Ha ! zal ze lerenquote:Op donderdag 21 september 2017 23:06 schreef spijkerbroek het volgende:
Ik heb een tijdje geleden andijviestamppot gemaakt voor een Amerikaanse vriendin. Ze heeft 3 keer opgeschept
Ze vond het heerlijk, dus. Ze wilde typisch Nederlands eten, dan kan ze het krijgen ookquote:Op donderdag 21 september 2017 23:34 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
Ha ! zal ze leren
Het past in elk gerecht.quote:Op donderdag 21 september 2017 23:51 schreef WammesWaggel het volgende:
Wat is nou praktisch het nut van een kruimige aardappel? Goed om te stampen?
Zelfgemaakte?quote:Op vrijdag 22 september 2017 00:21 schreef FutureFairytale het volgende:
Bij n bbq laatst sinds lange tijd weer eens aardappelsalade gegeten. En wat vond ik dat lekker!
Stampen en puree. Romige, zalvige, zachte, fluffy puree. In plaats van vermalen klei.quote:Op donderdag 21 september 2017 23:51 schreef WammesWaggel het volgende:
Wat is nou praktisch het nut van een kruimige aardappel? Goed om te stampen?
Een beetje kruimige aardappel wordt krokanter als je hem bakt.quote:Op donderdag 21 september 2017 23:51 schreef WammesWaggel het volgende:
Wat is nou praktisch het nut van een kruimige aardappel? Goed om te stampen?
quote:Op vrijdag 22 september 2017 11:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Stampen en puree. Romige, zalvige, zachte, fluffy puree. In plaats van vermalen klei.
quote:Op vrijdag 22 september 2017 12:03 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ook lekker om op te bakken, zo'n kruimige aardappel
met een heerlijk brokkelig kantje, en overal kleine stukjes, in roomboter opgebakken aardappelen....quote:Op vrijdag 22 september 2017 12:03 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ook lekker om op te bakken, zo'n kruimige aardappel
Met veel boter en een eidooier, wat muskaat en zout.quote:Op vrijdag 22 september 2017 11:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Stampen en puree. Romige, zalvige, zachte, fluffy puree. In plaats van vermalen klei.
Of nog beter, ganzenvet.quote:Op vrijdag 22 september 2017 13:07 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
met een heerlijk brokkelig kantje, en overal kleine stukjes, in roomboter opgebakken aardappelen....
Boter is niet nodig, warme melk is genoeg.quote:Op vrijdag 22 september 2017 17:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met veel boter en een eidooier, wat muskaat en zout.
#teamboter.quote:Op vrijdag 22 september 2017 18:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Boter is niet nodig, warme melk is genoeg.
Die nemen meer jus opquote:Op donderdag 21 september 2017 23:51 schreef WammesWaggel het volgende:
Wat is nou praktisch het nut van een kruimige aardappel? Goed om te stampen?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |