grote afstanden, maar uiteraard wel boodschappen of naar de stad ofzo.

Wat waren jullie overwegingen / wat zijn jullie ervaringen met zo'n plankje; yay or nay?
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_174119968
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 17:36 schreef twist02 het volgende:
Even een snelle binnen-val-vraag:
Onze Minion is 2,5 als dr broertje geboren wordt (nov/dec) en we twijfelen over zo'n meerijdplanlje voor de kinderwagen. We lopen geen hele grote afstanden, maar uiteraard wel boodschappen of naar de stad ofzo.

Wat waren jullie overwegingen / wat zijn jullie ervaringen met zo'n plankje; yay or nay?
N. loopt alles zelf als ik alleen met haar + baby ben. Ik doe dan ook alleen relatief korte afstanden. Als man er ook is (en we langer gaan lopen) hebben we of de draagzak of de buggy bij ons voor haar, maar ook dan loopt ze eigenlijk 9/10 keer zelf. Een plankje hebben we wel geprobeerd in de winkel, maar ze moest er toen (22 maanden, dus wel een stukje jonger dan Minion straks) niks van weten. Ik mis hem nooit eigenlijk. :)
  zondag 1 oktober 2017 @ 18:48:23 #47
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_174120017
J was even oud toen F werd geboren. We kregen zo'n plankje van vrienden. Erg veel gebruikt, ik bracht J. altijd lopend naar de peuterspeelzaal (800 meter). De heenweg liep ie vaak prima, maar op de terugweg was ie dan echt te moe. Volgens mij hebben we het toen J 3,5 was weer doorgegeven aan andere vrienden, die het ook gebruikten voor hun tweejarige dochter.

Ik vond het dus erg prettig, maar het heeft me niks gekost. Zijn die dingen duur? Een paar tientjes zou ik er echt wel in willen investeren.
pi_174120082
Vandaag hadden we overigens wel weer eens de buggy bij ons, maar dat eindigde zo:
:P
  zondag 1 oktober 2017 @ 18:55:59 #49
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_174120170
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 17:36 schreef twist02 het volgende:
Even een snelle binnen-val-vraag:
Onze Minion is 2,5 als dr broertje geboren wordt (nov/dec) en we twijfelen over zo'n meerijdplanlje voor de kinderwagen. We lopen geen hele grote afstanden, maar uiteraard wel boodschappen of naar de stad ofzo.

Wat waren jullie overwegingen / wat zijn jullie ervaringen met zo'n plankje; yay or nay?
Het deed op zich wat ie moet doen, maar ik gebruikte het uiteindelijk niet zo heel vaak omdat ik het lawaai dat het plankje maakte tijdens het rijden niet fijn (dan moest ik elke keer stoppen als mn peuter wat vroeg om hem te kunnen verstaan :D) en ik moest mn armen net te ver strekken voor mn gevoel. Maar beide is dus afhankelijk van de ondergrond van je meest gelopen route, je eigen lengte en de hoogte van je buggy ;).
pi_174120325
Ah dat klinkt naar Nikki, zielig dat T zo'n pijn heeft. Hopelijk wordt dat snel minder.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')