abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_173989209
quote:
0s.gif Op maandag 25 september 2017 11:16 schreef Igen het volgende:

[..]

Is helemaal niet nodig. De consensus in de AfD is dat ze helemaal niet willen meeregeren, tenzij ze zelf de grootste partij zijn en geen concessies hoeven doen. Ze willen "fundamentele oppositie" voeren. Frauke Petry wilde erop aansturen om een "reeel politieke" koers te varen en evt. ook als juniorpartner in een coalitie te stappen. Maar ze kreeg de partij niet mee en ze lijkt nu de eer aan zichzelf te houden.
Het zijn weer de bekende linkse leugentjes. De leugen dat men niet mee wil regeren. Tip: dit soort leugentjes werken alleen bij linkse gelijkgestemden die in hun eigen leugentjes blijven geloven. Wij nemen het niet serieus. Wij weten waar een ondemocratisch cordon sanitair voor staat.

Het was absoluut niet netjes wat Frauke Petry deed, sowieso ongeacht uit welke partij je komt. Dit is gewoon ordinair partij verraad en het stelen van een zetel. Ach, ze doet maar.

Maar je haalt de ideologie waar deze partij voor staat onder diens bevolking niet mee weg. Die groeit alleen maar. Dan heb je nog van die linkse naïevelingen die werkelijk geloven dat demonstreren en krijsen op straat helpt. Het helpt alleen maar de rechts ideologische stroming die ze zo aan vervloeken zijn verder te groeien.

Dat is de grappige van dit allemaal. Dus hoe harder zij krijsen, hoe harder de ideologische tegenstander lacht en hoe meer stemmen er aan rechtse zijde geïncasseerd gaan worden. Dit is een onomkeerbaar proces. :')
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')