abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 21 september 2017 @ 08:21:00 #51
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_173904847
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 07:36 schreef AlwaysHappy het volgende:

[..]

Precies wat ik zeg dus. Hij moet het enkel doen als hij daar zelf behoefte aan heeft.

Verder staat er nergens dat die vrouw ook hun kind een diagnose heeft gegeven. Er staat dat ze allebei steeds meer signalen zagen en daar samen een conclusie uit trokken. Niet alles is de schuld van degene met borderline.

En nogmaals: ja, mensen met borderline zullen niet altijd even makkelijk zijn in een relatie, maar het is een beetje zwart/wit om maar altijd te roepen dat ze manipuleren, zonder erbij stil te staan dat hun problemen soms ook gewoon terecht zijn en niets met borderline te maken hebben. Hoe vaak ik het hier wel niet voorbij zie komen dat veel problemen in een relatie maar meteen de schuld zijn van de partner met borderline.

Geloof best dat die partner niet makkelijk is, maar er wordt bijna door niemand benoemd dat het ook best kan dat TS signalen van zijn vrouw gemist heeft. Vaak komen problemen niet zomaar uit de lucht vallen. TS probeert de schuld bij zijn vrouw te leggen (benoemd ook even het vreemdgaan van jaren terug om extra symphatie te krijgen - zo komt het over in ieder geval, waarom anders benoemen, het was toch vergeven?), maar de waarheid zal toch echt in het midden liggen.

Ze zijn echt gebaat bij goede hulpverlening. Zou als ik hun was me inderdaad eerder daar op focussen dan op het diagnosticeren van elkaar.
Ik heb dat vreemdgaan benoemd omdat dat een van de triggers was van deze huidige situatie. De persoon waar ze toen mee is vreemdgegaan is ze recentelijk tegengekomen bij de praktijk waar ze therapie volgt.

Verder wordt de schuld van het vreemdgaan nu bij mij gelegd terwijl ze aan de andere kant vertelt dat ze totaal niet zichzelf was en dat het daardoor gebeurd is.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
  donderdag 21 september 2017 @ 08:24:00 #52
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_173904867
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 02:41 schreef PabstBlueRibbon het volgende:

[..]

Iemand met borderline heeft zich in zijn/haar jeugd ontzettend alleen, onbegrepen en minderwaardig gevoeld. Daardoor heeft hij/zij als volwassene continu de drang om bevestiging te zoeken dat mensen van hem/haar houden. Als je die bevestiging geeft, is het weer goed, maar dat gevoel ebt na een poosje alweer weg en daar is die drang weer.

De paradox is dat wanneer jij laat blijken dat jij van haar houdt, zij de drang krijgt om dat te saboteren.

Ingewikkeld h? Voor degene met borderline ook. Hij/zij is continu aan het worstelen met zijn/haar gevoelens. Continu aan het piekeren "is dit gevoel normaal of is het weer te extreem" of "ik voel dit; heeft dat met deze situatie te maken of is het een trigger naar vroeger?" Dat levert ontzettend veel stress op en zodoende kan zo'n iemand emotioneel helemaal omslaan.

Hoe zwaar het ook voor haar is. Ze kan en mag niet de verantwoordelijkheid op jou afschuiven. Ze mag wel vragen of jij haar wilt helpen en steunen en dat zal je ook wel doen in zoverre het kan. Maar ze mag het niet bij je afdwingen.

Als ik het zo lees, is ze erg instabiel. Ik zou echt snel een relatietherapeut of coach voor jullie beiden opzoeken. Dat moeten jullie samen doen. Jij moet het niet voor haar doen.

Ik denk dat ze de laatste tijd zo in haar emoties verzuipt dat ze niet goed doorheeft wat het effect van haar gedrag op jou is. Blijf rustig, maak geen ruzie en reageer niet aanvallend. Maar zeg dat het ook heel erg zwaar is voor jou en dat jij het erg moeilijk vindt dat ze jou verwijten maakt terwijl je haar probeert te helpen. Het is frustrerend voor haar dat je haar niet kan begrijpen, maar ze kan jou dat niet verwijten.

Als iemand met borderline frustraties op jou afreageert, werkt het vaak averechts om net zo fel of emotioneel terug te reageren. De kunst is om rustig te blijven en niet mee te gaan in die strijd, maar wees wel eerlijk in wat het effect van het gedrag op jou is. Als jij rustig blijft, wordt zij meestal ook op den duur rustiger en dan kunnen jullie redelijker met elkaar in gesprek gaan.
Trust me over de jaren heen heb ik echt geleerd om vooral in zo'n situatie rustig te blijven omdat zoals je al aangeeft het anders een averrechts effect heeft. Verder zijn er wel goede momenten wat betreft comunicatie maar helaas is zij de conclusie van zo'n gesprek de volgende dag alweer vergeten waardoor wij niet verder komen.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
pi_173907265
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 08:24 schreef Sneakie het volgende:

[..]

Trust me over de jaren heen heb ik echt geleerd om vooral in zo'n situatie rustig te blijven omdat zoals je al aangeeft het anders een averrechts effect heeft. Verder zijn er wel goede momenten wat betreft comunicatie maar helaas is zij de conclusie van zo'n gesprek de volgende dag alweer vergeten waardoor wij niet verder komen.
Die goede momenten van communicatie zijn wel hoopvol, want dat geeft in ieder geval aan dat zij in staat is tot redelijkheid. Als dat namelijk niet het geval zou zijn, is het trekken aan een dood paard.

Maar ze kan dat dus niet vasthouden. Dan moet zij zelf in therapie. Weet je welke soort therapie zij al heeft gevolgd?

En zo'n relatietherapeut lijkt me nog steeds goed. Jullie hebben immers kinderen, dus jullie blijven altijd wel met elkaar te maken hebben.

Als ik het zo lees, vind ik het wel waarschijnlijk dat jullie moeten besluiten om (een poos of permanent) uit elkaar te gaan. Jullie leven immers samen en zitten op elkaars lip. En wat al eerder gepost is: borderline en autisme gaan niet goed samen. In jouw geval vermeend autisme en laat je alleen testen als jij erachter staat en daar zelf wat mee wilt.

Mocht het zo zijn dat jullie uit elkaar gaan, hoeft het niet pers te betekenen dat jullie geen goede verstandhouding kunnen krijgen. Wellicht wordt deze dan juist heel erg goed, omdat jullie niet meer dagelijks met elkaar te maken hebben en zodoende de boel meer op een rijtje krijgen.

Just giving you advise. Wat er ook gebeurt, doe iets en neem constructieve beslissingen. :)
pi_173911552
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 september 2017 17:45 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ja dat kan zo jong. Kindjes die niets moeten hebben van aanrakingen of contact bijv. Vertraagde ontwikkeling van spraak. Etc.
De kleine heeft zeker net zijn vaccinaties gehad ook? |:(
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_173912681
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 23:07 schreef Sneakie het volgende:

[..]

Normaal gesproken inderdaad wel, maar ze heeft uiteindelijk duidelijk haar spijt betuigd en verder leek het ook echt alsof ze op dat moment niet zichzelf was (totaal ander persoon) mede hierdoor (en het feit dat ik ook niet perfect ben) heb ik besloten ermee door te gaan.
Dat is begrijpelijk, vreemdgaan heeft een grote impact op een relatie maar hoeft niet pers het einde te betekenen. 12.5 jaar samen is niet bepaald een tienerverkering waarbij elke misstap einde relatie betekend.

Maar inderdaad, ik zou proberen haar over te halen om iets van relatiebemiddeling te doen maar besef wel dat ASS + Borderline een erg lastige maar zeker niet onmogelijke combinatie is en zal blijven.
Dus ik krijg een beetje de indruk dat ze wederom zichzelf niet is, Borderliners hebben doorgaans last van verlatingsangst en blijven vaak in een relatie hangen, zelfs als deze niet goed meer is.
Ook met ASS kun je bepaalde zaken die er van nature niet inzitten wel trainen en eigen maken, dus je moet uit zien te vinden wat ze precies mist in de relatie.
  maandag 25 september 2017 @ 12:51:11 #56
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_173985702
Sinds vandaag zit ik twee weken bij mijn ouders. Het was een zwaar weekend gezien onze tweeling hun 2e verjaardag hadden. Met veel pijn in mijn hart heb ik beseft dat dit misschien wel de laatste verjaardag is die wij als volwaardig gezin zullen meemaken.

Wekenlang hebben we proberen te praten, heb ik uitleg gegeven over hoe ik dingen voel en ervaar maar aan het eind van het verhaal lijkt het erop wat ik ook probeer het zal nooit genoeg voor haar kunnen zijn. Ook werd ze op sommige momenten gewoon kwaad omdat ik wil praten om dingen op te lossen en werden er helaas de nodige scheldwoorden mijn kant opgegooid. Mede hierdoor ben ik ook bang dat de komende twee weken niet veel zullen veranderen aan de situatie. Wel geeft het uiteraard wat rust en stof om na te denken.

Ondertussen begin ik mijzelf af te vragen of het nog wel zin heeft om hiermee door te gaan. Ik wil graag mijn gezin redden maar als ik voor het minste geringste word afgeblaft en ik de dingen die voor mij veel moeite kosten toch niet goed genoeg voor haar zullen zijn denk ik niet dat ik hiermee kan doorgaan. Zelf hoop ik dat door deze twee weken zij wellicht beseft dat ik ook positieve kanten heb en dat ze wellicht toch meer mist dan ze nu in eerste instantie denkt.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
pi_173986644
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 12:51 schreef Sneakie het volgende:
Sinds vandaag zit ik twee weken bij mijn ouders. Het was een zwaar weekend gezien onze tweeling hun 2e verjaardag hadden. Met veel pijn in mijn hart heb ik beseft dat dit misschien wel de laatste verjaardag is die wij als volwaardig gezin zullen meemaken.

Wekenlang hebben we proberen te praten, heb ik uitleg gegeven over hoe ik dingen voel en ervaar maar aan het eind van het verhaal lijkt het erop wat ik ook probeer het zal nooit genoeg voor haar kunnen zijn. Ook werd ze op sommige momenten gewoon kwaad omdat ik wil praten om dingen op te lossen en werden er helaas de nodige scheldwoorden mijn kant opgegooid. Mede hierdoor ben ik ook bang dat de komende twee weken niet veel zullen veranderen aan de situatie. Wel geeft het uiteraard wat rust en stof om na te denken.

Ondertussen begin ik mijzelf af te vragen of het nog wel zin heeft om hiermee door te gaan. Ik wil graag mijn gezin redden maar als ik voor het minste geringste word afgeblaft en ik de dingen die voor mij veel moeite kosten toch niet goed genoeg voor haar zullen zijn denk ik niet dat ik hiermee kan doorgaan. Zelf hoop ik dat door deze twee weken zij wellicht beseft dat ik ook positieve kanten heb en dat ze wellicht toch meer mist dan ze nu in eerste instantie denkt.
Wat vetgedrukte betreft, dan houdt 't op.
Op wat voor momenten begon ze dan eigenlijk te schelden?

Welke dingen doet zij dan weer slechter dan jij?
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 25 september 2017 @ 15:55:13 #58
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_173988488
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 13:58 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Wat vetgedrukte betreft, dan houdt 't op.
Op wat voor momenten begon ze dan eigenlijk te schelden?

Welke dingen doet zij dan weer slechter dan jij?
Op de momenten dat we proberen te praten en zij bijvoorbeeld met haar telefoon bezig is en ik hier iets van zeg of wanneer wanneer ik erg direct ben over zaken (vaak met betrekking tot hoe ik de zaken zie).

Dingen waarvan ik vind dat die zij beter kan aanpakken is elkaar de ruimte geven om elkaars kant te beluisteren tijdens gesprekken, vaak haakt ze af omdat ik redelijk monotoon praat (waar ik niks aan kan doen).

[ Bericht 12% gewijzigd door Sneakie op 25-09-2017 16:00:43 ]
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
pi_173989533
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 15:55 schreef Sneakie het volgende:

[..]

Op de momenten dat we proberen te praten en zij bijvoorbeeld met haar telefoon bezig is en ik hier iets van zeg of wanneer wanneer ik erg direct ben over zaken (vaak met betrekking tot hoe ik de zaken zie).

Dingen waarvan ik vind dat die zij beter kan aanpakken is elkaar de ruimte geven om elkaars kant te beluisteren tijdens gesprekken, vaak haakt ze af omdat ik redelijk monotoon praat (waar ik niks aan kan doen).
Waarom haakt ze af omdat je redelijk monotoon praat? Als iemand monotoon praat, is op zich geen goede reden om af te haken. Wat wil ze dan? Dat je qua intonaties de dramaqueen gaat uithangen? Zoals je haar beschrijft, klinkt ze voor mij als een persoon met een wat dwingend karakter.

Waarom is ze met een telefoon bezig zodra je met haar praat? probeert ze je uit te lokken tot iets?? Ze toont daarmee desinteresse (duh) aan. Maar waarom dan?

Anders raar je haar eens aan om met een psycholoog te gaan praten :P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  maandag 25 september 2017 @ 17:30:13 #60
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_173990391
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 16:48 schreef magnetronkoffie het volgende:

[..]

Waarom haakt ze af omdat je redelijk monotoon praat? Als iemand monotoon praat, is op zich geen goede reden om af te haken. Wat wil ze dan? Dat je qua intonaties de dramaqueen gaat uithangen? Zoals je haar beschrijft, klinkt ze voor mij als een persoon met een wat dwingend karakter.

Waarom is ze met een telefoon bezig zodra je met haar praat? probeert ze je uit te lokken tot iets?? Ze toont daarmee desinteresse (duh) aan. Maar waarom dan?

Anders raar je haar eens aan om met een psycholoog te gaan praten :P
Ze haakt af omdat door mijn monotone spraak ze het niet meer krijgt gevolgd en het voor haar lijkt alsof er geen emoties meespelen. Verder kan zij vrij dringend uit de hoek komen, dit is ook de reden waarom ik best boos word op het moment dat ik dingen met haar wil uitpraten (de reden waarom we in de huidige situatie zitten gezien zij vond dat ik meer over mij gevoel moest praten met haar / mijn gevoel meer moet openstellen voor haar).

Wanneer ik haar vraag waarom ze met haar telefoon bezig is zegt ze dat ze iets het lezen is en verwijs ik er inderdaad naar dat het behoorlijk onbeleefd is om tijdens een gesprek met de telefoon bezig te zijn. Hierna volgen weer de nodige scheldwoorden of het typische "laat me met rust, hou je mond".

Verder loopt ze al een aantal jaar bij de psycholoog waarbij ze de diagnose borderline heeft gekregen. Dit ontkent ze van tijd tot tijd omdat ze zegt dat ze haar die diagnose hebben gegeven vanwege verzekeringstechnische redenen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sneakie op 25-09-2017 21:17:28 ]
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
  maandag 25 september 2017 @ 21:01:08 #61
461713 Terminuz
Stop feeding me, I am a Troll!
pi_173994859
Klinkt bot maar ik zou hiermee stoppen. Dit zal altijd een knik ik de kabel zijn. Miss gaat t een tijdje goed en dan komt het weer.

Ik hoop voor je dat alles goed komt. Sws voor je kids.

Maar denk aan jezelf. Je hebt het steeds over wat wij willen. Maar de vraag is wat wil jij. Jij als persoon. Niet je vrouw maar jij?
God doesn't help stupid!
  donderdag 28 september 2017 @ 18:34:26 #62
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_174056934
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 21:01 schreef Terminuz het volgende:
Klinkt bot maar ik zou hiermee stoppen. Dit zal altijd een knik ik de kabel zijn. Miss gaat t een tijdje goed en dan komt het weer.

Ik hoop voor je dat alles goed komt. Sws voor je kids.

Maar denk aan jezelf. Je hebt het steeds over wat wij willen. Maar de vraag is wat wil jij. Jij als persoon. Niet je vrouw maar jij?
Wellicht is dit inderdaad nog niet zo'n slecht advies. Zelfs nu we elkaar al een aantal dagen niet hebben gezien lijkt ze me niet echt te missen en zegt ze zelfs dat het goed met haar gaat terwijl ik hier kapot ga omdat ik veel van haar hou en weet wat er op het spel staat (gezin en onze relatie).

Ook bij elke poging die ik doe om zo neutraal mogelijk dingen te bespreken / nieuwe inzichten te delen (via WhatsApp) krijg ik de nodige verwijten naar mijn hoofd geslingerd en ben ik het allemaal schuld.

Meer dan eens heb ik mij de afgelopen dagen afgevraagd waar ik mee ben begonnen, want het doel van een relatie lijkt mij niet dat je je constant gespannen/ongelukkig voelt.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
  donderdag 28 september 2017 @ 18:50:48 #63
461713 Terminuz
Stop feeding me, I am a Troll!
pi_174057231
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 18:34 schreef Sneakie het volgende:

[..]

Wellicht is dit inderdaad nog niet zo'n slecht advies. Zelfs nu we elkaar al een aantal dagen niet hebben gezien lijkt ze me niet echt te missen en zegt ze zelfs dat het goed met haar gaat terwijl ik hier kapot ga omdat ik veel van haar hou en weet wat er op het spel staat (gezin en onze relatie).

Ook bij elke poging die ik doe om zo neutraal mogelijk dingen te bespreken / nieuwe inzichten te delen (via WhatsApp) krijg ik de nodige verwijten naar mijn hoofd geslingerd en ben ik het allemaal schuld.

Meer dan eens heb ik mij de afgelopen dagen afgevraagd waar ik mee ben begonnen, want het doel van een relatie lijkt mij niet dat je je constant gespannen/ongelukkig voelt.
Is dit wat jij wilt? Stel je eens voor dat je een vriendin hebt die gewoon echt om je geeft en van je houdt! Hoe zou dat zijn dan een onvolspelbaar persoon die de ene maand zegt ik hou van je en andere maand weer gek doet? Dit blijft een knipperlicht relatie. Ik zeg denk aan je zelf!
God doesn't help stupid!
pi_174057273
quote:
1s.gif Op maandag 18 september 2017 22:53 schreef PabstBlueRibbon het volgende:

[..]

Wat een ontzettend dom lulantwoord zeg! :{w

Ik snap die vrouw ook wel. Iemand met Asperger kan heel erg kil en ongeinteresseerd overkomen. Dat is nou precies het gevoelige punt van iemand met borderline.

Er bestaan gezinscoaches voor dit soort situaties
Ja joh, een borderliner heeft bij een ander de diagnose asperger gesteld en dan is het zo?

Lekker makkelijk dit weer, laat TS zich eerst maar eens serieus testen, want tussen een buitenbeentje voelen en asperger zit nogal een eind, maar mevrouw de borderliner kon natuurlijk lekker makkelijk projecteren.

TS, laat jezelf testen als de diagnose zou kunnen kloppen, maar ga er niet vanuit dat je vrouw de juiste diagnose gesteld heeft.
Verder zou ik me door haar ook zeker geen schuldgevoel laten aanpraten.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 28 september 2017 @ 18:56:48 #65
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_174057331
quote:
1s.gif Op donderdag 28 september 2017 18:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja joh, een borderliner heeft bij een ander de diagnose asperger gesteld en dan is het zo?

Lekker makkelijk dit weer, laat TS zich eerst maar eens serieus testen, want tussen een buitenbeentje voelen en asperger zit nogal een eind, maar mevrouw de borderliner kon natuurlijk lekker makkelijk projecteren.

TS, laat jezelf testen als de diagnose zou kunnen kloppen, maar ga er niet vanuit dat je vrouw de juiste diagnose gesteld heeft.
Verder zou ik me door haar ook zeker geen schuldgevoel laten aanpraten.
Dat ben ik ook wel van plan. Al is het maar om duidelijkheid te krijgen. Verder is het gemakkelijk gezegd om je geen schuldgevoel te laten aanpraten maar ze weet precies wat ze moet zeggen om mij schuldig te laten voelen.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
pi_174057435
quote:
0s.gif Op donderdag 28 september 2017 18:56 schreef Sneakie het volgende:

[..]

Dat ben ik ook wel van plan. Al is het maar om duidelijkheid te krijgen. Verder is het gemakkelijk gezegd om je geen schuldgevoel te laten aanpraten maar ze weet precies wat ze moet zeggen om mij schuldig te laten voelen.
Ja, dat verbaast me niet van een borderliner, daarom zei ik dat ook.
Wat er ook gebeurt, het gaat namelijk niet aan haar liggen.

Probeer zaken daarom zuiver te houden, en ga vooral voor je kinderen voor 50/50 co-ouderschap.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 30 september 2017 @ 18:32:40 #67
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_174096327
Update vanuit mijn kant. Uit haar gesprekken heb ik begrepen dat zij dus sinds kort weer wekelijks contact heeft met de persoon waar ze ooit mee is vreemdgegaan. Ze komt hem blijkbaar toevallig tegen tijdens het boodschappen doen..

Ze zegt dat haar huidige houding te wijten is aan het feit dat ze op is (door m'n Asperger) en dat ze daarom niet weet of ze nog wil vechten voor ons huwelijk. Met de wetenschap dat ik weet dat zij weer regelmatig contact heeft met deze persoon (en welke invloed dat op haar heeft) heb ik sterk het gevoel dat dat wellicht ook een grote factor is die meespeelt in haar houding van niet meer willen.

Zij zegt wel dat er niks speelt tussen hen maar mijn gevoel zegt mij het tegenovergestelde.

Mede door dit nieuwe feit zie ik niet meer in waarom ik er nog voor zou moeten vechten terwijl ze in haar hoofd misschien al wel met iemand anders bezig is.

Ik denk dat het dan toch echt tijd wordt om mij meer te focussen op een scheiding in plaats van hopen dat het nog te redden valt. Want dat is naar mijn mening op deze manier een bodemloze put.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
pi_174096758
Borderliners kunnen er niet tegen als je ze gaat negeren. Dan doen ze alles voor aandacht.
pi_174096828
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 18:32 schreef Sneakie het volgende:
Update vanuit mijn kant. Uit haar gesprekken heb ik begrepen dat zij dus sinds kort weer wekelijks contact heeft met de persoon waar ze ooit mee is vreemdgegaan. Ze komt hem blijkbaar toevallig tegen tijdens het boodschappen doen..

Ze zegt dat haar huidige houding te wijten is aan het feit dat ze op is (door m'n Asperger) en dat ze daarom niet weet of ze nog wil vechten voor ons huwelijk. Met de wetenschap dat ik weet dat zij weer regelmatig contact heeft met deze persoon (en welke invloed dat op haar heeft) heb ik sterk het gevoel dat dat wellicht ook een grote factor is die meespeelt in haar houding van niet meer willen.

Zij zegt wel dat er niks speelt tussen hen maar mijn gevoel zegt mij het tegenovergestelde.

Mede door dit nieuwe feit zie ik niet meer in waarom ik er nog voor zou moeten vechten terwijl ze in haar hoofd misschien al wel met iemand anders bezig is.

Ik denk dat het dan toch echt tijd wordt om mij meer te focussen op een scheiding in plaats van hopen dat het nog te redden valt. Want dat is naar mijn mening op deze manier een bodemloze put.
Heb je haar al bedankt voor haar diagnostische capaciteiten als niet-professional? 8)7

Tsja, k heb het idee dat ze voor de makkelijke weg kiest en voor een nieuwe man gaat. Je bent uit haar systeem en wil gewoon niet verder. Hoe wel of niet borderline zo iemand is, dan is er ook niets meer mee te beginnen...

Lees je maar in over hoe een goede scheiding te regelen.

Oh, ik weet niet of je echt zelf beperkingen met anderen ervaart (buiten het gezeur met je vrouw), maar dan zou ik eens met de huisarts praten over verwijzing naar een psycholoog of psychiater...
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  zaterdag 30 september 2017 @ 19:07:19 #70
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_174097024
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 september 2017 18:58 schreef Godshand het volgende:

[..]

Heb je haar al bedankt voor haar diagnostische capaciteiten als niet-professional? 8)7

Tsja, k heb het idee dat ze voor de makkelijke weg kiest en voor een nieuwe man gaat. Je bent uit haar systeem en wil gewoon niet verder. Hoe wel of niet borderline zo iemand is, dan is er ook niets meer mee te beginnen...

Lees je maar in over hoe een goede scheiding te regelen.

Oh, ik weet niet of je echt zelf beperkingen met anderen ervaart (buiten het gezeur met je vrouw), maar dan zou ik eens met de huisarts praten over verwijzing naar een psycholoog of psychiater...
Contact met de huisarts / doorverwijzing zal ik ook gaan regelen inderdaad als is het maar voor mijn eigen bevestiging + het verwerken van zo'n relatie / mijzelf weer bij elkaar rapen.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
pi_174097054
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 19:07 schreef Sneakie het volgende:

[..]

Contact met de huisarts / doorverwijzing zal ik ook gaan regelen inderdaad als is het maar voor mijn eigen bevestiging + het verwerken van zo'n relatie / mijzelf weer bij elkaar rapen.
Heel goed.

Veel sterkte komende tijd. Als het gaat ploffen, kan je je emoties nog kwijt in het exen topic (kan niet direct linken, mobiel is dat wat lastiger)
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  zaterdag 30 september 2017 @ 19:09:09 #72
2629 Juup
Zelden serieus, soms wel.
pi_174097057
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 22:48 schreef polderturk het volgende:
Is relatiebemiddeling een optie?
Koop rozen voor je vrouw. Trakteer haar op een etentje. Koop af en toe iets leuks voor haar. Laat haar merken dat je heel veel van haar houdt.
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 22:49 schreef Kampratje het volgende:

[..]

Vent werkelijk?
  zaterdag 30 september 2017 @ 21:03:18 #73
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_174099560
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 18:32 schreef Sneakie het volgende:
Update vanuit mijn kant. Uit haar gesprekken heb ik begrepen dat zij dus sinds kort weer wekelijks contact heeft met de persoon waar ze ooit mee is vreemdgegaan. Ze komt hem blijkbaar toevallig tegen tijdens het boodschappen doen..

Ze zegt dat haar huidige houding te wijten is aan het feit dat ze op is (door m'n Asperger) en dat ze daarom niet weet of ze nog wil vechten voor ons huwelijk. Met de wetenschap dat ik weet dat zij weer regelmatig contact heeft met deze persoon (en welke invloed dat op haar heeft) heb ik sterk het gevoel dat dat wellicht ook een grote factor is die meespeelt in haar houding van niet meer willen.

Zij zegt wel dat er niks speelt tussen hen maar mijn gevoel zegt mij het tegenovergestelde.

Mede door dit nieuwe feit zie ik niet meer in waarom ik er nog voor zou moeten vechten terwijl ze in haar hoofd misschien al wel met iemand anders bezig is.

Ik denk dat het dan toch echt tijd wordt om mij meer te focussen op een scheiding in plaats van hopen dat het nog te redden valt. Want dat is naar mijn mening op deze manier een bodemloze put.
Heb je een advocaat nodig?
Pain is temporary, Pride is forever.
  zaterdag 30 september 2017 @ 21:09:26 #74
26048 Sneakie
what goes around comes around
pi_174099704
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 21:03 schreef Keep_Walking het volgende:

[..]

Heb je een advocaat nodig?
Ik wil het eerst via een mediator proberen. Uiteindelijk hoop ik dat we volwassen genoeg zijn om het hoofdstuk scheiden op een volwassen manier te kunnen uitspreken en de juiste zaken te regelen.
.. The truth is already writen, so lies are obvious to read
  zaterdag 30 september 2017 @ 21:10:51 #75
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_174099747
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 21:09 schreef Sneakie het volgende:

[..]

Ik wil het eerst via een mediator proberen. Uiteindelijk hoop ik dat we volwassen genoeg zijn om het hoofdstuk scheiden op een volwassen manier te kunnen uitspreken en de juiste zaken te regelen.
Succes.
Pain is temporary, Pride is forever.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')