abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 30 september 2017 @ 06:31:12 #176
10213 Fe2O3
Ja das roest
pi_174085743
registreer om deze reclame te verbergen
Het enige opmerkelijke is dat hij blijkbaar geld verdiend met dat youtube channel, en ik heb het gezien ...
Dum de dum
pi_174085869
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:42 schreef marsan het volgende:

[..]

Lol, dream on knakker.
Dat is de enige plek waar jij de plekken ziet waar ik kom: in je dromen.

[ afbeelding ]

Veel plezier in je achteruin.
Wat een zielig figuur ben jij zeg, alsof iemand met een angststoornis geniet van een vakantie. Dat levert zo veel stress op dat hij pas is bijgekomen wanneer hij naar huis moet. En wat wil je eigenlijk bereiken met je posts dat je beter bent dan TS? Jouw gedrag vind ik een stuk triester dan van hem.
pi_174085874
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 06:31 schreef Fe2O3 het volgende:
Het enige opmerkelijke is dat hij blijkbaar geld verdiend met dat youtube channel, en ik heb het gezien ...
Ik zou hem wel eens willen zien, zou TS hem kunnen posten?
  zaterdag 30 september 2017 @ 12:20:16 #179
3542 Gia
User under construction
pi_174089486
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 14:20 schreef Leandra het volgende:
Nou, dat was dan vast landelijk.
Oh nee, toch niet, want ik mocht geen cent houden tot die regeling in 1995 ingevoerd werd.
En nu?
Ehm, daar hoef je niet zo voor te steigeren. Jij deed het eerder voorkomen alsof dit pas vanaf 1995 zo was. Nu weten we dat dat niet landelijk was, want hier was dat al veel eerder de regel.

Hier is het nu zo dat je een tegenprestatie moet leveren voor je bijstand, zonder dat je erop vooruit gaat. Volgens mij is dat niet overal zo.
Sociale diensten mogen heel wat zelf beslissen, althans hoe ze landelijke regels uitvoeren.
pi_174089710
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:29 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik heb aangegeven dat ik EEN youtube pagina heb, maar niet exact welke. Zou de sociale dienst nu echt zoveel moeite gaan doen om te kijken welke pagina bij mij hoort? De kosten van de ambtenaar die daar een paar uurtjes mee bezig is zijn al meer dan die hele pagina oplevert.
De SD kan daar erg fanatiek in zijn zodra ze denken dat dat nodig is.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik ga die uitkering niet op de het spel zetten voor 'maar' 20 euro per maand, het is alleen het principe dat de Sociale Dienst mensen het leven even extra zuur maakt door dat geen wat ze verdienen, te korten op de uitkering. Zouden ze dat nu niet doen, dan had ik lekker doorgegaan met filmpjes maken, en wie weet, want geld verdienen uit advertenties op YouTube doe ik nog maar net sinds 2016, dus er zit wel meer in het vat geloof ik. Ik zou ook liever zoveel inkomsten hebben uit YouTube dat ik de sociale dienst niet nodig ben.
Ik snap het probleem niet: je kŠn lekker doorgaan met filmpjes maken. Waarom zou je stoppen met je hobby, iets wat je blijkbaar leuk vindt, terwijl je er niet slechter van wordt? Moet er per se iets tegenover staan, naast de uitkering die je al ontvangt?
  zaterdag 30 september 2017 @ 12:41:24 #181
3542 Gia
User under construction
pi_174090034
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:20 schreef Phalon het volgende:
Ik praat tegen duidelijk tegen een muur hier. Allemaal VVD'-ers en D66-ers die alleen maar aan geld denken, en aan regels. Alleen maar regels. We kijken niet meer naar de mensen, maar alleen maar naar regels. Daarom gaat het ook zo goed in onze maatschappij. Hebben de ouderen het geweldig naar hun zin in hun 1x per 2 weken onder de douche. En natuurlijk zijn we zo blij dat we met z'n allen dat eigen risico moeten betalen, want stel je voor dat de zorgmanagers bij de zorgverzekeraars hun bonussen niet krijgen, dat is echt een ramp. Och en die arme stumpers hebben ook maar een paar miljard aan vermogen. Is ook zo verschrikkelijk. En natuurlijk willen de ouderen graag nog meer pensioen inleveren omdat de pensioenfondsen het zo verschrikkelijk moeilijk hebben. Ze hebben zoveel moeite met het tellen van die 1400 miljard euro waar ze op zitten, dat moet toch pijn zijn al die snijdende biljetten van 500 euro door je kontgaatje.......Och en arme Beatrixje, krijgt nu nog maar een half miljoentje of zoiets, nu ze geen koningin meer is.. Eh waarom moet dat mens uberhaupt nog geld krijgen? Waarom krijgen die asielzoekers met die rottige cultuur van hun alles wel cadeau van de overheid? En een beetje aanpassen aan onze normen en waarden, ho maar. En de gewone Nederlander, die blijft het liefst afgeven op de andere Nederlander die een heel klein bedragje van de overheid krijgt. Schaam jullie zelf eens. Kijk eens naar al die grootverdieners, die bonussen, die graaiers, die wachtgelden, die oprotpremies, die vertrekregelingen, gouden handdrukken.....daar gaan miljarden in om. En jullie zitten te zaniken over 20 euro die ik graag zou willen houden als stimulans. Om nog een beetje eigenwaarde te houden, omdat er voor mij al zo weinig meer mogelijk is.

^^ zucht ^^ TS sluit af. Lul gezellig nog even door hier, ik doe er niet meer aan mee. Scheld en beledig een eind weg, jullie zijn toch allemaal anoniem voor me.... Daaaaaaaagggg
Toevallig weet ik dat vluchtelingen, vanaf het moment dat ze bijstand krijgen, ook enkele uren vrijwilligerswerk doen, dit om ook de integratie te bevorderen. Daarbij moeten hoogopgeleide vluchtelingen Nederlands leren op havo niveau alvorens aan het werk te mogen. Sommige beroepen vereisen daarnaast nog een aanvullende opleiding, omdat het niveau van het thuisland lager is dan hier.

Dat er andere zaken in Nederland zijn waar veel mensen het niet mee eens zijn, Griekenland, Afrika, witte boorden criminelen, klopt, maar dat betekent niet dat bijstandsgerechtigden mogen bijverdienen naast hun bijstand.
Want stel je het volgende voor: Jij hebt 930 euro bijstand en verdient, laten we zeggen 250 euro bij naast je bijstand, met je youtube kanaal. En je wordt niet gekort. Dan heb jij voor wat leuk hobbyen een inkomen van 1180.
Een getrouwde vrouw die parttime werkt, 20 uur, simpel baantje, bijvoorbeeld supermarkt of thuiszorg, heeft voor die 20 uur werken een inkomen van 720 euro, wat dus niet wordt aangevuld (terecht) tot 930 euro, omdat haar man fulltime werkt.

Vind jij dat eerlijk? Dat jij met wat hobbyen 1180 verdient en een ander voor 20 uren werken, slechts 720. Wil ze bij jouw inkomen in de buurt komen, dan moet ze daarvoor 37 uur werken.
Wil ze net zoveel verdienen als mensen in de bijstand, dan moet ze daarvoor 28 uur werken.
  zaterdag 30 september 2017 @ 12:43:49 #182
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_174090101
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 05:58 schreef Phalon het volgende:
Ik heb geen partner meer en ik kan niet werken vanwege autisme en agorafobie (vastgesteld door de GGZ) en hierdoor voorlopig geen sollicitatieplicht. Vind ik ook totaal niet erg want ik heb niets met werk. Er is geen enkele vorm van werk waar ik me bij kan dulden (agorafobie) en ik krijg toch altijd trammelant met de baas of met de chef (autisme).

Alleen ik vind het beetje jammer dat de Sociale Dienst nu die paar tientjes afpakt. Nou ja, ze mogen ze hebben. Ik vind het allang prima dat ze me geen sollicitatieplicht opleggen en mij de participatiewet door de strot duwen, dus eigenlijk mag ik niet mopperen. Het is jammer, maar dan moet het maar op een andere manier.
Ze pakken je geen tientjes af, ze vullen je inkomsten aan tot bijstandsniveau.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 30 september 2017 @ 12:44:01 #183
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_174090106
Plus dat hij die inkomsten dan ook niet opgeeft aan de belastingdienst, dus het is ook nog eens toeslagenfraude.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_174090164
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:20 schreef Phalon het volgende:
Ik praat tegen duidelijk tegen een muur hier. Allemaal VVD'-ers en D66-ers die alleen maar aan geld denken, en aan regels. Alleen maar regels.
Laat ik dan iemand zijn die nog nooit de rechterflank een stem heeft gegund en mijn mening spuien.

quote:
We kijken niet meer naar de mensen, maar alleen maar naar regels. Daarom gaat het ook zo goed in onze maatschappij. Hebben de ouderen het geweldig naar hun zin in hun 1x per 2 weken onder de douche. En natuurlijk zijn we zo blij dat we met z'n allen dat eigen risico moeten betalen, want stel je voor dat de zorgmanagers bij de zorgverzekeraars hun bonussen niet krijgen, dat is echt een ramp. Och en die arme stumpers hebben ook maar een paar miljard aan vermogen. Is ook zo verschrikkelijk. En natuurlijk willen de ouderen graag nog meer pensioen inleveren omdat de pensioenfondsen het zo verschrikkelijk moeilijk hebben. Ze hebben zoveel moeite met het tellen van die 1400 miljard euro waar ze op zitten, dat moet toch pijn zijn al die snijdende biljetten van 500 euro door je kontgaatje.......Och en arme Beatrixje, krijgt nu nog maar een half miljoentje of zoiets, nu ze geen koningin meer is..
Ok dit is wijzen naar anderen, wat schiet jij er mee op? Heeft toch niets met jouw situatie te maken? Dit zijn allemaal voorbeelden van mensen die werken en die er, volgens jou, misbruik van maken. Nou ik zou zeggen, ga lekker zelf werken en probeer het ook eens.

quote:
Eh waarom moet dat mens uberhaupt nog geld krijgen? Waarom krijgen die asielzoekers met die rottige cultuur van hun alles wel cadeau van de overheid? En een beetje aanpassen aan onze normen en waarden, ho maar.
Dit is ironisch om te horen van iemand die weigert zich aan te passen. Afgezien nog van het feit dat het in dezelfde categorie komt van 'de gevangenen hebben hun eigen tv'.

quote:
En de gewone Nederlander, die blijft het liefst afgeven op de andere Nederlander die een heel klein bedragje van de overheid krijgt.
De gewone Nederlander. En wat doet de abnormale Nederlander? En de half normale?

quote:
Schaam jullie zelf eens. Kijk eens naar al die grootverdieners, die bonussen, die graaiers, die wachtgelden, die oprotpremies, die vertrekregelingen, gouden handdrukken.....daar gaan miljarden in om.
Je praat over een situatie waar mensen werken, iets wat jij niet doet. Daarnaast heeft de overheid hier minder invloed over terwijl jij juist kritisch bent over een overheid die teveel invloed heeft.

quote:
En jullie zitten te zaniken over 20 euro die ik graag zou willen houden als stimulans. Om nog een beetje eigenwaarde te houden, omdat er voor mij al zo weinig meer mogelijk is.
Je eigenwaarde is dat je tenminste nog een aantal procent zelfvoorzienend bent. Maar kennelijk wil je geld toe, dat is irreŽel.
  zaterdag 30 september 2017 @ 13:26:16 #185
163488 RubenSosa
Sierd de Vos = BAAS (KOEKOEK!)
pi_174090837
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 06:16 schreef Phalon het volgende:

[..]

Er is niet echt een probleem, vind het een beetje kinderachtig van de Sociale Dienst.

Ik denk dan bv. aan wat men beschouwd als maatschappelijk nuttig iets:
- Stel ik zou (tegen betaling a 100 euro per maand) 6 uur per week koffie gaan schenken in een verpleeghuis
- Of (voor bv 50 euro in de maand), boodschappen doen voor mensen slecht te been.
Lijkt me maatschappelijk nuttig.

Nu maak ik op YouTube video's over hoe je bepaalde dingen doet, programma's gebruikt, stukje entertainment, informatieve video's etc. Is dat dan niet maatschappelijk nuttig? Daar zit ook 'werk' in, om die video's te maken.

Ik vind die grens nogal een beetje vaag eigenlijk.
nee
Hungarian GP "Was that who I think it was?" Ricciardo is reported to have asked his Red Bull engineers over team radio. "Sore loser."
Bahrein GP “Such a dickhead” Hamilton over maxxie
pi_174091066
[quote]0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 03:29 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik heb aangegeven dat ik EEN youtube pagina heb, maar niet exact welke. Zou de sociale dienst nu echt zoveel moeite gaan doen om te kijken welke pagina bij mij hoort? De kosten van de ambtenaar die daar een paar uurtjes mee bezig is zijn al meer dan die hele pagina oplevert.

[..]

Dat maakt niet uit, de bestrijding van fraude en parasieten zoals jij mogen wat kosten :r wel filmpjes kunnen maken maar niet kunnen werken :X
People are always teaching us democracy but the people who teach us democracy don't want to learn it themselves.
pi_174091288
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 13:39 schreef LievePoetin het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op zaterdag 30 september 2017 03:29 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik heb aangegeven dat ik EEN youtube pagina heb, maar niet exact welke. Zou de sociale dienst nu echt zoveel moeite gaan doen om te kijken welke pagina bij mij hoort? De kosten van de ambtenaar die daar een paar uurtjes mee bezig is zijn al meer dan die hele pagina oplevert.

[..]

Dat maakt niet uit, de bestrijding van fraude en parasieten zoals jij mogen wat kosten :r wel filmpjes kunnen maken maar niet kunnen werken :X
TS snapt niet het verschil tussen het totaal-plaatje 'fraude opsporen om kosten te drukken' en zijn eigen situatie. Natuurlijk kost het meer geld, maar voor alle gevallen in totaal levert het meer op. In zijn totaliteit is dat systeem in zijn geval minder dan 20 euro in kosten.

Maar aangezien TS sowieso niet ziet wat de waarde is van geld is dat ook wel logisch dat hij dit niet ziet. En ondertussen lekker samenwoont met zijn bipolaire vriendin in zijn eigen gekochte huis.
Over weggegooide energie ergens in steken gesproken.
  zaterdag 30 september 2017 @ 14:57:04 #188
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_174092262
Je bent wel een troll toch?
Evil is a make-believe concept we’ve invented to deal with the complexities of fellow humans holding values and beliefs and perspectives different than our own.
Humans are kind.
- Jay Austin
:B
pi_174098747
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 07:40 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Wat een zielig figuur ben jij zeg, alsof iemand met een angststoornis geniet van een vakantie. Dat levert zo veel stress op dat hij pas is bijgekomen wanneer hij naar huis moet. En wat wil je eigenlijk bereiken met je posts dat je beter bent dan TS? Jouw gedrag vind ik een stuk triester dan van hem.
Zal me aan mijn reet roesten wat je denkt of vindt. TS is een klaploper.
Oh ja, daar hoef je t niet mee eens te zijn hoor. Neem er een Duvel bij en proost.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174098890
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 20:26 schreef marsan het volgende:

[..]

Zal me aan mijn reet roesten wat je denkt of vindt. TS is een klaploper.
Oh ja, daar hoef je t niet mee eens te zijn hoor. Neem er een Duvel bij en proost.
Blijkbaar wel want je reageert, moet je geen foto's van je vakantie sturen om te laten weten hoe goed je bent? Klaploper is niet iemand die jaren heeft gewerkt en door een stoornis dit niet meer kan. Er zit veel frustratie in zijn posts maar dat komt niet op als kakken. Ik heb te doen met de TS en wens hem sterkte toe ook met zijn hobby.
pi_174099019
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 20:33 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Blijkbaar wel want je reageert, moet je geen foto's van je vakantie sturen om te laten weten hoe goed je bent? Klaploper is niet iemand die jaren heeft gewerkt en door een stoornis dit niet meer kan. Er zit veel frustratie in zijn posts maar dat komt niet op als kakken. Ik heb te doen met de TS en wens hem sterkte toe ook met zijn hobby.
Nee hoor. Boeit me echt niet.
Maar mss moet je TS zn PoHi er eena op nalezen.
Klaploper is dan weldegelijk een juiste benaming.


En mss moet je eens lezen waarom die eerste foto gepost is.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174099103
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 20:39 schreef marsan het volgende:

[..]

Nee hoor. Boeit me echt niet.
Maar mss moet je TS zn PoHi er eena op nalezen.
Klaploper is dan weldegelijk een juiste benaming.


En mss moet je eens lezen waarom die eerste foto gepost is.
Hij vraagt simpelweg iets over een paar tientjes per maand waar de gemeente moeilijk om doet. En zijn reactie kwam nadat mensen hem voor parasiet of klaploper uitmaakten.
En parasieten zie ik voornamelijk bij mensen die werken en geen klote uitvoeren maar toch lekker loon ontvangen of die 6 maanden in de ziektewet zitten en doodleuk aan het klussen zijn thuis, dat zijn parasieten.
pi_174099234
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 20:43 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]

Hij vraagt simpelweg iets over een paar tientjes per maand waar de gemeente moeilijk om doet. En zijn reactie kwam nadat mensen hem voor parasiet of klaploper uitmaakten.
En parasieten zie ik voornamelijk bij mensen die werken en geen klote uitvoeren maar toch lekker loon ontvangen of die 6 maanden in de ziektewet zitten en doodleuk aan het klussen zijn thuis, dat zijn parasieten.
Hij vraagt om die paar tientjes extra.
En zo werkt de bijstand niet. Dat wordt aangevuld tot een bepaald bestaansminimum als hij zelf niet in staat is om zelf te voorzien in zijn bestaan. Hij vindt echter dat zijn bijstand een basis is en wat hij zelf kan verdienen er maar bovenop moet komen.


Oh en als je denkt dat zijn reactiew komen nadat men hem voor parasiet en klaploper heeft uitgemaakt, moet je zn pohi er echt eens op nalopen.

Overigens zijn dat wat jij noemt ook parasieten. Ook.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_174100369
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 september 2017 20:43 schreef Duveldrinker het volgende:

[..]
En parasieten zie ik voornamelijk bij mensen die werken en geen klote uitvoeren maar toch lekker loon ontvangen of die 6 maanden in de ziektewet zitten en doodleuk aan het klussen zijn thuis, dat zijn parasieten.
Klinkt als TS.
pi_174100946
Straks even hele topic doorlezen.
Maar de signature van TS (staat bij elke post van TS ;) ) zegt wat mij betreft al genoeg:
quote:
Werken is zonde van je kostbare levenstijd die je hebt op deze planeet.
:r
pi_174101055
Ik moest weer even denken aan de documentaire Sta me bij over de sociale dienst in Zutphen.
https://www.npo.nl/holland-doc/28-04-2011/POW_00243806
quote:
Medewerkers van de Sociale Dienst in Zutphen staan cliŽnten met raad en daad bij. We zijn getuige van de confrontatie tussen de ervaren en betrokken consulenten enerzijds en hun cliŽnten anderzijds.
Bij sommige "clienten" (nou ja, eigenlijk allemaal wel ;) ) erger je je als brave belastingbetaler gewoon kapot over zoveel lamlendigheid.
  Moderator zaterdag 30 september 2017 @ 22:22:30 #197
29278 crew  Nizno
Versie 3.7
pi_174101345
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 september 2017 04:20 schreef Phalon het volgende:

^^ zucht ^^ TS sluit af. Lul gezellig nog even door hier, ik doe er niet meer aan mee. Scheld en beledig een eind weg, jullie zijn toch allemaal anoniem voor me.... Daaaaaaaagggg
oke
37: irregulier, uniek ťn kubisch priemgetal, tevens gecentreerd hexagonaal getal en stergetal.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')