abonnement Unibet Coolblue
  maandag 29 januari 2018 @ 12:49:48 #301
474780 oparico
Hoi, ik ben geen opa!
pi_176816927
quote:
0s.gif Op donderdag 25 januari 2018 10:43 schreef Predator38 het volgende:
Dat ligt volgens mij aan Thanksgiving en een paar dagen na Thanksgiving beginnen ze met de kerst, dus als Thanksgiving heel erg laat in november valt beginnen ze ook later.
( in 2013 viel Thanksgiving op 28 november en ging de Rockefeller tree pas 4 december aan )

"Thanksgiving Day (dankzeggingsdag), vaak verkort tot Thanksgiving, is een nationale feestdag in de Verenigde Staten en Canada waarop dank wordt gezegd (traditioneel aan God) voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november"

Dit jaar valt Thanksgiving op 22 november en vorig jaar op 23 november.
wij zijn vorig jaar van 28 november tot 5 december geweest en eigenlijk was 28 november al alles compleet in de kerstsfeer, etalages, kerst marktjes, macy's, bryant park, overal al kerstmuziek en zelfs op de tv al kerstfilms etc etc
alleen in Dyker heights zijn sommige huizen dan nog wel bezig met opbouwen.

1 week na Thanksgiving is het wel "hoogseizoen" en uitverkoop overal en best wel heel erg druk, zorg dat je op tijd Statue of Liberty ( crown access ) reserveert mocht je daarheen willen.
en zorg dat je op tijd eet ( voor 19:00 ) of juist wat later.
in het weekend was Times Square echt compleet vol, je kon er amper meer lopen.

Mocht je naar Dyker Heights willen voor de kerstverlichting daar en geen angsthaas zijn in het verkeer, wij hebben een auto gehuurd in Manhattan voor ¤50,- voor een hele dag ( bij Hotwire, exclusief tol en tank hem op tijd af aangezien er in manhattan amper tankstations te vinden zijn ) lekker naar brooklyn bridge park geweest ( lukes lobster of een niet al te drukke Shake shack ! ) en nog wat andere dingen in brooklyn gezien en savonds rond 17:00 al naar Dyker Heights gereden, bijna alleen daar rond gelopen en met wat bewoners gepraat, de tour bussen zijn er dan nog niet ;) toen het druk begon te worden hadden we alles al gezien en zijn we terug gereden.

een grote aanrader is ook de Radio City Rockettes Christmas Spectacular, voor ( eind ) november zijn er vaak coupons en kortingen te vinden.

voor meer tips/vragen mag je me altijd een dm sturen
Bedankt hier heb ik wat aan :).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')