abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_173301489
Twitteraccounts journalisten

https://twitter.com/obk - Olaf Koens - RTL Nieuws
https://twitter.com/MrNedjerov - Koen Nederhof - Telegraaf
https://twitter.com/wintermanad - Peter Winterman - AD

Tijdlijn
- 17 mei - Derya en Bjorn ondergaan niertransplantatie in het ziekenhuis van Antalya
- 26 juni - brakke bus zonder APK voor ¤500 aangekocht
- 30 juni - Joey, Bjorn en Derya vertrekken naar Turkije vanuit Haaksbergen
- 4 juli - zijn in Servië
- 4 juli - Robin Hoffman krijgt op 4 juli voor het laatst een berichtje van [Joey]
- 5 juli - Joey, Derya en Bjorn komen aan in Silifke, Zuid-Turkije (RTL en AD), terwijl ook 5 juli Bulgarije gezegd wordt
- 6 juli - onbekend
- 7 juli - onbekend
- 7 juli - ~21:00 - Alim wijst ze de kampeerplek, vlakbij waar ze (land)bouwgrond wilden kopen

Gedetailleerde doch nog incomplete tijdlijn 7 tot 10 juli

Radio 1

- 7 juli 's 21:00 aangekomen bij boer Alim, die hen een kampeerplaats aanwees
- 8 juli 8:30 zou Alim ontbijt brengen, onderweg kwam hij eerst Bjorn overstuur tegen. Alim heeft Bjorn laten douchen bij hem thuis, En is toen naar de kampeerplaats gegaan (ondanks dat Bjorn dit niet wilde). Op de kampeerplaats kwam hij een ruziënde Derya en Joey tegen, Derya was Bjorn kwijt en vertelde dat Joey naar het vliegveld wilde. Gelukkig kon Alim Derya gerust stellen over Bjorn, omdat die in zijn huis zat. En hij gaf Joey en Derya te drinken.

NOS - 4 augustus

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Later (wanneer?) krijgt Robin van Björn en Derya nog een berichtje, laat hij aan RTL Nieuws weten: ,,Hey, Joey komt jullie kant op, is hij al over? Hou ons op de hoogte." Maar hij krijgt geen contact meer met Joey.

AD

- Gürsoy reed in zijn auto en gaf Björn een fles water. Die gooide Björn leeg over zijn lichaam, waarschijnlijk om af te koelen. De landeigenaar reed door naar de kampeerplek, waar Derya en Joey op dat moment waren.

Het krakkemikkige Mercedes-busje van de Haaksbergenaren was vastgelopen op een paar grote keien. De landeigenaar bood hulp aan om het busje los te trekken, maar Derya sloeg dat aanbod af. Vervolgens pakten Derya en Joey de flessen water aan die Gürsoy voor ze had meegenomen. Derya en Joey liepen richting de hoofdweg, een paar kilometer van de kampeerplaats.

- 8 juli 's avonds
Die avond gaat de landeigenaar opnieuw naar de afgelegen kampeerplek. Dan is alleen Derya er nog, vertelt hij. ,,Ze zei dat Joey naar het vliegveld was gegaan. Björn was zoek. Iemand van de militaire politie heeft haar naar een hotel gebracht, ze mocht niet alleen op de kampeerplaats blijven. Later is ze naar familie in Tarsus gereisd." De militaire politie nam het kapotte busje van de Haaksbergenaren mee.

Volgens Gürsoy maakten Björn en Derya een verwarde indruk. ,,Volgens mij waren ze niet goed bij hun hoofd", aldus de landeigenaar. ,,Björn had last van een eerdere operatie. Ze wilden een stuk van mijn grond kopen, maar later weer niet. Derya vertelde mij dat ze nu naar Antalya zouden gaan, waar ze een houten huisje in de buurt van het ziekenhuis wilden bouwen. Zodat Björn de medische hulp kon krijgen die hij nodig had."

Bron: onbekend (OP)

- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft

AD

- Op 9 juli meldde hij zich in het ziekenhuis van Silifke", vertelt de politiechef. ,,Hij had ernstige verwondingen, onder meer aan zijn gezicht. Omdat er twee maanden daarvoor een nier bij hem was verwijderd, moest hij een paar dagen in het ziekenhuis blijven."

- nacht van 9 op 10 juli
Toch besloot Breukers om al na één nacht te vertrekken uit het ziekenhuis. ,,Heel vreemd", vertelt Cetinkaya. De politiebaas zegt ook dat Breukers kort voor zijn ziekenhuisopname nog samen was met Joey Hoffmann. Naar eigen zeggen was Breukers gevallen op de rotsen bij het strand. De Turkse politie plaatst vraagtekens bij dat verhaal.

- 17 juli - aangifte van vermissing Joey bij Politie Nederland
- 21 juli - contact tussen Politie Nederland en Bjorn en Derya vanwege de vermissing van Joey
- 27 juli - Turkse familie [van Derya] doet op 27 juli aangifte van de vermissing van Björn en Derya.
- 28 juli -
- 29 juli -
- 30 juli -
- 31 juli -
- 1 augustus - Bjorn en Derya in Ankara om nieuwe paspoorten te regelen
- Olaf Koens belt Derya die "in een lift staat" en "hier geen tijd voor heeft" *klik*
- 2 augustus - Bjorn en Derya worden verhoord door de politie in Silifke
- 3 augustus - politie en Nederlandse journalisten zoektocht in Silifke
- 4 augustus - Derya en Björn vrijgelaten
- 5 augustus - zoektocht met speurhonden uit Nederland in het gebied

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recente bronnen:

MrNedjerov twitterde op vrijdag 04-08-2017 om 22:56:10 Opvallend: Bjorn en Derya gaven toe dat zij en Joey amfetamine gebruikten op de avond van 7 juli*, dag voor vermissing #silifke @telegraaf reageer retweet
*originele tweet zegt 8 juli, maar dat kan niet kloppen, omdat Joey toen al spoorloos was

Echtpaar Haaksbergen mag Turkije niet verlaten

quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 20:56 schreef StaceySinger het volgende:
nog een snip uit de Telegraaf van vandaag

Hondenteam gaat Joey zoeken - Telegraaf - za 5 aug

Volgens het verhaal van Bjorn en Derya was de bus inderdaad stuk, was Alim inderdaad langsgekomen en was Joey toen inderdaad nog bij hen. Maar dat zij volgens Alim beschikten over zeker twaalf liter water in grote flessen, klopt niet met het verhaal van Bjorn en Derya. Zij vertellen dat zij een paar uur later van de kampeerplek weggingen, juist omdat ze geen water meer hadden. ,,Derya en Joey waren bang voor Alim, dus we gingen de landweg af naar beneden", verklaarde Bjorn eerder.

Wat dan volgt is cruciaal. Al na een kilometer of twee sjokken door de rotsachtige Turkse bakoven, besloot het gezelschap uit elkaar te gaan, zegt Bjorn. ,,Joey wilde terug, omdat het terrein te ruig werd. Maar wij moesten wel door, want zonder water zouden we het niet meer halen naar boven. We zeiden nog dat hij niet moest gaan."

Toch zou Joey zijn omgedraaid, waarna elk spoor van hem ontbreekt. Niemand van de omwonenden zag hem daarna nog terug. De politie heeft grote twijfel bij het verhaal dat de jonge Haaksbergenaar een taxi zou hebben gepakt naar het vliegveld.

Bjorn en Derya zouden zijn doorgelopen en inderdaad, aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen.
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:49 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

- Op 8 juli stuurt het stel een bericht naar familie van Joey dat hij heimwee heeft en terugkeert. Hij zou met een taxibusje naar Adana gegaan zijn maar weten niet zeker of hij daadwerkelijk opgestaptis. Dit is tevens de dag dat hij voor het laatst gepind heeft

Dit is daderlogica. Als zij niet weten wat er met Joey is gebeurd zouden ze dit niet zeggen. Want wat als Joey een dag later opduikt en hun leugen onderuit haalt? De enige reden waarom iemand een dergelijke leugen zou vertellen is als je zeker weet dat Joey niet meer op kan duiken om je leugen te doorprikken.

Zij wisten dus dat Joey deze leugen niet meer kon ontkrachten omdat ze weten dat Joey niet meer leeft.
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 augustus 2017 21:14 schreef StaceySinger het volgende:

gele lijn is de hoofdweg richting Silifke
ze moeten dus vanaf punt A ongeveer langs de langs de groene lijn naar de hoofdweg
naar richting Silifke gelopen zijn - ongeveer 3 kilometer

JZsQXu2.png?1
Volgens mij is het zo:

OFGKeuQ.jpg

- blauwe cirkel - staat iets blauws op Google Maps (afval? zeiltje?)
- gele cirkel - lijkt een bouwperceeltje (de kampeerplek?)
- die zandweg (Įokuk sekak) die naar het noorden loopt komt uit bij het rode kruis (de Atatürk Cd), een verharde weg, zo moeten ze gekomen zijn met de bus
- dat baaitje van Winterman is rechts, met foto's, zit vol restaurantjes en een hotel (Baris, Otel)
- dat hotel Altinorfoz zit net buiten de kaart naar het zuiden (groene pijl) langs de hoofdweg

Je kan dwars door de natuur banjeren naar de hoofdweg en zo naar Narliyuku, dat is korter
Of terug over de weg naar het noorden en dan over de geasfalteerde weg, dat loopt makkelijker, zeker met een koffer

update : Speciale hond gaat zoeken naar Joey

+

Hier staat ook dat Joey op 5 juli voor het laatst heeft gepind.

Bij vrijdag 7 juli komen Bjorn en Derya (in gezelschap van Joey) te laat bij de makelaar om de kooptransactie van de grond formeel te kunnen afronden.
Op vrijdag 14 juli komen ze weer opnieuw bij de makelaar langs met de afspraak om op maandag 17 juli de grondtransactie te doen.
Op maandag 17 juli laten ze weten aan de makelaar van de koop af te zien (hoe is niet duidelijk).

http://www.telegraaf.nl/b(...)le_tijd_samen__.html


UPDATE : Turkse politie: 'Joey Hoffmann (21) dood gevonden'

http://www.telegraaf.nl/b(...)ood_gevonden___.html
pi_173301920
Een vraagje mbt Bjorn die van een rots stort; om welke reden blijft hij daar 24 uur liggen?
Hij had geen botbreuken, en 24 uur later wist hij zich ook te melden ergens bij een terras/zelf een ambulance te regelen, daar was hij een complete dag en nacht niet toe in staat, 24 uur lang lag hij onderaan die rots, dat is extreem lang imo.
pi_173302171
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 15:43 schreef Za het volgende:
Een vraagje mbt Bjorn die van een rots stort; om welke reden blijft hij daar 24 uur liggen?
Hij had geen botbreuken, en 24 uur later wist hij zich ook te melden ergens bij een terras/zelf een ambulance te regelen, daar was hij een complete dag en nacht niet toe in staat, 24 uur lang lag hij onderaan die rots, dat is extreem lang imo.
Ja, dat snap ik ook niet. Hij pleurt van die berg af met een net gedichte operatiewond, 1 nier en zonder water. Overleeft die 15 meter en komt simsalabim 24 uur later weer opdagen. Joey gaat ff liggen en het is gedaan :{
Jah.
pi_173302179
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 15:43 schreef Za het volgende:
Een vraagje mbt Bjorn die van een rots stort; om welke reden blijft hij daar 24 uur liggen?
Hij had geen botbreuken, en 24 uur later wist hij zich ook te melden ergens bij een terras/zelf een ambulance te regelen, daar was hij een complete dag en nacht niet toe in staat, 24 uur lang lag hij onderaan die rots, dat is extreem lang imo.
Hij kan even buiten westen zijn geweest, maar dan is 24 uur wel lang. Daarom ook dat het een raar verhaal is en 2% van wat ze hebben gezegd nog niets zegt over wat ze niet hebben gezegd.
pi_173302278
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 15:56 schreef Moti het volgende:

[..]

Ja, dat snap ik ook niet. Hij pleurt van die berg af met een net gedichte operatiewond, 1 nier en zonder water. Overleeft die 15 meter en komt simsalabim 24 uur later weer opdagen. Joey gaat ff liggen en het is gedaan :{
Dat kan toch wel. Er zijn ook wel mensen met hartproblemen die een potje voetbal overleven, terwijl een op en top fitte en gecontroleerde voetballer dood neervalt.
pi_173302404
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:01 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dat kan toch wel. Er zijn ook wel mensen met hartproblemen die een potje voetbal overleven, terwijl een op en top fitte en gecontroleerde voetballer dood neervalt.
Klopt. Toch blijf ik het merkwaardig vinden in dit specifieke geval. En dan vooral met die 24 uur ertussen. Is hij zichzelf in een soort coma gevallen ofzo?
Jah.
pi_173302431
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 15:56 schreef Moti het volgende:

Overleeft die 15 meter
Is hij 15 meter naar beneden gestort? (dat had ik nog niet gelezen).

Nog erbij, hij droeg alleen een short (zie reconstructie) als je dan 24 uur in de zon ligt (muv de nacht dus totaal zo'n 14 uurtjes in de zon) zonder enige bescherming heb je ook fikse verbrandingen maar daar heb ik niets over gelezen.
pi_173302452
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:08 schreef Moti het volgende:

Klopt. Toch blijf ik het merkwaardig vinden in dit specifieke geval. En dan vooral met die 24 uur ertussen. Is hij zichzelf in een soort coma gevallen ofzo?
Hij heeft het zelf over een flauwte, die duurt een paar minuten.
pi_173302466
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:08 schreef Moti het volgende:

[..]

Klopt. Toch blijf ik het merkwaardig vinden in dit specifieke geval. En dan vooral met die 24 uur ertussen. Is hij zichzelf in een soort coma gevallen ofzo?
Het is een heel verhaal, maar ik denk dat dat meer komt doordat Bjorn een deel niet heeft verteld dan dat er een of ander medisch wonder plaats heeft gevonden.
  maandag 21 augustus 2017 @ 16:38:47 #10
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_173303002
En zo zullen Björn en Derya in alle rust hun leven in Turkije gaan opbouwen.

Weg van Nederland, weg van alle "schulden"...wat moet dat heerlijk zijn.
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
pi_173303003
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:11 schreef Za het volgende:

[..]

Hij heeft het zelf over een flauwte, die duurt een paar minuten.
Anders is het een lange wegtrekker.
pi_173303026
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:38 schreef Montelly het volgende:
En zo zullen Björn en Derya in alle rust hun leven in Turkije gaan opbouwen.

Weg van Nederland, weg van alle "schulden"...wat moet dat heerlijk zijn.
Leek mij ook al raar. Men is gewoon aso dus.
  maandag 21 augustus 2017 @ 16:45:24 #13
61646 Copycat
It's all Gut, Mensch
pi_173303124
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:39 schreef Jaroon het volgende:

Leek mij ook al raar. Men is gewoon aso dus.
Dat laatste was wel al duidelijk na al die botte uitlatingen.
Curiosity cultured the cat
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_173305840
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 16:38 schreef Montelly het volgende:
En zo zullen Björn en Derya in alle rust hun leven in Turkije gaan opbouwen.

Weg van Nederland, weg van alle "schulden"...wat moet dat heerlijk zijn.
Moet ie wel een verblijfsvergunning kunnen krijgen. Hij staat in Silifke al wel bekend als drugsgebruiker.
pi_173305898
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:55 schreef Djelin het volgende:

[..]

Moet ie wel een verblijfsvergunning kunnen krijgen. Hij staat in Silifke al wel bekend als drugsgebruiker.
Moet 'ie ook inkomen hebben of iets? Volgens mij zitten de meeste landen niet te wachten op mensen die hun eigen boontjes niet kunnen doppen.
pi_173305909
Ik vind het niet zo gek. Bjorn viel en kon schuilen bij een huisje met water. Samen met (meerdere) nachten doorhalen zou hij best wel een paar uur out zijn geweest.

Joey is teruggelopen, raakte de weg kwijt heeft misschien wel uren in de felle middagzon gelopen.
.
pi_173306288
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:59 schreef Fer het volgende:


Joey is teruggelopen, raakte de weg kwijt heeft misschien wel uren in de felle middagzon gelopen.
Zo heel groot is dat gebied toch niet?
  maandag 21 augustus 2017 @ 19:20:05 #19
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173306296
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:59 schreef Fer het volgende:
Ik vind het niet zo gek. Bjorn viel en kon schuilen bij een huisje met water. Samen met (meerdere) nachten doorhalen zou hij best wel een paar uur out zijn geweest.

Joey is teruggelopen, raakte de weg kwijt heeft misschien wel uren in de felle middagzon gelopen.
1 Bjorn heeft in een huisje kunnen schuilen? Nee, dat was een van de verklaringen van de wandeling van Derya.

2 De hulpdiensten waren binnen 45 minuten terug bij het bergen van het lichaam. Hoezo uren gelopen... Maximaal 45/2=22,5 minuten.
pi_173306346
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:59 schreef Fer het volgende:
Ik vind het niet zo gek. Bjorn viel en kon schuilen bij een huisje met water. Samen met (meerdere) nachten doorhalen zou hij best wel een paar uur out zijn geweest.

Joey is teruggelopen, raakte de weg kwijt heeft misschien wel uren in de felle middagzon gelopen.
Waarom zou Joey die "zo snel mogelijk terug naar Nederland wilde", lopend "richting de hoofdweg" (waar dus taxi's komen) "terug willen lopen"?

En Bjorn en Derya hadden geen water meer volgens hun eigen leugenachtige verklaringen. Had Joey wel genoeg water dan? :?
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
pi_173306556
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:59 schreef Halcon het volgende:

[..]

Moet 'ie ook inkomen hebben of iets? Volgens mij zitten de meeste landen niet te wachten op mensen die hun eigen boontjes niet kunnen doppen.
Als je een Turkse echtgenoot of echtgenote hebt.

Zorg voor een financieel dossier als je niet werkt (bankbewijzen, afschriften van pensioenuitkeringen). Deze bewijzen dat je je financieel uit te slag trekt terwijl je in Turkije leeft. Studenten moeten een brief van hun Turkse school, universiteit of cursus moeten afleveren i.p.v. een brief van tewerkstelling.
https://www.justlanded.co(...)erblijfsvergunningen
pi_173306638
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:34 schreef Djelin het volgende:

[..]

Als je een Turkse echtgenoot of echtgenote hebt.

Zorg voor een financieel dossier als je niet werkt (bankbewijzen, afschriften van pensioenuitkeringen). Deze bewijzen dat je je financieel uit te slag trekt terwijl je in Turkije leeft. Studenten moeten een brief van hun Turkse school, universiteit of cursus moeten afleveren i.p.v. een brief van tewerkstelling.
https://www.justlanded.co(...)erblijfsvergunningen
Dan is het de vraag wat ze van die 12k vinden die Derya op de bank heeft staan. Meeste landen trappen ze je dan eruit.
pi_173306796
Dus eerst Derya ruzie met Joey, daarna met z'n drie van die berg af. Joey draait zich later om en dan vervolgens raken die twee mekaar ook nog eens kwijt. Dat moet een bom ruzie zijn geweest tussen die drie. Lijkt me haast onmogelijk als je als een acrobaat al voorzichtig die berg moet trotseren dat je elkaar dan opeens kwijt bent.
Jah.
pi_173306876
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:38 schreef Halcon het volgende:

[..]

Dan is het de vraag wat ze van die 12k vinden die Derya op de bank heeft staan. Meeste landen trappen ze je dan eruit.
Misschien net genoeg. Een buitenlander moet 6000 euro op een Turkse bankrekening hebben staan.Dit bedrag is per persoon. Ik weet niet op dit ook van toepassing is als je met een Turkse bent getrouwd.
http://www.realturkey.nl/(...)svergunning-turkije/
pi_173306933
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:59 schreef Fer het volgende:
Ik vind het niet zo gek. Bjorn viel en kon schuilen bij een huisje met water.
Toen hij opgekrabbeld was na 24 uur is hij terechtgekomen bij een huisje, daarvoor heeft hij een dag en een nacht ergens verbleven nav een val van een rots.

[ Bericht 17% gewijzigd door Za op 21-08-2017 19:56:29 ]
pi_173306967
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:48 schreef Djelin het volgende:

[..]

Misschien net genoeg. Een buitenlander moet 6000 euro op een Turkse bankrekening hebben staan.Dit bedrag is per persoon. Ik weet niet op dit ook van toepassing is als je met een Turkse bent getrouwd.
http://www.realturkey.nl/(...)svergunning-turkije/
Dat hebben ze wel. Huurcontract kunnen ze vast ook wel regelen met oma en hij heeft 'n Nederlandse zorgverzekering vermoedelijk.
pi_173307010
quote:
’Ik ben flauwgevallen’

Ook is donderdag de plek opgezocht waar Bjorn zegt te zijn gevallen. Hij was zijn vrouw Derya toen al kwijtgeraakt. „Ik ben flauwgevallen. Ik weet niet hoe lang ik er heb gelegen.
24 uur dus.
pi_173307092
Dit klopt ook niet:

quote:
Bjorn en Derya komen wel bij de hoofdweg aan. Toch scheelt het weinig of er vallen volgens hun verhaal twee slachtoffers. Terwijl Derya met Bella bij hotel Altin Orfoz om water vraagt, stort Bjorn door een flauwte van de rotsen langs de D400. Pas 24 uur later komt hij zwaar gehavend aan bij een terras
quote:
’Ik ben flauwgevallen’

Ook is donderdag de plek opgezocht waar Bjorn zegt te zijn gevallen. Hij was zijn vrouw Derya toen al kwijtgeraakt. „Ik ben flauwgevallen. Ik weet niet hoe lang ik er heb gelegen.
pi_173307134
quote:
11s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:23 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Waarom zou Joey die "zo snel mogelijk terug naar Nederland wilde", lopend "richting de hoofdweg" (waar dus taxi's komen) "terug willen lopen"?

En Bjorn en Derya hadden geen water meer volgens hun eigen leugenachtige verklaringen. Had Joey wel genoeg water dan? :?
ja dat hele verhaal dat Joey teruggelopen is en rechtsaf geslagen is pure BS
Als hij naar beneden liep met B&D dan zie je de zee liggen en de kustweg.
Dan weet je dat je die richting op moet lopen om bij de bewoonde wereld terecht te komen of een taxi of bus te nemen.
Dan ga je niet ineens terug lopen of ineens rechts afslaan een heel dor gebied in.
Het stukje vanaf de kampeerplek tot aan de steengroeve is ongeveer 900 meter .
+ er loopt gewoon een pad & het is heuveltje af lopen
Dus waar hebben we het over ?
Als ik me kwaad maak doe ik dat in nog geen half uur.
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_173307281
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:51 schreef Za het volgende:

[..]

Toen hij opgekrabbeld was na 24 uur is hij terechtgekomen bij een huisje, daarvoor heeft hij een dag en een nacht ergens verbleven nav een val van een rots.
Dat klinkt niet logisch. Denk eerder 24 uur bij het huisje geschuild, tot hij het terras kon bereiken.
.
pi_173307348
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 20:00 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

ja dat hele verhaal dat Joey teruggelopen is en rechtsaf geslagen is pure BS
Als hij naar beneden liep met B&D dan zie je de zee liggen en de kustweg.
Dan weet je dat je die richting op moet lopen om bij de bewoonde wereld terecht te komen of een taxi of bus te nemen.
Dan ga je niet ineens terug lopen of ineens rechts afslaan een heel dor gebied in.
Het stukje vanaf de kampeerplek tot aan de steengroeve is ongeveer 900 meter .
+ er loopt gewoon een pad & het is heuveltje af lopen
Dus waar hebben we het over ?
Als ik me kwaad maak doe ik dat in nog geen half uur.
Helling af over rotsen klauteren met een kapotte lies. Ik kan mij voorstellen dat hij (naief) dacht ik loop wel terug via de weg.

Als jij alleen Nederlandse weilanden kent en amper 25 graden, is wellicht de keus begrijpelijker.
.
pi_173307364
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 20:06 schreef Fer het volgende:

Dat klinkt niet logisch. Denk eerder 24 uur bij het huisje geschuild, tot hij het terras kon bereiken.
Dat is niet wat hij zegt, daarnaast staan er over het algemeen geen huisjes in ravijnen.

Bjorn: Uiteindelijk ben ik bij een huis terechtgekomen waar ik wat water kon drinken. Vervolgens ben ik naar een weg gelopen waar ik een ambulance heb geregeld
pi_173307409
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:20 schreef ootjekatootje het volgende:

Hoezo uren gelopen... Maximaal 45/2=22,5 minuten.
Vanaf de kampeerplek? BVD
pi_173307513
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:58 schreef Za het volgende:
Dit klopt ook niet:

[..]

[..]

En dan het stukje uit de Televaag: Derya en hij waren op dat moment even gescheiden van elkaar. De 26-jarige vrouw vertelde dat zij via een vallei naar een hotel langs de doorgaande weg was gelopen in haar zoektocht naar water. Onderweg heeft ze geschuild in gebouwtjes om even af te koelen. De geur van rottend vuilnis, dat in grote hoeveelheden in de vallei wordt gedumpt, nam ze voor lief. Pas later kwam zij erachter dat Bjorn gewond was. er waren toch getuigen dat men ze samen uit die vallei zagen komen ook?
Jah.
pi_173307608
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 15:56 schreef Moti het volgende:

Ja, dat snap ik ook niet. Hij pleurt van die berg af met een net gedichte operatiewond, 1 nier en zonder water. Overleeft die 15 meter en komt simsalabim 24 uur later weer opdagen. Joey gaat ff liggen en het is gedaan :{
Moti komt die 15 meter van Bjorn? BVD
pi_173307652
quote:
18s.gif Op maandag 21 augustus 2017 20:16 schreef Moti het volgende:

En dan het stukje uit de Televaag: Derya en hij waren op dat moment even gescheiden van elkaar. De 26-jarige vrouw vertelde dat zij via een vallei naar een hotel langs de doorgaande weg was gelopen in haar zoektocht naar water. Onderweg heeft ze geschuild in gebouwtjes om even af te koelen. De geur van rottend vuilnis, dat in grote hoeveelheden in de vallei wordt gedumpt, nam ze voor lief. Pas later kwam zij erachter dat Bjorn gewond was. er waren toch getuigen dat men ze samen uit die vallei zagen komen ook?
Jazeker:

"Bjorn en Derya zouden zijn doorgelopen en inderdaad, aan het begin van de middag zagen medewerkers van een hotel aan de hoofdweg richting Silifke hoe het stel uit een vallei kwam. Bjorn bleef op afstand, Derya kwam dichterbij om water te halen."

Bron AD meen ik.
pi_173307732
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 20:20 schreef Za het volgende:

[..]

Moti komt die 15 meter van Bjorn? BVD
Volgens de hoofdcommissaris, die nu zelfs een whiteboard met een tijdlijn van de vermissingszaak in zijn kantoor heeft staan, is duidelijk dat de twee elkaar beneden bij een vierbaansweg kwijtraakten. Derya haalde water bij een hotel, terwijl Bjorn een stuk verderop wachtte. Hij viel flauw en stortte van het vijftien meter hoge, rotsachtige talud.

Bron: http://www.telegraaf.nl/b(...)le_tijd_samen__.html
Jah.
pi_173308064
https://www.pressreader.c(...)0805/281621010422890
Hij was toch van het talud gevallen. Waarom dan ergens bij een huisje water pakken. Zou zeggen weg oversteken en je bent bij het hotel.
pi_173308146
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 20:09 schreef Fer het volgende:

[..]

Helling af over rotsen klauteren met een kapotte lies. Ik kan mij voorstellen dat hij (naief) dacht ik loop wel terug via de weg.

Als jij alleen Nederlandse weilanden kent en amper 25 graden, is wellicht de keus begrijpelijker.
Dan maak je een denkfout
Ze liepen bergaf richting zee
Als je dan terugloopt is het bergop
En met een pijnlijke lies loop je liever bergaf - jmo
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_173308413
Al die verschillende versies hoe zij al dan niet samen uit de vallei zijn gekomen.
Onderweg hebben geschuild in die huisjes of pas later Björn alleen.

Je kan vooralsnog maar 1 conclusie hier uit trekken....
Van al die verschillende versies is niet 1 logisch verhaal van te maken.
Welke versie dan ook....telkens is er wel iets wat niet helemaal strookt met het ander.

En vanuit dat oogpunt vermoed ik nu zelfs dat er juist IN de vallei/rivierbedding iets mis is gegaan met die drie....en is Joey helemaal niet halverwege 'omgedraaid'...ze hebben wat moeten doen vermoed ik.
Ivm de cikelcel en de nieuwe nier van Derya nemen de mannen deze taak op zich en brengen ze haar naar de weg....dat ze alleen Derya en Björn zien zegt nog niet dat Joey niet onderaan het talud staat bv.

Ze spreken af dat als ze niet terugkomen naar of de weg of de kampeerplaats zij naar Verweggistan (oma's huis) moet gaan.

Dat hij 24 uur van de rader is geweest is omdat ie zo vermoed ik met Joey in die rivierbedding is geweest en daar pas 24 uur later uit vandaan kwam.....zonder Joey.

Alim had hun betrapt op 'schatgraver', dat hebben ze vermoedelijk de halve/hele nacht gedaan gezien de 12 omgewoelde plekken.
Alim die daarom boos was, wilde dat ze vertrokken en waarom zij niet langs zijn huis durfden.

Hadden ze toch iets opgegraven en wilde ze dat uit het zicht van Alim verbergen?
Wilden Björn en Joey dat in de rivierbedding verstoppen?

Wel apart dat Alim de politie niet ingeschakeld heeft nadat ie de kuilen had ontdekt.
pi_173308520
Die pijnlijke lies zal wel meevallen. Hij heeft er uiteindelijk toch voor gekozen om een rotsachtig gebied in te gaan. Weg van Bjorn en Derya
  maandag 21 augustus 2017 @ 20:56:21 #42
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173308854
quote:
ook een mooie zin in dit artikel:

Ik ben niet schuldig. Wij hebben niets gedaan. Derya ook niet.

Wie zijn "wij" dan?
  maandag 21 augustus 2017 @ 20:57:02 #43
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173308876
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 20:47 schreef Djelin het volgende:
Die pijnlijke lies zal wel meevallen. Hij heeft er uiteindelijk toch voor gekozen om een rotsachtig gebied in te gaan. Weg van Bjorn en Derya
Vergeet zijn maagpijn niet...
pi_173308908
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 20:10 schreef Za het volgende:

[..]

Dat is niet wat hij zegt, daarnaast staan er over het algemeen geen huisjes in ravijnen.

Bjorn: Uiteindelijk ben ik bij een huis terechtgekomen waar ik wat water kon drinken. Vervolgens ben ik naar een weg gelopen waar ik een ambulance heb geregeld
De bewoner van dat huis zou zich dat zeker voor de geest moeten kunnen halen.
pi_173309179
Schatgraven? Klinkt eerder dat ze opzoek waren naar een tas vol drugs/geld of iets dergelijks.
People are always teaching us democracy but the people who teach us democracy don't want to learn it themselves.
pi_173309183
Ik hoop dat er toch uit die autopsie de doodsoorzaak kan worden gehaald. Bij een goede autopsie kun je blijkbaar heel veel afleiden. Alleen.... het lichaam was al aan het ontbinden. Dat zal het wel weer lastiger maken.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
  maandag 21 augustus 2017 @ 21:29:09 #47
432335 ootjekatootje
Lotus, ook mooi!
pi_173309999
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 21:05 schreef Injetta het volgende:
Ik hoop dat er toch uit die autopsie de doodsoorzaak kan worden gehaald. Bij een goede autopsie kun je blijkbaar heel veel afleiden. Alleen.... het lichaam was al aan het ontbinden. Dat zal het wel weer lastiger maken.
ontbinden? Het was toch ingedroogd als een mummie?
pi_173310356
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 21:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

ontbinden? Het was toch ingedroogd als een mummie?
Maar kunnen inwendige organen ook indrogen? als je kijkt hoeveel bacteriën in je darmen leven en daar meestal het eerste ontbindingsproces begint.
Jah.
  maandag 21 augustus 2017 @ 21:41:53 #49
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_173310414
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:55 schreef Djelin het volgende:

[..]

Moet ie wel een verblijfsvergunning kunnen krijgen. Hij staat in Silifke al wel bekend als drugsgebruiker.
Ah gewoon alles op naam van Derya, hij is tenslotte getrouwd met Turkse staatsburger.
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
  maandag 21 augustus 2017 @ 21:43:03 #50
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_173310455
....en zo zal Joey in vergetelheid raken, en leefden Björn en Derya lang en gelukkig.

FIN.
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')