abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173769962
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 14 september 2017 10:29 schreef mrPanerai het volgende:

[..]

Ik coach een amateur-sportteam, krijg ik zo'n 1000 per jaar voor. Maar is puur hobby
Ja daar zat ik naast. 84 euro per maand is nog wel aardig.


quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 18:24 schreef Phalon het volgende:

Tja, nu wordt die motivatie behoorlijk getemperd.
Het maken van video's is misschien geen opstap voor arbeidsinschakeling, maar je zou het wel kunnen zien als zijnde een vorm van 'werk', dus als je het zo benaderd heeft het z'n doel al bereikt, ook al zijn de inkomsten nog mager.
Ik heb een paar filmpjes gezien, maar dat zijn huis -tuin en keukenfilmpjes. Niks mis mee en leuk dat je hierdoor een paar promille minder afhankelijk bent van de staat. Maar ik begrijp nog steeds niet dat je hierover klaagt.
Zelf zou ik te trots zijn om een handje op te vragen ook al had ik last van al die kwalen die je opnoemt. Je grootste domme zet is geweest om in de meest werkeloze regio van Nederland te gaan wonen met een koopwoning.
pi_173773079
Ik zou graag zien dat alle uitkeringstrekkers verplicht op fok! moeten posten.

Al heb ik soms het vermoeden dat dit ook het geval is.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_173899280
quote:
1s.gif Op woensdag 13 september 2017 08:11 schreef 8777 het volgende:

[..]

Dus volledig uitkering en iets bijverdienen moet hem motiveren?
Dat zal hem waarschijnlijk motiveren om thuis te blijven.
Er was (ooit) eens een regeling die aangaf dat je tot een x bedrag mocht bijverdienen met een WWB uitkering. Dit bedrag stond op 199 euro per maand. Maar blijkbaar geldt dat alleen maar als het bijdraagt aan de arbeidsherinschakeling van de bijstandsontvanger. Dus stel ik zou naar een verpleeghuis gaan, en daar 10 uur per week de oudjes een beetje begeleiden, koffie schenken etc, noem maar op, en het verpleeghuis geeft mij daar 50 euro per maand voor, ter compensatie, pas dan ziet de sociale dienst dit als arbeidsherinschakeling omdat er wellicht mogelijkheden zijn voor meer.

Wat betreft het maken van video's om zo mensen te informeren en te entertainen wordt dit niet zo als zodanig gezien. Het verzoek van mij om deze inkomsten vrij te laten is daarbij niet gehonoreerd. Dus dat zal voor sommigen van jullie wel reden voor een feestje zijn. Maar wees niet getreurd, er zijn meer methoden om hier onderuit te komen. Volgens de sociale dienst is het geen werk, maar een hobby. En hobby is niet verplicht. Ook al levert het geld op. Dan laat ik het geld wel storten bij m'n vader of m'n moeder. Zo simpel kan het ook. En als de sociale dienst dan vraagt heeft u nog inkomen uit uw YouTube site? Dan zeg ik, "Neu, heb ik opgegeven, had er geen zin meer in".

Mij verplicht aan het werk zetten gaat niet werken, na een uurtje ben ik vertrokken omdat de agorafobie weer door m'n lijf giert. Als je een iemand met claustrofobie verplicht in een kleine ruimte laat werken, dat gaat ook niet. Agorafobie is meer algemeen, dat doet niet af waar ik ben, het is de gedachte om 'figuurlijk' opgesloten te zijn. En als ik al een oproep krijg van een arts van de sociale dienst (als de sociale dienst deze al heeft) dan smijt ik em die berg papier op z'n bureau. Asjeblief, redt je er mee. Erkend door een officile GGZ instelling: Autisme en Agorafobie. Succes met mij (n)ergens plaatsen.

Maar goed, ik ga denk ik wel gewoon door met het maken van filmpjes. Onder ideale omstandigheden had ik het liefst dat YouTube me 950 euro per maand op bracht, dan was het mooi. Ook niet meer, anders kost het weer huurtoeslag en kun je weer gemeentelijke belasting betalen. Voor al die dingen krijg ik nu kwijtschelding. Die mogen jullie betalen. :6
quote:
0s.gif Op woensdag 13 september 2017 06:13 schreef vannelle het volgende:

Ik volg dit topic vanaf het begin en ik hd begrip voor je.
Maar nu presenteer je jezelf als een arrogante, luie lamzak en dat zal ongetwijfeld meerdere mesnen opgevallen zijn.
Duurt wel even voor je van dat imago af bent.
Mooi dat je 'begrip' had, maar heb begrip voor mijn misschien niet al te nette reacties naar de mensen toe hier die woorden als 'lamzak' en 'parasiet' in de mond nemen zonder de feitelijke feiten te kennen. Sorry, dan wordt ik giftig en dan is het een kwestie van wie de bal kaatst. Ben ik een parasiet? prima, ben jij een een loonslaaf. Ben ik een luie hond? Prima, ga jij s'morgens maar met tegenzin uit je bed, ik draai me nog even lekker om. Actie - Reactie. Ik heb duidelijk uitgelegd waarom regulier werk voor mij niet meer mogelijk is. Daarvoor zijn er te veel variabelen die een negatieve rol spelen. Leeftijd, ervaring, specifieke (psychologische) ziektes, kansarme regio, bezuinigingen en 0,0 ambitie voor wat dan ook. Als je mij nu persoonlijk zou vragen, je mag elke baan kiezen die je wilt, zou ik zeggen "Ik heb geen flauw idee, maar wat het ook is, ik kan het vast niet 40 uur per week volhouden". En het is ook niet zo dat ik in mijn leven niet gewerkt heb. Dit is iets van de laatste 3 jaar. Dus al die jaren daarvoor, vanaf mijn 21e tot aan mijn 37e heb ik ook gewoon gewerkt en belasting betaald. Dus dat ik nu een deel van die belasting terugvraag via een uitkering is toch niet teveel gevraagd? Het zijn ook de werklozen die er voor zorgen dat mensen bij de gemeente werk hebben, bv. al die mensen die de gegevens moeten bekijken en beoordelen, re-integratiecoaches, werkcoaches, accountmanagers, werkbegeleiders, noem maar op. Zonder "ons" werklozen hadden die mensen ook geen werk. Het stoort me nog wel eens dat bij de aanvraag van een uitkering er normaliter een tegenprestatie verwacht wordt omdat het hier gaat om gemeenschapsgeld. Maar wacht eens, dat is toch ook MIJN geld? Daarvoor heb ik toch ook belasting betaald? De gemeente doet net alsof dat geld van hun is.

[ Bericht 15% gewijzigd door Phalon op 20-09-2017 22:04:42 ]
  was: Cat22 woensdag 20 september 2017 @ 21:51:05 #129
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_173899334
registreer om deze reclame te verbergen
Wat een boosheid TS.
Lijkt me heel naar om zo door het leven te moeten gaan -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_173899487
quote:
1s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:51 schreef Cat-astrophe het volgende:
Wat een boosheid TS.
Lijkt me heel naar om zo door het leven te moeten gaan -O-
Met zijn vooruitzichten mag hij wel boos zijn. De rest van zn leven op een minimum zitten.
En daar dan nog stoer over roepen dat wij dat mogen betalen.
Ik doe dat met liefde, wetende dat ik genoeg verdien om wel een leuk leven te hebben.

293c7k4.jpg

Groetjes aan TS vanaf mijn huidige vakantieadres
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_173899783
quote:
1s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:51 schreef Cat-astrophe het volgende:
Wat een boosheid TS.
Lijkt me heel naar om zo door het leven te moeten gaan -O-
Ik ben niet boos, maar teleurgesteld dat de gemeente niet verder dan z'n neus kijkt en iemand die weinig vooruitzichten op werk ook nog eens demotiveert om datgene te doen wat ie nog kan doen. En als het gaat om hele hoge bedragen, maar kom op zeg, het gaat hier om net krap 20 euro per maand? Dan ben je als gemeente zijnde gewoon een mierenneuker.
  was: Cat22 woensdag 20 september 2017 @ 22:12:29 #132
161975 Cat-astrophe
wild wief
pi_173899957
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 22:07 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik ben niet boos, maar teleurgesteld dat de gemeente niet verder dan z'n neus kijkt en iemand die weinig vooruitzichten op werk ook nog eens demotiveert om datgene te doen wat ie nog kan doen. En als het gaat om hele hoge bedragen, maar kom op zeg, het gaat hier om net krap 20 euro per maand? Dan ben je als gemeente zijnde gewoon een mierenneuker.
Je komt hier niet teleurgesteld over. Boos wel. En uit op elk centje dat je uit de gemeenschappelijke pot weet te knijpen omdat je als niet-werkende vindt dat je recht hebt om meer inkomen omdat je in staat blijkt een deel van je uitkering zelf te verdienen.

Je denkt op die manier te triomferen over de 'domme' werkende mens. Ik vind het vooral zielig.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_173900317
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 06:16 schreef Phalon het volgende:

[..]

Er is niet echt een probleem, vind het een beetje kinderachtig van de Sociale Dienst.

Ik denk dan bv. aan wat men beschouwd als maatschappelijk nuttig iets:
- Stel ik zou (tegen betaling a 100 euro per maand) 6 uur per week koffie gaan schenken in een verpleeghuis
- Of (voor bv 50 euro in de maand), boodschappen doen voor mensen slecht te been.
Lijkt me maatschappelijk nuttig.

Nu maak ik op YouTube video's over hoe je bepaalde dingen doet, programma's gebruikt, stukje entertainment, informatieve video's etc. Is dat dan niet maatschappelijk nuttig? Daar zit ook 'werk' in, om die video's te maken.

Ik vind die grens nogal een beetje vaag eigenlijk.
Vind je jezelf niet een beetje kinderachtig?

Op kosten van anderen leven omdat het je allemaal teveel moeite is. Daarom mag je niets bijverdienen. Scheelt ons belastingbetalers er wat geld.

Als je echt iets zou mankeren zou je wel een andere uitkering krijgen.
Whatever...
pi_173900529
Ik snap niet dat je niet wil werken ookal is het moeilijk. :{

Ik ben gewoon blij als ik naar mijn vrijwilligerswerk mag alleen al omdat ik dan even zelf niet hoef te bedenken wat ik moet doen.
  woensdag 20 september 2017 @ 22:35:24 #135
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_173900634
Overigens iets anders. Kun je niet gewoon besluiten om die verdiensten (nog) niet uit te laten betalen? Dat werkt via Adsense namelijk wel.
pi_173901431
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Je wordt niet giftig, je laat je ware aard zien. En die is niet zo prettig in de omgang zoals wij merken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173901476
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 22:07 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik ben niet boos, maar teleurgesteld dat de gemeente niet verder dan z'n neus kijkt en iemand die weinig vooruitzichten op werk ook nog eens demotiveert om datgene te doen wat ie nog kan doen. En als het gaat om hele hoge bedragen, maar kom op zeg, het gaat hier om net krap 20 euro per maand? Dan ben je als gemeente zijnde gewoon een mierenneuker.
Niemand belet je die filmpjes te maken. Jij wil echter geld zien voor je inspanningen. Dat lijkt verdacht veel op de wil om te werken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_173904135
quote:
10s.gif Op woensdag 20 september 2017 22:35 schreef Lastpost het volgende:
Overigens iets anders. Kun je niet gewoon besluiten om die verdiensten (nog) niet uit te laten betalen? Dat werkt via Adsense namelijk wel.
Dat zou alleen helpen als uiteindelijk de hoogste rechter mij gelijk geeft in het hoger beroep dat ik nog lopen heb tegen het UWV. Mocht ik gelijk krijgen en dit zou mogelijk zijn, ja, dan zou ik het liever oppotten en later uitbetalen zonder daar op gekort te worden.
quote:
1s.gif Op woensdag 20 september 2017 23:08 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Dat lijkt verdacht veel op de wil om te werken.
Het is een beetje lastig dit om de termen werken en hobby uit elkaar te houden. Het is een hobby dat een beetje geld oplevert. Gewoon simpelweg omdat het kan. Dat maakt het leuk. Maar het moet voor mij geen werk worden. Als ik zin heb om een filmpje te maken, dan doe ik dat, heb ik geen zin, dan doe ik het niet. Als het dan toch als 'werk' gezien wordt waarom hanteert de Sociale Dienst dit niet als een vorm van sociale re-integratie naar werk? Het is immers dan al een vorm van werk. Tenminste, zoals sommige van jullie het zien.
pi_173904560
Nee. De inkomsten zijn het probleem. Als jij dat reclamebeleid op je video’s aanpast zodat je niks meer ontvangt is het probleem weg.
Je kan natuurlijk ook gewoon trots zijn dat je zelf een stukje in je inkomen voorziet. :{

Dit soort kromme redenaties is nou echt het failliet van onze maatschappij.
Neem nou verdorie gewoon eens verantwoordelijkheid voor jezelf. Iedereen wil je helpen maar niet met deze instelling.
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Fr dich und mich, sicherlich fr dich und mich
pi_173905394
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Wat betreft het maken van video's om zo mensen te informeren en te entertainen wordt dit niet zo als zodanig gezien. Het verzoek van mij om deze inkomsten vrij te laten is daarbij niet gehonoreerd. Dus dat zal voor sommigen van jullie wel reden voor een feestje zijn. Maar wees niet getreurd, er zijn meer methoden om hier onderuit te komen. Volgens de sociale dienst is het geen werk, maar een hobby. En hobby is niet verplicht. Ook al levert het geld op. Dan laat ik het geld wel storten bij m'n vader of m'n moeder. Zo simpel kan het ook. En als de sociale dienst dan vraagt heeft u nog inkomen uit uw YouTube site? Dan zeg ik, "Neu, heb ik opgegeven, had er geen zin meer in".

Mij verplicht aan het werk zetten gaat niet werken, na een uurtje ben ik vertrokken omdat de agorafobie weer door m'n lijf giert. Als je een iemand met claustrofobie verplicht in een kleine ruimte laat werken, dat gaat ook niet. Agorafobie is meer algemeen, dat doet niet af waar ik ben, het is de gedachte om 'figuurlijk' opgesloten te zijn. En als ik al een oproep krijg van een arts van de sociale dienst (als de sociale dienst deze al heeft) dan smijt ik em die berg papier op z'n bureau. Asjeblief, redt je er mee. Erkend door een officile GGZ instelling: Autisme en Agorafobie. Succes met mij (n)ergens plaatsen.

Maar goed, ik ga denk ik wel gewoon door met het maken van filmpjes. Onder ideale omstandigheden had ik het liefst dat YouTube me 950 euro per maand op bracht, dan was het mooi. Ook niet meer, anders kost het weer huurtoeslag en kun je weer gemeentelijke belasting betalen. Voor al die dingen krijg ik nu kwijtschelding. Die mogen jullie betalen. :6

[..]

De sociale dienst is niet achterlijk. Nu zij weten dat jij een Youtube kanaal hebben gaan zij (de sociale recherche) controleren of het kanaal nog in gebruik is en of jij daaruit inkomsten genereert. Als je dit verzwijgt en ze komen daar achter dan kun jij de ten onrechte ontvangen uitkering terugbetalen en krijg je daar een boete bovenop. Ik raad het je af om het zo aan te pakken.

quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 22:07 schreef Phalon het volgende:

[..]

Ik ben niet boos, maar teleurgesteld dat de gemeente niet verder dan z'n neus kijkt en iemand die weinig vooruitzichten op werk ook nog eens demotiveert om datgene te doen wat ie nog kan doen. En als het gaat om hele hoge bedragen, maar kom op zeg, het gaat hier om net krap 20 euro per maand? Dan ben je als gemeente zijnde gewoon een mierenneuker.
Je richt je teleurstelling op de verkeerde instelling. Dit is overheidsbeleid die de gemeente dient uit te voeren. Doen ze dat niet dan heeft dat gevolgen voor hun jaarlijkse budget vanuit de overheid.
pi_173906403
Aangezien je wel 24 uur per dag het kan vol houden met iemand die bipolair is en daar al je energie aan kwijt bent lijkt mij een baan van 40 uur makkelijk te doen.
  donderdag 21 september 2017 @ 10:59:23 #142
3542 Gia
User under construction
pi_173906979
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:48 schreef Phalon het volgende:
Er was (ooit) eens een regeling die aangaf dat je tot een x bedrag mocht bijverdienen met een WWB uitkering. Dit bedrag stond op 199 euro per maand.

Heel vroeger mocht je 25% van wat je verdiende houden, met een maximum van 250 gulden.

Dan zou jij van die 70 euro, er 17 mogen houden, per 3 maanden. Zou dat voor jou wel prikkel genoeg zijn om van je hobby te genieten?
  donderdag 21 september 2017 @ 11:06:35 #143
3542 Gia
User under construction
pi_173907070
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 07:49 schreef jajablahblah het volgende:
Dit soort kromme redenaties is nou echt het failliet van onze maatschappij.

Een ex-tante van me had/heeft (weet niet hoe oud ze is) bijstand en had het over het invoeren van die tegenprestatie. "Dan moet je 20 uur in de week werken, en daar krijg je dan niks voor"
  donderdag 21 september 2017 @ 12:33:17 #144
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173908403
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 10:59 schreef Gia het volgende:

[..]

Heel vroeger mocht je 25% van wat je verdiende houden, met een maximum van 250 gulden.

Dan zou jij van die 70 euro, er 17 mogen houden, per 3 maanden. Zou dat voor jou wel prikkel genoeg zijn om van je hobby te genieten?
Dat was vanaf 1995 ongeveer, maar dan nog ging dat om inkomsten uit arbeid, en deze inkomsten van TS zijn niet uit arbeid, ze zijn dus ook geen stapje op de ladder waarmee hij uit de bijstand zou kunnen komen.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_173908549
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 21:48 schreef Phalon het volgende:

[..]

Er was (ooit) eens een regeling die aangaf dat je tot een x bedrag mocht bijverdienen met een WWB uitkering. Dit bedrag stond op 199 euro per maand. Maar blijkbaar geldt dat alleen maar als het bijdraagt aan de arbeidsherinschakeling van de bijstandsontvanger. Dus stel ik zou naar een verpleeghuis gaan, en daar 10 uur per week de oudjes een beetje begeleiden, koffie schenken etc, noem maar op, en het verpleeghuis geeft mij daar 50 euro per maand voor, ter compensatie, pas dan ziet de sociale dienst dit als arbeidsherinschakeling omdat er wellicht mogelijkheden zijn voor meer.

Wat betreft het maken van video's om zo mensen te informeren en te entertainen wordt dit niet zo als zodanig gezien. Het verzoek van mij om deze inkomsten vrij te laten is daarbij niet gehonoreerd. Dus dat zal voor sommigen van jullie wel reden voor een feestje zijn. Maar wees niet getreurd, er zijn meer methoden om hier onderuit te komen. Volgens de sociale dienst is het geen werk, maar een hobby. En hobby is niet verplicht. Ook al levert het geld op. Dan laat ik het geld wel storten bij m'n vader of m'n moeder. Zo simpel kan het ook. En als de sociale dienst dan vraagt heeft u nog inkomen uit uw YouTube site? Dan zeg ik, "Neu, heb ik opgegeven, had er geen zin meer in".

Mij verplicht aan het werk zetten gaat niet werken, na een uurtje ben ik vertrokken omdat de agorafobie weer door m'n lijf giert. Als je een iemand met claustrofobie verplicht in een kleine ruimte laat werken, dat gaat ook niet. Agorafobie is meer algemeen, dat doet niet af waar ik ben, het is de gedachte om 'figuurlijk' opgesloten te zijn. En als ik al een oproep krijg van een arts van de sociale dienst (als de sociale dienst deze al heeft) dan smijt ik em die berg papier op z'n bureau. Asjeblief, redt je er mee. Erkend door een officile GGZ instelling: Autisme en Agorafobie. Succes met mij (n)ergens plaatsen.

Maar goed, ik ga denk ik wel gewoon door met het maken van filmpjes
. Onder ideale omstandigheden had ik het liefst dat YouTube me 950 euro per maand op bracht, dan was het mooi. Ook niet meer, anders kost het weer huurtoeslag en kun je weer gemeentelijke belasting betalen. Voor al die dingen krijg ik nu kwijtschelding. Die mogen jullie betalen. :6

Ik denk dat je de sociale dienst onderschat, maar daar kom je dan ongetwijfeld zelf nog wel achter.
  donderdag 21 september 2017 @ 12:57:17 #146
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_173908734
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 12:43 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik denk dat je de sociale dienst onderschat, maar daar kom je dan ongetwijfeld zelf nog wel achter.
Ook leuk voor die vader of moeder; mogen hun de extra belasting afdragen. En dan oppassen dat de belastingdienst het niet ziet want anders is het fraude.
  donderdag 21 september 2017 @ 13:02:14 #147
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173908810
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 12:43 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik denk dat je de sociale dienst onderschat, maar daar kom je dan ongetwijfeld zelf nog wel achter.
Dit.
En als de Youtube filmpjes wel 950 per maand zouden opbrengen dan denkt TS schijnbaar dat dat belastingvrij is ofzo.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_173909415
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 11:06 schreef Gia het volgende:

[..]

Een ex-tante van me had/heeft (weet niet hoe oud ze is) bijstand en had het over het invoeren van die tegenprestatie. "Dan moet je 20 uur in de week werken, en daar krijg je dan niks voor"
Ja dat dus. :D
Triest eigenlijk h :@
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Fr dich und mich, sicherlich fr dich und mich
pi_173909927
Ts, wat een manneke ben je zeg!

boh!

Lastig lastig
  donderdag 21 september 2017 @ 14:18:28 #150
3542 Gia
User under construction
pi_173910207
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 12:33 schreef Leandra het volgende:

Dat was vanaf 1995 ongeveer,
Nee hoor. Daarvoor ook al.
Ik had vanaf '84/'85 ergens bijstand en mocht 25% van wat ik bijverdiende houden, met een maximum van 250 gulden, had toen allemaal van die tijdelijke baantjes via uitzendburo's.
Ben in '87, via het arbeidsbureau begonnen met opleiding secretaresse, met behoud van bijstand.
Dit soort mogelijkheden zijn er nu ook weer, via het UWV.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')